NRK > Nyheter

Tuesday, 07 April, 11:44

NRK - 19 Feb 20 kl. 11:04

Kina utviser tre journalister

Kina utviser tre utenlandske journalister fra avisen The Wall Street Journal, bekrefter avisen selv. Årsaken er en kommentarartikkel avisen har skrevet om utbruddet av det nye koronaviruset i Kina. Kinesiske myndigheter kaller artikkelen rasistisk..
Les mer på NRK


Les mer om:
The Wall Street Journal, Kina

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kina, utviser, tre, journalister
NRK - 17 Mar 20 kl. 23:54

Kina kaster ut journalister fra USA

Kina utviser amerikanske journalister fra The New York Times, The Washington Post og The Wall Street Journal. Myndighetene i Beijing sier det er et svar på Trumps administrasjon som begrenset antall kinesiske journalister som får jobbe i USA..

NRK - 17 Mar 20 kl. 18:39

USA-journalister uønsket i Kina

Kina tilbakekaller presseakkrediteringen til journalister fra The New York Times, The Wall Street Journal ogThe Washington Post. Det melder Hongkong-avisen South China Morning Post..

NRK - 12 Dec 19 kl. 00:01

250 journalister fengslet

Kina, Tyrkia, og Egypt er blant landene i verden som fengsler flest journalister, ifølge ny statistikk fra organisasjonen Comittee to Protect Journalists (CPJ). Ifølge CPJ sitter over 250 journalister fengslet under autoritære ledere på verdensbasis..

NRK - 17 Mar 20 kl. 18:39

Kaster ut amerikanske journalister

Handelskrigen har gått over til å bli en nyhetskrig. Kina tilbakekaller presseakkrediteringen til journalister fra The New York Times, The Wall Street Journal og The Washington Post, melder South China Morning Post..

NRK - 25 Nov 19 kl. 04:47

Kina sier valget er ubetydelig

Kina sier resultatet av valget i Hongkong ubetydelig. – Hongkong er en del av Kina og det spiller ingen rolle hva som skjer i lokalvalget som ble holdt i helgen, sa Kinas utenriksminister, Wang Yi, til journalister, etter et møte i Tokyo mandag..

NRK - 27 Nov 19 kl. 19:18

Benin utviser EU-ambassadør

Det vestafrikanske landet Benin utviser EU-ambassadør Oliver Netten og mener han kan ha vært involvert i det de kaller undergravende virksomhet. – Bilateralt samarbeid er blitt forstyrret av denne diplomatens aktiviteter, sier en talsperson..

NRK - 04 Dec 19 kl. 12:26

Utviser russiske diplomater

Tyskland utviser to russiske diplomater etter drap i Berlin, melder AFP..

NRK - 15 Nov 19 kl. 19:20

AFP: Bolivia utviser diplomater

Bolivia utviser alle venezuelanske diplomater, melder nyhetsbyrået AFP:.

NRK - 30 Dec 19 kl. 16:48

Bolivia utviser Mexicos ambassadør

Bolivia utviser Mexicos ambassadør og to spanske diplomater, opplyser landets midlertidige president. Bolivia anklager diplomater fra de to landene for å ha hjulpet et medlem fra regjeringen til ekspresident Evo Morales i et forsøk på å rømme landet..

Aftenposten - 03 Feb 20 kl. 19:55

Journalister boikottet Johnson-briefing etter at andre journalister ble stengt ute

En gruppe politiske journalister boikottet en briefing i Downing Street mandag i protest mot at en Boris Johnson-medhjelper stengte ute noen reportere..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Helseminister sier han er en idiot

New Zealands helseminister David Clark omtaler seg selv som en idiot etter å ha tatt med familien på en kjøretur på to mil og dratt til stranden. Det var et brudd på landets strenge reiserestriksjoner i forbindelse med koronapandemien..

NRK - 5 minutter siden

Erklærer unntakstilstand i Japan

Japans statsminister Shinzo Abe har erklært unntakstilstand for å begrense koronautbruddet i landet. Unntakstilstanden gjelder i Tokyo og seks andre områder i landet. Årsaken er at Japan den siste tiden har opplevd en økning i antall smittetilfeller..

NRK - 3 minutter siden

Fire døde på samme omsorgssenter

Nok en beboer ved Stener Heyerdahl omsorgssenter i Kristiansand er død etter å ha blitt smittet av korona. Totalt fire beboere blitt offer for Covid-19 ved Stener Heyerdahl..

NRK - 15 minutter siden

To nye dødsfall i Bærum

Bærum kommune bekrefter at to personer mistet livet på grunn av koronaviruset i helgen. Det er nå totalt syv personer som har dødd i Bærum. – Jeg vil uttrykke min dypeste medfølelse med de etterlatte, sier ordfører Lisbeth Hammer Krog..

NRK - 30 minutter siden

Oslo tingrett: Y-blokka kan rives

Oslo tingrett sier nei til kravet om å utsette rivingen av Y-blokka, melder Aftenposten..

NRK - 45 minutter siden

Nytt dødsfall i Kristiansand

En beboer ved Stener Heyerdahl omsorgssenter døde tirsdag. Det opplyser Kristiansand kommune. Vedkommende var en av beboerne med kjent smitte.

NRK - 45 minutter siden

Nav utsetter trygdebehandling

Nav utsetter behandlingen av saker som omfattes av trygdeskandalen, melder NTB..

NRK - 45 minutter siden

4978 tilfeller registrert i Danmark

4978 dansker har til nå fått påvist koronasmitte, en økning på 297 det siste døgnet. 187 av de smittede er døde. Danmark har nå testet 51.

NRK - 1 time siden

Avbryter dialog om fangeutveksling

Taliban bryter samtalene om fangeutveksling, som er en forutsetning for at de vil forhandle med regjeringen i Kabul om en fredsavtale. – Våre utsendinger vil ikke delta i resultatløse møter, sier en talsmann for Talibans politiske kontor i Qatar, Suhail Shaheen..

NRK - 1 time siden

Robert Kennedys datter funnet død

Maeve Kennedy McKean (40) er funnet død etter en kanoulykke i Maryland, mens den åtte år gamle sønnen hennes fortsatt er savnet. Maeve Kennedy McKeans mor er datter av tidligere justisminister Robert Kennedy, som ble drept i et attentat i 1968..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt