NRK > Nyheter

Wednesday, 19 February, 15:59

NRK - 18 Jan 20 kl. 08:55

Kina dobler støtten til Myanmar

Anklagene om etnisk rensing av rohingyaene rokker ikke ved Kinas forhold til Myanmar, som tvert imot dobler støtten til Aung San Suu Kyis regjering. De to landene har de siste dagen signert i alt 33 investerings- og handelsavtaler..
Les mer på NRK


Les mer om:
Kinas, Myanmar, Aung San Suu Kyis

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kina, dobler, støtten, til, Myanmar
P4 - 15 Oct 19 kl. 06:17

Dobler returstøtten til marokkanere

Regjeringen dobler returstøtten til marokkanere med asylavslag. UDI mener de aller fleste av de 500 marokkanerne som har søkt asyl i Norge de siste fem årene, ikke har bruk for vern eller opphold, skriver Vårt Land. Nå lokker regjeringen med en ekstra hjemreisestønad på 41.

P4 - 19 Dec 19 kl. 05:43

Krever at kontantstøtten fjernes

Arbeiderpartiet krever at kontantstøtten fjernes. I går viste en ny NAV-analyse at småbarnsmødre jobber mindre etter at regjeringen økte kontantstøtten. Lederen for Aps kvinnenettverk, Anette Trettebergstuen, sier til Dagsavisen at det er nok et bevis på at kontantstøtten er dårlig likestillingspolitikk.

P4 - 16 Oct 19 kl. 07:46

Kontantstøtten er blitt en ventestønad

Kontantstøtten er blitt en vente-på-barnehage-stønad. Det viser en ny analyse fra NAV, skriver Aftenposten. Rundt halvparten av alle som får barn bruker støtten i minst én måned, mens flertallet av brukerne benytter seg av støtten fra den måneden barnet er blitt 13 måneder til barnehageopptak i august.

P4 - 23 Jan 20 kl. 08:27

Punger ut til klimafond

Norge skriver i dag under på en avtale om å gi 3,2 milliarder kroner til Det grønne klimafondet, frem til 2023. FN-fondet skal hjelpe utviklingsland med å motvirke klimaendringer. Når Norge nå dobler støtten, blir vi den sjette største giveren til fondet, og tredje største per innbygger, melder NTB..

P4 - 06 Oct 19 kl. 16:18

Trapper opp studiestøtten

Regjeringen ønsker å øke studiestøtten så den varer i 11 måneder. Opptrappingen av støtten har skjedd gradvis, og i statsbudsjettet som legges fram i morgen foreslår regjeringen å bruke 152 millioner kroner på å øke støtten med en ekstra uke. Forsknings- og høyre utdanningsminister Iselin Nybø sier til NTB at studentene med dette får 11 000 kroner mer å rutte med sammenlignet med 2017..

P4 - 18 Nov 19 kl. 14:20

Jehovas vitner beholder statsstøtten

Jehovas vitne får beholde statsstøtten selv om medlemmene i trossamfunnet ikke får stemme ved valg. Fylkesmannen i Oslo og Viken har konkludert med at det ikke er et juridisk holdbart grunnlag for å trekke statsstøtten tilbake, melder Dagbladet. Da det ble kjent i høst at medlemmer blir ekskludert om de stemmer, ba barne- og familieministeren Fylkesmannen vurdere statstøtten..

P4 - 26 Dec 19 kl. 16:20

Aris familie takker for støtten

Ari Behns familie takker for støtten de har fått. Familiens talsperson sier til NTB at de er enormt takknemlige for den overveldende støtten og kondolansene de har fått i denne tøffe tiden, og at det varmer å se at Behn har betydd så mye for så mange. Folk har satt ut blomster og lys for å minnes den tidligere prinsessegemalen flere steder i Norge i dag..

P4 - 14 Nov 19 kl. 10:19

Øker støtten til seksualundevisning i u-land

Norge øker støtten til seksualundervisning i utviklingsland med 75 millioner kroner fordelt over tre år. Støtten skal gå gjennom FN-organisasjonen UNESCO, blant annet til skoler i Mali. Utviklingsminister Dag-Inge Ulstein sier en helhetlig seksualundervisning er viktig for å styrke kunnskapen om kroppen og forebygge uønskede graviditeter og seksuelt overførbare sykdommer, som hiv..

Aftenposten - 10 Nov 19 kl. 20:55

Første resultatene: Ytre høyre-partiet Vox dobler seg i det spanske valget

Det sosialdemokratiske partiet PSOE vinner det spanske valget, men får ikke flertall, viser foreløpige resultater. Ytre høyre-partiet Vox dobler seg..

Dagbladet - 02 Feb 20 kl. 09:24

Flåtten og hogg­ormen er her

Flåtten er opportunist, og benytter sjansen om temperaturen er fin. Det betyr at den allerede er å finne ute i naturen - i januar..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Koronaviruset minsker klimautslipp

Det nye koronaviruset har rammet Kinas økonomi og ført til at klimautslippene har sunket med 25 prosent, ifølge forskere ved Centre for Research on Energy and Clean Air i Finland. Utslippene kan imidlertid stige raskt igjen når epidemien er over..

NRK - 15 minutter siden

Nær 3 mill. kan få ny skattemelding

Nesten 3 millioner skattebetalere kan vente seg en helt ny skattemelding i år. Den nye skattemeldingen blir uten poster, og skal være enklere å fylle ut. Skattepengene kan også komme mye tidligere i år..

NRK - 30 minutter siden

Vil ha sykehuset til Moelv

Nestleder i Innlandet Arbeiderparti, Rune Støstad sier det nye hovedsjukehuset for Innlandet bør ligge i Moelv. Støstad, som også er ordfører i Nord-Fron, er dermed den første sentrale politikeren i Innlandet som tar klar stilling i denne saken..

NRK - 45 minutter siden

WHO: Norske barn best leveforhold

En ny WHO-rapport viser at Norge er på topp blant 180 land når det gjelder helse og trivsel for barna. Men når det gjelder Norges evne til å beskytte barns rett til et godt klima i fremtiden, havner Norge helt nede på 156. plass..

NRK - 1 time siden

Bergen får frimerke i 950-årsgave

Posten markerer Bergens 950-årsjubileum med et nytt frimerke. Frimerket kommer i salg fra fredag 21. januar, og koster 24 kroner.

NRK - 1 time siden

17 brannevakuerte fra institusjon

17 personer er evakuerte eller har kommet seg ut selv etter en brann på Lunde Behandlingssenter i Kristiansand, skriver politiet på Twitter. Det er mistanke om at brannen er påsatt. Noen ansatte kan ha pustet inn røyk, og sjekkes av helse..

NRK - 4 timer siden

Utvalg gransker Manshaus-tips

Et tips som Politiets sikkerhetstjeneste mottok om terrortiltalte Philip Manshaus ett år før moske-angrepet i Bærum i august 2019, granskes nå av et ekspertutvalg, opplyser PST. Ekspertutvalget sier til VG at de vil finne ut om PSTs tipshåndtering er god nok..

NRK - 1 time siden

Bombegruppa til Norsk Gjenvinning

En container som kan inneholde sprengstoff eller noe ammunisjon har blitt levert til Haraldrud gjenbruksstasjon. Bilder fra stedet viser at de ansatte har blitt evakuert, og politiet bekrefter overfor NRK at bombegruppen skal undersøke containeren..

NRK - 1 time siden

Iran melder om korona-døme

Iranske styresmakter melder om to døme av det nye koronaviruset, skriv nyheitsbyrået AP. Det er dei første døma av smitte i Iran..

NRK - 19 timer siden

Tre vogntog står fast på E39

Tre vogntog står fast på E39 mellom Halsa og Vinjeøra ved Stokkbrua på Valsøya i Trøndelag. Bilene legger på kjetting nå og bare personbiler kan passere..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt