VG > Utenriks

Sunday, 19 January, 06:07

VG - 09 Oct 19 kl. 10:47

Kilder til VG: Tyrkias angrep i Syria nært forestående

Det varslede tyrkiske angrepet mot kurdiske områder i Tyrkia skal være nært forestående. Kurdiske selvstyremyndigheter kunngjør full mobilisering..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Tyrkia, VG, Syria

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kilder, tilVG , Tyrkias, angrepi , Syria, nært, forestående
P4 - 10 Oct 19 kl. 13:51

Demonstrerer mot Tyrkias angrep på Syria

- Tyrkias angrep på kurderne ødelegger sjansen for varig fred i Syria. Det sier Andam Aziz, politisk talsperson for kurdisk demokratisk samfunnssenter i Norge. Lørdag mobiliserer kurdere og støttespillere til demonstrasjoner mot Tyrkias angrep i Oslo og en rekke andre europeiske byer..

P4 - 18 Oct 19 kl. 17:05

- Tyrkias angrep på Syria er galskap

Tyrkias militære angrep på kurderne i Nord-Sryia er galskap. Det sa Frankrikes president Emmanuel Macron til pressen etter EU-toppmøtet i Brussel fredag. EU-topplederne har i dag gjentatt fordømmelsen av Tyrkias militæroffensiv som startet da USA trakk sine styrker ut av Syria..

VG - 09 Oct 19 kl. 19:40

Trump: – Støtter ikke Tyrkias angrep

President Donald Trump, som er under kraftig kritikk på hjemmebane for å ha gitt Tyrkia fritt spillerom i Syria, tar avstand fra Tyrkias angrep..

P4 - 16 Oct 19 kl. 08:39

Putin ber Erdogan på besøk

Russlands president Vladimir Putin har nå invitert Tyrkias Recep Erdogan til Moskva. Putin ønsker ifølge flere kilder å diskutere Tyrkias militæroffensiv nord i Syria med presidenten. Russiske styrker har også rykket inn i området og i går sa Russland at den tyrkiske militøroperasjonen er uakseptabel..

Aftenposten - 14 Oct 19 kl. 16:35

EU fordømmer Tyrkias Syria-invasjon

Tyrkias massive angrep på kurderne i Nord-Syria vekker kraftige internasjonale reaksjoner. USAs forsvarsminister sier at tyrkerne ser ut til å begå krigsforbrytelser..

NRK - 11 Oct 19 kl. 11:37

Putin kritiserer Tyrkisk angrep

Russlands president Vladimir Putin sier Tyrkias angrep på kurderne i Nord-Syria kan føre til at IS styrker seg og blir en trussel igjen. Det melder AFP..

Dagbladet - 01 Oct 19 kl. 16:27

Dagbladets kilder: Frp fulgte Sivs oppfordring og angrep Raja

Siv Jensens stallordre om «et tøffere Frp» lå bak Frp's utfall mot Abid Raja på Stortinget. Hadde Raja vært mer ydmyk etter sin beklagelse, ville opptrinnet aldri skjedd, ifølge Frp-kilder..

NRK - 09 Oct 19 kl. 19:20

Trump om angrep: – En dårlig idé

USAs president Donald Trump sier Tyrkias angrep mot YPG-militsen i Syria er «en dårlig idé», og at USA ikke støtter angrepet..

NRK - 10 Oct 19 kl. 12:29

Erdogan: Vil styrke Syria

Tyrkias president Erdogan sier Tyrkias angrep på de kurdiskontrollerte områdene nord i Syria er for å styrke Syrias territoriale integritet. Han mener Syria ikke har slik integritet når en firedel av landet er under kontroll av kurdiske PKK og YPG..

NRK - 09 Oct 19 kl. 20:55

SOHR: – 11 drept i Syria-angrep

Ifølge den London-baserte eksilgruppen Syrian Observatory for Human Rights er elleve mennesker drept i Tyrkias militære angrep i Nord-Syria, melder nyhetsbyrået AFP. Åtte av de drepte er sivile, ifølge SOHR..

Fler nyheter fra VG

VG - 4 timer siden

Stjålet terapi-geit gjenforent med deprimert okse

Northland-politiet på New Zealand aksjonerte etter å ha gjennomgått videoovervåkning. Oksen er ifølge eieren henrykt over at geita er hjemme igjen..

VG - 5 timer siden

Disse skal forsvare Trump

De har ledet riksrettstiltalen mot Bill Clinton og forsvarte O.J. Simpson og overgrepsdømte Jeffrey Epstein.

VG - 9 timer siden

Advarer homofile som reiser til Russland: – Hold en lav profil

MURMANSK (VG) Norge rangeres som et av de tryggeste reisemålene for skeive, men det kan være risikabelt for homofile å besøke nabolandet vårt, viser en kartlegging. Russiske Andrej (40) råder tilreisende til å holde en lav profil for å unngå angrep..

VG - 21 timer siden

Slik var IS-kvinnens ferd fra Oslo til Syria

Hun var en godt integrert student. Så ble hun med i Islam Net, og ble gradvis mer radikal. Det endte med at hun dro til Syria som kona til en beryktet IS-kriger.

VG - 22 timer siden

Store klimautslipp fra Australias branner

Brannene i Australia sender enorme mengder CO2 opp i atmosfæren. Utslippene så langt tilsvarer mer enn sju ganger Norges årlige menneskeskapte klimautslipp..

VG - Igår: 17:45

Stoltenbergs plan i Midtøsten: NATO kan bli spydspiss i kampen mot terror

CATANIA, SICILIA (VG) USAs president har bedt NATO ta et større ansvar i Midtøsten. For første gang snakker generalsekretær Jens Stoltenberg om hva han mener NATO kan bidra med..

VG - Igår: 10:02

Irans øverste leder kaller Trump «klovn»

Fredag leder Irans øverste leder Ayatollah Ali Khamenei fredagsbønnen i Teheran for første gang siden 2012. Han roser angrepet på amerikanske soldater..

VG - I førrgår: 05:01

11 amerikanske soldater skadet i Irans hevnangrep

Amerikanske myndigheter flere ganger hevdet at ingen amerikanere ble skadet etter drept i angrepene mot to militærbaser i Irak 8. januar. Nå bekrefter forsvaret at 11 personer ble skadet..

VG - I førrgår: 13:38

Returplaner for norsk IS-kvinne og to barn endret: Til Norge fredag

ERBIL/OSLO (VG) Den norske IS-kvinnen (29) og hennes to barn som tirsdag ble hentet ut av Syria, skulle egentlig ha vært på vei hjem til Norge torsdag. Men i siste liten ble planene endret..

VG - I førrgår: 15:17

Slik ser nordlyset ut fra verdensrommet

Et blinkskudd tatt fra den internasjonale romstasjonen viser det spektakulære lysfenomenet og tiårets første meteorsverm..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt