VG > Sport

Friday, 22 November, 03:37

VG - 15 Oct 19 kl. 21:50

Karl Ove Knausgårds tale

Karl Ove Knausgård gjorde en sjelden opptreden på bokmessen i Frankfurt. Her er hans tale, som VG har fått tilgang til å gjengi..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Ove Knausgård, Frankfurt, VG, Ove Knausgårds

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Karl, Ove, Knausgårds, tale
VG - 15 Oct 19 kl. 21:50

Karl Ove Knausgårds tale

Karl Ove Knausgård gjorde en sjelden opptreden på bokmessen i Frankfurt. Her er hans tale, som VG har fått tilgang til å gjengi..

Aftenposten - 16 Oct 19 kl. 21:54

Karl Ove Knausgård-feber på bokmessen: – Jeg prøver å unngå bokmesser

Det var fullt i den norske paviljongen i Frankfurt da Karl Ove Knausgård gikk på scenen..

Klartale - 13 Sep 19 kl. 15:38

- Sophie Elise er som Knausgård

Blogger-kjendis Sophie Elise Isachsen sammenlignes med forfatter Karl Ove Knausgård. – Akkurat som Knausgård er ikke Sophie Elise redd for å bryte tabuer, sier redaktør Hilde Slåtto..

VG - 08 Sep 19 kl. 20:45

Linda Boström Knausgård med ny bok: – En sorgroman

Karl Ove Knausgårds ekskone Linda Boström Knausgård forteller i Svenska Dagbladet at boken «Oktoberbarn» er en sørgeroman over at ekteskapet gikk i oppløsning – og et oppgjør med svensk psykiatri..

P4 - 15 Aug 19 kl. 08:07

Knausgård får dansk pris

Karl Ove Knausgård tildeles Hans Christian Andersens litteraturpris for 2020. Han er den første nordiske forfatteren som får den danske prisen, og han får den for suksess-bokserien «Min Kamp»..

NRK - 15 Aug 19 kl. 07:58

Knausgård får litteraturpris

Karl Ove Knausgård tildeles Hans Christian Andersens litteraturpris for 2020. Han er den første nordiske forfatteren om tildeles den danske prisen, for bokserien «Min Kamp». Knausgård er den sjuende forfatteren som tildeles prisen.

P4 - 20 Oct 19 kl. 14:34

Knausgård-bok skal være hemmelig

Forfatter Karl Ove Knausgård skriver en bok som skal være hemmelig i 100 år. Knausgård er utropt til den neste forfatteren i Oslos fremtidsbibliotek, der manusene ikke skal kunne leses før om 100 år, og er første nordmann til å gjøre det, melder NRK. Det hele begynte i 2014 - og frem til 2114 skal det utnevnes en forfatter hvert år - som skal forsegle sitt manus og legge det i en skuff i hovedbiblioteket i Bjørvika..

VG - 15 Oct 19 kl. 16:48

Knausgård og kona kom sammen på rød løper

FRANKFURT (VG) Karl Ove Knausgård dukket opp på rød løper på bokmessen Frankfurt 2019 med redaktør-kona Michal Shavit. De har hittil holdt lav profil..

Aftenposten - 22 Oct 19 kl. 11:11

Knausgård-film stanses av Netflix

Det blir likevel ingen Netflix-film basert på Karl Ove Knausgårds reisebrev i New York Times, ifølge Deadline. Grunnen er at forfatteren skal ha ombestemt seg..

Aftenposten - 22 Oct 19 kl. 11:11

Netflix stopper Knausgård-film

Det blir likevel ingen Netflix-film basert på Karl Ove Knausgårds reisebrev i New York Times, ifølge Deadline. Grunnen er at forfatteren skal ha ombestemt seg..

Fler nyheter fra VG

VG - 3 timer siden

Burton-grunnlegger er død

Snowboard-pioneren Jake Burton Carpenter, kjent for å ha grunnlagt snowboard-produsenten Burton, døde torsdag, 65 år gammel..

VG - 4 timer siden

Helsevesenet kommer ikke til å nå målene om redusert antibiotikabruk

Siden 2012 har bruken av antibiotika gått ned med 24 prosent, ifølge en ny rapport. Målet er en reduksjon på 30 prosent i løpet av 2020. Det målet når man ikke..

VG - 5 timer siden

Jacobsen svidde av over 100.000 på «avslutningsfest» – la ikke opp likevel

BEITOSTØLEN (VG) Astrid Uhrenholdt Jacobsen (32) var så sikker på at hun skulle legge opp etter VM i Seefeld at hun inviterte 100 gjester til avslutningsfest. 32-åringen tok hele regningen selv..

VG - 5 timer siden

«Hvaldimir» har flyttet sørover

Hvithvalen «Hvaldimir» forlot i forrige måned havnen i Hammerfest, der han tilbrakte store deler av sommeren og høsten. Torsdag dukket han opp i Nord-Troms..

VG - 5 timer siden

Krever strakstiltak for barna som bor isolert: – Haster

Det statlige barnevernet mener at minst 22 barn ikke får helsehjelpen de har krav på. Arbeiderpartiet og Senterpartiet forventer at barne- og familieminister Kjell Ingolf Ropstad igangsetter strakstiltak for disse barna..

VG - 5 timer siden

Slik fikk politiet kloa i kongekrabbe-ligaen

Politiet mener at en rekke leverandører av kongekrabbe i Øst-Finnmark inngår i et ulovlig nettverk som har omsatt for flere titalls millioner kroner i nesten ti år..

VG - 7 timer siden

Østberg sto over flere rulleskirenn i sommer: - Det henger jo sammen

BEITOSTØLEN (VG) Ingvild Flugstad Østberg (29) sto over flere rulleskirenn i sommer. Landslagstrener Ole Morten Iversen bekrefter at det har en sammenheng med startnekten på Beitostølen..

VG - 7 timer siden

Han ble starten på svenske metoo: – Jeg utviklet torgskrekk og en viss paranoia

TV-profilen Fredrik Virtanen sier han spydde i en busk etter å ha søkt opp navnet sitt på nett. Nå risikerer kvinnen som kom med voldtektsanklagene to års fengsel..

VG - 8 timer siden

Frode Berg ønskes som vitne i spionsøksmål mot staten

En norsk forretningsmann mener hans ansatte ble forsøkt vervet som informanter i Russland. Nå saksøker han staten og vil ha Frode Berg som vitne i rettssaken..

VG - 9 timer siden

Fra rekordkulde til mildvær: – Det blir slapsete

For kort tid siden så det ut til at vinteren var kommet for å bli i Nord-Norge - men nå er mildværet tilbake for fullt..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt