Aftenposten > Innenriks

Thursday, 19 October, 00:51

Aftenposten - 2017-10-12 06:39:51

Kilder: Hamas og Fatah har inngått avtale

De rivaliserende palestinske bevegelsene Hamas og Fatah skal ha nådd en politisk forsoning, ifølge kilder som Reuters siterer. .
Les mer på Aftenposten


Les mer om:
Hamas, Fatah, Reuters

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kilder, Hamasog , Fatahhar , inngått, avtale
Hegnar.no - 12 Oct 17 kl. 06:49

Kilder: Hamas og Fatah har inngått avtale

De rivaliserende palestinske bevegelsene Hamas og Fatah skal ha nådd en politisk forsoning, ifølge kilder som Reuters siterer. .

NRK - 12 Oct 17 kl. 06:19

Hamas og Fatah med ny avtale

De rivaliserende palestinske gruppene Hamas og Fatah skal ha nådd en politisk forsoning, ifølge kilder som Reuters siterer. Avtalens innhold skal, ifølge kilder, bli presentert senere torsdag..

NRK - 12 Oct 17 kl. 06:19

Hamas og Fatah med mulig avtale

De rivaliserende palestinske gruppene Hamas og Fatah skal ha nådd en politisk forsoning, ifølge kilder som Reuters siterer. Avtalens innhold skal presenteres for pressen i Kairo senere torsdag, ifølge Palestinian Information Centre, som støtter Hamas..

NRK - 12 Oct 17 kl. 13:56

Fatah og Hamas enige om grensevakt

Hamas er enige med Fatah om å overlevere grenseovergangen i Rafah i Gaza til en enhet som skal styres av president Mahmoud Abbas`garde, sier kilder til Reuters. Abbas 'Fatah-bevegelse, som mistet kontrollen over Gaza til Hamas i kampene i 2007, sier overgangen skal drives med tilsyn fra EUs grensevakter, kjent som EUBAM..

P4 - 12 Oct 17 kl. 06:20

Hamas og Fatah med ny avtale

I Palestina skal de rivaliserende palestinske gruppene Hamas og Fatah ha blitt enige om en ny avtale. - De har nådd en politisk forsoning, heter det ifølge kilder som Reuters siterer, melder NTB. Avtalens innhold skal, ifølge kildene, bli presentert senere i dag..

NRK - 27 Jul 17 kl. 16:36

Fatah og Hamas har historisk møte

De rivaliserende palestinske partiene Fatah og Hamas har holdt en sesjon sammen i den lovgivende forsamlingen på Gaza-stripen. Det er første gang på ti år..

NRK - 17 Sep 17 kl. 04:31

Vil innlede samtaler med Fatah

Den palestinske Hamas-bevegelsen er villig til å innlede samtaler med den rivaliserende gruppen Fatah, ifølge en uttalelse fra Hamas som Reuters siterer. Hamas har hatt kontrollen over Gazastripen siden 2007, skriver NTB..

VG - 12 Oct 17 kl. 16:34

Hamas og Fatah enige om samarbeid

Hamas og Fatah er enige om en samarbeidsavtale, men det er ikke første gang, og det er uklart hva den vil innebære..

VG - 12 Oct 17 kl. 14:50

Hamas og Fatah enige om samarbeid

En ny avtale mellom Hamas og Fatah kan bane veien for en samlingsregjering i Gaza, men eksperter frykter Israels reaksjon..

VG - 17 Sep 17 kl. 08:51

Palestina: Hamas og Fatah kan forenes etter ti år med konflikt

Den palestinske Hamas-bevegelsen inviterer til samtaler med den rivaliserende gruppen Fatah, og sier de godtar Abbas' betingelser..

Fler nyheter fra Aftenposten

Aftenposten - 15 minutter siden

Storkontroll hos bruktbilforhandler: Fire av ti biler ble ikke godkjent. 75 biler avskiltet

Nesten halvparten av 983 kontrollerte biler fra bruktbilforhandleren Olsen Bil i Grimstad er underkjent. 75 av dem ble avskiltet på stedet..

Aftenposten - 2 timer siden

Flere tidligere bekjente av de tre døde kvinnene på Romsås har tatt kontakt med politiet

Politiet har også sikret seg gjenstander som kan gi svar på når kvinnene sist hadde kontakt med noen utenfor leiligheten..

Aftenposten - 3 timer siden

PST tror norsk IS-kriger likevel ikke er død

En IS-tilsluttet nordmann som har vært regnet som død siden 2014, skal likevel være i live, ifølge Politiets sikkerhetstjeneste..

Aftenposten - 4 timer siden

Kilder: Frank Bakke-Jensen blir ny forsvarsminister

Ine Marie Eriksen Søreide (H) blir utenriksminister og Frank Bakke Jensen ny forsvarsminister (H), ifølge kilder i Regjeringen..

Aftenposten - 6 timer siden

Jagland ønsket tidligere Aftenposten-intervjuer slettet: – Et premiss det var umulig for oss å godta

Europarådets generalsekretær Thorbjørn Jagland tilbød seg å intervjues på nytt av Aftenposten. Men vilkåret var at tidligere intervjuer måtte slettes..

Aftenposten - 6 timer siden

Dovendyret har et helt økosystem i pelsen

Dovendyr risikerer livet ved å klatre ned på bakken for å gå på do. Først nylig har forskerne forstått hvorfor det er verdt det..

Aftenposten - 6 timer siden

OBS-varsel for Sørlandet, mens Midt-Norge får det beste helgeværet

Kraftig regn og OBS-varsel innleder helgen på Sørlandet. Også i resten av landet blir det fuktig, mens Midt-Norge stikker av med finværet..

Aftenposten - 6 timer siden

Lovlige lovbrudd | Siri Martinsen og Hanne Kristin Rohde

Landbruksministeren kan ikke gjemme seg bak dyrepolitiet hver gang pelsdyrdebatten kommer opp. Ansvaret for at pelsdyrene lider er hans eget..

Aftenposten - 6 timer siden

Kort sagt, torsdag 19. oktober

Oslo sør-satsingen, kutt i rettshjelp, pensjons-slippen, data-spådommer og Human Rights Services. Dette er dagens kortinnlegg..

Aftenposten - 8 timer siden

Mødre til alvorlig syke barn: – Erna Solberg er ignorant og arrogant

– Jeg må kanskje selge huset på grunn av endringen i pleiepengeordningen, sa Bettina Lindgren da hun møtte statsministeren ansikt til ansikt..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt