NRK > Nyheter

Wednesday, 13 November, 21:09

NRK - 09 Nov 19 kl. 07:04

Kina-avtale drøyer ifølge Trump

President Donald Trump sier ifølge Reuters at han ikke har trukket tilbake de høyere tollsatsene på kinesiske varer. Dermed er det ny usikkerhet rundt den 16 måneder lange handelskrigen. Torsdag ble det meldt at USA og KIna var enige om en avtale..
Les mer på NRK


Les mer om:
Donald Trump, Reuters, USA, KIna, Trump

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kina-avtale, drøyer, ifølge, Trump
NRK - 15 Aug 19 kl. 23:39

Trump: – Handelskrigen blir kort

USAs president Donald Trump sier til journalister torsdag at han tror at handelskrigen med Kina blir kort, melder Reuters. – VI har veldig gode diskusjoner med Kina, de ønsker en avtale. Jo lenger det varer, jo sterkere blir vi, sier Trump..

NRK - 21 Sep 19 kl. 06:52

Må ikke være klar før valget

Før Kina avsluttet nye handelssamtaler med USA fredag kveld, uttalte president Donald Trump at han føler han ikke trenger å sikre en avtale før neste års valg. – Jeg er ikke ute etter en delvis avtale, jeg er ute etter en fullstendig avtale, sa han..

NRK - 30 Jul 19 kl. 16:19

Trump kritiserer Kina

USAs president Donald Trump gikk til voldsomt angrep mot Kina rett etter at hans forhandlere ankom Shanghai med mål om å få en slutt på den årelange handelskonflikten. Trump mener Kina alltid endrer avtalen til sin fordel i siste øyeblikk..

NRK - 15 Aug 19 kl. 23:39

Trumps: – Handelskrigen blir kort

USAs president Donald Trump sier til journalister torsdag at han tror at handelskrigen med Kina blir kort, melder Reuters. – VI har veldig gode diskusjoner med Kina, de ønsker en avtale. Jo lenger det varer, jo sterkere blir vi, sier Trump..

E24 - 13 Sep 19 kl. 06:01

Trump: Vil vurdere midlertidig handelsavtale med Kina

Bare timer etter det kom meldinger om at Donald Trumps rådgivere vurderte å inngå en midlertidig handelsavtale med Kina, bekrefter Trump at han vil vurdere en slik avtale, selv om det ikke er hans førstevalg, skriver CNBC..

E24 - Igår: 19:03

Trump sier første steg i en handelsavtale med Kina er nær

Donald Trump sier under en tale i New York at de to stormaktene er nær en fase en-avtale..

E24 - 26 Aug 19 kl. 09:39

Trump: Kina vil tilbake til forhandlingsbordet

USA og Kina vil gjenoppta forhandlingene om en avtale som kan dempe handelskonflikten mellom de to partene, ifølge Bloomberg..

NRK - 03 Aug 19 kl. 05:32

Trump vil ha ny atomavtale

USAs president Donald Trump mener det bør komme på plass en ny atomavtale både med Russland og med Kina, etter at INF-avtalen mellom USA og Russland gikk ut i går. INF-avtalen forbød atomraketter på europeisk jord. Nå vil ha en ny avtale..

E24 - 21 Sep 19 kl. 08:16

Trump: En handelsavtale må ikke være i boks før valget

Før Kina avsluttet nye handelssamtaler med USA fredag kveld, uttalte president Donald Trump at han føler han ikke trenger å sikre en avtale før neste års valg..

NRK - 31 Oct 19 kl. 08:29

Håper på Kina-avtale i 2020

Fortsatt gjenstår krevende forhandlinger om tollsatser og markedsadgang for at Norge skal kunne få til en frihandelsavtale med Kina, ifølge næringsminister Torbjørn Røe Isaksen. Isaksen håper en kan få til en avtale innen 2020..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Trump og Erdogan snakkar:

NRK - 30 minutter siden

Oslo får ny vassforsyning i 2028

Bystyret vedtok onsdag at Holsfjorden i Lier blir Oslos reservevassforsyning. Løysinga skal erstatte Maridalsvatnet som vasskjelde i krisetilfelle. Mattilsynet ville gi kommunen éin million kroner i dagbøter frå 21.

NRK - 30 minutter siden

Containerskip blir slept vekk

Containerskipet Concordia som gjekk på grunne på Laupsneset i Vartdalsfjorden, blir no slept vekk av slepebåten Polar Rex. Det skal ikkje vere alvorlege skadar på skipet..

NRK - 1 time siden

Sletta milliardar Facebook-kontoar

Det sosiale mediumet Facebook har sletta 5,4 milliardar falske kontoar hittil i år. Mange av dei blei sletta rett etter dei blei oppretta..

NRK - 1 time siden

Storkontroll viste flere lovbrudd

En storkontroll på 20 fiskebruk i Lofoten og Vesterålen avdekket flere brudd på arbeidstidsbestemmelser og sosial dumping. På 19 av de kontrollerte bedriftene ble det avdekket brudd. – Det er kriminell virksomhet, sier forbundsleder..

NRK - 1 time siden

Morales vil tilbake til Bolivia

Den avgåtte bolivianske presidenten Evo Morales seier han er klar til å reise tilbake til landet. Han oppheld seg i eksil i Mexico no. Han seier han kan vende tilbake til Bolivia for å roe ned situasjonen i landet..

NRK - 1 time siden

Drapssiktet jobbet innenfor helse

Mannen som nå er siktet for knivdrapet i Kinogarasjen på Bragernes jobbet inntil nylig i Øvre Eikers helsetjeneste. Det kan kommunalsjefen for tjenesten bekrefte overfor Drammens Tidende. Det til tross for at han er tidligere straffedømt..

NRK - 2 timer siden

Fann eksplosiv - sperrar av bustad

Politiet skal ha funne det som truleg er eksplosiv i eit bustadhus i Sola kommune. Det opplyser politiet i ei pressemelding. Bustaden er sperra av.

NRK - 2 timer siden

- Tyrkia har fanga 100 IS-krigarar

USAs president Donald Trump seier at Tyrkia har fanga minst 100 IS-krigarar. Det melder Reuters. Tyrkias president Recep Tayyip Erdoan er på besøk hos det kvite huset i dag..

NRK - 3 timer siden

SUV-sal nullar ut utsleppskutt

Eit rekordsal av SUV-ar globalt nullar ut utsleppskutta frå elbilsalet, ifølgje fersk energirapport. Det har bidrege til at klimautsleppa frå olje, kull og gass aldri har vore høgare enn i 2018..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt