P4 > Nyheter

Tuesday, 25 February, 01:22

P4 - 14 Feb 20 kl. 16:32

Karantene før ankomst til Beijing

Alle som returnerer til Kinas hovedstad Beijing må i en 14 dager lang karantene hjemme.
Målet er å hindre spredningen av koronaviruset i byen med 21 millioner innbyggere.
De som nekter å ilegge seg hjemmekarantene og nekter å følge reglene vil ifølge kinesiske medier bli straffet..
Les mer på P4


Les mer om:
Kinas, Beijing

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Karantene, før, ankomst, til, Beijing
Aftenposten - 14 Jan 20 kl. 19:06

PST: Kvinnen kan bli pågrepet ved ankomst

ISTANBUL (Aftenposten): Den IS-mistenkte kvinnen som hentes hjem fra Syria, kan bli arrestert ved ankomst til Norge, opplyser PST..

Dagbladet - 14 Feb 20 kl. 07:51

Rømte fra karantene

Russiske Alla Ilyina (32) nekter å åpne døra for politiet, etter at hun stakk av fra corona-karantene..

Dagbladet - 30 Jan 20 kl. 18:35

Far i karantene - handikappet gutt døde

Da guttens far og bror havnet i karantene etter mistanke om coronavirus, ble tenåringen med cerebral parese overlatt til seg selv..

VG - 15 Jan 20 kl. 14:31

Kallmyr: PST vil pågripe IS-kvinnen ved ankomst

PST har bekreftet overfor justisminister Jøran Kallmyr (Frp) at kvinnen som regjeringen nå henter til Norge fra Syria med sine to barn, vil bli pågrepet ved ankomst..

Aftenposten - 07 Dec 19 kl. 14:40

Fornøyd Viking-trener ved ankomst hotellet

Aftenbladet tok mot Viking-laget ved ankomst hotellet. Vi snakket med trener Bjarne Berntsen og spillerne Runar Hove, Zlatko Tripic, Adrian Pereira og Johnny Furdal..

NRK - 05 Feb 20 kl. 17:27

Blodbank justerer korona-karantene

Blodbanken i Oslo fjerner karantenen for blodgivere som har flydd via internasjonale flyplasser. Det var innført mot spredning av koronaviruset. Nå er det 21 dagers karantene for donorer som har vært i eller bor med noen som har besøkt Kina..

NRK - 05 Feb 20 kl. 10:01

Hongkong innfører karantene

Hongkongs leder Carrie Lam sier alle besøkende fra fastlands Kina må gå inn holdes i en obligatorisk karantene i 14 dager på grunn av smittefare. 21 personer er til nå smittet av det nye koronaviruset i Hongkong..

P4 - 15 Jan 20 kl. 14:41

- Blir pågrepet ved ankomst

Den 29 år gamle norsk-pakistanske IS-siktede kvinnen som regjeringen har vedtatt skal få komme hjem til Norge, vil bli pågrepet ved ankomst. Det har PST bekreftet, sier justisminister Jøran Kallmr til VG. Kvinnen, som har sittet i Al Hol leiren i Syria sammen med sine to barn, får komme til Norge fordi hennes ene sønn trolig har en alvorlig sykdom..

NRK - 27 Jan 20 kl. 10:50

Blodbank innfører corona-karantene

Folkehelseinstituttet mener det ikke er grunn til bekymring for lungeviruset i Norge. Likevel innfører Blodbanken i Oslo nå 14 dagers karantene for alle blodgivere som har vært på en internasjonal flyplass..

P4 - 16 Feb 20 kl. 17:44

Evakuerer cruisepassasjerer

Det er nå satt i gang evakuering av amerikanske passasjerer fra cruiseskipet som har ligget i karantene i Yokohama i Japan etter koronavirus-smitte. Det er påvist flere hundre smittetilfeller på skipet. Passasjerene blir nå fløyet hjem til USA hvor de må i nye to ukers karantene, skriver AFP..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Koronavirus på Tenerife

En italiensk statsborger som befinner seg på Tenerife har fått påvist koronaviruset. Det bekrefter presidenten på kanariøyene nå i kveld. Det vil bli tatt nye prøver i Madrid i morgen.

P4 - 3 timer siden

Premier League-resultater

En kamp er spilt i Premier League i kveld. Det så lenge ut til at West Ham skulle gi Liverpool problemer på hjemmebane, men en keepertabbe gav til slutt Liverpool seieren 3 - 2..

P4 - 2 timer siden

Flåmsbanen stengt også tirsdag

Flåmsbanen mellom Myrdal stasjon og Flåm i Aurland holdes stengt også i morgen, tirsdag på grunn av omfattende skader. Det opplyser Bane Nor nå i kveld. Flåmsbanen ble stengt i helgen på grunn av et ras som rev med seg kontaktledningen..

P4 - 2 timer siden

Nevada-resultater klare

De endelige resultatene etter demokratenes nominsajonsvalg i Nevada er nå klare. Bernie Sanders ble den store vinneren med 46, 8 prosent av stemmene. Joe Biden fikk 20,2 prosent av stemmene mens Pete Buttigieg endte med 14,3 prosent av stemmene..

P4 - 2 timer siden

SAS flyr hjem sandfaste nordmenn

SAS flyr nå opptil 360 værfaste passasjerer hjem fra Kanariøyene i kveld, etter at flyene har gjennomgått en teknisk sjekk. Fortsatt er det uklart når de resterende flyene blir klare til å fly igjen. To av flyene flyr i kveld, mens ett tar av i morgen tidlig oplyser pressesjefene i SAS til Dagbladet nå i kveld..

P4 - 3 timer siden

Røde tall på amerikanske børser

Frykten for at koronaviruset skal spre seg globalt sendte de amerikanske børsene kraftig ned i dag. Da børsene stengte i kveld viste de røde tallene det største fallet på to år. Industriindeksen Dow Jones falt med 3,56 prosent skrive CNBC..

P4 - 3 timer siden

To til sykehus etter ulykke

To personer er sendt til sykehus etter en ulykke der bilen de satt i havnet på taket i en sving. Bilen har store materielle skader. Politiet vet foreløpig lite om hendelsesforløpet og skadeomfanget..

P4 - 3 timer siden

Sengepost stengt på grunn av Norovirus

En overvåkingsenhet og sengepost på Rikshospitalet er stengt på grunn av Norovirus. Strenge hygieniske tiltak er iverksatt for å hindre ytterligere spredning opplyser sykehuset til VG..

P4 - 3 timer siden

1 av 3 vil flytte sørover

1 av 3 ungdommer vurderer å flytte fra Nord-Norge. Det viser en undersøkelse gjort av InFact på oppdrag for NRK. 16,5 prosent av unge i aldreren 18 - 29 år sier de vil flytte, nesten 15 prosent er usikre på hvor de kommer til å bo de neste årene viser undersøkelsen.

P4 - 4 timer siden

Fem sivile drept i Syria

Fem sivilie er i dag drept i et russisk luftangrep iIdlib-provinsen i Syria. Det melder Syrian Observatory for Human Rights. FN advarer mot at kampene i området nå nærmer seg leirene der internt fordrevne syrer befinner seg melder NTB..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt