NRK > Nyheter

Monday, 16 September, 04:03

NRK - 23 May 19 kl. 20:18

Kan sende fleire til Midtausten

USA vurderer å sende fleire styrkjer til Midtausten, ifølgje forsvarsminister Patrick Shanahan. Det gjer dei for å auke beskyttelsen rundt soldatane som allereie er utstasjonerte i regionen, skriv Reuters..
Les mer på NRK


Les mer om:
USA, Midtausten, Patrick Shanahan, Reuters

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kan sende, fleire, til, Midtausten
NRK - 10 May 19 kl. 08:54

Amerikanske bombefly i Midtausten

Amerikanske bombefly av typen B-52 er komne til Midtausten i samband med konflikten med Iran. Det kvite huset kunngjorde søndag at dei ville sende eit hangarskip og bombefly ved Persiabukta for å demme opp for «uspesifiserte truslar» frå Iran..

NRK - 10 May 19 kl. 23:54

USA sender krigsskip til Midtausten

USA sender eit krigsskip og eit anti-missilsystem til Midtausten, som følge av truslar frå Iran, skriv ABC News. Bombefly er allereie på plass. Pentagon uttalar at USA ikkje ønskjer ein konflikt, men at dei vil verne om interessene sine i regionen..

NRK - 18 Jan 19 kl. 07:01

Frankrike vil bli i Midtausten

Til trass for USAs tilbaketrekking frå Syria vil Frankrike framleis vere militært til stades i Midtausten, seier landets president Emmanuel Macron. Frankrike har utplassert 1.200 soldatar i Syria i kampen mot terrorgruppa IS..

NRK - 24 May 19 kl. 19:04

Rundt 1500 soldatar til Midtausten

Amerikanske CBS har fått bekrefta at USA sender 1500 nye soldatar til Midtausten. Dei nye styrkane blir sendt ned for å gje styrkane som allereie er der, meir beskyttelse i den konfliktfylte regionen..

NRK - 15 Jan 19 kl. 09:51

Ny migrantmarsj på veg mot USA

Eit nytt reisefølge med fleire hundre migrantar har reist frå Honduras, og er på veg mot USA. I fjor haust dro mange tusen migrantar mot landet. Trump vil ikkje ha mellomamerikanarane inn i USA, og har sende fleire tusen ekstra soldater til grensa..

NRK - 15 Jan 19 kl. 09:51

Ny karavane på veg mot USA

Eit nytt reisefølge med fleire hundre migrantar har reist frå Honduras, og er på veg mot USA. I fjor haust dro mange tusen migrantar mot landet. Trump vil ikkje ha mellomamerikanarane inn i USA, og har sende fleire tusen ekstra soldater til grensa..

NRK - 17 Jan 19 kl. 13:05

Tre til sjukehus etter lekkasje

Tre personar er sende til sjukehus etter røykutvikling ved Noregs største oljeforsyningsbase i Florø. Det var ei blanding av maursyre og nitrat som førte til uhellet torsdag føremiddag. Fleire hundre tilsette er sende heim frå jobb..

NRK - 17 Jan 19 kl. 13:05

Fire til sjukehus etter lekkasje

Fire personar er sende til sjukehus etter røykutvikling ved Noregs største oljeforsyningsbase i Florø. Det var ei blanding av maursyre og nitrat som førte til uhellet torsdag føremiddag. Fleire hundre tilsette er sende heim frå jobb..

NRK - 05 Jul 19 kl. 05:58

Fleire får transplantert ny nyre

Stadig fleire får transplantert nyre ved Oslo universitetssjukehus. Så langt er det transplantert 146 nyrer, og det er 27 fleire enn i tilsvarande periode i fjor. Landsforeningen for Nyrepasienter og Transplanterte seier årsaka er fleire donorar..

NRK - 04 Mar 19 kl. 06:57

Noreg kan trenge fleire tog

Enorm auke i togpassasjerar fører til behov for fleire tog og kanskje nye lokaltog. Ifølgje Aftenposten er det no 10 millionar fleire reisande på NSB sine tog enn for få år sidan. Temaet kjem opp under konferansen Jernbaneforum2019 i Oslo i dag..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

«The Cars»-vokalist funnet død

Ric Ocasek, mest kjent som vokalisten i bandet «The Cars», er blitt funnet død i leiligheten sin på Manhattan. Det opplyser politiet i New York til nyhetsbyrået AP. Det skal ikke være noen tegn til at 75-åringen ble utsatt for noe kriminelt..

NRK - 1 time siden

Sju drept i flyulykke i Colombia

Sju personer omkom og tre ble skadd da et småfly styrtet i et boligområde sørvest i Colombia søndag. Det var ni personer om bord i flyet da det styrtet. Den siste skadde er et barn som var på bakken da flyet styrtet.

NRK - 1 time siden

Åtte drept av bilbombe i Syria

Ifølge den syriske menneskerettighetsorganisasjonen SOHR er åtte personer drept av en bilbombe i byen Al-Rai, noen mil nord for hovedstaden Aleppo. Bomben skal ha gått av i nærheten av sykehuset i byen..

NRK - 2 timer siden

Søker savnet jeger

Politiet leter etter en savnet 60-åring i Namdal. Han har vært savnet fra jaktkameratene sine siden 18.30, da han ikke møtte opp til avtalt sted.

NRK - 3 timer siden

Oljeprisen stiger kraftig

På grunn av angrepet på to saudiarabiske oljeinstallasjoner natt til fredag har prisen på olje steget med 12 prosent de siste dagene. Et fat nordsjøolje koster natt til mandag i overkant av 67 dollar, opp 12 prosent fra fredag, melder NTB..

NRK - 4 timer siden

Trump åpner for bruk av oljereserve

På grunn av angrepet på to oljeanlegg i Saudi-Arabia natt til fredag, er oljeprisen ventet å øke kraftig. Nå skriver president Donald Trump at han åpner for å bruke olje fra de amerikanske oljeresvervene for å møte etterspørselen..

NRK - 4 timer siden

En person omkom i båtulykke

En person er bekreftet omkommet etter en båtlykke utenfor Averøya i dag. Mannen er en latvisk mann i 50-årene, opplyser politiet på Twitter. Pårørende er varslet..

NRK - 5 timer siden

Elvar fløymer over

Politi og brannvesen rykker ut til Oldedalen i Stryn etter melding om elvar som fløymer over. Ei elv skal ha runne gjennom hagen ved eit bustadhus. Politiet har starta evakuering..

NRK - 5 timer siden

Farevarsel avsluttet

Farevarselet på oransje nivå på vindkast i Agder og Telemark er nå avsluttet. Vinden er i minking, og under farevarselkriteriene, opplyser Meteorologisk institutt..

NRK - 6 timer siden

Siste reis for Mugabe

Robert Mugabes døde kropp legges mandag på lit de parade i Kutama, landsbyen der han ble født. Det opplyser Mugabes familie til nyhetsbyrået AFP. Den tidligere presidenten døde i Singapore for en uke siden.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt