NRK > Nyheter

Lørdag, 24 Oktober, 21:46

NRK - 25 sep. 20 kl. 03:55

Karnevalet i Rio blir utsatt

Rio de Janeiro har utsatt det årlige karnevalet i februar fordi Brasil fortsatt er hardt rammet av den globale koronapandemien. Det er ikke satt noen ny dato for de tradisjonelle og storslåtte paradene..
Les mer på NRK


Les mer om:
Janeiro, Brasil, Rio

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Karnevaleti , Rioblir , utsatt
Klartale - 25 sep. 20 kl. 15:34

Karnevalet i Rio blir utsatt

Hvert år Rio er det et stort karneval i byen Rio de Janeiro i Brasil. Nå er det utsatt som følge av korona..

VG - 02 okt. 20 kl. 00:04

Milan til Europa League etter straffeparodi

(Rio Ave - AC Milan 2–2, 8–9 etter straffespark) De slo ut Bodø/Glimt og signerte Jens Petter Hauge (20), men mot lille Rio Ave måtte Milan gjennom en parodi av en straffesparkkonkurranse for å ta seg til Europa League..

NRK - 16 okt. 20 kl. 20:58

Tolv personar drepne i skotveksling

Utanfor Rio de Janeiro i Brasil har tolv personar knytt til ein lokal milits vorte drepne i ein skotveksling med politiet. Militsgruppa var på veg frå Rio til byen Santos i delstaten São Paulo då politiet tok dei att og skotvekslinga starta..

NRK - 29 sep. 20 kl. 05:46

Mange sjukehusavtaler ble utsatt

26.300 timeavtaler ved Sykehuset Innlandet ble utsatt i mars og april på grunn av koronapandemien. Avtalene ble utsatt enten av sjukehuset eller av pasienten, viser rapport.

NRK - 03 okt. 20 kl. 08:00

Ny James Bond-film utsatt igjen

Premieren på "No time to die" er utsatt igjen. Daniel Craigs siste film i rollen som James Bond, delvis innspilt i Norge, ble først utsatt fra april til november på grunn av koronapandemien. Ny premieredato er 2.

P4 - 20 sep. 20 kl. 17:21

Mange utsatt for svindel

Nesten 300.000 nordmenn har blitt svindlet på en måte som har fått økonomiske konsekvenser bare det siste året. Det viser en undersøkelse fra Norsks enter for informasjonssikring, NorSIS.

Aftenposten - 22 sep. 20 kl. 18:06

Tottenham-kamp utsatt på grunn av positive koronatester

Tottenhams bortekamp i ligacupen mot Leyton Orient tirsdag kveld er utsatt på grunn av flere virustilfeller hos hjemmelaget..

NRK - 22 sep. 20 kl. 18:35

Skoleelev utsatt for overgrep  

En skoleelev på en barneskole på Jæren skal i ettermiddag ha blitt utsatt for et overgrep, opplyser politiet i en pressemelding. Politiet ønsker å komme i kontakt med vitner. Ingen er foreløpig pågrepet..

P4 - 22 sep. 20 kl. 18:37

Skoleelev utsatt for overgrep

En skoleelev på en barneskole på Jæren skal ha blitt utsatt for et overgrep på vei hjem fra skolen i ettermiddag. Det opplyser Sør-Vest politidistrikt. Overgrepet skal ha skjedd i et skogsområdet ved skolen, og gjerningspersonen blir beskrevet som en voksen mann.

NRK - 26 sep. 20 kl. 01:27

Mann utsatt for vold i Stavanger

Natt til lørdag kom politiet over en mann i Stavanger sentrum som var blitt utsatt for vold. Mannen ble hentet med ambulanse og fraktet til sykehuset for sjekk. Mistenkte er ikke pågrepet, skriver politiet i Sør-Vest på Twitter..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Åtte barn drept i angrep i Kamerun

Minst åtte barn ble drept og tolv såret i et angrep på en skole i Kumba i Kamerun lørdag. Barna ble drept med macheter, ifølge FN. Områdene vest i landet har vært preget av uro og sammenstøt mellom engelsktalende separatister og regjeringsstyrkene..

NRK - 9 timer siden

– 150 nordmenn koronafaste til havs

Av dei kring 400.000 sjøfolka som ikkje får mønstra av som følge av korona, er kring 150 frå Noreg, ifølge Aftenposten. Dei fleste av desse er kapteinar på skip i Sør-Amerika eller Afrika, seier Jens Folland i Norsk Sjøoffiserforbund til avisa..

NRK - 30 minutter siden

Alvorlig skadet etter knivstikking

En person er alvorlig skadet mens tre andre er lettere skadet etter knivstikkingen ved McDonalds i Sandefjord i kveld. En mistenkt gjerningsperson er pågrepet..

NRK - 30 minutter siden

Pågrepet etter knivstikking

En person er pågrepet etter knivstikkingen ved McDonalds i Sandefjord i kveld. To personer er skadet, en av dem alvorlig etter hendelsen..

NRK - 45 minutter siden

Opposisjonsleder ut av landet

En av Venezuelas fremste opposisjonsledere, Leopoldo López, skal være på vei til Spania etter halvannet år i den spanske ambassaden i Caracas. Det er uklart hvordan han kom seg ut fra ambassaden siden den har vært bevoktet av sikkerhetspersonell..

NRK - 9 timer siden

Sa dei hadde bombe på bussen

Politiet har evakuert ein buss frå Kystbussen i Haugesund etter at tre unge menn om bord hevda å ha ei bombe, melder naudetaten på Twitter. Dei skriv at ingenting tyder på at innhaldet i samtalen var reell, og at patruljar no har kontroll på staden..

NRK - 3 timer siden

Pågår slukningsarbeid i Tromsdalen

Brannvesenet har kontroll på brannen i en bygning ved Tromstun skole i Tromsdalen. Det vil pågå slukningsarbeid utover kvelden og natta, opplyser politiet på Twitter. Personer som kan ha tips i saken bes kontakte politiet..

NRK - 1 time siden

Rasmus Hansson trekker seg

Miljøpartiet De Grønnes Rasmus Hansson trekker seg fra nominasjonsprossessen i Oslo. Det bekrefter han selv på Facebook i kveld..

NRK - 1 time siden

Knivstikking i Sandefjord

En person skal være knivstukket ved McDonalds i Sandefjord, i følge politiet på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Over 500.000 tilfeller i Chile

Chile har passert 500.000 tilfeller av koronaviruset, dagen før velgerne stemmer i en folkeavstemning over ny grunnlov. Totalt har nesten 14.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt