NRK > Nyheter

Fredag, 27 November, 21:28

NRK - 27 okt. 20 kl. 12:13

Kanariøyene vil kreve negativ test

Det spanske øyriket Kanariøyene vil vedta en lov som innebærer at turister må avlegge negativ koronatest før de får slippe inn. Det melder nyhetsbyrået AP. Loven vil gjelde for alle turister, både spanjoler og utlendinger, ifølge lokale politikere..
Les mer på NRK


Les mer om:
Kanariøyene, AP

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kanariøyene, vil, kreve, negativ, test
P4 - 30 okt. 20 kl. 11:27

Må vise til negativ test

Nå er det ingen turister som får besøke Kanariøyene uten at de kan vise til en negativ koronatest. Den regionale turismesjefen sier det er den beste løsningen for å beskytte øyene, turistene og innbyggerne. Alle gjester pver 12 år må ha testet negativt i løpet av de siste tre døgnene før ankomst..

VG - 12 nov. 20 kl. 10:09

Amnesty: Fullt kaos i mottaket av asylsøkere på Kanariøyene

Amnesty og Human Rights Watch retter skarp kritikk mot kaoset som råder i mottaket av de mange asylsøkerne som er ankommet Kanariøyene i båter fra Vest-Afrika..

NRK - 18 nov. 20 kl. 15:25

Flom av flyktninger til Kanariøyene

Den spanske hæren bygger en midlertidig leir til 200 flyktninger på Gran Canaria. Om lag ti ganger så mange sover ute på havnen i byen Arguineguin, melder AFP. Flere enn 16.

NRK - 21 nov. 20 kl. 03:28

Kanariøyene bygger flyktningleir

På Kanariøyene skal det bygges en flyktningleir med plass til 7000 migranter, melder BBC. Leiren skal være klar innen en uke. Hittil i år har over 18.

VG - 7 timer siden

Indre Østfold: Krever negativ coronatest fra pårørende til sykehjemsbeboere

Indre Østfold kommune har besluttet å kreve negativ coronatest fra pårørende som vil besøke sykehjemsbeboere. Ansatte må levere negativ test hver tiende dag..

NRK - 30 okt. 20 kl. 11:05

Krev negativ test for turistar

Turistar til Kanariøyane i Spania må no vise fram negativ koronatest ved innreise for å hindre importsmitte, seier den regionale turismesjefen til Reuters. Regelen gjeld alle gjestar over 12 år, og prøven må vere teken innan 72 timar før tilkomst..

NRK - 14 nov. 20 kl. 11:53

Må vise negativ test i Spania

Fra neste mandag må alle reisende til Spania fra land med høy smitte legge frem negativ covid-19-test. Den spanske grensen er åpen for reisende fra EU/Schengen-land. Når det gjelder Norge, er det bare folk fra Oslo som må legge frem negativ test..

NRK - 23 nov. 20 kl. 19:16

Qantas vil kreve vaksine for å fly

Det australske flyselskapet Qantas vil kreve at passasjerer på internasjonale ruter kan dokumentere at de er vaksinert mot covid-19, skriver BBC. Qantas-sjef Alan Joyce sier at han tror flere flyselskaper vil kreve vaksinetattest..

NRK - Igår: 17:59

Vil kreve lågutsleppsløysingar

Innan 2023 vil regjeringa kreve at alle anbod på ferjer skal kreve lågutsleppsløysingar. For hurtigbåtar skal kravet innførast innan 2025, skriv E24. Regjeringa gir no totalt 89 millionar kroner til fleire fylkeskommunar for at dette skal bli mogleg..

Aftenposten - I førrgår: 10:09

Minst fire migranter døde etter at båt kantret ved Kanariøyene

Minst fire mennesker druknet da en båt med rundt 30 migranter kantret utenfor Lanzarote etter å ha kommet over havet fra Vest-Afrika..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

– Amazon truga av Thunberg-rørsla

Amazon har peika ut klimarørsla og Greta Thunberg som ein trugsel mot verksemda si, melder Aftonbladet og Vice. Vice skal ha fått tilgang til ein lekt rapport om «Fridays for future» som privatetterforskarar lagde på oppdrag for netthandelgiganten..

NRK - 30 minutter siden

Vil at lærarar skal få velje sjølve

Skulane sitt landsforbund meiner det er på tide at lærarane sjølve får bestemme om dei vil bruke munnbind på skulen eller ikkje. Forbundsleiaren seier stadig fleire ynsker å bruke munnbind for å kjenne seg trygge, og oppfordrar til å opne for dette..

NRK - 45 minutter siden

Opnar for fleire avrettingsmåtar

Justisdepartementet i USA har stille opna for at fleire dødsdømte kan bli avretta ved skyting eller bruk av gass, melder nyheitsbyrået AP. Endringa blei kunngjort fredag, og omfattar dei som tidlegare berre kunne bli avretta med giftsprøyte..

NRK - 1 time siden

Til sykehus etter arbeidsulykke

En montør fra Linea fikk strøm i kroppen i en arbeidsulykke på Storgnes i Brønnøy, skriver Brønnøysunds Avis. Personen ble sendt med helikopter til sykehus, men ifølge avisen var vedkommende ved bevissthet..

NRK - 45 minutter siden

Mulig smitte fra mink i Sverige

14 koronasmittede personer i Sverige undersøkes om de kan være smittet av mink, melder Expressen. Det er smitte på 13 av landets rundt 40 minkfarmer. I Norge er det ikke bekreftet smitte på mink eller mennesker i minkbransjen, opplyser Mattilsynet..

NRK - 1 time siden

90.000 koronapasientar på sjukehusa

Talet på covid-19 pasientar som får behandling på sjukehus i USA har fredag nådd 90.000. Den siste månaden har talet på innlagde i landet dobla seg.

NRK - 1 time siden

Koronasjuke blei immune i 6 månader

Ei forskargruppe ved The Rockefeller University i New York har undersøkt nivået av antistoff i kroppen til 87 pasientar som har vore sjuke med covid-19. Dei kome fram til at nivået med antistoff først hadde gått vesentleg ned etter seks månader..

NRK - 1 time siden

Seks drepne i bombeåtak i Mogadishu

Ein sjølvmordsbombar som utløyste sprengstoffet sitt nær ein iskrembar i det somaliske hovudstaden Mogadishu drap seks personar og skada åtte, melder styresmaktene i landet fredag ifølge Reuters. Det er foreløpig uklart kven som stod bak åtaket..

NRK - 1 time siden

Etterforsker karantenebrudd

Politiet har startet etterforskning etter at en koronasmittet person i Bømlo kommune brøt karantenereglene og gikk på treningssenter, skriver Haugesunds Avis. Personen var symptomfri, og trente dagen før smitten ble påvist. Vedkommende risikerer bot..

NRK - 1 time siden

Nye rekordhøgder på Wall Street

To av dei leiande børsindeksane i USA, S&P 500 og Nasdaq, klatra begge til rekordhøgt nivå fredag. Den teknologitunge Nasdaq-indeksen steig til 12.205,85 poeng, det meste nokosinne.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt