E24 > Økonomi

Friday, 19 July, 01:46

E24 - 16 Jun 19 kl. 12:07

Kina stod for 2,1 prosent av norsk eksport: – Dilemma å være så forsiktige i tonen

Et av Norges hovedmål i utenrikspolitikken er å lande handelsavtaler med Kina, som i fjor var Norges tiende største eksportmarked. Norge trenger ikke krype for kinesiske myndigheter i kontroversielle spørsmål, mener Kina-kjenner. .
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Norges, Kina

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kina, stod, for, 2,1, prosentav , norsk, eksport, Dilemma, å være så forsiktige i tonen
NRK - 09 May 19 kl. 07:22

Samtalar mellom USA og Kina

USA og Kina skal ha samtalar om tollsatsane timar før USA sin planlagde auke på toll på varer frå Kina på fredag, skriv AP. Kina har varsla at dei vil kome med «nødvendige mottiltak» om landa ikkje blir samde..

NRK - 14 May 19 kl. 05:52

Motorsykkel veltet og tok fyr

Politiet kom over en motorsykkel som stod i brann i Lyderhornsveien i Bergen i natt. Motorsykkelen hadde veltet, og føreren stod ved siden av. Han hadde ikke gyldig førerkort og sykkelen var uregistrert.

Aftenposten - 07 Jul 19 kl. 22:56

Tog fra Trondheim rev ned kjøreledning – tre tog stod fast

To passasjertog stod sent søndag kveld fast på Ringebu etter at et ekspresstog fra Trondheim rev ned en kjøreledning på Vinstra..

NRK - 10 May 19 kl. 07:23

Kina varslar mottiltak

Styresmaktene i Kina varslar det dei kallar «nødvendige mottiltak» etter at USA auka tollen på varer frå Kina fredag morgon. Det er ikkje kjent kva mottiltaka vil innebere. Samtalane mellom Kina og USA held fram i dag..

NRK - 09 Apr 19 kl. 16:44

Kina støtter reform av WTO

EU-president Donald Tusk krever reform av Verdens Handelsorganisasjon (WTO) og seier dei for fyrste gong har fått støtte til det frå Kina. Kina statsminister Li Keqiang seier Kina har langt meir til felles med EU enn dei har motsetningar med unionen..

NRK - 07 Jun 19 kl. 04:07

Mener statlig aktør stod bak angrep

De forente arabiske emirater mener det er sannsynlig at en statlig aktør stod bak angrepene mot fire skip i Persiabukta, melder BBC. Det går frem i en rapport til FNs sikkerhetstråd. Rapporten sier ingen ting om hvilket land som kan stå bak..

Hegnar.no - 28 Jun 19 kl. 16:51

Nye handelssamtaler med Kina

Norge og Kina møttes i Oslo denne uken for å fortsette forhandlingene om en frihandelsavtale. Neste runde er i Kina i september..

NRK - 24 May 19 kl. 22:23

Norge U20 tapte VM-åpningen

Norge fikk det tøft mot Uruguay i den første kampen i U20-VM i Polen og tapte til slutt 1-3. Darwin Nunez og Francisco Ginella sikret at det stod 2-0 etter 30 minutter. Christian Dahle Borchgrevink stod for Norges redusering like etter pause..

NRK - 20 Apr 19 kl. 15:02

Oslo-folk tviler på oppstandelsen

Hver tredje nordmann tror at Jesus stod opp fra de døde, på et eller annet vis, ifølge en fersk måling, melder Vårt Land. Færrest tror på oppstandelsen i Oslo. Her svarer over halvparten av de ikke tror Jesus stod opp fra de døde..

NRK - 21 Mar 19 kl. 05:33

Myanmar-kvinner selges til Kina

Kvinner fra Myanmar blir solgt til tvangsekteskap i Kina med formål om å bære fram barn, ifølge ny rapport fra Human Rights Watch. Regjeringene i Myanmar og Kina anklages for å ikke stoppe handel med Kachin-kvinner som lures til Kina som barnepiker..

Fler nyheter fra E24

E24 - 3 timer siden

Boeing setter av 40 milliarder til erstatninger til flyselskapene

Kostnaden vil redusere resultatet i andre kvartal kraftig. .

E24 - 3 timer siden

Microsoft leverer bedre resultat enn forventet

Microsoft leverte bedre resultat og omsetning enn forventet sitt fjerde kvartal..

E24 - 5 timer siden

Equinor vant kontrakt verdt 25 milliarder utenfor New York

Equinor vant i dag en 25-milliarderskontrakt, som gjør at de skal levere strøm til 500.000 husstander i New York. Ikke med olje og gass, men med vindmøller i sjøen utenfor New York.

E24 - 5 timer siden

Røkke har funnet mer olje i Ghana: – Aker vil forbli i førersetet

Det er funnet olje i Ghana i en blokk som Kjell Inge Røkke kontrollerer, rett sør for blokken der Aker Energy sitter på et stort oljefunn. Nå skal boredata analyseres og tall knuses for å finne ut hvor stort funnet er og om det kan kobles mot Aker Energys store utbygging..

E24 - 7 timer siden

Superår for Sondre Justad: Stjerneartistens inntekter steg med over 7 millioner

Regnskapet fra selskapet til Sondre Justad viste et svært godt år for artisten. Inntektene steg fra 4,2 til hele 11,3 millioner kroner. .

E24 - 8 timer siden

Datatilsynet bekymret for brennhet ansiktsapp

Den populære appen FaceApp har tatt sosiale medier med storm, men ikke alle er like begeistret..

E24 - 10 timer siden

Svakeste på syv år for Bård Tufte Johansen

Bård Tufte Johansen har samlet tjent 27 millioner kroner siden han startet investeringsselskapet Seegood i 2007. Fjoråret ble komikerens svakeste år siden 2012..

E24 - 10 timer siden

Nordea flyter på norsk økonomi – tror 2019 blir gullår

Banken får drahjelp fra økonomiske oppgangstider og vokser på utlån og fond. – Når Norge går godt, går Nordea Norge godt, sier Norgessjef Snorre Storset..

E24 - 11 timer siden

Ringnes med salgsrekord i fjor

Ved starten av 2018 var Ringnes bekymret for at de økte sukkeravgiftene ville ødelegge salget. Det viste seg at de varme sommermånedene mer enn gjorde opp for de økte avgiftene..

E24 - 11 timer siden

Aker-sjefen avviser rykter om oppkjøp av Lundin og salg av Noaka-funnene

Aker-sjefen avviser at det har vært noen prosess for å kjøpe oljeselskapet Lundin. Nå ønsker han å få til en enighet om det konfliktfylte Noaka-området i Nordsjøen, men noe salg er Aker lite interessert i..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt