VG > Debatt

Tuesday, 20 August, 01:22

VG - 12 Feb 19 kl. 07:55

Kartene som forsvant fra klasserommene

Jeg vet ikke hvilke vurderinger som ble gjort, og jeg vet ikke når det skjedde. Men på ett eller annet tidspunkt, etter at jeg selv var elev, og før jeg kom tilbake som lærer, ble det tatt en beslutning: Klasserommet trenger ikke kart..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kartenesom , forsvantfra , klasserommene
Dagbladet - 22 Jul 19 kl. 14:43

Forsvant på fire minutter. Nå er ubåten funnet

Mandag ble en fransk ubåt funnet etter at den forsvant sporløst i Middelhavet i 1968. Ubåten er bare en av flere ubåter som forsvant dette året..

Dagbladet - 13 Aug 19 kl. 11:21

Nora (15) forsvant - har funnet lik

Liket er trolig den savnede tenåringen, som forsvant fra rommet sitt for halvannen uke siden..

Dagbladet - 07 May 19 kl. 19:10

La ned forhandler – kansellerte garantien

Da Sandven Oslo forsvant, forsvant også garantien på bilene. - Jeg finner meg ikke i å bli behandlet slik, sier en Porsche-kunde fra Arendal..

NRK - 31 May 19 kl. 14:22

Arrestert for kart-tyverier

Fransk og spansk politi har pågrepet tre personer etter flere tyverier av gamle kart fra europeiske bibliotek. Det melder Europol. Tyvene skal ha utgitt seg for å være forskere for å få adgang til arkivene.

VG - 07 Aug 19 kl. 20:47

Presidenten forsvant i én måned: Gjorde spektakulært comeback på TV

Da Turkmenistans president forsvant i juli, gikk det rykter om at han var død. Nå er han tilbake med elleville stunt på turkmensk TV..

Aftenposten - Igår: 20:30

Skolen er en viktig arena i arbeidet mot falske nyheter og konspirasjoner | Jan Tore Sanner

Norske klasserom har aldri vært homogene, og det er nettopp i klasserommene barna våre kommer til lære om toleranse og likeverd..

NRK - 09 Jan 19 kl. 16:03

Kampfly savnet i Frankrike

En leteaksjon er i gang i Jurafjellene, etter at et fransk kampfly forsvant fra radaren. To flygere fra det franske forsvaret er i Mirage-flyet, som ikke vær væpnet da det forsvant. Snø og dårlig sikt gjør leiteaksjonen vanskelig, melder NTB..

Dagbladet - 01 Mar 19 kl. 11:44

Rebecca (15) forsvant. Nå har mysteriet tatt en dyster vending

15 år gamle Rebecca Reusch forsvant fra søsterens hjem for halvannen uke siden. Nå er søsterens ektemann siktet for drap..

NRK - 17 Jan 19 kl. 06:21

Digitale spor i forsvinningssaken

I tiden etter at Anne-Elisabeth Hagen forsvant, har politiet samlet inn enorme mengder med elektronisk informasjon fra nærområdet. Det har nå gått over 11 uker siden Hagen forsvant fra sitt hjem på Fjellhamar 31. oktober i fjor..

Aftenposten - 05 Apr 19 kl. 11:56

Hevdet han var Timmothy, som forsvant som seksåring. Ble avslørt av DNA-test.

Den unge mannen sa han hadde rømt fra kidnappere og var Timmothy, som forsvant i 2011. DNA-tester viste noe helt annet..

Fler nyheter fra VG

VG - 5 timer siden

Parterapi for åpen scene

En borgerlig regjering burde spart oss for de grisete skilsmisseforhandlingene sine..

VG - 9 timer siden

Overleger om fødselsopprøret: – Løft blikket, Bent Høie!

Med fallende fødselstall, er det ikke mulig å ivareta kvaliteten i fødselsomsorgen med få komplikasjoner, samtidig som budsjettet blir mindre..

VG - 11 timer siden

Identitetspolitikkens trollspeil

Det vi trenger nå er en kraftfull tverrpolitisk samling i det liberale sentrum. For ytringsfrihet. For rasjonalitet.

VG - 14 timer siden

Ap svarer Skartveit: – Nettroll må også ansvarliggjøres

Nylig kommenterte VGs Hanne Skartveit at Arbeiderpartiets forslag om at politiet skal kunne bøtelegge hets og hatprat med forenklede forelegg, var en usedvanlig dårlig ide. Dette vitner om såkalt «cherry picking», der man uten å se kontekst, kun velger å høre det man selv ønsker..

VG - 17 timer siden

Ambulerende fødsler neste?

Er det ambulerende "fødeambulanser", som kjører rundt som fiskebilen i grisgrendte strøk, Erna Solberg og Bent Høie ønsker seg? Spør Andersen i dette innlegget..

VG - 17 timer siden

Gratulerer med første skoledag!

Nå er det skolestart, og tusenvis av forventningsfulle barn får sitt første møte med den norske skolen. Jeg tror så godt som alle kan huske sin første skoledag. Selv husker jeg spenningen ved å treffe læreren, få egen pult, pakke ranselen for første gang.

VG - 17 timer siden

Tiden er inne for å fjerne § 185

På kommentarplass i VG 10. august presenterer Hanne Skartveit flere fornuftige synspunkter på ytringsfrihet. Hun avviser det uakseptable Ap-forslaget om å gi politiet mulighet til å gi såkalt forenklet forelegg for ”netthets” – et forslag som uttrykker manglende innsikt i den juridiske kompleksiteten forbundet med straffeloven § 185 (”rasismeparagrafen”).

VG - Igår: 21:47

STØRE: - Derfor setter Ap foten ned

Arbeiderpartiet står ved alle målene i politireformen. Regjeringen står bare ved noen av dem og har nedprioritert de andre. Derfor trekker Arbeiderpartiet sin støtte.

VG - Igår: 20:55

Det blodrøde utstillingsvinduet

Etter 16 Ap-styrte år skulle man kanskje tro velgerne ønsket seg noe annet. Men nei. For trønderne kan det åpenbart ikke bli rødt nok..

VG - Igår: 20:19

Frps røykteppe

Frp og Venstre kan ikke være vinnere samtidig. Det er vel egentlig kjernen her..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt