NRK > Nyheter

Torsdag, 04 Mars, 01:24

NRK - 14 nov. 20 kl. 10:21

Kan stå overfor akutt matmangel

En rekke kriser treffer Afghanistan samtidig. I løpet av vinteren kan to millioner flere afghanere enn før være rammet av akutt matmangel, viser ny rapport. Det skriver IPC Acute Food Insecurity Analysis i sin rapport..
Les mer på NRK


Les mer om:
Afghanistan, IPC Acute Food Insecurity Analysis

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kan stå, overfor, akutt, matmangel
Aftenposten - 14 nov. 20 kl. 10:53

42 prosent av afghanere kan stå overfor akutt matmangel

En rekke kriser treffer Afghanistan samtidig. I løpet av vinteren kan to millioner flere afghanere enn før være rammet av akutt matmangel, viser ny rapport..

Aftenposten - 10 des. 20 kl. 10:27

Fredsprisvinneren var redd for at pandemien skulle føre til sultkrise. Forskerne ble overrasket over hva som faktisk skjedde.

Viruskrisen har ikke ført til større matmangel i fattige afrikanske land. Det er konklusjonen i en fersk norsk forskningsrapport..

VG - 12 feb. 21 kl. 12:03

Norge øker Syria-støtte med 50 millioner

Antallet som lider av matmangel øker dramatisk i krigsherjede Syria. Over tolv millioner mennesker har for dårlig tilgang til mat, advarer FNs matvareprogram..

Dagbladet - 21 des. 20 kl. 09:24

Holder krisemøte: Frykter matmangel

Mandag vil Storbritannias statsminister Boris Johnson holde et krisemøte som følge av at Frankrike har stengt grensa til landet..

NRK - 14 feb. 21 kl. 08:50

Anklages for angrep på sivile

Regjeringshæren i Etiopia anklages for harde angrep mot sivile områder under kampene i Tigray i fjor. Human Rights Watch ber FN granske mulige krigsforbrytelser. Både boliger, sykehus, skoler og markeder ble da angrepet, og det er fortsatt matmangel..

NRK - 18 feb. 21 kl. 07:47

Ekstremkulde gir matmangel i Texas

Kulda og snøværet som har rammet delstaten Texas i USA, fører til tomme butikkhyller og mangel på mat. Flere hundretusener er fortsatt uten strøm, og det er også mangel på vann. Texas Tribune skriver at kulda også har ødelagt store grønnsakavlinger..

NRK - 19 feb. 21 kl. 08:28

Strømmen delvis tilbake i Texas

Folk har nå begynt få igjen strømmen i Texas etter flere dager med strømbrudd som følge av ekstremkulde og snøfall. Men mange er fremdeles rammet av vannproblemer, matmangel og kalde temperaturer fremover. Vinterværeter nå på vei østover..

NRK - 27 nov. 20 kl. 22:14

Støre ber om ekstra krisepakke

Ap-leder Jonas Gahr Støre ber om en ekstra krisepakke for å unngå at aktører i utelivsbransjen i Oslo må stenge dørene for godt. – Det er helt nødvendig å stille opp for de bedriftene som nå er i akutt krise, sa Støre til VG..

VG - 12 nov. 20 kl. 10:16

Slik forsvarer Støre den gigantisk oljepengebruken overfor dagens unge

Ap øker volumet på statsbudsjettet med milliarder. Ap-leder Jonas Gahr Støre forsvarer det overfor dagens unge, som skal få pensjon fra oljefondet i fremtiden..

VG - 12 nov. 20 kl. 10:16

Slik forsvarer Støre den gigantiske oljepengebruken overfor dagens unge

Ap øker volumet på statsbudsjettet med milliarder. Ap-leder Jonas Gahr Støre forsvarer det overfor dagens unge, som skal få pensjon fra oljefondet i fremtiden..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

E6 stengt over Saltfjellet

E6 over Saltfjellet i Nordland er stengt på grunn av uvær og dårlig sikt, melder Vegtrafikksentralen. Det er vanskelige kjøreforhold og mye snøfokk på strekningen..

NRK - 45 minutter siden

Ny krangel om nordirsk grense

En britisk avgjørelse om å utsette kontroll av mat og jordbruksprodukter på vei til Nord-Irland, strider mot brexitavtalen og er brudd på internasjonal lov, mener EU-kommisjonen. Brexitavtalen pålegger britene å ha kontroll på grensa til Nord-Irland..

NRK - 1 time siden

344.000 vaksinedoser satt i Norge

Til sammen har 344.669 personer fått første dose av koronavaksinen, og 166.322 personer har fått andre dose, viser tall fra Folkehelseinstituttet.

NRK - 1 time siden

689 nye koronasmittede siste døgn

Det siste døgnet er det registrert 689 koronasmittede i Norge. Det er 190 flere enn dagen før og 348 flere enn samme dag i forrige uke. De siste sju dagene er det registrert til sammen 3.

NRK - 10 timer siden

Over en halv million doser satt

Til nå har 344.669 personer fått første dose av koronavaksinen i Norge, og 166.322 har fått andre dose, viser FHIs statistikk.

NRK - 1 time siden

Avlyser møter i Kongressen

I USA har Representantenes hus avlyst alle planlagte møter torsdag etter at politiet advarte om at en militant gruppe planlegger å storme Kongressen. Flertallsleder Steny Hoyer informerte de folkevalgte om den plutselige endringen sent onsdag kveld..

NRK - 1 time siden

65 Asker-elever i karantene

65 elever ved Asker videregående skole er satt i karantene etter to fester i helgen, opplyser kommuneoverlege Meera Grepp i Asker. Skolen opplyser på sin nettside at en elev på tredje trinn fikk påvist koronasmitte onsdag 3. mars..

NRK - 6 timer siden

Åtte skadd i mulig terror i Sverige

Svensk politi skjøt en mann i 20-årene etter at han gikk til angrep på åtte personer med en spiss gjenstand i Vetlanda. Politiet etterforsker hendelsen som et mulig terrorangrep. Flere skal være alvorlig skadd, men ingen er døde..

NRK - 5 timer siden

Löfven fordømmer Vetlanda-angrep

Sveriges statsminister Stefan Löfven fordømmer angrepet i Vetlanda, der åtte personer ble skadet. – Vi møter slike avskyelige handlinger med et samlet samfunns kraft, sier Löfven ifølge Reuters. Hendelsen etterforskes som mulig terror..

NRK - 2 timer siden

Tre livstruende skadd i Sverige

Tre av de åtte skadde i angrepet i Vetlanda i Sverige, får behandling på sykehus for livstruende skader, melder SVT.. Politiet etterforsker saken med sikte på å avdekke om angrepet var terrormotivert..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt