NRK > Nyheter

Tuesday, 16 July, 06:27

NRK - 19 Feb 19 kl. 15:48

Kasserer fengslet for underslag

En kvinne i 30-årene fra Oppland er dømt til 90 dagers ubetinget fengsel for grovt underslag. Kvinnen underslo 172 000 kroner fra en forening hun var kasserer for..
Les mer på NRK


Les mer om:
Oppland

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kasserer, fengslet, for, underslag
NRK - 10 Apr 19 kl. 06:21

Kasserer anmeldt for underslag

En kassererer i en lokal velforening i Solør er anmeldt for underslag og dokumentforfalskning. Det skriver Glåmdalen. Kasseren skal ha underslått nærmere en halv million kroner.

VG - 23 Nov 18 kl. 12:55

Mann fikk 1,6 millioner på konto ved en feil – siktet for underslag og hvitvasking

En mann i 40-årene ble denne uken pågrepet, siktet for hvitvasking og underslag. Han er fengslet de neste to ukene..

NRK - 21 Feb 19 kl. 18:35

Tiltalt for grovt underslag

Den tidligere sekretariatslederen i pressestiftelsen SKUP er tiltalt for underslag av rundt 200.000 kroner. Pengene skal han ifølge tiltalen ha brukt til private formål, skriver VG.

VG - 14 Jun 19 kl. 12:34

Advokat tiltalt for medvirkning til grovt underslag

To menn fra Østlandet er tiltalt for grovt underslag og medvirkning til grovt underslag av vel 1,3 millioner kroner..

P4 - 23 May 19 kl. 15:28

Siktede er løslatt

De tre personene i russtiftelsen Ordet i Bergen, som tirsdag ble pågrepet og siktet for økonomisk kriminalitet, er nå løslatt. De er fremdeles mistenkt for underslag, og for å ha medvirket til underslag, av flere millioner kroner, melder NTB..

P4 - 06 Jun 19 kl. 15:06

Ap-tillitsvalgt dømt for underslag

En tillitsvalgt i Arbeiderpartiet er dømt for underslag av over 200 000 kroner fra partiet til sin egen konto. Overføringen skjedde ifølge dommen fra 2014 til 2018. Mannen har hele veien erkjent straffskyld for underslaget.

Aftenposten - 21 Feb 19 kl. 17:49

Tidligere SKUP-leder tiltalt for grovt underslag

Statsadvokaten mener tidligere sekretariatsleder Jens Egil Heftøy (45) har begått grovt underslag for opp mot 200.000 kroner og har nå tatt ut tiltale..

Aftenposten - 25 Mar 19 kl. 22:18

Frp-rådgiver trekker seg etter underslag-anmeldelse

Adrian Ness Løvsjø (28), fersk rådgiver for Frp på Stortinget, sier opp stillingen sin etter å ha blitt anmeldt for underslag hos en tidligere arbeidsgiver..

Hegnar.no - 26 Mar 19 kl. 05:44

Frp-politiker anmeldt for underslag – sier opp stortingsjobb

Adrian Ness Løvsjø sier opp sin stilling som rådgiver i Frps stortingsgruppe, og søker permisjon fra alle verv etter å ha blitt anmeldt for underslag..

NRK - 11 Jun 19 kl. 13:36

Sjømannskirken anmelder underslag

Sjømannskirken har anmeldt en lokalt ansatt regnskapsfører ved en av sjømannskirkene for grovt underslag av om lag tre millioner kroner. – Dette er et grovt tillitsbrudd fra en betrodd medarbeider, sier generalsekretær Ørnulf Steen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Kontroll på brann på Notodden

Brannvesenet har nå kontroll på brannen på Notodden. Det skriver politiet på Twitter. Brannvesenet foretar nå søk etter flere personer i bygget.

NRK - 1 time siden

100 år med stemmerett i dag

I dag er det 100 år siden Stortinget fjernet loven om at man ikke hadde stemmerett om man mottok fattigstøtte. Vedtaket førte til at økonomisk og sosial status ikke lenger var avgjørende for om folk fikk fulle borgerrettigheter, skriver Stortinget..

NRK - 1 time siden

Frp: FN-mandat ikke et krav

Det er en fordel, men ikke et krav, med FN-mandat for deltagelse i militære operasjoner i Persiabukta, sier Per-Willy Amundsen (Frp) til Klassekampen. Norge er blitt bedt av USA om å delta militært for å øke sikkerheten på skip i området..

NRK - 1 time siden

Minst én skadd i brann i Telemark

Et bygg i Notodden sentrum brenner. Flere personer skal være bosatt på adressen, og minst en er skadd, skriver politiet på Twitter..

NRK - 2 timer siden

La ut bilder av drept jente

En 21 år gammel mann skal ha knivstukket og drept en 17 år gammel jente i USA. Deretter skal han ha delt bilder av liket hennes i sosiale medier. De to skal ha møttes via Instagram, hvor den drepte jenta hadde et betydelig antall følgere, ifølge AP..

NRK - 2 timer siden

Vurderer å bryte bånd til Island

Filipinenes president Rodrigo Duterte vurderer å bryte diplomatiske bånd til Island. På Islands initiativ vedtok FNs menneskerettighetsråd å fordømme Filippinene, på bakgrunn av de siste årenes drap på tusenvis av mennesker i krigen mot narkotika..

NRK - 2 timer siden

Vil ha bedre kontroll på fadderuka

I augusthelgen i fjor med flest fadderaktiviteter, ble 65 personer behandlet for rusforgiftning i Oslo. I år lanserer samskipnaden en faddervaktordning for å få bukt med problemet. En liknende ordning har tidligere fungert i Trondheim, skriver Khrono..

NRK - 3 timer siden

Treåring skutt og drept

En 3 år gammel jente ble skutt og drept i Milwaukee. Hun satt i bilen sammen med familien sin da de holdt på å kollidere med en annen bil. Sjåføren av den andre bilen begynte da å skyte mot bilen til familien.

NRK - 3 timer siden

313 lik gravd opp av massegrav

I Syria er 313 lik gravd opp fra en massegrav. De døde er trolig personer som bodde i Raqqa mens IS hersket i området. Det melder AP.

NRK - 3 timer siden

Mot teleskop på hellig fjell

Hundrevis av demonstranter møtte opp for å demonstrere mot byggingen av et nytt teleskop på Hawaii. Grunnen er at noen urfolk mener at fjellet det skal stå på er hellig. Teleskopet koster 1,4 milliarder dollar, ifølge nyhetsbyrået AP..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt