E24 > Økonomi

Lørdag, 24 Oktober, 22:11

E24 - 19 sep. 20 kl. 08:21

Kielland-ulykken: Det hemmelige forliket viser at Norge tapte alt

I nesten 30 år har innholdet i det hemmelige forliket mellom Norge og Frankrike om ansvar for «Alexander L. Kielland»-ulykken vært forsøkt holdt unna offentligheten. Nå er innholdet i forliket fra 1991 sporet opp i et arkiv. Les det her:.
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Norge, Frankrike

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kielland-ulykkenDet , hemmelige, forliket, viserat , Norge, tapte, alt
Aftenposten - 19 sep. 20 kl. 12:13

Kielland-ulykken: Det hemmelige forliket viser at Norge tapte alt

I nesten 30 år har innholdet i det hemmelige forliket mellom Norge og Frankrike om ansvar for «Alexander L. Kielland»-ulykken vært forsøkt holdt unna offentligheten. Nå er innholdet i forliket fra 1991 sporet opp i et arkiv..

E24 - 19 okt. 20 kl. 06:34

«Kielland»-ulykken: Møtte franskmennene før det hemmelige forliket

Den norske sivilingeniøren, Ole Østlund traff franske advokater og eksperter i Paris, like før Norge inngikk det hemmelige forliket med Frankrike i 1991..

Aftenposten - 22 sep. 20 kl. 21:00

Kielland-plattformen: Katastrofen som gikk på demokratiet løs

Alexander L. Kielland-katastrofens hemmelige forlik er funnet. Dét kommer hverken næringsinteressene eller myndighetene godt ut av..

NRK - 21 okt. 20 kl. 08:26

Flere velger privat begravelse

Kirkerådet er bekymret for at stadig flere pårørende velger bort kirkelig gravferd. Mange ønsker privat begravelse på grunn av musikken. Avdelingsdirektør Jan Christian Kielland i Kirkerådet sier kirkelig begravelser har hatt en gradvis nedgang siden 1990..

Aftenposten - 20 sep. 20 kl. 21:39

Danske Bank-kunder var knyttet til narkokarteller, terrorister og våpensmuglere

Kunder i Danske Banks skandalerammede filial i Estland utvekslet i årevis store og mistenkelige beløp med organiserte kriminelle. Det viser en omfattende lekkasje av hemmelige data..

NRK - 14 sep. 20 kl. 22:12

Elg stakk fra stedet etter ulykke

En bil kjørte på en elg ved Sander på E16 like etter klokken 20:00 mandag kveld. Ingen personer ble skadet, men bilen var ikke i kjørbar stand etter ulykken. Elgen stakk fra stedet etter ulykken, skriver politiet i Innlandet i twitter-melding..

NRK - 16 sep. 20 kl. 11:59

Navn frigjort etter ulykke

Navnet etter sparkesykkel-ulykken i Finnfjordbotn på Senja er nå offentliggjort. Det var 49 år gamle Torgrim Johansen som omkom. Han døde på Universitetssykehuset i Nord-Norge etter skadene han pådro seg i ulykken..

P4 - 17 sep. 20 kl. 12:11

Stakk av etter ulykke

En sjåfør stakk av etter en trafikkulykke i Moss i formiddag. En person ble skadet i ulykken, og ble tatt hånd om av helsepersonell på stedet. Politiet ber vitner til ulykken om å ta kontakt..

P4 - 22 sep. 20 kl. 16:50

Fire skadd i ulykke i Oslo

Fire personer er skadd, en av dem alvorlig, i en omfattende trafikkulykke i Oslo. En lastebil, to personbiler og en MC var involvert i ulykken som skjedde på Ring 3, like før Smestadkrysset. MC-føreren anses å være alvorlig skadd, og er sendt til sykehus.

P4 - 26 sep. 20 kl. 17:10

Dødstallet stiger etter flystyrt

Antall døde etter at et ukranisk tranportfly med soldater ombord styrtet i går, stiger. En av de to personene som ble funnet levende i flyvraket er nå død opplyser sykehuset. Dermed er 26 personer bekreftet omkommet i ulykken.

Fler nyheter fra E24

E24 - 2 timer siden

Telenor blir utfordret av Vipps og jakter nye inntekter

Både Telenor og Telia merker seg at Vipps er på vei fra finans og inn i mobilmarkedet. Samtidig som kraft- og finansselskaper har sklidd inn i deres bakgård, jobber Telenor med å etablere seg i andres..

E24 - 2 timer siden

Fjordkraft beskyldes for å lure kunder: Storaksjonær «tar kritikken alvorlig»

Børskometen Fjordkraft er et av 29 strømselskaper Forbrukerrådet anklager for å lure kunder med juksepriser. – Saken blir et naturlig tema neste gang vi møter selskapet, sier Alfred Berg-forvalter Leif Eriksrød..

E24 - 4 timer siden

Aleksander (32) har streiket i over en måned: – Vil tilbake på jobb

Vekterstreiken går nå inn i sin sjette uke, og er bransjehistoriens lengste. Aleksander ble tatt ut i streik for over en måned siden..

E24 - 4 timer siden

Hun har hatt utallige lederjobber i industrien – slik kom Hilde Merete Aasheim seg helt til topps

Hilde Merete Aasheim fikk smaken på ledelse allerede som barn..

E24 - 6 timer siden

Nye regler skal gi bedre kontroll med drosjenæringen

Samferdselsdepartementet vil ha mer innrapportering fra drosjenæringen. Målet er å få bedre kontroll og hindre juks og svindel..

E24 - 6 timer siden

Venter stort lokalt kraftbehov i 2030

En kartlegging viser at det lokale kraftbehovet i Nærøysund kommune kan øke fra 155 GWh til 1.000 GWh på ti år. – Behovet for mer kraft er ikke unikt for Nærøysund, sier næringsforening..

E24 - 9 timer siden

Kappløpet mot klimaendringene

Drammen er en av de mest klimatilpassede kommunene i Norge. Det kan spare dem for milliardbeløp..

E24 - 9 timer siden

150 nordmenn blant 400.000 sjøfolk som nektes å gå i land. Noen har vært på havet i 17 måneder.

Først tre måneder på overtid fikk Lars Berg (24) gå i land og reise tilbake til Norge. Men fortsatt venter 150 norske sjøfolk på å mønstre av. Noen har vært til sjøs i nesten ett år..

E24 - 13 timer siden

Hotellstreiken er avverget

Etter ti timer på overtid hos Riksmekleren ble hotellstreiken avverget. Fellesforbundet, Parat og NHO Reiseliv kom lørdag morgen til enighet..

E24 - 11 timer siden

Analytikerne anbefaler Aker BP-kjøp før kvartalstallene

Oljeselskapet Aker BPs resultater for årets tredje kvartal ventes å være noe bedre enn i samme periode i fjor, som var et kvartal med en større nedskrivning..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt