NRK > Nyheter

Sunday, 26 June, 19:48

NRK - 04 apr 22 kl. 09:21

Karlsen: Sjokkerende bilder

Oberstløytnant Geir Hågen Karlsen ved Forsvarets høgskole sier det er sjokkerende bilder som kommer fra Butsja. – Det minner om ting vi så i Bosnia for 25–30 år siden. Vi har ikke sett lignende i Europa siden den gang. Karlsen tror det er et bilde på hvor brutalt den russiske militærmakten farer fram. – Russland er et mye tøffere og brutalt samfunn enn Norge, og det ser vi på mange områder – hvordan politiet opptrer og ikke minst hvordan militæret opptrer.
Les mer på NRK


Les mer om:
Geir Hågen Karlsen, Forsvarets, Butsja, Bosnia, Europa, Norge, Syria, Tsjetsjenia

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Karlsen, Sjokkerende, bilder
NRK - 14 okt 21 kl. 13:33

Stoltenberg: – Sjokkerende

Natos generalsekretær Jens Stoltenberg beskriver drapene på Kongsberg som sjokkerende, og sier hans tanker går til ofrene og de pårørende. – Sjokkerende nyheter fra Kongsberg i Norge. Mine tanker går til ofrene og de som har mistet sine kjære.

Klartale - 07 jun 22 kl. 15:00

Ukraina kan angripe med nye og moderne Nato-våpen

Den siste uka har flere land lovet nye våpen til Ukraina. Våpnene må de bruke for å beskytte seg mot soldater fra Russland. Joe Biden skriver at det er på tide å gi Ukraina mer moderne våpen.

NRK - 14 okt 21 kl. 11:01

– Vær så snill, ikke del bilder

Politimester Ole Bredrup Sæverud sier det sirkulerer bilder og videoer av de alvorlige hendelsene på Kongsberg onsdag kveld. Det vil han ha en stopp på. – Vi ser det deles både bilder og videoer av til dels dramatisk innhold.

Klartale - 16 jun 22 kl. 06:00

Yashar har ikke hørt fra faren sin på fire år

– Jeg visste ikke hvorfor jeg ble sendt bort, sier Yashar til Klar Tale. Han var bare 19 år gammel da han kom til Norge. Yashar er uigur.

NRK - 05 mar 22 kl. 20:40

Oberstløytnant advarer om cyberangrep

Norske kommuner og næringsliv må stålsette seg for cyberangrep fra Russland i tiden framover, advarer oberstløytnant Geir Hågen Karlsen ved Forsvarets høyskole. – Vi tror overhodet ikke det er noen sannsynlighet for noe militært angrep mot Norge, sier Karlsen til Dagbladet. Han tror imidlertid at vi må forberede oss på flere cyberangrep i tiden fremover.

E24 - 28 apr 22 kl. 18:03

Geir Karlsen tjente 16 millioner kroner i Norwegian i 2021

Administrende direktør i Norwegian Geir Karlsen fikk 4,8 millioner i lønn, og 11 millioner i bonus for å ha ledet flyselskapet i 2021..

Klartale - 27 maj 22 kl. 08:24

Politiet skal ta mange flere råkjørere på veiene

I år skal fotoboksene ta 250.000 råkjørere. Det er Politidirektoratets mål.

VG - 02 jun 22 kl. 09:52

Rekordresultat for Eveline Karlsen: Gikk 13,8 millioner i overskudd i fjor

Sminke og skjønnhet på sosiale medier er blitt millionbutikk for influencer Eveline Karlsen (30)..

E24 - 11 jun 22 kl. 07:02

Eveline Karlsen: – Hun skulle være best. Det går igjen i det meste

Sophie Elise, Funkygine og Isabel Raad, tre til side. Det finnes en enda mer innbringende influencer i SoMe-Norge: Skiens-jenta Eveline Karlsen (30)..

NRK - 25 mar 22 kl. 14:12

Bilder skal sjokkere russiske reisende

En utstilling med bilder fra Ukraina-krigen åpnet fredag på en togstasjon i Vilnius i Litauen. Målet er å gi russiske reisende et sant bilde av konflikten. Den nye utstillingen, bestående av 24 gripende bilder fra krigen i Ukraina, er satt opp på perrongen som brukes av transittogene som går mellom Kaliningrad og Russland, med bildene plassert i høyde med vognvinduene..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Stenger Strømsåstunnelen etter ulykke

Vegtrafikksentralen har stengt Strømsåstunnelen på E134 i Drammen etter melding om at en motorsyklist har falt av motorsykkelen. Nødetatene er på stedet, tvitrer politiet. MC-føreren blir undersøkt av ambulansepersonell.

NRK - 15 minutter siden

Landemerke i Berlin i regnbuens farger i solidaritet med ofrene for angrepet i Oslo

Etter masseskytingen i Oslo natt til lørdag, blir Brandenburger Tor i Berlin badet i regnbuens farger søndag kveld. – Vår medfølelse går til innbyggerne i Oslo som ble ofre for et homofobisk og homofiendtlig terrorangrep, sa Berlins ordfører Franziska Giffey (SPD) ifølge den lokale kringkasteren RBB24. Ordføreren sier at som regnbuehovedstad står Berlin side om side med innbyggerne i Oslo og hele Norge, som er i sorg.

NRK - 30 minutter siden

Inviterer til markering foran Oslo rådhus mandag

Politiet har godkjent et arrangement i regi av Oslo pride og Oslo kommune mandag kveld. De får arrangerer em markering på Rådhusplassen etter terrorangrepet natt til lørdag. Markeringen vil skje mandag klokken 19:30, med musikalske innslag og taler..

NRK - 30 minutter siden

DN: PST og Økokrim med nytt samarbeid

Økokrim-ansatte flytter fysisk inn hos PST i en satsing som har som mål å styrke myndighetenes innsats innen finansetterretning, skriver Dagens Næringsliv. Det gjøres blant annet for å styrke etterforskningen av terrorfinansiering. – Når vi skal vurdere en terrororganisasjons styrke, vil hvordan det går med finansene være en interessant del av vurderingen, sa assisterende PST-sjef Hedvig Moe i et intervju med DN noen dager før skytingen i Oslo natt til lørdag.

NRK - 1 time siden

19-åringene Marte og Tor Martin døde i ulykke i natt

Politiet frigir navnet på de to 19-åringene som døde i en MC-ulykke på riksvei 450 mellom Oltedal og Dirdal i natt. Det var Marte Lima Espeland og Tor Martin Oltedal som omkom. Navnene frigis i samråd med de pårørende, skriver politiet i en pressemelding.

NRK - 1 time siden

Vegdirektøren kaller inn til krisemøte etter nok en ulykkeshelg på vegene

Vegdirektør Ingrid Dahl Hovland kaller inn til krisemøte etter nok en alvorlig ulykkeshelgen på norske veier, som har krevd fire menneskeliv. Så langt har dødstallene fordoblet seg mot i fjor, skriver Statens vegvesen i en pressemelding. Denne helgen har fire omkommet i trafikken – to på E6 i Bardu og to i en MC-ulykke på fylkesvei 450 Rage i Gjesdal.

NRK - 1 time siden

Veidirektøren kaller inn til krisemøte etter nok en ulykkeshelg på veiene

Vegdirektør Ingrid Dahl Hovland kaller inn til krisemøte etter nok en alvorlig ulykkeshelgen på norske veier, som har krevd fire menneskeliv. Så langt har dødstallene fordoblet seg mot i fjor, skriver Statens vegvesen i en pressemelding..

NRK - 1 time siden

Britisk avis: Prins Charles tok imot en betydelig pengegave fra Qatar

Storbritannias prins Charles tok personlig imot pengegaver på til sammen 3 millioner euro fra en tidligere statsminister i Qatar, ifølge The Sunday Times. Avisen skriver at prinsen personlig tok imot pengegavene, som var i kontanter, mellom 2011 og 2015. Pengene skulle til hans veldedige organisasjon.

NRK - 2 timer siden

Statsforvalteren vil undersøke helsehjelpen siktede etter masseskytingen har fått

Statsforvalteren i Oslo og Viken vil mandag starte undersøkelser av helsehjelpen mannen som er terrorsiktet etter masseskytingen i Oslo har fått. Det fremgår av flere dommer at den terrorsiktede mannen har fått psykiatrisk helsehjelp. Helsehjelpen mannen har fått, kan bli del av en tilsynssak.

NRK - 2 timer siden

Norsk andreplass i VM i puslespill

Kristin Thuv fra Bodø stakk i helgen av med andreplass i verdensmesterskapet i puslespillbygging i Valladolid i Spania. I finalen bygges det et puslespill på 500 brikker. Deltakerne har maksimalt 90 minutter på seg, og den raskeste til å fullføre puslespillet vinner.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com