NRK > Nyheter

Sunday, 17 February, 04:15

NRK - 10 Oct 18 kl. 20:21

Kan miste barnevernstjenester

Kommuner som innen utgangen av året ikke har døgnbemannet barnevernstjeneste, må miste retten til å drive barnevernstjenester, krever regjeringspartiene. Rundt 30 prosent av norske kommuner har ikke akuttberedskap i barnevernet i dag..
Les mer på NRK


Dele artikeln

2 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kan miste, barnevernstjenester
NRK - 13 Jun 18 kl. 21:23

Tjente rått på barnevernstjenester

Selskapet Næromsorg AS omsatte for 97 millioner kroner i 2017, skriver fvn.no. Selskapet baserer seg på å selge barnevernstjenester og startet opp i 2005.

Dagbladet - 08 Jun 18 kl. 06:00

Arbeiderpartiets barnevernsforvirring

Arbeiderpartiet ønsker nå å avvikle alle private barnevernstjenester. Det er stikk i strid med hva de mente da de satt i regjering..

Dagbladet - 28 Sep 18 kl. 14:46

KrF må velge: miste velgere eller miste seg selv

Høyresiden mangler gode svar på hvorfor KrFs verdigrunnlag harmonerer bedre med Frps enn Arbeiderpartiets og Senterpartiets..

Dagbladet - 28 Jun 18 kl. 09:41

DN: 150 000 Viasat-seere kan miste fotball-VM

Viasat-kunder kan miste tilgangen til TV 2s kanaler. Partene møtes igjen i dag..

NRK - 21 Nov 18 kl. 21:56

Bønder kan miste 150 mål jord

Bønder på Byrkjelo i Sogn og Fjordane står i fare for å miste 150 mål med dyrka mark når den nye E39 skal gå gjennom bygda. Statens vegvesen sier de tar hensyn til landbruksareal i arbeidet..

NRK - 17 Oct 18 kl. 07:29

Kan miste skolebibliotekene

Elever og lærere på videregående skole i Finnmark kan miste skolebibliotekene sine, slik de er i dag. Fylkeskommunen ser på hvordan de kan spare og effektivisere skolene i fylket. Ett forslag er å erstatte alle skolebibliotekarene med datamaskiner..

NRK - 19 Jul 18 kl. 15:55

Kan miste advokatbevillingen

De to Tromsø-advokatene som er siktet i saken som omhandler Norges største beslag av amfetamin i fjor, kan miste advokatbevillingen sine. To andre advokater ivaretar nå virksomheten deres, bekrefter direktør i Tilsynsrådet for advokatvirksomhet..

NRK - 22 Jan 19 kl. 19:46

11.000 miste Nav-støtte i fjor

Totalt 11.400 personar blei fråtatt Nav-støtta si i 2018, skriv Dagbladet. Av desse miste 2.

Aftenposten - 21 Jun 18 kl. 19:00

Mobilen er en god venn i pensjonisthverdagen | Bente Brodersen

Jeg ønsker ikke å bli frakoblet. Aller mest fortvilet tror jeg at jeg ville blitt over å miste muligheten til å ta og dele bilder, og til å miste hele vennenettverket..

NRK - 06 Oct 18 kl. 15:43

Carlsen kan miste 1. plassen

Magnus Carlsen (27) risikerer å miste 1.-plassen på verdensrankingen bare noen uker før VM-kampen mot Fabiano Caruana (26). Amerikaneren har gått fra triumf til triumf etter kandidatturneringen i mars..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 2 timer siden

USA må bestemme seg om murpengar

USAs fungerande forsvarsminister Patrick Shanahan seier han ikkje har bestemt seg for om ein mur mot Mexico kan sjåast på som ei militær nødvendigheit. Vedtaket kan avgjere om pengane til forsvaret kan bli brukt til å finansiere Trumps planlagte mur..

NRK - 2 timer siden

Nauert vil ikkje bli FN-ambassadør

Heather Nauert trekk tilbake kandidaturet sitt til å bli USAs neste FN-ambassadør etter Nikki Haley, melder Det kvite hus. Nauert var president Donald Trump favoritt til stillinga..

NRK - 2 timer siden

Riksantikvaren stoppar godsterminal

Riksantikvaren set foten ned for Bane Nors planar om midlertidig godsterminal på mellomalderparken Koengen i Bergen mens et eksisterande lasteområde er oppteke i samband med bygging av bybanen til Fyllingsdalen, skriv Bergens Tidende..

NRK - 2 timer siden

To arresterte for knivtruslar

To personar er arresterte for knivtruslar mot ein person på Majorstua i Oslo etter midnatt. Politiet leita etter gjerningspersonane før dei blei tekne. Det blei funne to knivar på den eine personen.

NRK - 17 timer siden

Iran: – Pakistan støtter gruppen

General Mohammad Ali Jafari i Irans revolusjonsgarde sier Pakistan støtter gruppen som har tatt på seg skylda for et selvmordsangrep som drepte 27 elitesoldater. Han beskriver gruppen Jaish al-Adi som en «trussel mot islam»..

NRK - 3 timer siden

Mann skoten og drepen i Sverige

Ein mann i 60-åra er skoten og drepen i Uppsala i Sverige. Politiet har starta drapsetterforsking og leitar etter gjerningspersonane, skriv Aftonbladet. Mannen blei køyrd til sjukhuset i Uppsala, men livet stod ikkje til å redde..

NRK - 3 timer siden

Britisk flyselskap konkurs

Det britiske flyselskapet British Midland Regional med ruter til Oslo og Stavanger er konkurs. Selskapet, kjent som flybmi, peikar på brexit som ei av årsakene. Dei er også ramma av høge drivstoffprisar og utsleppskostnadar..

NRK - 4 timer siden

Dykkar sendt til sjukehuset

To menn som held på med sportsdykking i Fonnebostvatnet i Lindås i Nordhordland, blei dårlege då dei kom opp i dykkarbåten. Ein blei køyrd til legevakt, medan den andre vart frakta i ambulanse til Haukeland universitetssjukehus. Begge var medvitne..

NRK - 5 timer siden

200.000 demonstrerte i Barcelona

Det var store demonstronar i Barcelonas gater i dag i protest mot den pågåande rettssaka mot tolv katalanske separatistleiarar. Totalt er ni av dei tiltalte skulda for opprør, etter det mislukka forsøket på å erklære regionen Catalonia uavhengig..

NRK - 5 timer siden

Sølvbjørn til norsk film

Den norske filmen "Ut og stjæle hester" vann i kveld "Sølvbjørnen" for beste foto under den internasjonale filmfestivalen i Berlin. "Sølvbjørnen" er juryens fagpris og gjekk til filmens danske filmfotograf Rasmus Videbæk..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt