VG > Sport

Mandag, 13 Juli, 03:50

VG - 15 okt. 19 kl. 21:50

Karl Ove Knausgårds tale

Karl Ove Knausgård gjorde en sjelden opptreden på bokmessen i Frankfurt. Her er hans tale, som VG har fått tilgang til å gjengi..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Ove Knausgård, Frankfurt, VG, Ove Knausgårds

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Karl, Ove, Knausgårds, tale
VG - 15 okt. 19 kl. 21:50

Karl Ove Knausgårds tale

Karl Ove Knausgård gjorde en sjelden opptreden på bokmessen i Frankfurt. Her er hans tale, som VG har fått tilgang til å gjengi..

Aftenposten - 16 okt. 19 kl. 21:54

Karl Ove Knausgård-feber på bokmessen: – Jeg prøver å unngå bokmesser

Det var fullt i den norske paviljongen i Frankfurt da Karl Ove Knausgård gikk på scenen..

Klartale - 13 sep. 19 kl. 15:38

- Sophie Elise er som Knausgård

Blogger-kjendis Sophie Elise Isachsen sammenlignes med forfatter Karl Ove Knausgård. – Akkurat som Knausgård er ikke Sophie Elise redd for å bryte tabuer, sier redaktør Hilde Slåtto..

VG - 08 sep. 19 kl. 20:45

Linda Boström Knausgård med ny bok: – En sorgroman

Karl Ove Knausgårds ekskone Linda Boström Knausgård forteller i Svenska Dagbladet at boken «Oktoberbarn» er en sørgeroman over at ekteskapet gikk i oppløsning – og et oppgjør med svensk psykiatri..

P4 - 15 aug. 19 kl. 08:07

Knausgård får dansk pris

Karl Ove Knausgård tildeles Hans Christian Andersens litteraturpris for 2020. Han er den første nordiske forfatteren som får den danske prisen, og han får den for suksess-bokserien «Min Kamp»..

VG - 21 feb. 20 kl. 17:30

Linda Boström Knausgård om skilsmissen: – Ting kunne vært annerledes

Linda Boström Knausgård (47) har skrevet bok om elektrosjokkbehandlingen hun ble utsatt for og sorgen etter skilsmissen med Karl Ove Knausgård (51). Nå har hun fått seg ny kjæreste – og flytter til London for å være nær sine fire barn som bor hos eksmannen..

NRK - 15 aug. 19 kl. 07:58

Knausgård får litteraturpris

Karl Ove Knausgård tildeles Hans Christian Andersens litteraturpris for 2020. Han er den første nordiske forfatteren om tildeles den danske prisen, for bokserien «Min Kamp». Knausgård er den sjuende forfatteren som tildeles prisen.

Klartale - 15 mai 20 kl. 14:48

Knausgård er snart klar med ny bok

Karl Ove Knausgård er klar med romanen «Morgenstjerne» til høsten..

Aftenposten - 15 mai 20 kl. 10:05

Knausgård slipper ny roman til høsten

Med romanen «Morgenstjerne» er Karl Ove Knausgård med når bokhøsten setter inn..

P4 - 20 okt. 19 kl. 14:34

Knausgård-bok skal være hemmelig

Forfatter Karl Ove Knausgård skriver en bok som skal være hemmelig i 100 år. Knausgård er utropt til den neste forfatteren i Oslos fremtidsbibliotek, der manusene ikke skal kunne leses før om 100 år, og er første nordmann til å gjøre det, melder NRK. Det hele begynte i 2014 - og frem til 2114 skal det utnevnes en forfatter hvert år - som skal forsegle sitt manus og legge det i en skuff i hovedbiblioteket i Bjørvika..

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Lisa Marie Presley mistet sønnen: – Hun er fullstendig knust

Barnebarnet til Elvis Presley, Benjamin Keough, er død. Han ble 27 år gammel..

VG - 4 timer siden

Mjøndalen-frustrasjon etter tap: Beskylder Vålerenga for skuespill og drøying

MJØNDALEN (VG) (Mjøndalen-Vålerenga 0–1) Selv med ti mann i nesten en time klarte Vålerenga å ro i land seieren borte mot Mjøndalen. Vegard Hansen følte seg snytt for tre scoringer, og mente at hovedstadsklubben var i overkant kyniske i jakten på tre poeng..

VG - 7 timer siden

Keeper Klaesson utvist – så begynte kontroversene i Mjøndalen-tap

MJØNDALEN (VG) (Mjøndalen - Vålerenga 0–1) Hjemmelaget raste etter flere kontroversielle dommeravgjørelser i tapet for Vålerenga, som ble redusert til ti mann etter en uvøren arm fra lagets sisteskanse..

VG - 5 timer siden

Brann slo tilbake mot Sandefjord: – Deilig revansje

Bergen (VG) (Brann – Sandefjord 3–1) Etter å ha blitt utklasset mot Bodø/Glimt i forrige runde, så var det et revansjelystent Brann som feide over Sandefjord søndag kveld..

VG - 5 timer siden

Bonde byttet ut utenlandsk arbeidskraft med Oslo-ungdom

LIER (VG) Jordet til Anders Hørthe ville vanligvis på denne tiden vært full av utenlandske arbeidere. Nå gjør han som faren gjorde for mange år siden; lar ungdommen få sommerjobb i squash-åkeren..

VG - 7 timer siden

Stahre: «Er du i driten - ikke svøm rundt i den ...»

SARPSBORG (VG) (Sarpsborg 08-Start 1–0) Mikael Stahre (45) husket på en setning han hadde lært, og som han tok fram, da Sarpsborg sto med fem strake tap: «Er du i driten - ikke svøm rundt i den.».

VG - 7 timer siden

Superinnbytter sendte Stabæk til himmels med praktscoring

(Kristiansund - Stabæk 1–2) Kornelius Normann Hansen sikret Stabæk tre poeng på tampen, og stoppet Kristiansunds ubeseirede rekke..

VG - 7 timer siden

Keeper Klaesson utvist – så begynte kontroversene da Mjøndalen tapte

MJØNDALEN (VG) (Mjøndalen - Vålerenga 0–1) Hjemmelaget raste etter flere kontroversielle dommeravgjørelser i tapet for Vålerenga, som ble redusert til ti mann etter uvøren arm fra lagets sisteskanse..

VG - 7 timer siden

Hovland endte på tredjeplass - tjente fire millioner

Viktor Hovland (22) hadde en variabel avslutningsdag, men nordmannen ble nummer tre i Workday Charity Open og sikret seg over fire millioner kroner i premiepenger..

VG - 12 timer siden

Dødsfall i Steinkjer: Mann pågrepet for drap - løslatt

En mann er løslatt etter at han søndag ble pågrepet og siktet av politiet etter at en utenlandsk statsborger ble funnet død på en privat adresse på Fergeland i Steinkjer natt til søndag..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt