VG > Økonomi

Lørdag, 15 August, 09:51

VG - 07 des. 19 kl. 23:42

Kenneth Bergh vant på knockout etter 11 sekunder

MMA-profilen Kenneth Bergh (30) brukte 11 sekunder på å vinne på knockout mot østerrikste David Marcina (44) i Stokckholm i kveld..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
MMA, Kenneth Bergh, David Marcina, Stokckholm, Bergh

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kenneth, Bergh, vant, knockout, etter11 , sekunder
VG - 07 des. 19 kl. 23:42

Kenneth Bergh vant på knockout etter 21 sekunder – Hamlet med poengseier

MMA-profilen Kenneth Bergh (30) brukte 11 sekunder på å vinne på knockout mot østerrikske David Marcina (44) i Stockholm i kveld. Marthin Hamlet (27) vant sin kamp på poeng..

VG - 07 sep. 19 kl. 18:10

Manageren rådet MMA-Bergh til å droppe kamp – vant enkelt

Kenneth Bergh (30) hadde ingen problemer med å slå John Schools på Battle Arena-stevnet i Kettering i ettermiddag. Hadde det vært opp til manager Per Meland, så skulle Bergh aldri ha gått kampen..

VG - 06 juli 20 kl. 14:11

Bekrefter at Bergh er høyaktuell for UFC-kamp om to uker

Kenneth Bergh (31) er så godt som klar for UFC, og debuterer trolig i lett tungvekt-klassen på «Fight Island» 26. juli..

VG - 03 sep. 19 kl. 16:16

Bergh tilbake i MMA-buret – går «risikokamp» til helgen

Kenneth Bergh (30) er svært sugen på å komme seg «ovenpå» igjen etter at han tapte en kamp foran UFC-president Dana White i sommer. Derfor har Oslo-fighteren bestemt seg for å gå kamp i Kettering førstkommende helg..

VG - 26 april 20 kl. 18:23

Han kan vinne på knockout nok en gang. Denne gang mot corona-viruset.

Tungvektsbokseren Vitalij Klitsjko (48) vant 41 av sine 45 seirer på knockout. Nå gir mange ham æren for å ha slått ut corona-viruset..

VG - 13 feb. 20 kl. 08:29

Vålerenga-keeperen ble MMA-utøver – skal møte svensk stortalent

Thomas Narmo (25) var juniorspiller i Vålerenga, men en ryggskade ødela hockeykarrieren. Nå får han sin store test i MMA-buret mot svenske Anton Turkalj (23) – kjent for sine ufine bemerkninger mot Kenneth Bergh (30)..

VG - 11 juli 20 kl. 20:31

Berghs UFC-motstander klar – må igjennom uvanlig stort vektkutt

Kenneth Bergh (31) får sin UFC-debut allerede natt til torsdag, og motstander blir meksikanske Jorge Gonzalez, som han egentlig skulle møtt i California i 2018..

Aftenposten - 08 feb. 20 kl. 16:44

Kåre Magnus Bergh prøver fortsatt å finne ut av hva han skal bli. Han har en spesiell drøm.

Folk ser mindre og mindre på TV. Flaks at programleder Kåre Magnus Bergh har en reserveplan som har med hans desiderte mat-favoritt å gjøre..

P4 - 10 sep. 19 kl. 09:22

- Valgresultatet kan bety regjeringsskifte

Resultatet i lokalvalget kan bety at det går mot et regjeringsskifte om to år. Det mener valgforsker Johannes Bergh. Samtlige fire regjeringspartier går tilbake i lokalvalget, mens Senterpartiet og MDG gjør et brakvalg.

P4 - 09 sep. 19 kl. 13:48

Mer likeverdige partier er den nye normalen

At store styringspartier som Høyre og Arbeiderpartiet mister oppslutning til fordel for mindre partier er en trend som nok ikke vil snu. Det mener valgforsker ved Institutt for samfunnsforskning Johannes Bergh. Bergh sier vi både ved årets valg og i tiden fremover vil få mer likeverdige partier på begge sider av norsk politikk..

Fler nyheter fra VG

VG - 5 minutter siden

Zeshan Shakar: – Jeg har noe ekstra, noe som «ingen» andre har

Zeshan Shakar (37) har tatt den samme klassereisen som sine hovedpersoner i megabestselgeren «Tante Ulrikkes vei» og den nye romanen «Gul bok» – som i dag får terningkast 6 i VG..

VG - 1 time siden

Uno X sier opp Northug-avtale - Skiforbundet varsler møter

Langrennssjef Espen Bjervig forteller at Skiforbundet nå skal i møter om Petter Northugs sponsoravtale med landslaget kan fullføres. Sykkellaget Uno X varsler at deres avtale med skistjernen vil bli sagt opp..

VG - 45 minutter siden

Gåte for politiet: Hvor er Tom Hagens skospor?

Tom Hagen forklarte i avhør at han ikke tok av seg skoene i gangen før han saumfarte huset på leting etter kona. Politiet fant derimot ikke skoavtrykkene hans på det sentrale åstedet. .

VG - 1 time siden

Karlsson trist etter Northug-hendelse: - Ikke den Petter jeg har lært å kjenne

Den svenske langrennsstjernen Frida Karlsson (21) reagerer på at Petter Northug er tatt for råkjøring og at det er funnet narkotika hjemme hos ham..

VG - 2 timer siden

Festing landet rundt - over 50 meldinger i Bergen

Flere steder i landet har politiet fått meldinger om bråk og feststøy. I Bergen tror politiet det har sammenheng med at utestedene nå stenger ved midnatt..

VG - 10 timer siden

TV 2 om Northug-saken: – Skal bruke dagene fremover på å ta en avgjørelse

Petter Northug har vært både programleder, ekspert og kommentator for TV 2. Nå vil kanalen bruke de neste dagene på å ta en avgjørelse på den tidligere skistjernens fremtid, i samråd med Northug selv..

VG - 11 timer siden

Petter Northug bekrefter på Instagram: Kokainfunn hjemme hos skistjernen etter råkjøring

Petter Northug (34) er blitt stoppet av politiet etter råkjøring. Det er også gjort beslag av narkotiske stoffer i hans bopel..

VG - 13 timer siden

Andrea Bræin Hovig vant Beste kvinnelige skuespiller: En krevende rolle

Amandaprisutdelingen går av stabelen fredag kveld. 22 priser deles ut, og filmen «Barn» ligger allerede an til å bli klar Amanda-vinner..

VG - 12 timer siden

Jakob Ingebrigtsen brøt drømmegrensen og slo europarekord på 1500 meter

Jakob Ingebrigtsen slo Mo Farahs europarekord på 1500 meter i Monaco..

VG - 13 timer siden

Thorbjørn Harr vant Beste mannlige birolle for filmen «Barn»: – Var utfordrende

Amandaprisutdelingen går av stabelen fredag kveld. 19 priser deles ut, og Odd-Magnus Williamson varsler en aften inspirert av Ricky Gervais’ Golden Globe-stil..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt