NRK > Nyheter

Onsdag, 23 September, 10:33

NRK - 14 feb. 20 kl. 19:25

Kan redusere Natos nærvær

Natos generalsekretær Jens Stoltenberg sier til VG at det er aktuelt å redusere antall soldater i Afghanistan, dersom Taliban blir mindre voldelige. Stoltenberg sier at det er gjort betydelige fremskritt i forhandlingene med Taliban de siste dagene..
Les mer på NRK


Les mer om:
Jens Stoltenberg, VG, Afghanistan, Taliban, Natos

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kan redusere, Natos, nærvær
NRK - 29 nov. 19 kl. 11:52

Pressekonferanse før Natos toppmøte

Natos generalsekretær Jens Stoltenberg holder pressekonferanse før Natos toppmøte i London..

VG - 19 jan. 20 kl. 07:48

NATOs nye spion-verktøy: Ser 200 km inn i Russland

CATANIA, SICILIA (VG) Når NATOs nye spion-droner går på vingene, vil alliansen og 29 medlemsland få tilgang til et unikt bilde av hva som skjer på bakken i NATOs nærområder..

P4 - 20 jan. 20 kl. 19:26

Bruun-Hanssen urolig for Russland-nærvær

Russlands nærvær utenfor kysten av Norge gir grunn til uro. Det sa forsvarssjef Haakon Bruun-Hansen i en tale på Oslo Militære Samfund i kveld. Blant annet viste han til flere russiske marineævelser utenfor norskekysten det siste året, samt tilstedeværelse av russiske ubåter i Atlanterhavet.

NRK - 31 jan. 20 kl. 01:07

Coronavirus: Ber folk være årvåkne

Norske helsemyndigheter ber nordmenn være årvåkne i forbindelse med faren for smitte av coronaviruset. Rundt 8000 mennesker er hittil smittet, og Verdens helseorganisasjon har erklært global folkehelsekrise. 213 mennesker er bekreftet døde..

P4 - 14 april 20 kl. 12:13

Varmt vårvær i vente i sør

De neste dagene meldes det om at det fine vårværet kommer tilbake i Sør-Norge. Været kan by på et tosifret antall varmegrader flere steder, og det fine være i sør kan holde seg til midten av neste uke melder Yr. I Midt-Norge og Nord-Norge blir det fortsatt kjølig, men med plussgrader de fleste steder..

Aftenposten - 17 april 20 kl. 23:16

Folk nyter vårværet i byens parker med og uten anbefalt smittevernavstand

Sol og vårvær lokker folk i hopetall ut i byens parker og grønne lunger. De fleste er flinke å holde avstand, ifølge politiet..

P4 - 01 aug. 20 kl. 12:22

FHI: - Viktig at passasjerer er årvåkne

- Nå er det viktig at passasjerene ombord Roald Amundsen følger smittevernrådene. Det er det klare budskapet fra Folkehelseinstituttet. Tromsø kommune opplyste i ettermiddag at utbruddet har vokst voldsomt i omfang, og at 29 nye besetningsmedlemmer har fått påvist smitte siden i går.

P4 - 02 sep. 20 kl. 09:48

Fattet mistanke kun fire dager før siktelsen

Først fire dager før samboeren til Tor Mikkel Wara ble siktet for bilbrann og hærværk, fattet politiet interesse for henne. I tre måneder hadde ikke politiet fantasi til å tro at det kunne være justisministerens egen samboer, Laila, Bertheussen som stod bak trusler og hærværk mot egen bolig, skriver Aftenposten. Rettsaken mot Laila Bertheussen starter i Oslo tingrett tirsdag i nesten uke..

VG - 14 feb. 20 kl. 18:08

Stoltenberg: NATO trekker ut soldater fra Afghanistan om Taliban minsker volden

BRUSSEL (VG) NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg sier til VG at NATO er villig til å redusere antallet soldater i Afghanistan, så snart Taliban viser at de kan redusere volden i landet..

VG - 14 feb. 20 kl. 18:08

Stoltenberg til VG: NATO trekker ut soldater fra Afghanistan om Taliban minsker volden

MÜNCHEN (VG) NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg sier til VG at NATO er villig til å redusere antallet soldater i Afghanistan, så snart Taliban viser at de kan redusere volden i landet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Støtte til barn og unge

I statsbudsjettet for 2021 setter regjeringen av 100 millioner kroner til unge med funksjonshemning, bekrefter Nikolai Astrup (H) overfor TV 2. Pengene skal brukes til å gi et tilbud for rehabilitering og avlastning for barn og unge funksjonshemmede..

NRK - 30 minutter siden

Real Madrid: Ødegaard ikkje smitta

Fotballklubben Real Madrid stadfestar at ingen spelarar er smitta av koronaviruset. Martin Ødegaard testa positivt tysdag, men den andre prøven nordmannen tok dagen etter var negativ. Han skal truleg ta nok ein test torsdag..

NRK - 30 minutter siden

Navalnyj kan bli heilt frisk

Den russiske opposisjonspolitikaren Aleksej Navalnyj kan bli heilt frisk, ifølgje sjukehuset i Berlin. Han vart skriven ut derfrå onsdag. Sjukehuset skriv også at det er for tidleg å vurdere eventuelle langsiktige konsekvensar av forgiftninga..

NRK - 45 minutter siden

Kommuneoverlege stenger barnehage

Kommuneoverlegen i Lier har besluttet å stenge Noahs Ark barnehage med umiddelbar virkning etter at ytterligere ett barn og tre ansatte har fått påvist koronasmitte. Samtlige barn og ansatte er satt i karantene. Det innebærer 82 barn og 32 ansatte..

NRK - 30 minutter siden

Kina stopper import fra norsk skip

Kina har gitt en ukes stans av fiskeimport fra tråleren Gadus Njord etter koronafunn fra den ytre emballasjen på et fiskeparti. - Vi har ikke hatt smitte ombord og har ingen grunn til å tro at det stammer fra oss, sier Krister Hoaas i Lerøy Seafood..

NRK - 45 minutter siden

Person fastklemt etter ulykke

E18 ved utgangen av Bygdøylokket i Oslo er sperret inntil videre etter at en bil havnet på siden. Bilen måtte skåres i to for å frigjøre en person som var fastklemt. Vedkommende er våken og bevisst, opplyser politiet..

NRK - 1 time siden

Farevarsel for vindkast

Meteorologisk institutt har sendt ut farevarsel på gult nivå for vindkast i Oslo, Viken, Vestfold og Telemark og Agder. Torsdag morgen øker vinden fra sør, og det kan komme vindkast omkring 25 m/s i kystnære områder, og omkring 20 m/s i indre strøk..

NRK - 45 minutter siden

Ødegaard testa negativt for korona

Kontrabeskjeden kjem dagen etter at det blei meldt at fotballspelaren testa positivt. Det melder ei spansk avis. Testen Ødegaard tok, ein PCR-test, kan gi falske positive prøver.

NRK - 45 minutter siden

Ber om tips etter overgrep

Politiet ber om tips om en ung mann i 20-års alderen etter at en jente ble utsatt for overgrep på vei hjem fra Lye skolen i Time kommune i Rogaland. Overgrepet skal ha skjedd i går mellom 13.00 og 13.

NRK - 45 minutter siden

Historiske opplagstal

For fyrste gong har norske mediehus nådd 1 million heildigitale abonnement. Ifølgje Mediebedriftenes Landsforening (MBL) er det koronapandemien som er årsaka. Samtidig som at reine digitalabonnement aukar, fell papiravisene kraftigare enn tidlegare..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt