NRK > Nyheter

Saturday, 30 May, 00:47

NRK - 23 May 20 kl. 14:33

Kan starte opp igjen 8. juni

Den spanske fotball-ligaen starter opp igjen 8. juni. Det sier landets statsminister. Spansk fotball ble stoppet 12. mars som følge av koronapandemien..
Les mer på NRK


Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kan starte, opp, igjen8 , juni
P4 - 07 May 20 kl. 16:40

Åpner for norsk toppfotball i juni

Norsk toppfotball kan starte opp igjen i juni. Regjeringen åpner for at eliteserielagene får begynne treninger igjen i midten av mai og spille kamper igjen fra midten av juni. Kampene vil da bli spilt for tomme tribuner, melder flere medier.

NRK - 07 May 20 kl. 16:11

Norsk toppfotball kan starte i juni

Regjeringen åpner for at toppfotballklubbene får begynne treninger igjen i midten av mai og spille kamper igjen fra midten av juni, melder flere medier. Beslutningene blir kunngjort på en pressekonferanse klokka 18..

P4 - 11 May 20 kl. 15:25

- Premier League fra juni

Premier League får starte opp igjen i juni. Den britiske avisen The Telegraph skriver at myndighetene i landet har gitt engelsk toppfotball grønt lys til å gjenoppta ligaen bak lukkede dører og tomme tribuner fra 12.juni.

VG - 07 May 20 kl. 16:23

Regjeringen med grønt lys for eliteseriestart 16. juni

Regjeringen gir grønt lys for at eliteseriespillere kan trene normalt fra og med i kveld – og at Eliteserien kan starte igjen med kamper fra 16. juni..

Aftenposten - Igår: 22:23

Svenskene regner med klarsignal fredag for fotballstart midt i juni

Svenske helsemyndigheter skal ha godtatt fotballens plan for å starte opp igjen, og ifølge Expressen vil Allsvenskan bli sparket i gang 13. eller 14. juni..

NRK - 11 May 20 kl. 15:29

Åpner for Premier League i juni

Premier League kan starte igjen i juni, melder britiske Telegraph. Dette skjer som en del av «Project Restart». Klubbene i Premier League holdt et videomøte mandag, og den britiske regjeringen åpner for fotballstart 12.

Aftenposten - 07 May 20 kl. 18:55

Start kan trene for fullt igjen: – Det er en gledens dag

Så fort Start-spillerne har vært gjennom helsesjekk kan de starte full kontakttrening igjen. Seriestart er planlagt til 16. juni..

P4 - 07 May 20 kl. 18:54

Eliteserien starter 16. juni

Eliteserien i fotball sparkes i gang 16. juni. Det opplyser kulturminister Abid Raja.

P4 - 23 May 20 kl. 15:27

Ødegaard får snart spille

Martin Ødegaard får snart spille fotballkamper igjen. Spanias statsminister annonserte i dag at La Liga kan starte opp igjen fra 8. juni, melder flere spanske medier.

Aftenposten - 20 May 20 kl. 09:56

Barnefotballen kan starte igjen. Men det blir mest sannsynlig ingen kamper før etter sommerferien.

Fra 15.juni kan barn og unge i Agder igjen spille fotball med kontakt, men kamper må de trolig vente med til etter sommerferien..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Ny video av Floyds-pågripelsen

En ny video delt på sosiale medier, viser pågripelsen av avdøde George Floyd fra en annen vinkel, der tre politimenn deltar. Videoen som hittil har vært delt, viser hvordan en politimann presser kneet sitt mot halsen til Floyd..

NRK - 1 time siden

Trump snakket med avdødes familie

USAs president Donald Trump opplyser fredag kveld at han har snakket med familien til George Floyd, mannen som døde under en arrestasjon i Minneapolis. Trump sier også at man må forhindre at det blir anarki i byen, melder nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 2 timer siden

Innfører portforbud i Minneapolis

Myndighetene i Minneapolis har besluttet å innføre portforbud i byen, etter tre dager med opprør og kraftige demonstrasjoner. Det kunngjorde ordfører Jacob Frey fredag ettermiddag, ifølge CBS Minnesota. Portforbudet trer i kraft klokka 20 lokal tid..

NRK - 2 timer siden

Klasser i karantene etter smitte

Et tjuetalls elever på Kurland barneskole i Sarpsborg må i karantene etter at en lærer testet positivt på korona, melder Sarpsborg Arbeiderblad. Også i Sula på Sunnmøre er to skolegrupper og en barnehageavdeling i karantene, melder Sunnmørsposten..

NRK - 3 timer siden

Ønsker ikke barnehospice

Det er full strid om Norge skal satse på barnehospice – der alvorlig syke barn kan komme med sine familier. Mens foreningen for barnepalliasjon har kjempet for hospice i en årrekke, fraråder nå flere medisinske miljøer dette..

NRK - 3 timer siden

Avslutter særbehandling av Hongkong

President Donald Trump har gitt beskjed til sin administrasjon om å avvikle særbehandlingen av Hongkong, som byen har fått på grunn av sin spesielle status. Det skjer etter at Kina vedtok en ny sikkerhetslov for Hongkong..

NRK - 3 timer siden

USA bryter med WHO

President Donald Trump sier fredag at USA bryter med Verdens Helseorganisasjon (WHO) og kutter pengestøtten til organisasjonen. På en pressekonferanse sa Trump at USA bryter med WHO fordi organisasjonen ikke har gjort endringene USA har bedt om..

NRK - 3 timer siden

Bryter med WHO

President Donald Trump sier fredag at USA bryter med Verdens Helseorganisasjon..

NRK - 3 timer siden

Donald Trump møter pressen

NRK - 4 timer siden

Pågrepet politimann sikta for drap

Derek Chauvin, politmannen som knelte på nakken til George Floyd under en pågripelse i Minneapolis, er arrestert og siktet for uaktsomt drap, melder Reuters. De tre andre politifolkene som deltok i pågripelsen er under etterforskning..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt