NRK > Nyheter

Saturday, 22 February, 20:28

NRK - 17 Sep 19 kl. 09:35

Khamenei: –Ingen samtaler med USA

Iran kommer ikke til å starte noen form for samtaler med USA, fastslår Irans øverste leder, ayatolla Ali Khamenei. Dermed har det iranske lederskapet nok en gang avvist tilnærmingene fra USAs president Donald Trump..
Les mer på NRK


Les mer om:
USA, Irans, Ali Khamenei, USAs, Donald Trump

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: KhameneiIngen , samtalermed , USA
NRK - 03 Nov 19 kl. 12:22

Khamenei-nei til USA-forhandlinger

Irans øverste leder, ayatolla Ali Khamenei, utelukker nok en gang forhandlinger med USA. – Å snakke med USA vil ikke føre til noe, sa Khamenei i dag. I morgen er det 40-år siden studenter stormet USAs ambassade i Teheran og tok rundt 50 gisler..

NRK - 18 Jan 20 kl. 06:16

Trump advarer Khamenei

USAs president Donald Trump advarte fredag Irans øverste leder, ayatolla Ali Khamenei, om å være veldig forsiktig med ordvalget sitt. Khamenei sa i sin fredagspreken at Trump er en klovn som dolker iranere i ryggen..

Aftenposten - 17 Sep 19 kl. 09:33

Irans øverste leder: – Blir ingen samtaler med USA

Iran kommer ikke til å starte noen form for samtaler med USA, fastslår Irans øverste leder, ayatolla Ali Khamenei..

NRK - 17 Jan 20 kl. 10:00

Khamenei: Slag mot USA

Den iranske leiaren ayatolla Ali Khamenei sa at missilangrepet mot amerikanske soldatar i Irak var eit slag mot USA. Det sa han i sin første fredagspreken sidan 2012. Han sa også at Donald Trump er ein «klovn» som latar som han bryr seg om iranarar..

Aftenposten - 24 Jun 19 kl. 18:22

Trump kunngjør sanksjoner mot Khamenei

De nye sanksjonene som USA har varslet mot Iran, rettes mot landets øverste leder Ali Khamenei, ifølge president Donald Trump..

NRK - 03 Jan 20 kl. 06:26

Advarer USA om gjengjeldelse

Den øverste lederen i Iran, Ayatollah Ali Khamenei, advarer USA om at de vil gjengjelde angrepet som tok livet av generalen Qasem Soleimani i Irak torsdag. I samme uttalelse på iransk statlig TV kunngjorde Khamenei tre dagers landesorg, melder AP..

Hegnar.no - 13 Jun 19 kl. 17:56

Khamenei: - Jeg kommer ikke til å svare Trump

Donald Trump fortjener det ikke, sa Irans øverste leder Ali Khamenei da han avslo Japans statsministers tilbud om å være budbringer i en mulig dialog med USA..

E24 - 03 Nov 19 kl. 12:46

Khamenei utelukker USA-forhandlinger

Irans øverste leder, Ali Khamenei, utelukket nok en gang søndag, dagen før 40-årsmarkeringen for stormingen av USAs ambassade i Teheran, forhandlinger med USA..

NRK - 08 Jan 20 kl. 09:39

– Vi slo USA i ansiktet

Irans øverste leder Ali Khamenei beskriver rakettangrepene mot militærbaser i Irak som et slag rettet mot USAs ansikt. Khamenei holdt en tale om angrepene på statlig TV i Iran i dag. Irans leder oppfordret også USA til å trekke seg ut av Midtøsten..

NRK - 01 Jan 20 kl. 15:51

Khamenei blåser av Trumps trusler

Irans øverste leder Ali Khamenei kaster seg inn i Twitter-krigen med Donald Trump og advarer ham mot å leke med ilden. Han viser til Trumps trussel om å stille Iran til ansvar for de Iran-vennlige demonstrantenes angrep på USAs ambassade i Irak..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Fortsatt strømløst hos noen

Litt før klokka 20.00 lørdag kveld, er vel 280 husstander uten strøm i Innlandet etter uværet. Mest feilretting har det vært i Eidskog og Kongsvinger.

NRK - 30 minutter siden

Kjendiser støttet Assange

Musikere og kunstnere var blant hundrevis av demonstranter i London som støttet WikiLeaks-grunnlegger Julian Assange. Mandag avgjør britisk rett om han utleveres til USA, der han er siktet for spionasje. Også menneskerettighetsgrupper støtter ham..

NRK - 30 minutter siden

Naboer til brann må lukke vinduer

En person er sendt til legevakt for kontroll i forbindelse med brannen i et bolighus i Halden sentrum i kveld. Det er fortsatt mye røyk fra bygningen, og beboere i område Rødsfjellet må lukke vinduene, oppfordrer politiet..

NRK - 45 minutter siden

Hundrevis kommer seg ikke hjem

Flere hundre nordmenn på vinterferie kommer ikke hjem i kveld fordi alle fly fra Gran Canaria er innstilt. Dette gjelder ruter til Oslo, Kristiansand, Ålesund, Bergen og Stavanger. Spanske luftfartsmyndigheter har delt en film som viser dårlig sikt..

NRK - 1 time siden

Bolighus brenner i Halden

Brannvesenet har startet slukking av en boligbrann i Halden i Østfold. Det skal brenne i en firemannsbolig..

NRK - 1 time siden

Sanders favoritt i Nevada

Bernie Sanders leder på målingene før velgerne i Nevada skal stemme på Demokratenes presidentkandidat i kveld og i natt, norsk tid. 75.000 velgere har forhåndsstemt, over halvparten førstegangsvelgere.

NRK - 1 time siden

Berre to vegar mellom aust og vest

Skal du over fjellet i Sør Noreg er E16 over Filefjell og riksveg 52 over Hemsedalsfjellet dei einaste to alternativa. Her er det kolonnekøyring. Riksveg 7 er stengt på to stader, og Eidfjord i Hardanger er isolert i alle fall til i morgon..

NRK - 1 time siden

Vet ikke når flyplassen åpner

Det er usikkert når flyplassen på Gran Canaria åpnes for trafikk igjen. Fem fly på vei dit har landet på andre øyer, får NRK opplyst. Ansatte sier flyplassen aldri før har vært stengt på grunn av sandstorm, men at dette er den sterkeste på mange år..

NRK - 1 time siden

- Kommer seg ikke hjem i kveld

Norwegian arbeider for å finne løsninger for passasjerene som rammes når flyplassen på Gran Canaria er stengt. – Passasjerene kommer ikke til å komme seg hjem i kveld, sier presseansvarlig Andreas Hjørnholm i Norwegian..

NRK - 1 time siden

Nordmenn sandfaste på Kanariøyene

Flyplassen ved Las Palmas på Kanariøyene er stengt på grunn av sandstorm. Tre passasjerfly som skulle til Oslo er forsinket. Varm vind, en såkalt calima, har ført med seg så mye sand at sikten er for dårlig til å lande og lette..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt