P4 > Nyheter

Monday, 16 September, 03:57

P4 - 23 May 19 kl. 21:32

Kinaputter fyrt av nær Åkessons bil

Det skal ha blitt avfyrt en god del kinaputter i nærheten av bilen til leder i Sverigedemokraternas leder Jimmie Åkesson.
Dette skjedde etter at han holdt en tale i Mariestad, skriver avisen Expressen.
Kinaputtene ble kastet mot bilen i det han satte seg inn i den. Politiet har ingen mistenkte..
Les mer på P4


Les mer om:
Sverigedemokraternas, Jimmie Åkesson, Mariestad, Expressen, Åkessons

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kinaputter, fyrtav , nær, Åkessons, bil
NRK - 23 May 19 kl. 21:27

Kinaputtar fyrt av nær Åkessons bil

Svenske Expressen skriv at det skal ha blitt fyrt av kinaputtar i nærleiken av bilen til Sverigedemokraternas leiar Jimmie Åkesson etter at han hadde halde ein tale i Mariestad..

P4 - 24 May 19 kl. 17:17

Kastet kinaputt mot Åkesson

En kraftig kinaputt ble i ettermiddag kastet mot leder for Sverigedemokraterna, Jimmie Åkesson,, under et folkemøte i Skåne. Kinaputten landet kun noen meter fra Åkesson. Dette er andre gang på to dager partilederen har blitt angrepet med kinaputter.

NRK - 26 Mar 19 kl. 15:04

Skot fyrt av på flyplass i Tyrkia

To personar skal vere skadde etter at det blei fyrt av skot på flyplassen i Kayseri i Tyrkia. Det melder tyrkisk media, ifølgje Reuters. Dei to såra er tekne til sjukehus..

VG - 24 May 19 kl. 17:32

Kraftig kinaputt kastet mot Jimmie Åkesson

For andre dag på rad har SD-lederen blitt forsøkt angrepet med kraftige kinaputter..

Hegnar.no - 10 Aug 19 kl. 08:55

Ny rakettest fra Nord-Korea

For femte gang på kort tid har Nord-Korea fyrt av raketter fra land..

Dagbladet - 10 Feb 19 kl. 10:38

800 ulver skaper politisk strid i Tyskland

Et bakholdsangrep på en kirkegård har fyrt opp en politisk debatt om ulvens hjemkomst til Tysklands skoger, som nå huser hundrevis av ulver..

Aftenposten - 09 Jul 19 kl. 19:30

Vi klassiske malere ønsker kun å bli behandlet likt med andre retninger | Vebjørn Sand

Kunstkritikerne har fyrt løs mot oss klassiske malere de siste 30-40 årene..

NRK - 04 May 19 kl. 17:04

Stengd grenseovergang til Gaza

Israel har annonsert at dei har stengd grenseovergangen til Gazastripa. Det skriv nyheitsbyrået AFP. Det blei fyrt av opp mot 90 rakettar frå Gaza mot det sørlege Israel tidleg laurdag..

Aftenposten - 09 Aug 19 kl. 23:45

Nyhetsbyrå: Ny rakettest fra Nord-Korea

For femte gang på kort tid har Nord-Korea fyrt av raketter fra land, melder nyhetsbyrået Yonhap..

NRK - 18 May 19 kl. 22:04

Mogleg prosjektilåtak mot Syria

Syria hevder dei har forsvart seg mot prosjektil send frå israelsk territorium, ifølgje ein statleg eigd, syrisk mediekanal. Det skriv Reuters. Prosjektila skal ha vorte fyrt av mot område sør i Syria..

Fler nyheter fra P4

P4 - 4 timer siden

Bank-Norge mobiliserer til kamp mot nye boliglånskrav

Bank-Norge mobiliserer til kamp mot forslagene til nye boliglånskrav. Finanstilsynet foreslår å senke grensen for hvor mye du totalt kan få i lån, fra 5 til 4,5 ganger inntekten – og foreslår en halvering av bankenes «fleksibilitetskvote» fra 10 til 5 prosent av utlånene. Nordea kaller tilsynets forslag «ganske dramatisk», og DNB advarer om at unge boligkjøpere vil rammes spesielt.

P4 - 5 timer siden

Israel godkjenner ny bosetning to dager før valget

Den israelske regjeringen har godkjent en ny bosetning på den okkuperte Vestbredden, bare to dager før valget til ny nasjonalforsamling. I valgkampinnspurten har Netanyahu jobbet hardt for å mobilisere velgere på høyresiden. Alle israelske bosetninger på den okkuperte Vestbredden er ulovlige etter folkeretten, men Israel skiller selv mellom bosetninger med og uten offentlig godkjenning..

P4 - 6 timer siden

Fortsatt kritisk for toåring

Den to år gamle gutten som falt i en elv i Steinkjer i Trøndelag i ettermiddag er fremdeles kritisk skadd. Han er fraktet til St. Olavs hospital i Trondheim.

P4 - 7 timer siden

Søviknes ferdig som ordfører

P4 - 7 timer siden

Trump fortsatt åpen for å møte Irans president

USAs president Donald Trump vil ikke utelukke et møte med Irans president Hassan Rouhani. Det melder Det hvite hus i kveld. Det skjer til tross for at USA mener det i realiteten er Iran som står bak helgens droneangrep mot saudiarabiske oljeanlegg.

P4 - 7 timer siden

Toginnstillinger på Sørlandsbanen

Det er trøbbel på Sørlandsbanen og strekningen mellom Nordagutu og Kongsberg er stengt for togtrafikk. Det melder Bane Nor, som sier det skyldes strømproblemer. De jobber nå med å rette feilen..

P4 - 7 timer siden

Flomtoppen er ennå ikke nådd

NVE tror ikke at flomtoppen i Hordaland og Sogn og Fjordane er nådd før ved midnatt. En lang rekke veier på Vestlandet er stengt på grunn av ras og overvann. Det kommer fortsatt mye nedbør inn over Vestlandet, og vannstanden i vassdragene som allerede er høy, vil fortsette å stige i flere timer.

P4 - 7 timer siden

Mot 100 år med Ap-styre i Stange

Det går mot 100 år med Arbeiderpartistyre i Stange i Hedmark. Ap sto i fare for å miste ordføreren i Stange til Sp etter 96 år ved roret, men Nærmiljølista sørget i kveld for at Ap beholder vervet. Senterpartiets ordførerkandidat Aasa Gjestvang tar det imidlertid med fatning at hun heller ikke denne gangen klarte å fravriste Ap ordføreren, melder NTB..

P4 - 8 timer siden

Suzann Pettersen legger opp

Det norske golfesset Suzann Pettersen legger opp. Sjokkmeldingen kom like etter at hun avgjorde for Europa under Solheim Cup i dag. Pettersen ble overfalt av lagvenninnene etter at Europa slo USA for første gang siden 2013.

P4 - 8 timer siden

Mann omkom etter ulykke

Mannen som ble livstruende skadd i en trafikkulykke på E16 i Nannestad på torsdag døde av skadene. Det bekrefter politiet overfor Romerikes Blad. Den omkomne kom fra Flateby i Enebakk.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt