NRK > Nyheter

Saturday, 21 July, 03:58

NRK - 25 Feb 18 kl. 15:31

Kina raser mot sanksjoner

Kina krever at USA trekker de strenge sanksjonene mot Nord-Korea. I en uttalelse sier Kina at Trumps avgjørelse om å innføre «de strengeste sanksjonene noensinne» mot Nord-Korea er en «misforstått handling», skriver The Independent..
Les mer på NRK


Les mer om:
USA, Nord-Korea, Kina, Trumps, The Independent

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kina, rasermot , sanksjoner
Hegnar.no - 22 Nov 17 kl. 12:51

Kina reagerer på USAs sanksjoner

Myndighetene i Kina reagerer sterkt på nye amerikanske sanksjoner som rammer kinesiske selskaper som handler med Nord-Korea..

NRK - 22 Nov 17 kl. 10:00

Kina uenig i nordkorea-sanksjoner

Kina kritiserer amerikanske sanksjoner mot kinesiske firmaer som USA mener har forbindelser til Nord-Korea. Ifølge AFP mener Kina at disse er «feil». USA har lagt strenge begrensninger på firmaer og enkeltpersoner som handler med Nord-Korea..

NRK - 22 Nov 17 kl. 10:00

Kina uenig i Nord-Korea-sanksjoner

Kina kritiserer amerikanske sanksjoner mot kinesiske firmaer som USA mener har forbindelser til Nord-Korea. Ifølge AFP mener Kina at disse er «feil». USA har lagt strenge begrensninger på firmaer og enkeltpersoner som handler med Nord-Korea..

P4 - 19 Nov 17 kl. 09:16

EU vil innføre sanksjoner mot Polen

Polen raser etter at EU truer med å innføre sanksjoner mot landet. EU-parlamentet mener den høyerorienterte regjeringen i Polen har brutt demokratiske verdier ved å prøve å sette dagens høysterettdommere til side. EU-parlamentet har nå stemt for et forslag om å innføre sanksjoner mot landet, en avgjørelse den polske statsministeren omtaler som skandaløs..

VG - 22 Mar 18 kl. 11:28

USA anklager Kina for tyveri - innfører sanksjoner

USAs president Donald Trump vil torsdag offentliggjøre en rekke handelssanksjoner mot Kina, opplyser Det hvite hus. Kina varsler at de vil komme med et motsvar..

VG - 19 Nov 17 kl. 01:36

EU vil innføre sanksjoner mot Polen

Polen raser etter forslaget fra EU-parlamentet om sanksjoner etter omstridte rettsreformer..

NRK - 22 Mar 18 kl. 00:48

Presenterer sanksjoner mot Kina

USAs president Donald Trump vil torsdag offentliggjøre en rekke handelssanksjoner mot Kina, opplyser Det hvite hus. Talsmann for Det hvite hus Raj Shah sier at sanksjonene kommer som en reaksjon på Kinas tyveri av blant annet intellektuell eiendom.

NRK - 09 Mar 18 kl. 22:31

Kina opprettholder sanksjoner

Kina er enig med USA og oppretterholder sanksjonene mot Nord-Korea. Det melder Det hvite hus etter at Kinas presixent Xi Jinping og USAs president Donald Trump har snakket sammen på telefon om Nord-Korea..

NRK - 03 Jun 18 kl. 08:35

Kina truer med å avbryte avtaler

Kina advarer om at eventuelle avtaler med USA i den omfattende handelskonflikten «ikke vil tre i kraft» hvis truede amerikanske sanksjoner, inkludert tarifføkninger, går videre. Tidligere denne uken truet USA med å innføre toll på kinesiske varer..

NRK - 15 Dec 17 kl. 16:44

USA ber Russland og Kina blokkere

USAs utenriksminister Rex Tillerson sier at Nord-Koreas atomprogram er den største fare mot mennesker i verden i dag. Han oppfordret Russland og Kina til å innføre FNs sanksjoner mot Nord-Koreas fullt ut..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Brann i flermannsbolig i Malmö

En flermannsbolig i sentrale Malmö står i brann. Et 50-tal personer er evakuert og én person er fraktet til sykehus, skriver Sveriges Radio på sine nettsider. Brannvesenet vurderer brannen som kraftig..

NRK - 15 minutter siden

Én alvorlig skadd i trafikkulykke

En fører av en tohjuling har kjørt på en fotgjenger og deretter inn i en stolpe i Froland kommune i Agder natt til lørdag. Føreren er alvorlig skadd, melder NTB. Fotgjengeren fremstår som lettere skadd, skriver politiet på Twitter..

NRK - 15 minutter siden

Politimann skjøt mistenkt raner

En politimann skjøt en mistenkt raner i Linköping natt til lørdag. Ifølge politiet ble politimannen angrepet, og skjøt i nødverge. Både den mistenkte raneren og politimannen som avfyrte skuddet er fraktet til sykehus..

NRK - 30 minutter siden

Får 40 års fengsel for terrorplaner

En 28 år gammel mann ble fredag dømt til minst 40 års fengsel for å lage eksplosiver for Taliban og for å planlegge et knivangrep ved Parlamentet i London i april i fjor, skriver NTB. Da han ble pågrepet hadde han tre knivblader gjemt under klærne..

NRK - 1 time siden

Planlegger redning klokka 6

De to fjellklatrerne som sto fast på en fjellhylle på Vetle Skagastølstind i Jotunheimen, er ført opp til toppen av fjellet der det planlegges uthenting med redningshelikopter i morgentimene kl. 06. Det melder Hovedredningssentralen..

NRK - 2 timer siden

Gressbrann på Holmlia

På Holmlia i Oslo er det en gressbrann, og det er fare for spredning til bygninger, melder politiet i Oslo på Twitter. Ingen er foreløpig evakuert. Ifølge politiet er brannvesenet i gang med slukking..

NRK - 2 timer siden

Person til sykehus etter ATV-ulykke

En person er kjørt til Haukeland sykehus etter en ATV-ulykke i Tørvikbygd i Kvam i Hardanger, melder politiet i Vest på Twitter. Politiet er på vei til stedet der ulykken skjedde..

NRK - 3 timer siden

Hamas: Gjenoppretter våpenhvile

En talsperson for Hamas sier at Israel og Hamas er enige om å gjenopprette våpenhvile i Gaza, melder AFP. Fire palestinere ble drept fredag da Israel angrep mål over hele Gaza. Angrepene var svar på palestinske skudd som kostet en israeler livet..

NRK - 3 timer siden

Minst 13 døde i trafikkulykke

Minst 13 personer omkom og sju personer ble skadd da en minibuss traff en lastebil utenfor Mexico City, opplyser lokale myndigheter. Ulykken skjedde nær byen Ecatepec langs hovedveien mellom Mexico City og Pachuca..

NRK - 4 timer siden

Begynner å få kontroll på skogbrann

Politiet i Sør-Vest melder på Twitter at det begynner å bli kontroll på skogbrannen på Sagvåg i Stord kommune i Hordaland. Totalt seks hus har blitt evakuert, og en videre eventuell spredning av brannen vil gå i retning sjøen, ifølge politiet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt