NRK > Nyheter

Sunday, 16 February, 19:38

NRK - I førrgår: 19:25

Kan redusere Natos nærvær

Natos generalsekretær Jens Stoltenberg sier til VG at det er aktuelt å redusere antall soldater i Afghanistan, dersom Taliban blir mindre voldelige. Stoltenberg sier at det er gjort betydelige fremskritt i forhandlingene med Taliban de siste dagene..
Les mer på NRK


Les mer om:
Jens Stoltenberg, VG, Afghanistan, Taliban, Natos

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kan redusere, Natos, nærvær
VG - I førrgår: 18:08

Stoltenberg til VG: NATO trekker ut soldater fra Afghanistan om Taliban minsker volden

MÜNCHEN (VG) NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg sier til VG at NATO er villig til å redusere antallet soldater i Afghanistan, så snart Taliban viser at de kan redusere volden i landet..

VG - I førrgår: 18:08

Stoltenberg: NATO trekker ut soldater fra Afghanistan om Taliban minsker volden

BRUSSEL (VG) NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg sier til VG at NATO er villig til å redusere antallet soldater i Afghanistan, så snart Taliban viser at de kan redusere volden i landet..

NRK - 29 Nov 19 kl. 11:52

Pressekonferanse før Natos toppmøte

Natos generalsekretær Jens Stoltenberg holder pressekonferanse før Natos toppmøte i London..

VG - 19 Jan 20 kl. 07:48

NATOs nye spion-verktøy: Ser 200 km inn i Russland

CATANIA, SICILIA (VG) Når NATOs nye spion-droner går på vingene, vil alliansen og 29 medlemsland få tilgang til et unikt bilde av hva som skjer på bakken i NATOs nærområder..

Aftenposten - 07 Nov 19 kl. 10:45

Ukens grønne tips: 12 enkle råd for å redusere vannforbruket.

En kan spare både miljøet og lommeboken ved å redusere vannforbruket hjemme..

Aftenposten - 03 Dec 19 kl. 05:37

Dronningen inviterer til NATOs 70-årsdag. Men ingen gleder seg til feiringen.

LONDON (Aftenposten): Det skulle være en storslått feiring av NATOs 70-årsdag og et viktig toppmøte. I stedet har det meste handlet om å drive skadebegrensning..

NRK - 24 Nov 19 kl. 19:51

Vil berre ha to rovviltregionar

Naturvernforbundet vil redusere talet på rovviltregionar frå åtte til to, ifølgje Nationen. Regjeringa har føreslått å redusere talet frå åtte til fire eller fem, men det meiner forbundet ikkje er nok..

VG - 02 Dec 19 kl. 14:51

Tyrkia blokkerer NATOs Norge-plan

OSLO/LONDON (VG) Tyrkia nekter å godta revideringen av NATOs forsvarsplan for Norge før NATO anerkjenner at den kurdiske YPG-militsen er en terrortrussel mot Tyrkia..

NRK - 12 Feb 20 kl. 19:18

Nato styrker innsatsen i Irak

Natos 29 forsvarsministre er enige om å styrke Natos treningsoppdrag i Irak, opplyser Jens Stoltenberg. Nato inngikk i 2018 en avtale med Irak om å sende 500 soldater for å trene opp irakiske styrker til kampen mot ytterliggående grupper som IS..

Aftenposten - 17 Dec 19 kl. 09:33

Familiens barndomshjem ble totalskadet av brann som startet i det elektriske anlegget. Slik kan du redusere brannrisikoen hjemme.

Desember er den mest brannutsatte måneden i året. Med enkle grep kan man redusere brannrisikoen selv..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

40 amerikanarar smitta

40 av amerikanarane på cruiseskipet Diamond Princess er smitta av det nye koronaviruset. Det melder AFP. Dei vert evakuerte frå skipet, men må vere på eit sjukehus i Japan..

NRK - 30 minutter siden

Må innstille avgangar

Alle avgangane til Fjord Line er innstilte i morgon. Avgangane er innstilte på grunn av dårleg vêr, melder Fjord Line..

NRK - 15 minutter siden

– Løsningen var ikke bra nok

Charlo Halvorsen, underholdningsredaktør i NRK, innrømmer at back up løsningen under MGP-finalen ikke var bra nok. – Dette var ikke planen vår, det var en kriseløsning, forteller han..

NRK - 30 minutter siden

Ein person knivstukken i London

Politiet i Barking & Dagenham skriv på Twitter at dei har arrestert to personar ettar at ein person vart knivstukke på Sandringham Road i London. Ein person i 20-åra skal vere kritisk skada..

NRK - 30 minutter siden

Må kansellere avgangar

Alle avgangane til Fjord Line er kansellerte i morgon. Avgangane er kansellerte på grunn av dårleg vêr, melder Fjord Line..

NRK - 30 minutter siden

Fleire knivstukke i London

Politiet i Barking & Dagenham skriv på Twitter at fleire personar er knivstukke på Sandringham Road i London. Ein person er kritisk skada, og politiet ber folk om å halde seg unna området..

NRK - 1 time siden

Gult farevarsel for høy vannstand

Meteorologisk institutt har sendt ut gult farevarsel for høy vannstand i Østfold, Oslo, Akershus, Buskerud og Vestfold. Vannet kan bli 90-115 cm høyere enn normalt fra mandag morgen. Vannstanden er ventet å være på det høyeste omkring klokka 10-12..

NRK - 1 time siden

Norsk selskap bidreg til ISS

Kongsberg Gruppen skal bidra med breibandstilkobling til Den internasjonale romstasjonen (ISS), som vil forbetre kommunikasjonen mellom astronautar og jorda. Det skriv NTB..

NRK - 1 time siden

Norwegian satsar på langdistanse

Fleire flygingar til Nord-Amerika og nye ruter til Asia og Europa skal vere ein del av løysinga på krisa i Norwegian, seier selskapets nye sjef Jacob Schram til TT. Norwegian hadde eit underskot på 1,7 milliardar kroner i 2019..

NRK - 1 time siden

Semje om fangeutveksling i Jemen

Utsendingar frå styresmaktene i Jemen og Houthi-militsen er samde om ein plan for å utveksle fangar, i fylgje FN sin Jemen-utsending. Det skriv NTB. Dei to partane i krigen i Jemen skal etter planen utveksle om lag 16.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt