P4 > Nyheter

Thursday, 20 June, 18:59

P4 - 23 May 19 kl. 21:32

Kinaputter fyrt av nær Åkessons bil

Det skal ha blitt avfyrt en god del kinaputter i nærheten av bilen til leder i Sverigedemokraternas leder Jimmie Åkesson.
Dette skjedde etter at han holdt en tale i Mariestad, skriver avisen Expressen.
Kinaputtene ble kastet mot bilen i det han satte seg inn i den. Politiet har ingen mistenkte..
Les mer på P4


Les mer om:
Sverigedemokraternas, Jimmie Åkesson, Mariestad, Expressen, Åkessons

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kinaputter, fyrtav , nær, Åkessons, bil
NRK - 23 May 19 kl. 21:27

Kinaputtar fyrt av nær Åkessons bil

Svenske Expressen skriv at det skal ha blitt fyrt av kinaputtar i nærleiken av bilen til Sverigedemokraternas leiar Jimmie Åkesson etter at han hadde halde ein tale i Mariestad..

P4 - 24 May 19 kl. 17:17

Kastet kinaputt mot Åkesson

En kraftig kinaputt ble i ettermiddag kastet mot leder for Sverigedemokraterna, Jimmie Åkesson,, under et folkemøte i Skåne. Kinaputten landet kun noen meter fra Åkesson. Dette er andre gang på to dager partilederen har blitt angrepet med kinaputter.

NRK - 26 Mar 19 kl. 15:04

Skot fyrt av på flyplass i Tyrkia

To personar skal vere skadde etter at det blei fyrt av skot på flyplassen i Kayseri i Tyrkia. Det melder tyrkisk media, ifølgje Reuters. Dei to såra er tekne til sjukehus..

VG - 24 May 19 kl. 17:32

Kraftig kinaputt kastet mot Jimmie Åkesson

For andre dag på rad har SD-lederen blitt forsøkt angrepet med kraftige kinaputter..

Dagbladet - 10 Feb 19 kl. 10:38

800 ulver skaper politisk strid i Tyskland

Et bakholdsangrep på en kirkegård har fyrt opp en politisk debatt om ulvens hjemkomst til Tysklands skoger, som nå huser hundrevis av ulver..

NRK - 04 May 19 kl. 17:04

Stengd grenseovergang til Gaza

Israel har annonsert at dei har stengd grenseovergangen til Gazastripa. Det skriv nyheitsbyrået AFP. Det blei fyrt av opp mot 90 rakettar frå Gaza mot det sørlege Israel tidleg laurdag..

NRK - 18 May 19 kl. 22:04

Mogleg prosjektilåtak mot Syria

Syria hevder dei har forsvart seg mot prosjektil send frå israelsk territorium, ifølgje ein statleg eigd, syrisk mediekanal. Det skriv Reuters. Prosjektila skal ha vorte fyrt av mot område sør i Syria..

Aftenposten - 10 Feb 19 kl. 10:25

800 ulver skaper politisk strid i Tyskland

Et bakholdsangrep på en kirkegård har fyrt opp en politisk debatt om ulvens hjemkomst til Tysklands skoger, som nå huser hundrevis av ulver..

NRK - 07 Apr 19 kl. 11:01

Melding om ran og skyting i Oslo

Politiet rykte søndag ut til melding om ran av ein kiosk i Hegdehaugsveien i Oslo. Like etter fekk politiet meldingar om at ein person skal ha fyrt av skot med ein pistol i Grønnegata. Politiet set dei to hendingane i samanheng..

VG - 10 Feb 19 kl. 09:47

Betent krangel om 800 ulver i Tyskland

Et bakholdsangrep på en kirkegård har fyrt opp en politisk debatt om ulvens hjemkomst til Tysklands skoger..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Hevder å ha drone-bevis

USA hevder å ha bevis for at dronen som ble skutt ned av Iran i dag var i internasjonalt luftrom. Og på spørsmål om USA har planer om å slå tilbake mot Iran, svarte president Donald Trump i kveld at svaret på det kommer snart. Iran på sin side er i følge nyhetsbyrået AFP klare til å ta dronesaken til FN for å vise at USA lyver..

P4 - 45 minutter siden

Lindén ville ikke svare om drap

Makaveli Lindén som har erkjent drapet på Heikki Bjørklund Paltto i Oslo i fjor nekter å forklare seg om et drap i Belgia. Den svenske statsborgeren er mistenkt for drapet på en 58 år gammel kvinne som skal ha skjedd mens han var på flukt fra norsk politi. Belgisk påtalemyndighet har vært i Norge for å avhøre ham, men Lindéns forsvarer sier til VG at han ikke ønsker å forklare seg om den saken..

P4 - 30 minutter siden

- Norge bør kutte bistandspenger til Afghanistan

- Norge bør kutte i bistandspengene til Afghanistan om de ikke tar imot asylsøkere som har fått avslag. Det sier Frps innvandringspolitiske talsperson, Jon Helgheim til NRK. Afghanistan nektet å ta imot de tre Abbasi-søsknene da familien ble forsøkt tvangsutsendt fra Norge sist lørdag.

P4 - 1 time siden

Idrettstopper stemte ned kutt

Forslaget om å sette lønnstak for idrettspresidenten har blitt stemt ned. Blant annet var Norges Skiforbund, Norges Håndballforbund og Norges Fotballforbund imot, melder VG. Det ble foreslått at idrettspresidenten skal tjene det samme som en stortingrepresentant, noe som er langt mindre enn i dag.

P4 - 1 time siden

Oljeprisen økte etter Trump-melding

Oljeprisen har økt med seks prosent etter at USAs president Donald Trump skrev på twitter i ettermiddag at Iran har gjort en alvorlig tabbe. En amerikansk drone ble skutt ned av Iran i dag Iran hevder dronen befant seg i iransk luftrom, mens Pentagon hevder nedskytingen skjedde i internasjonalt luftrom og var et uprovosert angrep..

P4 - 2 timer siden

Vil fortsatt la private ta betalt for Nordkapp-besøk

Nordkapp kommune vil fortsatt la private aktører ta betalt for å besøke Nordkapp-platået. Det vedtok kommunestyret med minst mulig flertall, ti mot ni stemmer, i ettermiddag..

P4 - 1 time siden

Lærer anmeldt for elevvold

Politiet etterforsker en lærer på en skole i Balsfjord for vold mot to elever. Det skriver Nye Troms. Hendelsene skal ha skjedd i mai i år i to ulike episoder, og gjelder kroppskrenkelse.

P4 - 1 time siden

- Galskap å legge ned Ullevål

- Nedleggelsen av Ullevål sykehus er helsepolitisk galskap. Det sier Rødt-leder Bjørnar Moxnes til VG. Styret i Helse Sør-Øst vedtok i dag å legge ned Ullevål sykehus i Oslo.

P4 - 2 timer siden

Krever tilstandsrapport i svinenæringen

Mener næringen må gjennomgås. – Svinenæringen må kartlegges. Det sier leder av næringskomiteen på Stortinget, Senterpartiets Geir Pollestad.

P4 - 2 timer siden

Bedre livskvalitet men ikke færre overdoser

- Heroinassistert behandling vil kunne redde liv, men ikke redusere antall overdoser. Det sier Thomas Clausen ved Senter for rus- og avhengighetsforskning. I dag la han fram en rapport om hvordan et prøveprosjekt kan kunne gjennomføres i Bergen og Oslo..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt