P4 > Nyheter

Søndag, 29 November, 02:56

P4 - 26 okt. 20 kl. 05:09

Kastrati legger seg flat

Kristiansund-spiller Flamur Kastrati legger seg flat etter kommentaren til Vålerenga-trener Dag-Eilev Fagermo under Eliteserie-kampen i går kveld.
28-åringen kalte Fagermo, sitat, "jævla soper", noe han også bekreftet etter kampen.
Nå sier han til VG at han ikke visste hva det betydde, og at han tenkte det betydde noe sånt som idiot. Kastrati sier han har det veldig vondt etter hendelsen.
Det kom sterke reaksjoner etter kommentaren, blant annet fra Norsk Supporterallianse, som mener det kan gjør at unge, skeive fotballspillerere ikke tør satse..
Les mer på P4


Les mer om:
Flamur Kastrati, Vålerenga, Dag-Eilev Fagermo, Eliteserie, Fagermo, VG, Norsk Supporterallianse

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kastrati, legger, seg, flat
P4 - 26 okt. 20 kl. 12:55

Kastrati nektes å trene med laget

Kristiansund-spiller Flamur Kastrati blir nå nektet å trene og spille med laget inntil videre etter at han kom med homohets mot treneren til Vålerenga i gårdagens kamp. Utestengelsen vil gjelde så lenge Fotballforbundet behandler saken, opplyser klubben i en pressemelding nå. Kastrati har i etterkant lagt seg flat etter kommentaren til Vålerenga-trener Dag-Eilev Fagermo og sa til VG i går at han ikke forstod betydningen av skjellsordet..

NRK - 26 okt. 20 kl. 12:56

Kastrati utestenges midlertidig

Kristiansund-spilleren Flamur Kastrati utestenges midlertidig fra treninger og kamper i påvente av intern gransking. Bakgrunnen er at Kastrati kalte Vålerenga-trenger Dag-Eilev Fagermo «jævla soper»..

VG - 26 okt. 20 kl. 16:56

Fagermos versjon av «soper-bråket»: – Ingen tro på å gi Kastrati en sinnssyk straff

VALLE (VG) Ifølge Dag-Eilev Fagermo (53) startet bråket med Kristiansund-spiller Flamur Kastrati (28) med en uenighet om et innkast. Nå ber Vålerenga-treneren om at Kastrati ikke straffes for hardt..

VG - 26 okt. 20 kl. 00:09

Kastrati legger seg paddeflat etter «soper»-kommentar: – Utrolig tungt

Flamur Kastrati (28) sier at han er veldig lei seg etter at han sa «jævla soper» til Dag-Eilev Fagermo. Kristiansund-spissen sier til VG at han ikke visste hva ordet betydde..

VG - 25 okt. 20 kl. 18:49

Flamur Kastrati til Dag-Eilev Fagermo: – Jævla soper

Kristiansund-spissen Flamur Kastrati innrømmer overfor Eurosport at han kalte Vålerenga-trener Dag-Eilev Fagermo for «jævla soper»..

VG - 25 okt. 20 kl. 18:49

Flamur Kastrati til Dag-Eilev Fagermo: – Hold kjeft, jævla soper

VALLE (VG) Kristiansund-spissen Flamur Kastrati innrømmer overfor Eurosport at han kalte Vålerenga-trener Dag-Eilev Fagermo for «jævla soper»..

Aftenposten - 25 okt. 20 kl. 19:06

Kastrati med homohets mot Dag-Eilev Fagermo

Under kampen mot Vålerenga fanget banemikrofonen opp Kristiansunds Flamur Kastrati (28), da angrepsspilleren kalte VIF-treneren «Jævla soper»..

P4 - 25 okt. 20 kl. 19:41

KBK-spiss med grov hets

Kristiansund-spissen Flamur Kastrati kalte Vålerenga-trener Dag-Eilev Fagermo for en «jævla soper» i kampen mellom de to lagene på Intility Arena i kveld. Mikrofoner på banen fanget opp den grove hetsen og i pausen bekreftet Kastrati overfor Eurosport at han hadde kommet med uttalelsene. Norsk Supporterallianse reagerer kraftig på diskrimineringen og sier til VG at det kan være unge, skeive fotballspillere som ser på, men som ikke tør å satse når de ser slike episoder..

Aftenposten - 26 okt. 20 kl. 12:48

Kastrati får ikke delta på trening eller kamp

Flamur Kastrati får ikke trene med Kristiansund eller spille kamp for klubben så lenge saken er til behandling hos Norges Fotballforbund og i klubben..

VG - 27 okt. 20 kl. 06:00

«Soper-gate»: Handler om mye mer enn Kastrati

Om det stemmer at Flamur Kastrati har vært i kontakt med begrepet «soper» tusenvis av ganger uten å forstå betydningen, sier det enda mer om kulturen i norsk herrefotball enn det gjør om ham..

Fler nyheter fra P4

P4 - Igår: 09:36

Pandemien har ført til økt erstatningsutbetaling

Koronapandemien har ført til økt forsikringsutbetaling. Så langt i år er det betalt ut 33,4 milliarder kroner, det er 667 millioner kroner mer enn samme periode i fjor. Det er spesielt reiseforsikring og båtforsikring som trekker opp, sier kommunikasjonssjef Stine Neverdal i Finans Norge..

P4 - Igår: 08:41

Finnbiff med øl

Denne uken er vi på Finnmarksvidda og Christer lager en vill klassiker med en helgetvist. Finnbiff med bacon og en liten dæsj øl..

P4 - Igår: 07:05

Avlyst julebord betyr mindre utroskap

Avlyst julebordsesong betyr mindre utroskap..

P4 - Igår: 06:38

Rekordpågang hos Frelsesarmeen

Stadig flere familier trenger hjelp til mat og klær..

P4 - I førrgår: 06:37

Vil ha svar om aktivitetsplikt

EFTA-domstolen behandler NAV-sak..

P4 - 25 nov. 20 kl. 10:35

Kan ha vaksinert halve Oslo før sommeren

Vaksineringen av Norge starter etter planen i 2021. Ifølge helsebyråden i Oslo kan halvparten av oss være vaksinert allerede før sommeren.

P4 - 25 nov. 20 kl. 07:56

Krever strengere krav til klimaregnskap for vei

Staten må stille strengere krav til klimaregnskap og naturverdi når det skal bygges nye veier, krever SV..

P4 - 25 nov. 20 kl. 07:17

Liten grunn til å være skeptisk til å ta koronavaksine

Eksperter frykter ingen uheldige bivirkninger.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt