NRK > Nyheter

Wednesday, 12 December, 05:48

NRK - 10 Oct 18 kl. 20:21

Kan miste barnevernstjenester

Kommuner som innen utgangen av året ikke har døgnbemannet barnevernstjeneste, må miste retten til å drive barnevernstjenester, krever regjeringspartiene. Rundt 30 prosent av norske kommuner har ikke akuttberedskap i barnevernet i dag..
Les mer på NRK


Dele artikeln

2 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kan miste, barnevernstjenester
NRK - 13 Jun 18 kl. 21:23

Tjente rått på barnevernstjenester

Selskapet Næromsorg AS omsatte for 97 millioner kroner i 2017, skriver fvn.no. Selskapet baserer seg på å selge barnevernstjenester og startet opp i 2005.

Dagbladet - 08 Jun 18 kl. 06:00

Arbeiderpartiets barnevernsforvirring

Arbeiderpartiet ønsker nå å avvikle alle private barnevernstjenester. Det er stikk i strid med hva de mente da de satt i regjering..

Dagbladet - 28 Sep 18 kl. 14:46

KrF må velge: miste velgere eller miste seg selv

Høyresiden mangler gode svar på hvorfor KrFs verdigrunnlag harmonerer bedre med Frps enn Arbeiderpartiets og Senterpartiets..

Dagbladet - 28 Jun 18 kl. 09:41

DN: 150 000 Viasat-seere kan miste fotball-VM

Viasat-kunder kan miste tilgangen til TV 2s kanaler. Partene møtes igjen i dag..

NRK - 21 Nov 18 kl. 21:56

Bønder kan miste 150 mål jord

Bønder på Byrkjelo i Sogn og Fjordane står i fare for å miste 150 mål med dyrka mark når den nye E39 skal gå gjennom bygda. Statens vegvesen sier de tar hensyn til landbruksareal i arbeidet..

NRK - 17 Oct 18 kl. 07:29

Kan miste skolebibliotekene

Elever og lærere på videregående skole i Finnmark kan miste skolebibliotekene sine, slik de er i dag. Fylkeskommunen ser på hvordan de kan spare og effektivisere skolene i fylket. Ett forslag er å erstatte alle skolebibliotekarene med datamaskiner..

NRK - 19 Jul 18 kl. 15:55

Kan miste advokatbevillingen

De to Tromsø-advokatene som er siktet i saken som omhandler Norges største beslag av amfetamin i fjor, kan miste advokatbevillingen sine. To andre advokater ivaretar nå virksomheten deres, bekrefter direktør i Tilsynsrådet for advokatvirksomhet..

Aftenposten - 21 Jun 18 kl. 19:00

Mobilen er en god venn i pensjonisthverdagen | Bente Brodersen

Jeg ønsker ikke å bli frakoblet. Aller mest fortvilet tror jeg at jeg ville blitt over å miste muligheten til å ta og dele bilder, og til å miste hele vennenettverket..

NRK - 06 Oct 18 kl. 15:43

Carlsen kan miste 1. plassen

Magnus Carlsen (27) risikerer å miste 1.-plassen på verdensrankingen bare noen uker før VM-kampen mot Fabiano Caruana (26). Amerikaneren har gått fra triumf til triumf etter kandidatturneringen i mars..

VG - 28 Jul 18 kl. 16:36

Harrods-sløser kan miste herskapshus i London

Kvinne brukte 170 millioner kroner på Harrods. Nå kan hun miste sitt luksushus i London, om hun ikke beviser at pengene er tjent på lovlig vis..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Mann henrettet i Texas for drap

Alvin Braziel var i slutten av tenårene da han ranet et ungt ektepar og skjøt og drepte mannen. 25 år etterpå måtte Braziel onsdag bøte med livet i et fengsel i Texas. Drapet to sju år å oppklare.

NRK - 15 minutter siden

Liv Ullmann hylles på 80-årsdagen

Statsminister Erna Solberg (H) er blant dem som skal hylle Liv Ullmann i en stor bursdagsfeiring på Nationaltheatret søndag. Verdensstjernen fyller 80 år. Det blir en kjendistung fest med bursdagssang, kulturinnslag og et eget festskrift om Ullmann..

NRK - 45 minutter siden

–Opptrådte uvettig i sosiale medier

Væpnet politi slo til mot en skole i Trondheim etter at elever chattet om skoleskyting. Uvettig opptreden på sosiale medier, var politiets vurdering til slutt, skriver Adresseavisen. Fire elever under 15 år ble tatt med til politistasjonen..

NRK - 45 minutter siden

Millionkrav mot overgrepsdømt mann

Erstatningskravene mot en overgrepsdømt politiker fra Hordaland er på over 11 millioner kroner. Mannen ble nylig dømt til elleve års forvaring. Dommen er anket og tirsdag startet erstatningssaken mot mannen, skriver Bergens Tidende..

NRK - 2 timer siden

Mann dømt for å ha voldtatt kamerat

En mann i 50-årene er i Sør-Trøndelag tingrett dømt til to år og tre måneders fengsel for blant annet sovevoldtekt mot en kamerat. Mannen erkjente delvis skyld da saken mot ham startet forrige uke, skriver Adresseavisen..

NRK - 2 timer siden

Frankrike hever beredskapsnivået

Frankrike hever beredskapsnivået og sender ekstra sikkerhetsstyrker til Strasbourg etter skytingen på julemarkedet, der tre personer ble drept. Sikkerheten langs grensen og på julemarkeder blir skjerpet. Tusenvis under «lockout» får nå dra hjem..

NRK - 4 timer siden

Tre personar drepne i Strasbourg

Tre personar er bekrefta drepne, medan hundrevis av menneske er under såkalla lockdown etter skytinga i Strasbourg. Borgarmeister Roland Ries seier det er usikkert når dei kan gå ut. Den mistenkte gjerningsmannen er framleis på frifot..

NRK - 3 timer siden

Vil ha strengere straff for unge

Ungdomsstraff fungerer ikke for alle, mener oslopolitiet. De vil ha strengere straff og fengsel for ungdommer som gjentatte ganger begår alvorlig kriminalitet, skriver Aftenposten. Videre bør det være lettere å holde dem i varetekt, mener politiet..

NRK - 4 timer siden

Stormy Daniels må betale til Trump

Pornostjerna Stormy Daniels er dømt til å betale advokatutgiftene til Donald Trump på nesten 2,5 millioner kroner etter et søksmål ble avvist av domstolene. Retten slo fast at Twitter-meldingen Trump ble saksøkt for var en «retorisk overdrivelse»..

NRK - 4 timer siden

To pågrepet etter knivstikking

To mindreårige gutter er pågrepet etter at en mann i slutten av 30-årene ble knivstukket i Mandal sentrum tirsdag kveld. Politiet melder om pågripelsen på Twitter klokken 1 natt til onsdag. De to som er pågrepet, er fra distriktet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt