E24 > Økonomi

Monday, 14 October, 00:57

E24 - 16 Jun 19 kl. 12:07

Kina stod for 2,1 prosent av norsk eksport: – Dilemma å være så forsiktige i tonen

Et av Norges hovedmål i utenrikspolitikken er å lande handelsavtaler med Kina, som i fjor var Norges tiende største eksportmarked. Norge trenger ikke krype for kinesiske myndigheter i kontroversielle spørsmål, mener Kina-kjenner. .
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Norges, Kina

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kina, stod, for, 2,1, prosentav , norsk, eksport, Dilemma, å være så forsiktige i tonen
NRK - 09 May 19 kl. 07:22

Samtalar mellom USA og Kina

USA og Kina skal ha samtalar om tollsatsane timar før USA sin planlagde auke på toll på varer frå Kina på fredag, skriv AP. Kina har varsla at dei vil kome med «nødvendige mottiltak» om landa ikkje blir samde..

NRK - 14 May 19 kl. 05:52

Motorsykkel veltet og tok fyr

Politiet kom over en motorsykkel som stod i brann i Lyderhornsveien i Bergen i natt. Motorsykkelen hadde veltet, og føreren stod ved siden av. Han hadde ikke gyldig førerkort og sykkelen var uregistrert.

Aftenposten - 07 Jul 19 kl. 22:56

Tog fra Trondheim rev ned kjøreledning – tre tog stod fast

To passasjertog stod sent søndag kveld fast på Ringebu etter at et ekspresstog fra Trondheim rev ned en kjøreledning på Vinstra..

NRK - 10 May 19 kl. 07:23

Kina varslar mottiltak

Styresmaktene i Kina varslar det dei kallar «nødvendige mottiltak» etter at USA auka tollen på varer frå Kina fredag morgon. Det er ikkje kjent kva mottiltaka vil innebere. Samtalane mellom Kina og USA held fram i dag..

NRK - 07 Jun 19 kl. 04:07

Mener statlig aktør stod bak angrep

De forente arabiske emirater mener det er sannsynlig at en statlig aktør stod bak angrepene mot fire skip i Persiabukta, melder BBC. Det går frem i en rapport til FNs sikkerhetstråd. Rapporten sier ingen ting om hvilket land som kan stå bak..

NRK - 09 Apr 19 kl. 16:44

Kina støtter reform av WTO

EU-president Donald Tusk krever reform av Verdens Handelsorganisasjon (WTO) og seier dei for fyrste gong har fått støtte til det frå Kina. Kina statsminister Li Keqiang seier Kina har langt meir til felles med EU enn dei har motsetningar med unionen..

Hegnar.no - 28 Jun 19 kl. 16:51

Nye handelssamtaler med Kina

Norge og Kina møttes i Oslo denne uken for å fortsette forhandlingene om en frihandelsavtale. Neste runde er i Kina i september..

NRK - 24 May 19 kl. 22:23

Norge U20 tapte VM-åpningen

Norge fikk det tøft mot Uruguay i den første kampen i U20-VM i Polen og tapte til slutt 1-3. Darwin Nunez og Francisco Ginella sikret at det stod 2-0 etter 30 minutter. Christian Dahle Borchgrevink stod for Norges redusering like etter pause..

NRK - 12 Sep 19 kl. 18:31

Norge og Kina nærmere enighet

Næringsminister Torbjørn Røe Isaksen melder om framgang i handelssamtalene med Kina. Den 16. forhandlingsrunden ble gjennomført i Wuhan i Hubei-provinsen i Kina denne uka..

NRK - 20 Apr 19 kl. 15:02

Oslo-folk tviler på oppstandelsen

Hver tredje nordmann tror at Jesus stod opp fra de døde, på et eller annet vis, ifølge en fersk måling, melder Vårt Land. Færrest tror på oppstandelsen i Oslo. Her svarer over halvparten av de ikke tror Jesus stod opp fra de døde..

Fler nyheter fra E24

E24 - 3 timer siden

Kaczynski erklærer valgseier i Polen

Lov- og rettferdighetspartiet til Jaroslaw Kaczynski ser ut til å vinne valget i Polen og få over halvpartene av plassene i den nye nasjonalforsamlingen..

E24 - 3 timer siden

Polen: Mot valgseier for høyrepopulistiske PiS

Lov- og rettferdighetspartiet PiS ser ut til å få 43,6 prosent av stemmene i valget på ny nasjonalforsamling i Polen, ifølge en valgdagsmåling fra Ipsos..

E24 - 3 timer siden

Europris-arving Terje-Aleksander Høili har kjøpt 620 kvadratmeter stor bolig i Moss

Yngste sønn av Europris-gründer Terje Høili, Terje-Aleksander Høili (25) har kjøpt eiendom på 3,7 mål i Moss..

E24 - 4 timer siden

Blockbuster kunne kjøpt Netflix for 50 millioner dollar: Sjefen trodde det var en spøk

Den tidligere Blockbuster-toppsjefen måtte holde inne latteren da han ble tilbudt Netflix for 50 millioner dollar. I dag har Blockbuster én butikk igjen - mens Netflix har 158 millioner brukere..

E24 - 7 timer siden

Spår kraftig fall i prisene for sport på TV

- Piratstrømming vil føre til at prisene på sportsrettigheter vil falle som en stein, sier sjef for TV-gigant. Norsk ekspert er skeptisk..

E24 - 9 timer siden

3 av 10 tilbøyelige til å klikke på phishing-eposter

Tre måneder med opplæring gir 50 prosents reduksjon i antallet ansatte som lar seg lure av phishing, visre fersk undersøkelse..

E24 - 10 timer siden

Midlertidig suspensjon av 10 lisenser for Mowi Canada

I kjølvannet av fiskedøden på 2,6 millioner fisk i Canada, har Mowi fått 10 av 47 lisenser i Newfoundland midlertidig suspendert..

E24 - 11 timer siden

Advokater nektes å selge boliger grunnet lovbrudd

Men Finanstilsynet ser nå en «tydelig forbedring»..

E24 - 13 timer siden

Konkursraset i Superdry: Samlet gjeld på over 60 millioner

Fredag begjærte flere av butikkene i kleskjeden Superdry konkurs. Gjennom helgen jobber bostyrer med å finne noen som vil overta butikkene, og flere interessenter har meldt seg..

E24 - 13 timer siden

Regnet på klimautslipp fra 1965 til 2017: Disse 20 selskapene står alene for en tredjedel

20 kull, gass- og oljeselskaper stod alene for mer enn en tredjedel av energirelaterte klimautslipp i perioden 1965 til 2017, ifølge tall fra amerikanske Climate Accountability Institute..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt