NRK > Nyheter

Sunday, 16 February, 19:38

NRK - Igår: 21:32

Kina svarer ikke USA

Amerikanske myndigheter har tilbudt kineserne å sende eksperter til å hjelpe med utbruddet av koronavirus. Men USAs helseminister Alex Azar sier til CNN at de fremdeles ikke har hørt fra Kina. Tilbudet ble sendt 6. januar..
Les mer på NRK


Les mer om:
USAs, Alex Azar, CNN, Kina, USA

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kina, svarer, ikke, USA
P4 - 11 Feb 20 kl. 15:06

Sender ikke pakker til Kina

PostNord sender ikke pakker til Kina nå. Det er koronaviruset som gjør at det ikke er mulig å sende pakker til Kina nå, opplyser PostNord til VG. Det sendes fortsatt post fra Kina til Norge, men trolig med store forsinkelser..

NRK - 29 Jan 20 kl. 09:03

Lion Air flyr ikke til Kina

Det indonesiske flyselskapet Lion Air har innstilt alle fly til og fra fastlandet i Kina fra 1. feb. Årsaken skal være coronaviruset, som oppstod i byen Wuhan i Kina.

VG - 17 Dec 19 kl. 09:51

Kina-Õzil 0–1

Det store Kina gjør seg uendelig liten i møte med kritikk. Når Beijing ikke tåler meningene til en fotballspiller scorer Kina årets selvmål..

NRK - 24 Jan 20 kl. 09:01

Ikke farlig med kina-pakker

Det er ikke farlig å motta pakker fra Kina etter utbruddet av coronaviruset. Det opplyser Folkehelseinstituttet til NRK. I Kina har flere mennesker dødd etter å ha blitt smittet av det hittil ukjente viruset..

NRK - Igår: 12:51

Stanser alle leveranser til Kina

Postvesenet i Belgia slutter å sende brev og pakker til Kina fordi det ikke lenger finnes nok fly til å frakte posten. Fra før har flere andre land gjort det samme. En rekke flyselskaper har innstilt rutene sine til Kina på grunn av virusutbruddet..

NRK - 29 Jan 20 kl. 08:21

British Airways flyr ikke til Kina

Flyselskapet British Airways har innstilt alle fly til og fra Kina med umiddelbar effekt. Det melder nyhetsbyrået Reuters. Årsaken skal være coronaviruset, som oppstod i byen Wuhan i Kina..

P4 - 31 Jan 20 kl. 22:11

Får ikke innreise om de har vært i Kina

Amerikanske myndigheter nekter nå utlendinger som har vært i Kina de siste to ukene innreise i USA. Nesten 10.000 personer er smittet av coronaviruset så langt.

NRK - 28 Jan 20 kl. 10:28

Norske studenter kan bli i Kina

Rundt 150 norske studenter som befinner seg i Kina og Hongkong, anbefales foreløpig ikke å reise hjem som følge av virusutbruddet i byen Wuhan i Kina. Organisasjonen Ansa sier de ber studentene følge reiseråd fra UD og råd fra Folkehelseinstituttet..

P4 - 12 Jan 20 kl. 09:53

- Taiwan er en del av Kina

Verden bør forholde seg til at Taiwan er en del av Kina. Det er beskjeden fra kinesiske myndigheter etter valget i Taiwan i går. Der ble president Tsai Ing-wen gjenvalgt.

P4 - 31 Jan 20 kl. 18:31

Kina ut mot USA

Kinesiske myndigheter går hardt ut mot USA, fordi de har advart amerikanske borgere mot å reise til Kina. De har også sagt at de som er i Kina bør reise hjem til USA. En talsmann for det kinesiske utenriksdepartementet sier det verken er saklig eller hensiktsmessig, og viser til at WHO ikke anbefaler reiserestriksjoner..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

40 amerikanarar smitta

40 av amerikanarane på cruiseskipet Diamond Princess er smitta av det nye koronaviruset. Det melder AFP. Dei vert evakuerte frå skipet, men må vere på eit sjukehus i Japan..

NRK - 30 minutter siden

Må innstille avgangar

Alle avgangane til Fjord Line er innstilte i morgon. Avgangane er innstilte på grunn av dårleg vêr, melder Fjord Line..

NRK - 15 minutter siden

– Løsningen var ikke bra nok

Charlo Halvorsen, underholdningsredaktør i NRK, innrømmer at back up løsningen under MGP-finalen ikke var bra nok. – Dette var ikke planen vår, det var en kriseløsning, forteller han..

NRK - 45 minutter siden

Ein person knivstukken i London

Politiet i Barking & Dagenham skriv på Twitter at dei har arrestert to personar ettar at ein person vart knivstukke på Sandringham Road i London. Ein person i 20-åra skal vere kritisk skada..

NRK - 30 minutter siden

Må kansellere avgangar

Alle avgangane til Fjord Line er kansellerte i morgon. Avgangane er kansellerte på grunn av dårleg vêr, melder Fjord Line..

NRK - 45 minutter siden

Fleire knivstukke i London

Politiet i Barking & Dagenham skriv på Twitter at fleire personar er knivstukke på Sandringham Road i London. Ein person er kritisk skada, og politiet ber folk om å halde seg unna området..

NRK - 1 time siden

Gult farevarsel for høy vannstand

Meteorologisk institutt har sendt ut gult farevarsel for høy vannstand i Østfold, Oslo, Akershus, Buskerud og Vestfold. Vannet kan bli 90-115 cm høyere enn normalt fra mandag morgen. Vannstanden er ventet å være på det høyeste omkring klokka 10-12..

NRK - 1 time siden

Norsk selskap bidreg til ISS

Kongsberg Gruppen skal bidra med breibandstilkobling til Den internasjonale romstasjonen (ISS), som vil forbetre kommunikasjonen mellom astronautar og jorda. Det skriv NTB..

NRK - 1 time siden

Norwegian satsar på langdistanse

Fleire flygingar til Nord-Amerika og nye ruter til Asia og Europa skal vere ein del av løysinga på krisa i Norwegian, seier selskapets nye sjef Jacob Schram til TT. Norwegian hadde eit underskot på 1,7 milliardar kroner i 2019..

NRK - 1 time siden

Semje om fangeutveksling i Jemen

Utsendingar frå styresmaktene i Jemen og Houthi-militsen er samde om ein plan for å utveksle fangar, i fylgje FN sin Jemen-utsending. Det skriv NTB. Dei to partane i krigen i Jemen skal etter planen utveksle om lag 16.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt