NRK > Nyheter

Thursday, 17 October, 07:54

NRK - 19 Feb 19 kl. 15:48

Kasserer fengslet for underslag

En kvinne i 30-årene fra Oppland er dømt til 90 dagers ubetinget fengsel for grovt underslag. Kvinnen underslo 172 000 kroner fra en forening hun var kasserer for..
Les mer på NRK


Les mer om:
Oppland

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kasserer, fengslet, for, underslag
NRK - 10 Apr 19 kl. 06:21

Kasserer anmeldt for underslag

En kassererer i en lokal velforening i Solør er anmeldt for underslag og dokumentforfalskning. Det skriver Glåmdalen. Kasseren skal ha underslått nærmere en halv million kroner.

VG - 23 Nov 18 kl. 12:55

Mann fikk 1,6 millioner på konto ved en feil – siktet for underslag og hvitvasking

En mann i 40-årene ble denne uken pågrepet, siktet for hvitvasking og underslag. Han er fengslet de neste to ukene..

NRK - 29 Aug 19 kl. 10:37

Advokat tilstår underslag

En advokat i Trondheim etterforskes for grovt underslag. Advokaten erkjenner underslag av nær 9 millioner kroner, skriver Adresseavisen. Pengene stammet fra dødsbo og eldre klienter.

NRK - 21 Feb 19 kl. 18:35

Tiltalt for grovt underslag

Den tidligere sekretariatslederen i pressestiftelsen SKUP er tiltalt for underslag av rundt 200.000 kroner. Pengene skal han ifølge tiltalen ha brukt til private formål, skriver VG.

VG - 14 Jun 19 kl. 12:34

Advokat tiltalt for medvirkning til grovt underslag

To menn fra Østlandet er tiltalt for grovt underslag og medvirkning til grovt underslag av vel 1,3 millioner kroner..

P4 - 23 May 19 kl. 15:28

Siktede er løslatt

De tre personene i russtiftelsen Ordet i Bergen, som tirsdag ble pågrepet og siktet for økonomisk kriminalitet, er nå løslatt. De er fremdeles mistenkt for underslag, og for å ha medvirket til underslag, av flere millioner kroner, melder NTB..

P4 - 06 Jun 19 kl. 15:06

Ap-tillitsvalgt dømt for underslag

En tillitsvalgt i Arbeiderpartiet er dømt for underslag av over 200 000 kroner fra partiet til sin egen konto. Overføringen skjedde ifølge dommen fra 2014 til 2018. Mannen har hele veien erkjent straffskyld for underslaget.

Aftenposten - 21 Feb 19 kl. 17:49

Tidligere SKUP-leder tiltalt for grovt underslag

Statsadvokaten mener tidligere sekretariatsleder Jens Egil Heftøy (45) har begått grovt underslag for opp mot 200.000 kroner og har nå tatt ut tiltale..

Aftenposten - 25 Mar 19 kl. 22:18

Frp-rådgiver trekker seg etter underslag-anmeldelse

Adrian Ness Løvsjø (28), fersk rådgiver for Frp på Stortinget, sier opp stillingen sin etter å ha blitt anmeldt for underslag hos en tidligere arbeidsgiver..

Hegnar.no - 26 Mar 19 kl. 05:44

Frp-politiker anmeldt for underslag – sier opp stortingsjobb

Adrian Ness Løvsjø sier opp sin stilling som rådgiver i Frps stortingsgruppe, og søker permisjon fra alle verv etter å ha blitt anmeldt for underslag..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Trafikkulukke Ålesund

Naudetatane er på veg til ei trafikkulukke i Ålesund mellom ein bil og ein syklist. Det er truleg alvorleg skade, opplyser politiet. Ulukka skal ha skjedd mellom Spjelkavik og Vegsund..

NRK - 30 minutter siden

Sjå Politisk kvarter

NRK - 45 minutter siden

Stansar eksport av ulovleg avfall

Fjord Line vil ikkje lenger frakte avregistrerte bilar utan innsyn. Reiarlaget startar intern gransking etter NRK-dokumentaren «Søppelsmuglerne», som avslører at ulovleg elektronisk avfall blir stappa i bilar og eksportert til Afrika for vidare sal..

NRK - 1 time siden

Kronen nærmer seg bunnivå

Det kan bli dyrere for nordmenn å dra på ferie, nå som kronen nærmer seg bunnivået fra 2008. Flere valutaeksperter venter at usikkerhet rundt brexit, handelskrig og internasjonal uro vil føre til enda svakere krone framover..

NRK - 1 time siden

Fjord Line strammar inn

Avsløringane i Brennpunkt-dokumentaren «Søppelsmuglarane» får ferjeselskapet Fjord Line til å endre kurs. Nå vil dei ikkje lengre frakte avregistrerte biler utan innsyn, og reiarlaget startar intern gransking..

NRK - 1 time siden

Bitcoinsjef i Stavanger er sikta

Bitcoins Norge-sjefen i Stavanger er sikta for grovt underslag etter at 126 kunder har meldt selskapet til politiet, skriv Aftenbladet. Bakgrunnen er kundar som meiner dei har fått for dårleg betalt då dei ville veksle inn bitcoins i vanleg valuta..

NRK - 1 time siden

Folkevalde vart viste bort

I Hongkong vart politikarar dregne ut av den lovgjevande forsamlinga av tryggingsvakter etter å ha ropt til leiaren Carrie Lam for andre dag på rad. I går valde Lam å avbryte tala ho skulle halde på grunn av tilropa frå opposisjonspolitikarar..

NRK - 2 timer siden

Kraftig smell i sentrale Stockholm

Det har vært et kraftig smell på Södermalm i Stockholm natt til torsdag. Bombegruppen er på plass. Ingen skal ha blitt skadd.

NRK - 2 timer siden

Trailer sperrer E6 i Trøndelag

E6 tre kilometer sør for Soknedal sentrum er sperret i begge fartsretninger etter at en trailer natt til torsdag kjørte inn i en midtrabatt og sperrer store deler av veien. – Sjåføren har kommet seg ut av traileren, opplyser politiet..

NRK - 2 timer siden

Pelosi: Trump fikk et sammenbrudd

Demokratenes leder i Representantenes hus, Nancy Pelosi, og president Donald Trump anklager hverandre for å ha hatt et sammenbrudd under et møte i Det hvite hus. De to møttes for første gang siden riksrettsprosessen startet..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt