VG > Økonomi

Torsdag, 26 November, 10:11

VG - 26 okt. 20 kl. 00:09

Kastrati legger seg paddeflat etter «soper»-kommentar: – Utrolig tungt

Flamur Kastrati (28) sier at han er veldig lei seg etter at han sa «jævla soper» til Dag-Eilev Fagermo. Kristiansund-spissen sier til VG at han ikke visste hva ordet betydde..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Kastrati, Dag-Eilev Fagermo, VG

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kastrati, legger, seg, paddeflat, etter, soper, kommentar, Utrolig, tungt
P4 - 26 okt. 20 kl. 05:09

Kastrati legger seg flat

Kristiansund-spiller Flamur Kastrati legger seg flat etter kommentaren til Vålerenga-trener Dag-Eilev Fagermo under Eliteserie-kampen i går kveld. 28-åringen kalte Fagermo, sitat, "jævla soper", noe han også bekreftet etter kampen. Nå sier han til VG at han ikke visste hva det betydde, og at han tenkte det betydde noe sånt som idiot.

P4 - 26 okt. 20 kl. 12:55

Kastrati nektes å trene med laget

Kristiansund-spiller Flamur Kastrati blir nå nektet å trene og spille med laget inntil videre etter at han kom med homohets mot treneren til Vålerenga i gårdagens kamp. Utestengelsen vil gjelde så lenge Fotballforbundet behandler saken, opplyser klubben i en pressemelding nå. Kastrati har i etterkant lagt seg flat etter kommentaren til Vålerenga-trener Dag-Eilev Fagermo og sa til VG i går at han ikke forstod betydningen av skjellsordet..

NRK - 26 okt. 20 kl. 12:56

Kastrati utestenges midlertidig

Kristiansund-spilleren Flamur Kastrati utestenges midlertidig fra treninger og kamper i påvente av intern gransking. Bakgrunnen er at Kastrati kalte Vålerenga-trenger Dag-Eilev Fagermo «jævla soper»..

VG - 26 okt. 20 kl. 16:56

Fagermos versjon av «soper-bråket»: – Ingen tro på å gi Kastrati en sinnssyk straff

VALLE (VG) Ifølge Dag-Eilev Fagermo (53) startet bråket med Kristiansund-spiller Flamur Kastrati (28) med en uenighet om et innkast. Nå ber Vålerenga-treneren om at Kastrati ikke straffes for hardt..

VG - 25 okt. 20 kl. 18:49

Flamur Kastrati til Dag-Eilev Fagermo: – Jævla soper

Kristiansund-spissen Flamur Kastrati innrømmer overfor Eurosport at han kalte Vålerenga-trener Dag-Eilev Fagermo for «jævla soper»..

VG - 25 okt. 20 kl. 18:49

Flamur Kastrati til Dag-Eilev Fagermo: – Hold kjeft, jævla soper

VALLE (VG) Kristiansund-spissen Flamur Kastrati innrømmer overfor Eurosport at han kalte Vålerenga-trener Dag-Eilev Fagermo for «jævla soper»..

Aftenposten - 25 okt. 20 kl. 19:06

Kastrati med homohets mot Dag-Eilev Fagermo

Under kampen mot Vålerenga fanget banemikrofonen opp Kristiansunds Flamur Kastrati (28), da angrepsspilleren kalte VIF-treneren «Jævla soper»..

P4 - 25 okt. 20 kl. 19:41

KBK-spiss med grov hets

Kristiansund-spissen Flamur Kastrati kalte Vålerenga-trener Dag-Eilev Fagermo for en «jævla soper» i kampen mellom de to lagene på Intility Arena i kveld. Mikrofoner på banen fanget opp den grove hetsen og i pausen bekreftet Kastrati overfor Eurosport at han hadde kommet med uttalelsene. Norsk Supporterallianse reagerer kraftig på diskrimineringen og sier til VG at det kan være unge, skeive fotballspillere som ser på, men som ikke tør å satse når de ser slike episoder..

Aftenposten - 26 okt. 20 kl. 12:48

Kastrati får ikke delta på trening eller kamp

Flamur Kastrati får ikke trene med Kristiansund eller spille kamp for klubben så lenge saken er til behandling hos Norges Fotballforbund og i klubben..

VG - 27 okt. 20 kl. 06:00

«Soper-gate»: Handler om mye mer enn Kastrati

Om det stemmer at Flamur Kastrati har vært i kontakt med begrepet «soper» tusenvis av ganger uten å forstå betydningen, sier det enda mer om kulturen i norsk herrefotball enn det gjør om ham..

Fler nyheter fra VG

VG - 9 timer siden

Hylles av sørgende fans i Buenos Aires-gatene: – Han var mer enn bare et menneske

BUENOS AIRES (VG) Tusenvis av argentinere strømmer ut i gatene etter den triste nyheten om Diego Maradonas bortgang..

VG - 7 timer siden

Danske får rollen til sparket Johnny Depp

Onsdag bekrefter Warner Bros. at danske Mads Mikkelsen har fått rollen Johnny Depp etterlater seg i «Fantastic Beasts 3»..

VG - 10 timer siden

Da VG møtte Maradona: Fortalte om «Guds hånd» – og avslørte raseriutbrudd på Ullevaal

VGs Henning Olsen møtte Diego Maradona to ganger. Her beskriver han hvordan det var å sitte ansikt til ansikt med fotballegenden. Hvordan ikonet forklarte «Guds hånd», sitt forhold til Cuba, sine feil og mangler – og sin store kjærlighet til fotball..

VG - 11 timer siden

CL-smell for Liverpool – ydmyket av Atalanta: – Vi taper fortjent

(Liverpool – Atalanta 0–2) Liverpool gikk målløse av banen. Ikke engang et eneste skudd på mål produserte Jürgen Klopps angrepsstjerner. Tapet skaper spenning i gruppe D..

VG - 11 timer siden

CL-smell for Liverpool – ydmyket av Atalanta

(Liverpool – Atalanta 0–2) Liverpool gikk målløse av banen. Ikke engang et eneste skudd på mål produserte Jürgen Klopps angrepsstjerner. Tapet skaper spenning i gruppe D..

VG - 11 timer siden

Ødegaard sentral i Champions League-debuten – Real Madrid én seier unna avansement

(Inter - Real Madrid 0–2) For første gang i karrieren var Martin Ødegaard på banen i en Champions League-kamp. Og nordmannen viste seg frem umiddelbart..

VG - 11 timer siden

Trump benåder Michael Flynn

President Donald Trump benåder tidligere nasjonal sikkehetsrådiver i USA, Michael Flynn..

VG - 12 timer siden

Snudde motgangen: Slo Danmark for 12. gang

(Danmark-Norge 25–27) Anført av Camilla Herrem og Henny Reistad slo håndballjentene Danmark for 12. gang på rad. Norge vant den første av to EM-oppkjøringskampene etter å ha vært ute å kjøre midt i 2.

VG - 13 timer siden

Maradonas norske venn: – Han var to personer – «Diego» og «Maradona»

Terje Liverød (65) var den nordmannen som kjente Diego Maradona best. Den tidligere agenten forteller at det avdøde ikonet hadde to forskjellige personligheter..

VG - 14 timer siden

Maradona er død: Gråt i vei for ham, Argentina!

Som om ikke året 2020 var trist nok fra før, har mannen, myten og legenden Diego Armando Maradona forlatt oss. Makan til ikon kommer internasjonal fotball neppe til å oppleve igjen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt