NRK > Nyheter

Sunday, 21 October, 14:00

NRK - 10 Oct 18 kl. 20:21

Kan miste barnevernstjenester

Kommuner som innen utgangen av året ikke har døgnbemannet barnevernstjeneste, må miste retten til å drive barnevernstjenester, krever regjeringspartiene. Rundt 30 prosent av norske kommuner har ikke akuttberedskap i barnevernet i dag..
Les mer på NRK


Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kan miste, barnevernstjenester
NRK - 13 Jun 18 kl. 21:23

Tjente rått på barnevernstjenester

Selskapet Næromsorg AS omsatte for 97 millioner kroner i 2017, skriver fvn.no. Selskapet baserer seg på å selge barnevernstjenester og startet opp i 2005.

Dagbladet - 08 Jun 18 kl. 06:00

Arbeiderpartiets barnevernsforvirring

Arbeiderpartiet ønsker nå å avvikle alle private barnevernstjenester. Det er stikk i strid med hva de mente da de satt i regjering..

Dagbladet - 28 Sep 18 kl. 14:46

KrF må velge: miste velgere eller miste seg selv

Høyresiden mangler gode svar på hvorfor KrFs verdigrunnlag harmonerer bedre med Frps enn Arbeiderpartiets og Senterpartiets..

Dagbladet - 28 Jun 18 kl. 09:41

DN: 150 000 Viasat-seere kan miste fotball-VM

Viasat-kunder kan miste tilgangen til TV 2s kanaler. Partene møtes igjen i dag..

NRK - 17 Oct 18 kl. 07:29

Kan miste skolebibliotekene

Elever og lærere på videregående skole i Finnmark kan miste skolebibliotekene sine, slik de er i dag. Fylkeskommunen ser på hvordan de kan spare og effektivisere skolene i fylket. Ett forslag er å erstatte alle skolebibliotekarene med datamaskiner..

NRK - 19 Jul 18 kl. 15:55

Kan miste advokatbevillingen

De to Tromsø-advokatene som er siktet i saken som omhandler Norges største beslag av amfetamin i fjor, kan miste advokatbevillingen sine. To andre advokater ivaretar nå virksomheten deres, bekrefter direktør i Tilsynsrådet for advokatvirksomhet..

Aftenposten - 21 Jun 18 kl. 19:00

Mobilen er en god venn i pensjonisthverdagen | Bente Brodersen

Jeg ønsker ikke å bli frakoblet. Aller mest fortvilet tror jeg at jeg ville blitt over å miste muligheten til å ta og dele bilder, og til å miste hele vennenettverket..

NRK - 06 Oct 18 kl. 15:43

Carlsen kan miste 1. plassen

Magnus Carlsen (27) risikerer å miste 1.-plassen på verdensrankingen bare noen uker før VM-kampen mot Fabiano Caruana (26). Amerikaneren har gått fra triumf til triumf etter kandidatturneringen i mars..

VG - 28 Jul 18 kl. 16:36

Harrods-sløser kan miste herskapshus i London

Kvinne brukte 170 millioner kroner på Harrods. Nå kan hun miste sitt luksushus i London, om hun ikke beviser at pengene er tjent på lovlig vis..

VG - 10 Sep 18 kl. 22:44

Løfshus om Northugs trøbbelliste: - Har ikke noe tid å miste

Petter Northugs forkjølelse, som stopper nok en landslagssamling, skal være av det lette slaget. Men landslagssjef Vidar Løfshus mener skistjernen nå vet at han ikke lenger har noe tid å miste fremover mot sesongen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Joachim Rønneberg døde i natt

Den kjente krigsveteranen Joachim Holmboe Rønneberg sovnet stille inn natt til søndag, 99 år gammel. Ålesunderen var motstandsmann som i årene 1941–1945 var medlem av Kompani Linge. Han er mest kjent for å ha ledet tungtvannsaksjonen på Vemork i 1943..

NRK - 45 minutter siden

Rødt flertall i kvinneleledelsen

KrF kvinner velger i dag nytt sentralstyre. Fire av dem vil i regjering med Ap og Sp, to vil i opposisjon og én vil i dagens regjering. Alle sju skal med i KrF Kvinners delegasjon til landsmøtet, i tillegg til fem som ennå ikke er valgt..

NRK - 1 time siden

Unik hodeskalle funnet igjen

En av de viktigste gjenstandene hos Nasjonalmuseet i Brasil er funnet igjen etter brannen i september. Det 12.000 år gamle fossilet Luzie er nå funnet i ruinene.

NRK - 1 time siden

Avviser innspelet frå Bergen FpU

Hordaland FpU har søndag vedtatt å avise innspelet frå Bergen FpU om å forby kjønnsskifte. – Vi kjem ikkje til å ta dette vidare til landsstyret, seier fylkesformann i Hordaland FpU, Martin Virkesdal Jonsterhaug, til NRK..

NRK - 1 time siden

Trur ikkje på Saudi-Arabia

Storbritannia trur ikkje på Saudi-Arabia si forklaring om at Jamal Khashoggi mista livet ved eit uhell under ein slåstkamp. Til BBC seier Brexit-minister Dominic Raab at det ikkje er truverdig, og at Storbritannia støttar den tyrkiske etterforskinga..

NRK - 1 time siden

Vil ha partiet i opposisjon

Turid Haaland, innstilt som 1. nestleder i KrF Kvinner, mener partiet bør fortsette i opposisjon. – Jeg synes det er illojalt å hive Erna, men vi lovet velgerne å ikke gå i regjering med Frp.

NRK - 1 time siden

Svensk mann siktet for drap og ran

Politiet har siktet en 20-åring fra Uppsala for drap og ran. Han er etterlyst over hele verden, sier politiinspektør Grete Lien Metlid. Politiet tror han forlot Norge og dro til Sverige mandag.

NRK - 2 timer siden

Ny kvinneleder peker på Solberg

Påtroppende leder i KrF Kvinner Oddbjørg Minos sier at hun råder partiet å samtale med dagens regjering først. – Jeg legger bort min personlige preferanse og fokuserer på sakene..

NRK - 2 timer siden

Vil avvikle oljeindustrien til 2035

AUF-landsmøtet vedtok søndag at man skal ha en styrt avvikling av petroleumsindustrien innen 2035. De vedtok også nei til utenlandskabler, strengere krav til oppdrettsnæringen og «et grønt og solidarisk skattesystem»..

NRK - 3 timer siden

Viktig valg før KrF-landsmøte

KrF kvinner skal i dag velge 12 delegater til landsmøtet 2. november, der partiet avgjør sitt veivalg. Avtroppende leder Ann Kathrine Skjørshammer sier det er viktig at de som velges speiler meningene i organisasjonen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt