VG > Økonomi

Tuesday, 18 December, 20:34

VG - 19 Nov 18 kl. 20:42

Kilder til VG: Ropstad hyrer inn KrF-veteran for å hjelpe ham med regjeringsforhandlingene

Nestleder Kjell Ingolf Ropstad har på kort varsel hyret inn tidligere parlamentarisk leder Hans Olav Syversen til å lede KrFs sekretariat i når partiet skal forhandle om regjeringsmakt med statsminister Erna Solberg, får VG opplyst..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Kjell Ingolf Ropstad, Hans Olav Syversen, KrFs, Erna Solberg, VG, KrF

Dele artikeln

1 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kilder, tilVG , Ropstad, hyrer, inn, KrF-veteran, forå , hjelpe ham med regjeringsforhandlingene
Aftenposten - 19 Nov 18 kl. 21:31

VG: Ropstad hyrer inn Syversen som rådgiver i regjeringsforhandlingene

Nestleder Kjell Ingolf Ropstad har hyret inn tidligere parlamentarisk leder Hans Olav Syversen til å lede KrFs sekretariat under forhandlingene med regjeringen..

VG - 21 Nov 18 kl. 18:05

Kilder til VG: Ropstad skyldte på Bollestad for Frps taxfree-nederlag

Bak lukkede dører la KrFs kronprins Kjell Ingolf Ropstad deler av skylden på sin egen nestlederkollega Olaug Bollestad for at KrF påførte Frp et oppsiktsvekkende og sviende taxfree-nederlag midt i den kritiske innspurten av budsjettforhandlingene, opplyser kilder til VG..

NRK - 24 Oct 18 kl. 18:47

VG: – Nektet Ropstad å reise

Ifølge kilder VG har vært i kontakt med, nektet partileder Knut Arild Hareide nestleder Kjell Ingolf Ropstad å besøke årsmøtet i Telemark KrF. Ifølge VG er Hareides leir bekymret for at sørlendingen oppfattes som en utfordrer til lederposisjonen..

NRK - 24 Oct 18 kl. 18:47

Nektet Ropstad å reise

Ifølge kilder VG har vært i kontakt med, nektet partileder Knut Arild Hareide nestleder Kjell Ingolf Ropstad å besøke årsmøtet i Telemark KrF. Ifølge VG er Hareides leir bekymret for at sørlendingen oppfattes som en utfordrer til lederposisjonen..

VG - 21 Nov 18 kl. 18:05

Kilder til VG: Ropstad ga Bollestad skylden for Frps taxfree-nederlag

Bak lukkede dører la KrFs kronprins Kjell Ingolf Ropstad deler av skylden på sin egen nestlederkollega Olaug Bollestad for at KrF påførte Frp et oppsiktsvekkende og sviende taxfree-nederlag midt i den kritiske innspurten av budsjettforhandlingene, opplyser kilder til VG..

Hegnar.no - 23 Oct 18 kl. 17:10

Kjell Ingolf Ropstad kan bli ny KrF-leder

Nestleder Kjell Ingolf Ropstad i Kristelig Folkeparti er klar til å overta som KrF-leder, opplyser sentrale kilder i partiet til Dagbladet..

VG - 24 Oct 18 kl. 17:26

Kilder til VG: Hareide nektet Ropstad å reise til delegatmøtet i Telemark

BØ/OSLO (VG) Da nestleder Kjell Ingolf Ropstad takket ja til å besøke årsmøtet i Telemark KrF, grep Knut Arild Hareide inn og satte foten ned..

NRK - 08 Nov 18 kl. 12:17

Ropstad krever abort-flertall

Kjell Ingolf Ropstad venter at de borgerlige partiene stemmer for abort­endringer i regjeringserklæringen. Siv Jensen har åpnet for å fristille Frps stortingsrepresentanter hvis abortloven skal endres. Ropstad vil ikke akseptere dette..

NRK - 08 Nov 18 kl. 12:17

Ropstad krever partipisk

Kjell Ingolf Ropstad venter at de borgerlige partiene stemmer for abort­endringer i regjerings­erklæringen. Siv Jensen har åpnet for å fristille Frps stortings­representanter hvis abortloven skal endres. Ropstad vil ikke akspetere dette..

NRK - 24 Oct 18 kl. 11:20

Ropstad varslet ikke Hareide

KrF-nestleder Kjell Ingolf Ropstad hadde dialog med Høyre før han utfordret statsministeren om abort. Solbergs ja til å endre abortloven begeistret KrFs høyreside under 48 timer før kritisk valg. Ropstad informerte ikke partileder Hareide om dialogen..

Fler nyheter fra VG

VG - 3 timer siden

Marens turkamerat: – Vi snakket om at livet kan bli kort og man må leve det mens man kan

BRYNE/OSLO (VG) Maren Ueland var alltid blid og et godt menneske, forteller vennen Marius Fuglestad. – Jeg tror det er den tristeste beskjeden jeg har fått som ordfører, sier Reinert Kverneland..

VG - 6 timer siden

Marokkanske: Totalt tre mistenkte arrestert

ISTANBUL (VG) Ytterligere to marokkanske menn er blitt arrestert i Marokko, mistenkt for å ha drept norske Maren Ueland (28) og danske Louisa Vesterager Jespersen (24)..

VG - 7 timer siden

Jan Bøhler: Pengene må tas hvis vi skal stoppe gjengene

Så lenge kriminalitet lønner seg er det nesten umulig å stoppe utviklingen av kriminelle gjenger og organisert kriminalitet. De kan lett kjøpe seg nye løpegutter og voldsmenn for hver av sine håndlangere som tas av politiet. Vi kan til daglig se hvordan de frister unge inn i gjengmiljøene med bilder av bunker med tusenlapper, dyre klokker, gullkjeder, kostbare merkeklær, flotte biler, opphold på luksushotell, mm på snap chat og andre sosiale medier..

VG - 7 timer siden

Akkurat nå, tirsdag 18/12: Oss landsforrædere imellom

Det eksisterer en parallell norsk virkelighet hvor Erna Solberg, Siv Jensen og Gro Harlem Brundtland er landsforrædere som i beste fall bør stilles for riksrett..

VG - 8 timer siden

Derfor satser NFF på e-sport: Kan gaming få ungdom opp av sofaen?

For mange høres det ut som en selvmotsigelse at e-sportspillene FIFA eller Pro Evolution Soccer skal få folk ut i fysisk aktivitet. Men e-sport og tradisjonell idrett har faktisk mer til felles enn mange tror..

VG - 11 timer siden

Kilde til VG: Én arrestert for dobbeltdrapet

Politiet i Marokko skal ha arrestert og mistenkt én person for drapene på en norsk og en dansk kvinne. Det får VG opplyst fra en kilde tett på etterforskningen i Marokko tirsdag morgen..

VG - 12 timer siden

Rapport: Selvmord skjer ofte tett opp mot behandling

Nesten halvparten av alle selvmord begått i Norge i en periode på seks år, ble begått av pasienter i psykisk helsevern og tverrfaglig spesialisert rusbehandling..

VG - 16 timer siden

Ulv! Ulv!

Klima- og miljødepartementet har gitt tillatelse til lisensfelling av ulv innenfor ulvesonen..

VG - 21 timer siden

Norsk kvinne brutalt drept: Marokkansk lokalsamfunn i sjokk

En norsk og en dansk kvinne er funnet døde like ved en basecamp i Atlas-fjellene i Marokko. De skal ha blitt utsatt for grov vold med en skarp gjenstand..

VG - Igår: 15:24

May vil ha avstemning om brexit-avtalen i januar

Theresa May advarer Parlamentet mot å støtte en ny folkeavstemning om EU. Storbritannia vil ikke få noen bedre avtale enn den hun har forhandlet frem, sier den britiske statsministeren..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt