NRK > Nyheter

Monday, 23 April, 19:20

NRK - 25 Feb 18 kl. 15:31

Kina raser mot sanksjoner

Kina krever at USA trekker de strenge sanksjonene mot Nord-Korea. I en uttalelse sier Kina at Trumps avgjørelse om å innføre «de strengeste sanksjonene noensinne» mot Nord-Korea er en «misforstått handling», skriver The Independent..
Les mer på NRK


Les mer om:
USA, Nord-Korea, Kina, Trumps, The Independent

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kina, rasermot , sanksjoner
Hegnar.no - 22 Nov 17 kl. 12:51

Kina reagerer på USAs sanksjoner

Myndighetene i Kina reagerer sterkt på nye amerikanske sanksjoner som rammer kinesiske selskaper som handler med Nord-Korea..

NRK - 22 Nov 17 kl. 10:00

Kina uenig i nordkorea-sanksjoner

Kina kritiserer amerikanske sanksjoner mot kinesiske firmaer som USA mener har forbindelser til Nord-Korea. Ifølge AFP mener Kina at disse er «feil». USA har lagt strenge begrensninger på firmaer og enkeltpersoner som handler med Nord-Korea..

NRK - 22 Nov 17 kl. 10:00

Kina uenig i Nord-Korea-sanksjoner

Kina kritiserer amerikanske sanksjoner mot kinesiske firmaer som USA mener har forbindelser til Nord-Korea. Ifølge AFP mener Kina at disse er «feil». USA har lagt strenge begrensninger på firmaer og enkeltpersoner som handler med Nord-Korea..

P4 - 19 Nov 17 kl. 09:16

EU vil innføre sanksjoner mot Polen

Polen raser etter at EU truer med å innføre sanksjoner mot landet. EU-parlamentet mener den høyerorienterte regjeringen i Polen har brutt demokratiske verdier ved å prøve å sette dagens høysterettdommere til side. EU-parlamentet har nå stemt for et forslag om å innføre sanksjoner mot landet, en avgjørelse den polske statsministeren omtaler som skandaløs..

VG - 22 Mar 18 kl. 11:28

USA anklager Kina for tyveri - innfører sanksjoner

USAs president Donald Trump vil torsdag offentliggjøre en rekke handelssanksjoner mot Kina, opplyser Det hvite hus. Kina varsler at de vil komme med et motsvar..

VG - 19 Nov 17 kl. 01:36

EU vil innføre sanksjoner mot Polen

Polen raser etter forslaget fra EU-parlamentet om sanksjoner etter omstridte rettsreformer..

NRK - 22 Mar 18 kl. 00:48

Presenterer sanksjoner mot Kina

USAs president Donald Trump vil torsdag offentliggjøre en rekke handelssanksjoner mot Kina, opplyser Det hvite hus. Talsmann for Det hvite hus Raj Shah sier at sanksjonene kommer som en reaksjon på Kinas tyveri av blant annet intellektuell eiendom.

NRK - 09 Mar 18 kl. 22:31

Kina opprettholder sanksjoner

Kina er enig med USA og oppretterholder sanksjonene mot Nord-Korea. Det melder Det hvite hus etter at Kinas presixent Xi Jinping og USAs president Donald Trump har snakket sammen på telefon om Nord-Korea..

NRK - 15 Dec 17 kl. 16:44

USA ber Russland og Kina blokkere

USAs utenriksminister Rex Tillerson sier at Nord-Koreas atomprogram er den største fare mot mennesker i verden i dag. Han oppfordret Russland og Kina til å innføre FNs sanksjoner mot Nord-Koreas fullt ut..

Aftenposten - 22 Dec 17 kl. 19:44

Nye FN-sanksjoner mot Nord-Korea enstemmig vedtatt

FNs sikkerhetsråd har enstemmig vedtatt nye sanksjoner mot Nord-Korea. Også Kina stemte for..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Mann omkom etter båtulykke

En mann i 80-årene omkom etter en båtulykke ved Totland i Vågsøy mandag. Mannen var trolig på fisketur da plastbåten hans gikk rundt..

NRK - 30 minutter siden

Fikk besøke sin lillebror

Prins George og prinsesse Charlotte fikk mandag ettermiddag bli med pappa prins William på fødeklinikken ved St. Mary's Hospital i London, for å besøke sin nye lillebror som ble født i dag. Hertuginnen av Cambridge Kate fødte mandag en sønn, AP/NTB.

NRK - 1 time siden

Full kontroll på gasslekkasje

Politiet har kontroll på gasslekkasjen på Bring terminalen i Sørlandsparken, det opplyser operasjonsleder Knut Odde. Lekkasjen kom fra gassflasker under transport..

NRK - 1 time siden

Houthi-politisk leder drept

Houthi-bevegelsens leder Saleh Ali al-Sammad er drept i et angrep fra den saudiledede militæralliansen, opplyser Houthi-opprørere, ifølge NTB/AFP.

NRK - 1 time siden

Giftig røyk i Kalmar i Sverige

Det brenner kraftig i et industrilokale i Kalmar i Sverige mandag ettermiddag. Det varsles om mye giftig røyk i området og redningsetatene undersøker nå faren for spredning av brannen, melder SVT..

NRK - 1 time siden

Politimann dømt til fengsel

En politimann i Namdalen er dømt til 45 dagers betinget fengsel for å ha hindret rettsvesenet. Han sendte tekstmeldinger til en siktet som hadde skutt en ulv. Flertall i Frostating lagmannsrett mente mannen har brutt straffeparagraf 157..

NRK - 1 time siden

Fornøyd med prøveordning i Troms

– Det er bra at Troms er et av politidistriktene som skal prøve ut elektrosjokkvåpen, sier Karl Karlsson, lokallagsleder i Politiets Fellesforbund i Troms. Han mener det er et godt verktøy for å unngå å bruke skytevåpen..

NRK - 1 time siden

Bovim vil til Innovasjon Norge

Rektor ved NTNU, Gunnar Bovim, har takket ja til å stille som kandidat som ny styreleder for Innovasjon Norge. Han skal ha blitt spurt av valgkomiteens leder sist uke, ifølge Universitetsavisa. Valget av ny styreleder behandles i juni, melder NTB..

NRK - 1 time siden

Sp-fylkesleder: – Fornuftig valg

Fylkeslederen i Møre og Romstad Senterparti, Tove Henøen, mener det er rett av Ola Borten Moen og ta en pause som nestleder i partiet. – Fornuftig og ansvarlig, sier hun..

NRK - 1 time siden

10.000 flyktninger til Tyskland

Tysklands statsminister Angela Merkel sier landet vil ta imot 10.000 flyktninger som er valgt ut av FN. Flyktningene skal inngå i et gjenbosettingsprogram som skal forhindre «ulovlig innvandring og erstatte det med lovlige muligheter», melder AP..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt