NRK > Nyheter

Lørdag, 08 August, 10:52

NRK - 17 nov. 19 kl. 18:34

Kan komme til å skyte

Politiet i Hongkong advarer om at de kan komme til å bruke skarpe skudd hvis de står overfor dødelige våpen, det melder AFP. Advarselen er den første i sitt slag i løpet av seks måneder preget av stadig mer voldsomme protester..
Les mer på NRK


Les mer om:
Hongkong, AFP

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kan komme, tilå , skyte
NRK - 17 nov. 19 kl. 18:34

Politiet kan komme til å skyte

Politiet i Hongkong advarer om at de kan komme til å bruke skarpe skudd hvis de står overfor dødelige våpen, melder AFP. Advarselen er den første i sitt slag i løpet av seks måneder preget av stadig mer voldsomme protester..

P4 - 11 feb. 20 kl. 15:45

Ap vil skyte to ulveflokker

Arbeiderpartiet vil støtte Senterpartiets forslag om å skyte to ulveflokker innenfor ulvesonen. Og gjøre det lettere å skyte ulv. Det opplyser Ap til NTB.

Aftenposten - 17 nov. 19 kl. 18:03

Politiet i Hongkong advarer om at de kan komme til å skyte

Politiet i Hongkong advarer om at de kan komme til å bruke skarpe skudd hvis de står overfor dødelige våpen..

NRK - 20 juli 20 kl. 10:42

Prøver å skyte ulv i dag

Et jaktlag er nå på vei ut for å prøve å skyte en ulv som trolig har tatt sau flere ganger i Hedmark. Fylkesmannen åpnet i dag for felling sør for riksveg 3 og 25 ved Stange, Løten og Elverum..

Aftenposten - 15 aug. 19 kl. 14:11

Moldes nye amerikaner vil skyte laget både til seriegull og Europa-spill

Nysigneringa kan ikke vente med å komme i gang i MFK. I kveld skal han heie fram lagkameratene fra tribuneplass i Thessaloniki..

NRK - 02 okt. 19 kl. 16:16

Ny bok om Donald Trump

En ny bok beskriver hvordan en stadig mer frustrert Donald Trump foreslo å skyte migranter i benet, bygge elektriske grensegjerder eller lage vollgraver med slanger for å stoppe dem fra å komme til USA..

NRK - 02 juni 20 kl. 22:59

Politi skrøt om å skyte demonstrant

En politikvinne i Louisville i Kentucky er mistenkt for å ha drept en svart mann. David McAtee ble skutt under en demonstrasjon mot politivold søndag. Politikvinnen skrøt på Facebook om å skyte på demonstranter..

NRK - 11 feb. 20 kl. 15:44

Arbeiderpartiet vil felle ulv

Arbeiderpartiet vil stemme for Senterpartiets forslag om å skyte to ulveflokker innenfor ulvesonen og endre loven for å gjøre det enklere å skyte ulv. Fremskrittspartiet vil ikke støtte forslaget, som dermed ikke får flertall..

NRK - 25 aug. 19 kl. 08:30

SV-politiker drapstruet på stand

SV-politiker, Hermann Mathisen, ble drapstruet på stand lørdag formiddag. – Mannen sa at han skulle hjem og hente våpen, og så komme tilbake og skyte ham, forteller Rakel Olsen i Nordkapp SV til iFinnmark..

NRK - 02 april 20 kl. 17:22

Truer med å skyte karantenebrytere

Filippinenes president Rodrigo Duterte sier at personer som trosser myndighetenes karanteneregler kan bli skutt. Ifølge Reuters sier Duterte at han har gitt politiet og militæret ordre om å skyte, dersom noen skaper problemer..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Eksplosjon ved somalisk militærbase

En bilbombe har eksplodert ved en militærbase i området Warta-Nabadda i den somaliske hovedstaden Mogadishu, opplyser lokalt politi til nyhetsbyrået AP. Det er uklart om noen er skadd..

NRK - 1 time siden

Stans i t-banetrafikken på Oslo S

T-banetrafikken er stengt i alle retninger og stasjonsområdet på Oslo sentralstasjon er tømt for folk etter en hendelse på t-banen, opplyser politiet..

NRK - 45 minutter siden

Fortsatt smitteøkning i Russland

I Russland er det registrert 5212 nye smittetilfeller og 129 koronarelaterte dødsfall det siste døgnet, melder nyhetsbyrået Reuters. Forrige døgn lå tallene på 5241 smittetilfeller og 119 dødsfall..

NRK - 1 time siden

Sverige: To mindreårige knivstukket

To mindreårige personer er skadd etter å ha blitt knivstukket i Tyresö utenfor Stockholm i natt, melder Aftonbladet. En av dem skal være ei jente i tenårene. En mindreårig person er pågrepet og mistenkt for mordforsøk..

NRK - 1 time siden

SAS-passasjerer må i karantene

Passasjerene på SAS-flyet som kom fra Frankrike natt til lørdag må i karantene. Det opplyser Helsedepartementet til NRK. De viser til at karantenekravet gjaldt «fra og med midnatt»..

NRK - 1 time siden

35 festdeltakere i Oslo smittet

Til sammen 35 festdeltakere er bekreftet smittet etter de fire festene i Oslo vest, sier bydelsdirektør i Vestre Aker, Elisabeth Vennevold til VG. Samtidig sier hun at de har avdekket flere fester i Oslo og på Nesodden hvor folk kan ha blitt smittet..

NRK - 1 time siden

Flere enn 60 savnet i Beirut

Minst 60 personer er fortsatt savnet etter den store eksplosjonen i den libanesiske hovedstaden Beirut tirsdag, opplyser landets myndigheter ifølge AFP..

NRK - 2 timer siden

Elsparkesykler i veien for politiet

Elsparkesykler har flere ganger blokkert veier og gangfelt for politiet og ambulansene i Oslo. Det viser en e-post fra politiet til Oslo kommune, som Dagsavisen har fått innsyn i. Politiet har også mottatt mange klager på problemet fra befolkningen..

NRK - 2 timer siden

Munnbindpåbud i Storbritannia

I Storbritannia er munnbind nå påbudt innendørs i blant annet kirker, gallerier, kinoer, konsertlokaler og i fellesområdene på hoteller. Hittil har det bare vært påbudt i butikker. Årsaken til innstramningene er at smittetallene igjen stiger..

NRK - 2 timer siden

President visste om eksplosiver

Libanons president Michel Aoun visste om de store mengdene eksplosive materialer som var lagret i Beiruts havn, melder Sky News. Senest 20. juli skal han ha blitt fortalt om de 2750 tonnene med ammoniumnitrat..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt