NRK > Nyheter

Saturday, 14 December, 06:00

NRK - 17 Nov 19 kl. 18:34

Kan komme til å skyte

Politiet i Hongkong advarer om at de kan komme til å bruke skarpe skudd hvis de står overfor dødelige våpen, det melder AFP. Advarselen er den første i sitt slag i løpet av seks måneder preget av stadig mer voldsomme protester..
Les mer på NRK


Les mer om:
Hongkong, AFP

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kan komme, tilå , skyte
NRK - 17 Nov 19 kl. 18:34

Politiet kan komme til å skyte

Politiet i Hongkong advarer om at de kan komme til å bruke skarpe skudd hvis de står overfor dødelige våpen, melder AFP. Advarselen er den første i sitt slag i løpet av seks måneder preget av stadig mer voldsomme protester..

Aftenposten - 17 Nov 19 kl. 18:03

Politiet i Hongkong advarer om at de kan komme til å skyte

Politiet i Hongkong advarer om at de kan komme til å bruke skarpe skudd hvis de står overfor dødelige våpen..

Aftenposten - 15 Aug 19 kl. 14:11

Moldes nye amerikaner vil skyte laget både til seriegull og Europa-spill

Nysigneringa kan ikke vente med å komme i gang i MFK. I kveld skal han heie fram lagkameratene fra tribuneplass i Thessaloniki..

NRK - 02 Oct 19 kl. 16:16

Ny bok om Donald Trump

En ny bok beskriver hvordan en stadig mer frustrert Donald Trump foreslo å skyte migranter i benet, bygge elektriske grensegjerder eller lage vollgraver med slanger for å stoppe dem fra å komme til USA..

NRK - 25 Aug 19 kl. 08:30

SV-politiker drapstruet på stand

SV-politiker, Hermann Mathisen, ble drapstruet på stand lørdag formiddag. – Mannen sa at han skulle hjem og hente våpen, og så komme tilbake og skyte ham, forteller Rakel Olsen i Nordkapp SV til iFinnmark..

NRK - 18 Nov 19 kl. 08:27

Må skyte mot demonstrantene

Sjefsredaktøren i den kinesiske avisa Global Times tar til orde for at politiet i Hongkong må bruke snikskyttere og skyte med skarpt mot demonstrantene. Hu Xijin skriver i sosiale medier at politiet ikke bør få ansvaret hvis demonstranter blir drept..

NRK - 15 Sep 19 kl. 16:29

Truet med å skyte ansatte

En mann truet de ansatte ved legevakten i Porsgrunn søndag ettermiddag. Han skal ha truet med å skyte de ansatte, ifølge operasjonsleder Marianne Mørch i Sør-Øst politidistrikt. Ingen kom til skade som følge av hendelsen..

Aftenposten - 15 Sep 19 kl. 22:01

Karrieren var truet. Nå kan han skyte Molde til gull.

En alvorlig skade holdt på å sette en stopper for karrieren. Nå kan Leke James skyte Molde til gull..

Aftenposten - 23 Sep 19 kl. 22:42

Fotograf skadet da senator begynte å skyte utenfor nasjonalforsamlingen

En fotograf fra nyhetsbyrået AP ble såret da en senator trakk en pistol og begynte å skyte utenfor landets nasjonalforsamling i Port-au-Prince..

P4 - 14 Oct 19 kl. 14:53

Vil skyte tre ulveflokker

Rovviltnemndene i Hedmark og i Oslo, Akershus og Østfold opprettholder vedtaket om å felle alle ulvene i tre flokker innenfor ulvesonen. De to rovviltnemndene er enige om at det ikke er kommet inn ny informasjon i klagene som er levert på vedtakene stående, skriver Nationen. Saken går nå videre til Klima- og miljødepartementet som skal komme med en endelig avgjørelse på hvor mange ulver som skal felles..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

E18 fortsatt sperret etter ras

Ingen ble skadet da flere store steiner raste ned på E18 ved Larvik fredag kveld. Lørdag morgen er veien fortsatt sperret i begge retninger. Det fortsatt uklart når veien kan åpne igjen.

NRK - 30 minutter siden

Staten vil stanse juleøl-kalendre

Helsedirektoratet har sendt et skriftlig varsel til Gulating og vil stanse butikkjeden fra å reklamere for deres juleølkalender på Facebook, melder Dagen. Ølutsalgkjeden opplyser til avisa at de vil endre markedsføringen sin..

NRK - 45 minutter siden

Truer med å droppe debatt

Samtlige av Demokratenes presidentkandidater som skal delta på en debatt i Los Angeles neste uke, truer med å droppe den som følge av en arbeidskonflikt. Debatten skal etter planen arrangeres på universitetet Loyola Marymount torsdag..

NRK - 1 time siden

Vy betaler en million kroner

Vy communication og togselskapet Vy har inngått et hemmelig forlik i saken om krenkelse av selskapets varemerke. I forliket, som ønsket å holde hemmelig, ble partene enige om at Vy skal betale Vy Communication en million kroner, ifølge Finansavisen..

NRK - 1 time siden

Hongkongs leder på besøk i Kina

Hongkongs leder Carrie Lam reiste lørdag til Kina. Den politiske og økonomiske situasjonen i Hongkong står etter alt og dømme på agendaen i løpet av hennes fire dager lange besøk, melder Reuters. Mandag skal hun møte Kinas president..

NRK - 1 time siden

Morales har fått asyl i Argentina

Bolivias tidligere president Evo Morales og fire andre medlemmer av landets tidligere regjering har fått innvilget asyl i Argentina. – Asylsøkerne har fått innvilget permanent oppholdstillatelse, sier det argentinske utenriksdepartementet..

NRK - 3 timer siden

Søker etter omkomne i vannet

Dykkere fra politiet søkte lørdag etter de to siste som er savnet etter vulkanutbruddet på New Zealand. Inkludert de to savnede som dykkerne søker etter, har vulkanutbruddet krevd 16 menneskeliv..

NRK - 4 timer siden

Høyesterett ber Trump forklare seg

Høyesterett i USA ber president Donald Trump forklare hvorfor han ikke ønsker å utlevere selvangivelsen sin. Trump blir bedt om å avgi forklaring i mars. En avgjørelse fra høyesterett er ventet i juni neste år, sier domstolen i en uttalelse..

NRK - 5 timer siden

Identifiserer ofre etter flyulykke

Levninger som tilhører de savnede om bord på et chilensk militærfly som styrtet på vei til Antarktis, ble fredag fraktet til en militærbase for identifisering. Myndighetene har ikke sagt noe om hva som kan være årsaken til ulykken..

NRK - 5 timer siden

John Lennons runde briller solgt

Et par av John Lennons briller som Beatles-legenden la igjen i baksetet på en bil, ble fredag solgt på auksjon i London for 1,7 millioner kroner. Brillene ble solgt på nettauksjon til en anonym kjøper..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt