NRK > Nyheter

Wednesday, 13 November, 23:59

NRK - 16 Oct 19 kl. 04:25

Kina «indignert» over ny lov

Kinesiske myndigheter er «kraftig indignert» etter at Representantenes hus i USA vedtok en lov ment å forsvare sivile rettigheter i Hongkong. Den kinesiske talspersonen Geng Shuang ba også USA om å slutte å blande seg, ifølge nyhetsbyrået AFP..
Les mer på NRK


Les mer om:
Representantenes, USA, Hongkong, Geng Shuang, AFP

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kina, indignert, overny , lov
Aftenposten - 16 Sep 19 kl. 19:54

Halve oljeproduksjonen i Saudi-Arabia er satt ut av spill. Dette må du vite.

Hvorfor er USA så indignert på vegne av Saudi-Arabia? Her er syv spørsmål og svar om situasjonen etter angrepet på verdens største oljeeksportør..

Hegnar.no - 28 Jun 19 kl. 16:51

Nye handelssamtaler med Kina

Norge og Kina møttes i Oslo denne uken for å fortsette forhandlingene om en frihandelsavtale. Neste runde er i Kina i september..

NRK - 12 Sep 19 kl. 18:31

Norge og Kina nærmere enighet

Næringsminister Torbjørn Røe Isaksen melder om framgang i handelssamtalene med Kina. Den 16. forhandlingsrunden ble gjennomført i Wuhan i Hubei-provinsen i Kina denne uka..

Hegnar.no - 06 Aug 19 kl. 06:29

Kina advarer Japan, Sør-Korea og Australia mot USAs våpen

Myndighetene i Kina advarer land i Asia og Stillehavsregionen om at Kina ikke passivt vil la USA utplassere mellomdistanseraketter hos sine allierte..

Aftenposten - 06 Aug 19 kl. 06:31

Kina advarer Japan, Sør-Korea og Australia mot USAs våpen

Myndighetene i Kina advarer land i Asia og Stillehavsregionen om at Kina ikke passivt vil la USA utplassere mellomdistanseraketter hos sine allierte..

NRK - 21 Aug 19 kl. 13:05

Kina utelukkar homofilt ekteskap

Kina utelukkar at det vil bli lov for likekjønna å inngå ekteskap, opplyser det kinesiske parlamentet. Kina følger dermed ikkje etter Taiwan, som har gjeve likekjønna par lov til å inngå partnarskap. Det er ingen lov mot likekjønna forhold i Kina..

NRK - 09 Sep 19 kl. 05:56

Vil knuse løsrivelse fra Kina

Kinesiske statskontrollerte medier skriver at Hongkong er en uadskillelig del av Kina, og at forsøk på å skille Hongkong fra Kina «vil bli knust». Demonstrasjoner i går, var bevis på at utenlandske myndigheter står bak demonstrantene, melder Reuters..

E24 - 09 Oct 19 kl. 10:33

Kina svarer på USAs visumrestriksjoner

Kina strammer inn visumreglene for amerikanere tilknyttet Kina-kritiske gruppe. Det skjer etter at USA innførte restriksjoner for kinesiske tjenestemenn..

NRK - 11 Oct 19 kl. 22:01

Mot enighet mellom Kina og USA

Kina og USA er enige om fase en av en handelsavtale, sier USAs president Donald Trump. Han har suspendert ekstratollen på 250 milliarder dollar, som skulle innføres fra tirsdag. Kina sier de skal kjøpe flere jordbruksprodukter fra USA, melder Ap..

NRK - 25 Aug 19 kl. 12:09

Revurderer økt handelskrig med Kina

USAs president Donald Trump sier han revurderer truslene om å trappe opp handelskrigen med Kina. Han nektet søndag for at handelskrigen med Kina skaper friksjon på G7-toppmøtet i Biarritz i Frankrike. (NTB).

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Ikke livstruende skadet

En mann som onsdag kveld skal ha blitt utsatt for vold i området Kværnerdalen/Svartdalsparken i Oslo er ikke livstruende skadd. Mannen er kjørt til sykehus, melder Oslo-politiet. Ingen er så langt pågrepet i saken..

NRK - 2 timer siden

En person utsatt for vold i Oslo

En person ble i kveld utsatt for vold i Oslo, muligens med et stikkvåpen. Dette skjedde i området Kværnerdalen/Svartdalsparken, og vedkommende er kjørt til legevakta. Politiet opplyser at de søker etter tre unge menn, cirka 15 år og mørke i huden.

NRK - 3 timer siden

Trump og Erdogan snakkar:

NRK - 3 timer siden

Oslo får ny vassforsyning i 2028

Bystyret vedtok onsdag at Holsfjorden i Lier blir Oslos reservevassforsyning. Løysinga skal erstatte Maridalsvatnet som vasskjelde i krisetilfelle. Mattilsynet ville gi kommunen éin million kroner i dagbøter frå 21.

NRK - 3 timer siden

Containerskip blir slept vekk

Containerskipet Concordia som gjekk på grunne på Laupsneset i Vartdalsfjorden, blir no slept vekk av slepebåten Polar Rex. Det skal ikkje vere alvorlege skadar på skipet..

NRK - 3 timer siden

Sletta milliardar Facebook-kontoar

Det sosiale mediumet Facebook har sletta 5,4 milliardar falske kontoar hittil i år. Mange av dei blei sletta rett etter dei blei oppretta..

NRK - 4 timer siden

Storkontroll viste flere lovbrudd

En storkontroll på 20 fiskebruk i Lofoten og Vesterålen avdekket flere brudd på arbeidstidsbestemmelser og sosial dumping. På 19 av de kontrollerte bedriftene ble det avdekket brudd. – Det er kriminell virksomhet, sier forbundsleder..

NRK - 4 timer siden

Morales vil tilbake til Bolivia

Den avgåtte bolivianske presidenten Evo Morales seier han er klar til å reise tilbake til landet. Han oppheld seg i eksil i Mexico no. Han seier han kan vende tilbake til Bolivia for å roe ned situasjonen i landet..

NRK - 4 timer siden

Drapssiktet jobbet innenfor helse

Mannen som nå er siktet for knivdrapet i Kinogarasjen på Bragernes jobbet inntil nylig i Øvre Eikers helsetjeneste. Det kan kommunalsjefen for tjenesten bekrefte overfor Drammens Tidende. Det til tross for at han er tidligere straffedømt..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt