NRK > Nyheter

Onsdag, 21 April, 23:09

NRK - 07 april 21 kl. 23:37

Ketchup-mangel i USA

Koronapandemien fører til ketchup-mangel i USA. På grunn av nestengingen av samfunnet leverer resturantene langt mer take away enn vanlig. Det har ført til mangel på de små porsjonspakkene med den populær tomatsausen, melder BBC..
Les mer på NRK


Les mer om:
USA, BBC

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ketchup-mangeli , USA
Aftenposten - 07 april 21 kl. 23:02

Ketchup-krise i USA

Pandemien fører til knapphet på porsjonspakker med ketchup i USA. Restaurantene leverer stadig mer take away..

NRK - 06 april 21 kl. 17:46

USA snart tomme for ketchup-pakker

Amerikanske produsenter av ketchup sliter med å dekke etterspørselen etter porsjonspakker. Koronapandemien har ført til at flere henter mat på restauranter enn før, og da trengs flere små pakker enn store flasker, melder AFP..

NRK - 18 april 21 kl. 17:54

Ambassade innsmurt med ketchup

Demonstranter utenfor Russlands ambassade i Tsjekkia har klint ketchup på ytterveggene og ropt slagord. I går ble 18 russere utvist for å ha deltatt i sabotasje mot et tsjekkisk ammunisjonslager i 2014, som kostet to mennesker livet..

E24 - 08 april 21 kl. 12:48

Coronapandemien gir ketchup-krise i USA

Etter mer enn ett år med nedstenginger, smittefrykt og flere stengte dører står restaurantbransjen i USA nå overfor en ny krise, nemlig ketchupmangel landet over..

NRK - 18 feb. 21 kl. 07:47

Ekstremkulde gir matmangel i Texas

Kulda og snøværet som har rammet delstaten Texas i USA, fører til tomme butikkhyller og mangel på mat. Flere hundretusener er fortsatt uten strøm, og det er også mangel på vann. Texas Tribune skriver at kulda også har ødelagt store grønnsakavlinger..

NRK - 02 feb. 21 kl. 06:48

Prisauke på grunn av fraktproblem

Pandemien har ført til mangel på frakt-kontainarar. Det gjer at varer ikkje kjem til Noreg. Mykje av vareproduksjonen skjer i Asia, der det er er stor mangel på kontainarar.

NRK - Igår: 11:49

Hagegnom-mangel i Storbritannia

I Storbritannia er det stor mangel på hagegnomer, melder BBC. Både pandemien og blokkeringen av Suezkanalen får skylda for at hagesentrene ikke klarer å møte etterspørselen. Et kjøpesenter sier til BBC at de ikke har hatt en eneste gnom til salgs på et halvt år..

NRK - 02 feb. 21 kl. 02:25

Ikke enighet om krisepakke i USA

En gruppe på ni republikanske senatorer ble ikke enige med president Joe Biden om en krisepakke for å gjenreise økonomien i et møte i Det hvite hus i natt. Senator Susan Collins sier til Reuters at møtet var «utmerket» trass i mangel på enighet..

NRK - 08 jan. 21 kl. 22:37

Jong-un: – USA er vår verste fiende

Nord-Koreas leder Kim Jong-un sier USA er deres verste fiende. USA bør endre sin fiendtlige politikk for å få relasjonene mellom landene bedre. Det spiller ingen rolle hvem som styrer USA så lenge de har den samme holdningen til Nord-Korea, sier han..

NRK - 21 jan. 21 kl. 00:15

Biden tar USA inn i Parisavtalen

President Joe Biden har bestemt at USA igjen skal slutte seg til Parisavtalen, en avtale som Donald Trump trakk USA ut av. På sin første dag som president undertegnet Biden en presidentordre om at USA skal delta i det internasjonale klimasamarbeidet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Storbritannia kutter i bistanden

Den britiske regjeringen vil kutte det årlige bistandsbidraget fra 0,7 prosent til 0,5 prosent av brutto nasjonalprodukt. Avgjørelsen har ført til krass kritikk fra to hundre britiske hjelpeorganisasjoner, skriver Sky News..

NRK - 1 time siden

14-åring utsatt for tyveri

Like før klokka 21 fikk politiet melding om at en 14 år gammel gutt fikk frastjålet en gjenstand ved togstasjonen på Gausel i Stavanger. Gjerningspersonen skal også være en ung gutt. Politiet er i kontakt med fornærmede.

NRK - 1 time siden

Rømling fortsatt på frifot

Mannen som rømte fra et fengslingsmøte tirsdag ettermiddag, er fortsatt på frifot. Det bekrefter operasjonsleder i politiet, Marius Fosvold. Mannen er en av to siktede etter et tyveri av en snøfreser i Tønsberg natt til mandag..

NRK - 15 minutter siden

Stort ras sperrer fylkesvei i Alta

Et stort steinras har onsdag kveld gått over fylkesvei 8830 mellom Skillefjordbotn og Storekorsnes nord for Alta. Vegtrafikksentralen nord opplyser at det er flere løse steiner i fjellsiden som må fjernes ved hjelp av vann før veien kan åpnes igjen..

NRK - 30 minutter siden

Minst fire drept i bombeangrep

Minst fire personer er drept og tolv såret etter at en bilbombe gikk av utenfor et femstjernershotell i byen Quetta i Pakistan, ifølge politiet. Hotellet skal ofte ha besøk av politikere, byråkrater og utlendinger, opplyser assisterende politisjef..

NRK - 30 minutter siden

Fremdeles ingen pågripelser

Rundt ett døgn etter at en mann ble drept i Tønsberg, står politiet fortsatt uten konkrete mistenkte i saken. Ingen er foreløpig pågrepet, opplyser politiet. De har samlet inn en rekke videoopptak fra området som nå blir gjennomgått..

NRK - 1 time siden

Smitteutbrot på byggeplass

Det er påvist fleire tilfelle av koronaviruset ved ein byggeplass i Lillestrøm. Førebels har ti personar testa positivt. Det bekreftar ordførar Jørgen Vik i Lillestrøm kommune til Romerikes Blad..

NRK - 1 time siden

Over 1000 arresterte i Russland

Meir enn 1000 personar har vorte arresterte i Russland i samband med støttedemonstrasjonar for opposisjonsleiar Aleksej Navalnyj onsdag. Det melder observasjonsgruppa OVD Info..

NRK - 2 timer siden

Forlenger søknadsfristen

Regjeringa forlenger søknadsfristen for støtteordninga for store publikumsopne arrangement til 20. mai då fleire aktørar ikkje rakk fristen. Det opplyser næringsminister Iselin Nybø i ei pressemelding.

NRK - 2 timer siden

Testet barnehagebarn i Lindesnes

Lindesnes kommune startet i dag massetesting av 128 barnehagebarn, etter koronautbrudd i en barnehage i Mandal. – Uvanlig, men nødvendig, mener kommuneoverlegen som jobber med å få kontroll på smitten..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt