NRK > Nyheter

Onsdag, 21 April, 12:46

NRK - 12 feb. 21 kl. 19:48

Kan være fullvaksinert til sommeren

Alle voksne kan være fullvaksinert til sommeren, ifølge FHI. Det melder Aftenposten. – Hvis alt går etter planen med leveransene av vaksinene vi har en avtale om, og at de vaksinene som er under arbeid blir godkjent, tror jeg alle over 18 år kan være fullvaksinert til sommeren, sier områdedirektør i FHI, Geir Bukholm til avisen. Bukholm mener dette i så fall kan føre til lettelser i tiltak i sommer..
Les mer på NRK


Les mer om:
FHI, Aftenposten, Bukholm

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kan være, fullvaksinert, til, sommeren
NRK - 25 feb. 21 kl. 17:14

Fullvaksinert smittet av korona

En fullvaksinert beboer ved Manglerudhjemmet er smittet av korona. Samtidig ble en fullvaksinert beboer på Ellingsrudhjemmet oppdaget smittet mandag. En av beboerne har noe nedsatt allmenntilstand, den andre har ingen symptomer..

VG - 11 mars 21 kl. 16:06

Solberg: - Forlenger tiden til vi blir fullvaksinert

Statsminister Erna Solberg (H) sier til VG at pausen i utrullingen av AstraZeneca-vaksinen forlenger tiden til vi blir fullvaksinert. Samtidig tror hun situasjonen vil bli avklart raskt..

NRK - 25 mars 21 kl. 06:51

Israel: Halvparten er fullvaksinert

Mer enn halvparten av Israels befolkning på 9,3 millioner er nå fullvaksinert, ifølge helsemyndighetene i landet. Israel har vært blant de raskeste i verden til å vaksinere folk mot koronaviruset, og halvparten har nå fått to doser..

NRK - 09 april 21 kl. 17:34

Fullvaksinert koronapasient døde

Sykehjemsetaten i Oslo melder om fire nye koronadødsfall de siste tre ukene. Den ene av de døde var fullvaksinert. To hjemmeboende pasienter er døde på Kommunal covid-19 behandlingsenhet.

VG - 05 feb. 21 kl. 18:02

Britiske Peggy (93) er fullvaksinert – norske Eleonore (93) venter på første dose

Britiske Peggy Thomas har vært fullvaksinert i flere uker, mens norske Eleonore Garfelt er bekymret for når hun får den..

NRK - 22 feb. 21 kl. 23:51

Fullvaksinert beboer koronasmittet

En fullvaksinert beboer på Ellingsrudhjemmet i Oslo har testet positivt for koronaviruset, etter å ha fått to doser med koronavaksinen. Det bekrefter kommunikasjonsrådgiver Tone Spieler i Sykehjemsetaten i Oslo kommune. I tillegg har to ansatte på sykehjemmet testet positivt..

NRK - 22 feb. 21 kl. 23:51

Fullvaksinert koronasmittet i Oslo

En fullvaksinert beboer på Ellingsrudhjemmet i Oslo har testet positivt for koronaviruset, etter å ha fått to doser med koronavaksinen. Det bekrefter kommunikasjonsrådgiver Tone Spieler i Sykehjemsetaten i Oslo kommune. I tillegg har to ansatte på sykehjemmet testet positivt..

NRK - 12 april 21 kl. 21:34

Nok en fullvaksinert smittet

Mandag kveld ble det påvist smitte hos en ny fullvaksinert beboer på Rovik bo- og aktivitetssenter i Sandnes. Det skriver Sandnesposten. Sist uke ble seks beboere og fem ansatte her smittet, og én av beboerne døde med smitte i kroppen..

Aftenposten - 12 feb. 21 kl. 19:38

– Hvis alt går etter planen kan alle voksne være fullvaksinert til sommeren

Fredag kom det flere gode nyheter om koronavaksineleveransene til Norge..

Aftenposten - 26 mars 21 kl. 21:11

Fortsatt håp for en fullvaksinert befolkning før sommeren. Men FHI venter flere forsinkelser.

FHI planlegger å justere vaksineplanen neste uke: – Det har en kostnad å utsette vaksineringen, men det er en kostnad vi….

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

500.000 til Oslo Pride

Regjeringen gir 500.000 kroner til Oslo Pride for markeringen av at det neste år er 50 år siden lovparagrafen som forbød sex mellom menn ble avskaffet. Det melder regjeringen i en pressemelding.

NRK - 15 minutter siden

Fire pågrepet etter bilbrann

Fire personer skal avhøres etter en bilbrann på Sem i Tønsberg i natt. Politistasjonssjef Øystein Holt sier bilbrannen og drapet på Heimdal i Tønsberg etterforskes som to separate saker..

NRK - 15 minutter siden

Tester over 120 barnehagebarn

Over 120 barnehagebarn koronatestes i dag som følge av smitteutbrudd i Lindesnes kommune. Til sammen har det vært 34 nye smittetilfeller i kommunen de siste to døgnene. Kommuneoverlegen sier det jobbes nå hardt for å hindre videre smitte..

NRK - 30 minutter siden

Ubåt sakna i Indonesia

Ein ubåt med 53 personar ombord er sakna i Indonesia. Det opplyser marinen i landet til Reuters..

NRK - 45 minutter siden

26 nye smittede i Bergen

Det er registrert 26 nye koronasmittede i Bergen siden i går. 15 er nærkontakter og tre er importsmitte. To har ukjent smittevei og fem har usikker smittevei.

NRK - 45 minutter siden

Pasientar døydde av oksygenmangel

I India døydde minst 22 pasientar på eit sjukehus då ein tank som forsynte dei med oksygen gjekk tom. Det opplyser ein talsmann for styresmaktene i Maharashtra til Reuters. Sjukehuset har mange covid-19-pasientar..

NRK - 45 minutter siden

Fleire klubbar ute av superligaen

Den spanske klubben Atletico Madrid har trekt seg frå superligaen. Det melder nyheitsbyrået AFP. Også den italienske klubben Inter er ute, ifølgje italienske medium.

NRK - 1 time siden

Nyheitsbyrå: Inter er også ute

Det italienske nyheitsbyrået ANSA melder at Inter også skal vere på veg ut av superligaen. – Superligaprosjektet er no ikkje lenger interessant for Inter, siterer ANSA ei sentral kjelde i klubben..

NRK - 1 time siden

250.000 på flukt i Myanmar

Sidan millitæret tok makta i Myanmar har kring 250.000 personar blitt drivne frå heimane sine. Det opplyser FNs spesialutsending til landet.

NRK - 1 time siden

Kjem truleg med råd om 17.mai

Helseminister Bent Høie og kulturminister Abid Raja held pressekonferanse torsdag om koronasituasjonen. NRK får opplyst av pressevakta i Kulturdepartementet at det truleg vil koma informasjon og råd om feiringa av 17.mai..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt