NRK > Nyheter

Torsdag, 24 September, 11:12

NRK - 18 jan. 20 kl. 08:55

Kina dobler støtten til Myanmar

Anklagene om etnisk rensing av rohingyaene rokker ikke ved Kinas forhold til Myanmar, som tvert imot dobler støtten til Aung San Suu Kyis regjering. De to landene har de siste dagen signert i alt 33 investerings- og handelsavtaler..
Les mer på NRK


Les mer om:
Kinas, Myanmar, Aung San Suu Kyis

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kina, dobler, støtten, til, Myanmar
P4 - 16 okt. 19 kl. 07:46

Kontantstøtten er blitt en ventestønad

Kontantstøtten er blitt en vente-på-barnehage-stønad. Det viser en ny analyse fra NAV, skriver Aftenposten. Rundt halvparten av alle som får barn bruker støtten i minst én måned, mens flertallet av brukerne benytter seg av støtten fra den måneden barnet er blitt 13 måneder til barnehageopptak i august.

P4 - 15 okt. 19 kl. 06:17

Dobler returstøtten til marokkanere

Regjeringen dobler returstøtten til marokkanere med asylavslag. UDI mener de aller fleste av de 500 marokkanerne som har søkt asyl i Norge de siste fem årene, ikke har bruk for vern eller opphold, skriver Vårt Land. Nå lokker regjeringen med en ekstra hjemreisestønad på 41.

P4 - 19 des. 19 kl. 05:43

Krever at kontantstøtten fjernes

Arbeiderpartiet krever at kontantstøtten fjernes. I går viste en ny NAV-analyse at småbarnsmødre jobber mindre etter at regjeringen økte kontantstøtten. Lederen for Aps kvinnenettverk, Anette Trettebergstuen, sier til Dagsavisen at det er nok et bevis på at kontantstøtten er dårlig likestillingspolitikk.

P4 - 29 mai 20 kl. 20:55

Trump trekker støtten til WHO

USAs president Donald Trump bryter forholdet og trekker støtten til Verdens helseorganisasjon, WHO. I stedet vil han bruke penger på andre organisasjoner, fortalte han på en pressekonferanse som pågår akkurat nå. Presidenten har tidligere truet med å trekke støtten og har anklaget dem for dårlig innsats mot koronautbruddet og for å være ukritisk overfor Kina.

P4 - 06 okt. 19 kl. 16:18

Trapper opp studiestøtten

Regjeringen ønsker å øke studiestøtten så den varer i 11 måneder. Opptrappingen av støtten har skjedd gradvis, og i statsbudsjettet som legges fram i morgen foreslår regjeringen å bruke 152 millioner kroner på å øke støtten med en ekstra uke. Forsknings- og høyre utdanningsminister Iselin Nybø sier til NTB at studentene med dette får 11 000 kroner mer å rutte med sammenlignet med 2017..

P4 - 16 april 20 kl. 06:07

Gates øker støtten til WHO

Ekteparet Bill og Melinda Gates øker nå sin økonomiske støtte til Verdens helseorganisasjon, etter at president Donald Trump stanser utbetalingene fra USA. - Det gir ingen mening å kutte støtten i disse tider, sier Melinda Gates til Reuters. Parets stiftelse er allerede den nest største bidragsyteren til WHO etter USA, og øker støtten fra 100 til 250 millioner dollar.

P4 - 18 nov. 19 kl. 14:20

Jehovas vitner beholder statsstøtten

Jehovas vitne får beholde statsstøtten selv om medlemmene i trossamfunnet ikke får stemme ved valg. Fylkesmannen i Oslo og Viken har konkludert med at det ikke er et juridisk holdbart grunnlag for å trekke statsstøtten tilbake, melder Dagbladet. Da det ble kjent i høst at medlemmer blir ekskludert om de stemmer, ba barne- og familieministeren Fylkesmannen vurdere statstøtten..

P4 - 23 april 20 kl. 10:08

Kina øker WHO-støtten

Kina vil nå øke sin støtte til Verdens helseorganisasjon med 30 millioner dollar, etter at USA har valgt å stanse sine innbetalinger. Det melder AFP. President Donald Trump har beskyldt WHO for å være for Kina-vennlig, og mener de holdt tilbake informasjon om koronaviruset da det brøt ut i Kina..

P4 - 14 nov. 19 kl. 10:19

Øker støtten til seksualundevisning i u-land

Norge øker støtten til seksualundervisning i utviklingsland med 75 millioner kroner fordelt over tre år. Støtten skal gå gjennom FN-organisasjonen UNESCO, blant annet til skoler i Mali. Utviklingsminister Dag-Inge Ulstein sier en helhetlig seksualundervisning er viktig for å styrke kunnskapen om kroppen og forebygge uønskede graviditeter og seksuelt overførbare sykdommer, som hiv..

P4 - 28 april 20 kl. 07:25

NHO vil forlenge støtten

NHO vil forlenge den økonomiske koronastøtten fram til høsten. Etter én uke har over 12.000 bedrifter som fikk omsetningen halvert i mars, fått innvilget støtte.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 minutter siden

T-banetrafikken i Oslo i gang igjen

Alle T-banelinjer i Oslo er i gang igjen etter en stans på nærmere 45 minutter etter en vekselfeil på Tøyen stasjon, melder Sporveien. Problemet oppsto litt etter klokken ni torsdag morgen, og førte til store forsinkelser i trafikken..

NRK - 15 minutter siden

Får ikke stanset etterforskning

En ankedomstol i Paris har avvist ekspresident Nicolas Sarkozys forsøk på å stanse etterforskningen av mulig bruk av libyske penger i valgkampen i 2007. Det ender trolig med en rettsak for Sarkozy..

NRK - 45 minutter siden

Nye råd om munnbind i Finland

Med økende koronasmitte i Finland innfører helsemydnighetene nye råd om bruk av munnbind. Finnene blir nå anbefalt å bruke munnbind på offentlig transport, videregående skoler, høyskoler, og innendørs der det ikke er mulig å holde avstand..

NRK - 30 minutter siden

Full T-bane-stans i Oslo

Det er full stans på alle T-banelinjer i Oslo på grunn av en vekselfeil på Tøyen stasjon, melder Sporveien. Problemet oppsto litt etter klokken ni og førte til store forsinkelser i trafikken. I tillegg er det busstreik..

NRK - 45 minutter siden

Ny generalsekretær i NOAS

Pål Nesse blir ny generalsekretær i NOAS (Norsk organisasjon for asylsøkere). Nesse har erfaring fra Flyktninghjelpen, både i inn- og utland. Han kommer fra stilling som seniorrådgiver i Flyktninghjelpen..

NRK - 1 time siden

Egyptisk organisasjon får Raftopris

Den internasjonalt anerkjente Raftoprisen går i år til en egyptisk organisasjon som kjemper mot brudd på menneskerettighetene. Prisen kan gi mottakeren beskyttelse mot forfølgelse..

NRK - 1 time siden

Uendret styringsrente

Norges Banks hovedstyre holder styringsrenta uendret på 0 prosent..

NRK - 1 time siden

Ansatte ved salatfabrikk smittet

13 ansatte ved Bamas avdeling på Lierstranda har testet positivt for korona. Selskapet opplyser at de avventer å gjenåpne fabrikken. Tirsdag var det bekreftet at sju ansatte var smittet, men nå har altså ytterligere seks testet positivt..

NRK - 1 time siden

Svalbard populært for utlendinger

Nesten halvparten av fastboende på Svalbard, er fra utlandet. Totalt er 47 prosent av Svalbards innbyggere – inkludert Barentsburg – utenlandske statsborgere, viser tall fra Statistisk sentralbyrå (SSB). Antall nordlendinger minker..

NRK - 15 timer siden

«Børning 3» kommer på kino

Det er enighet mellom kinoene og distributørene angående «Børning 3». Dermed blir det blir premiere den 14. oktober.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt