NRK > Nyheter

Thursday, 04 June, 07:31

NRK - 09 Nov 19 kl. 07:04

Kina-avtale drøyer ifølge Trump

President Donald Trump sier ifølge Reuters at han ikke har trukket tilbake de høyere tollsatsene på kinesiske varer. Dermed er det ny usikkerhet rundt den 16 måneder lange handelskrigen. Torsdag ble det meldt at USA og KIna var enige om en avtale..
Les mer på NRK


Les mer om:
Donald Trump, Reuters, USA, KIna, Trump

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kina-avtale, drøyer, ifølge, Trump
NRK - 22 Dec 19 kl. 03:08

Trump: Kina-avtale er nær

USAs president Donald Trump sier en handelsavtale med Kina snart blir signert. USAs forhandlere har oppnådd et gjennombrudd i handelssamtalene, sa Trump i Florida lørdag, ifølge nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 15 Jan 20 kl. 18:22

Trump kallar Kina-avtale historisk

– I dag tar me eit avgjerande første skritt, sa USAs president Donald Trump før underteikninga av «fase éin» av ein handelsavtale med Kina. Presidenten sa òg at einigheita bidrar til å retta opp feil som tidlegare er gjort..

NRK - 15 Aug 19 kl. 23:39

Trump: – Handelskrigen blir kort

USAs president Donald Trump sier til journalister torsdag at han tror at handelskrigen med Kina blir kort, melder Reuters. – VI har veldig gode diskusjoner med Kina, de ønsker en avtale. Jo lenger det varer, jo sterkere blir vi, sier Trump..

NRK - 21 Sep 19 kl. 06:52

Må ikke være klar før valget

Før Kina avsluttet nye handelssamtaler med USA fredag kveld, uttalte president Donald Trump at han føler han ikke trenger å sikre en avtale før neste års valg. – Jeg er ikke ute etter en delvis avtale, jeg er ute etter en fullstendig avtale, sa han..

P4 - 22 Dec 19 kl. 07:20

- Gjennombrudd med Kina

Etter halvannet års handelskrig, er Det nå kommet et gjennombrudd i handelssamtalene mellom USA og Kina. Det sa president Donald Trump i natt, norsk tid. Ifølge han vil en avtale bli signert veldig snart..

NRK - 15 Aug 19 kl. 23:39

Trumps: – Handelskrigen blir kort

USAs president Donald Trump sier til journalister torsdag at han tror at handelskrigen med Kina blir kort, melder Reuters. – VI har veldig gode diskusjoner med Kina, de ønsker en avtale. Jo lenger det varer, jo sterkere blir vi, sier Trump..

P4 - 15 Jan 20 kl. 19:10

- Historisk Kina-avtale

- Handelsavtalen som er inngått mellom USA og Kina er historisk. Det sa president Donald Trump før fase en av avtalen skulle underskrives i dag. De to landene har vært i en nesten to år lang handelskrig.

NRK - 30 Jul 19 kl. 16:19

Trump kritiserer Kina

USAs president Donald Trump gikk til voldsomt angrep mot Kina rett etter at hans forhandlere ankom Shanghai med mål om å få en slutt på den årelange handelskonflikten. Trump mener Kina alltid endrer avtalen til sin fordel i siste øyeblikk..

E24 - 13 Sep 19 kl. 06:01

Trump: Vil vurdere midlertidig handelsavtale med Kina

Bare timer etter det kom meldinger om at Donald Trumps rådgivere vurderte å inngå en midlertidig handelsavtale med Kina, bekrefter Trump at han vil vurdere en slik avtale, selv om det ikke er hans førstevalg, skriver CNBC..

NRK - 19 May 20 kl. 11:49

Kina angriper Trump

Kina sier USAs president Donald Trump forsøker å løpe fra ansvaret overfor WHO, etter at han truet med å trekke USAs støtte til helseorganisasjonen for godt. Trump beskylder WHO for dår innsats mot utbruddet og for å være ukritiske overfor kina..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Bil braste inn i hage

En beboer i Askim sentrum ble i morges vekt av en bil som braste gjennom hekken på stedet. Bilen traff blant annet et tre i hagen. Politiet ønsker nå tips fra publikum.

NRK - 30 minutter siden

Mange overdosedødsfall

Sju personer har dødd av overdose i Haugesund og Karmøy siden februar, ifølge Rusmisbrukernes interesseorganisasjon, skriver Haugesunds Avis. Organisasjonen mener koronarestriksjonene har ført til at flere produserer kjemiske russtoff som GHB og GBL..

NRK - 45 minutter siden

Mangler likestilling i barnehagene

Gutter og jenter i barnehagene blir behandlet ulikt av personalet. Det går frem i en fersk likestillingsstudie fra Universitetet i Stavanger. Barnehagene er pålagt å jobbe med likestilling, men mange unngår tema i praksis..

NRK - 30 minutter siden

Pågrep 90 personer i natt

Politiet i den amerikanske storbyen New York by har natt til torsdag pågrepet 90 personer, skriver CNN. Politiet sier til nyhetskanalen at demonstrasjonene skal ha vært fredelige. Tallet på pågripelser natten før var 280 personer..

NRK - 45 minutter siden

Politibetjent skutt i New York

En politibetjent ble skutt i bydelen Brooklyn i New York by onsdag kveld, ifølge AFP. Det var portforbud i storbyen da betjenten ble skutt, noe som har blitt innført som følge av store demonstrasjoner. Politibetjentens medisinske tilstand er ukjent..

NRK - 1 time siden

Fare for flere skred

Det er stor fare for flere jord-, sørpe- og flomskred i Finnmark de kommende dagene. Det sier Anders Bjordal, distriktsingeniør i NVE. Onsdag gikk et stort jordskred i Alta.

NRK - 1 time siden

Tre pågrepet for knivran

To menn på 20 år er pågrepet etter at en 24 år gammel mann ble knivstukket i benet onsdag kveld. Det skjedde på Gimsøy i Skien. En gutt på 16 år, som deltok i det politiet tror var et ran, er sendt hjem.

NRK - 1 time siden

Tar tid før det er trygt

Det vil ta lang tid før det er trygt å oppholde seg i rasområdet ved Talvik i Alta. Det sier distriktsingeniør Anders Bjordal i NVE, etter det store jordraset onsdag. Bjordal tror det vil fortsette å rase i rasområdet i flere dager.

NRK - 1 time siden

40 skadd i knivangrep på skole

En mann er ifølge kinesiske medier pågrepet etter et knivangrep mot en barneskole i Wuzhou i Kina. Over 40 ansatte og elever ble skadd i knivangrepet, som skjedde torsdag morgen i Guangxi Zhuang i Sør-Kina, melder avisen, Global Times..

NRK - 2 timer siden

Lege: Pleksiglass stopper ikke virus

Veggene av pleksiglass til 225.000 kroner som er montert i Stortinget, hindrer ikke smitte, sier lege og professor Bjørg Marit Andersen til Dagbladet. Veggene ble satt opp da et fullsatt Stortinget behandlet bioteknologiloven..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt