P4 > Nyheter

Monday, 09 December, 13:33

P4 - 14 Aug 19 kl. 17:50

Kan ha forsøkt å avverge moskéangrep

17 år gamle Johanne Zhangjia Ihle-Hansen kan ha forsøkt avverge stebrorens terrorangrep på Al-Noor Islamic Centre i Bærum like før hun ble drept.
Det er en av hypotesene politiet nå jobber ut fra.
Politiet mener 21 år gamle Philip Manshaus drepte stesøsteren kort tid før han gikk til angrep på moskeen.
50 etterforskere jobber med å kartlegge Manshaus bevegelser og handlinger.
Han har foreløpig ikke ønsket å forklare seg til politiet..
Les mer på P4


Les mer om:
Johanne Zhangjia Ihle-Hansen, Al-Noor Islamic Centre, Bærum, Philip Manshaus, Manshaus

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kan ha forsøktå , avverge, moskéangrep
NRK - 28 Oct 19 kl. 18:09

Alvorlig såret i moské-angrep

To menn på 74 og 78 år er alvorlig såret etter at en mann avfyrte fire skudd mot en moské i Bayonne i Frankrike. De to overrasket gjerningsmannen da han forsøkte å sette fyr på døren til moskeen. Gjerningsmannen er pågrepet, opplyser politiet..

P4 - 12 Oct 19 kl. 18:53

Flere drept i moskéangrep

Minst 16 personer er drept i et angrep mot en moské i Burkina Faso. To personer er også kritisk skadd etter at en gruppe væpnede menn angrep moskeen. Området har vært rammet av flere angrep av islamistiske grupper..

NRK - 12 Oct 19 kl. 18:34

Mange drept i moskéangrep

Minst 16 mennesker er drept i et angrep mot en moské i Burkina Faso Vest-Afrika. En gruppe væpnede menn angrep fredag kveld den store moskeen i byen Salmossi. Ytterligere to personer ble kritisk såret, opplyser lokale sikkerhetskilder lørdag..

NRK - 22 Aug 19 kl. 16:56

Kronprinsen besøkte moskéen i Bærum

Torsdag besøkte kronprins Haakon Al-Noor Islamic Center i Bærum etter angrepet mot moskéen. Han ble tatt i mot av medlemmer i moskéen og ledelsen. – Det gjør veldig inntrykk å være her.

P4 - 28 Oct 19 kl. 22:05

Fordømmer moskéangrep

Frankrikes president Emmanuel Macron fordømmer angrepet mot en moské i Bayonne sørvest i Frankrike i dag. To menn i 70- og 80-årene ble såret da en antatt høyreekstremist begynte å skyte og forsøkte å tenne på moskeen. Macron omtaler angrepet som avskyelig, og sier Frankrike aldri kommer til å tolerere hat.

NRK - 28 Oct 19 kl. 20:41

Macron fordømmer moskéangrep

President Emmanuel Macron fordømmer det han beskriver som et avskyelig angrep mot en moské i Bayonne sørvest i Frankrike. To menn i 70-åra ble såret da en 84-åring, som tidligere har vært kandidat for Nasjonal Front, åpnet ild og prøvde å tenne på..

Aftenposten - 12 Oct 19 kl. 19:02

Mange drept i moskéangrep i Burkina Faso

Minst 16 mennesker er drept i et angrep mot en moské i Burkina Faso Vest-Afrika..

NRK - 19 Nov 19 kl. 20:39

Cyberangrep mot skatteetaten

I Skatteetatens sikkerhetsavdeling i Grimstad, jobbes det for å avverge forsøkene på å trenge inn i datasystemene. Hackere fra stater som Russland, USA, Kina og Iran forsøk å få tilgang til informasjon om nordmenns økonomiske forhold..

Aftenposten - 28 Oct 19 kl. 17:01

84 år gammel høyreekstremist angrep fransk moské

To menn i 70-årene er alvorlig såret etter at en høyreekstrem 84-åring avfyrte flere skudd mot en moské i Bayonne i Frankrike..

Aftenposten - 18 Oct 19 kl. 15:39

Over 60 drept i angrep mot afghansk moské

Minst 62 mennesker ble drept og 36 såret da en moské øst i Afghanistan ble angrepet under fredagsbønnen, opplyser tjenestemenn..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Putin møter Zelenskyj

Ukrainas president Volodymyr Xelenskyj møter i dag Russlands president Vladimir Putin for første gang i et forsøk på å gjenoppta fredsprosessen om Øst-Ukraina. Utgangspunktet for dagens toppmøte i Paris er den såkalte Mins-avtalen fra 2015, da Russland og Ukraina blant annet ble enige om våpenhvile, melder NTB..

P4 - 45 minutter siden

Ikke tegn til liv på vulkanøya

Politiet på New Zealand sier det ikke er tegn til liv etter overlevende på øya White Island etter vulkanutbruddet i natt. Fem mennesker er bekreftet omkommet, 27 personer er fortsatt ikke gjort rede for. Øya er ikke bebodd, men er en attraktiv reisemål for turister..

P4 - 30 minutter siden

Slagsmål i skolekantine

Politiet måtte rykke ut til et slagsmål i en skolekantine på Strømmen videregående skole. Flere av de involverte i slagsmålet hørte ikke til skolen. Ifølge politiet har de nå kontroll på situasjonen og verken elever eller lærere skal ha blitt skadet i hendelsen..

P4 - 1 time siden

Bilist kjørte i hull der to personer jobbet

To personer er sendt til legevakten med mindre skader etter at en bilist kjørte ned i et hull der de to jobbet på Karmøy i Rogaland. Ifølge Sørvest politidistrikt skjedde ulykken fordi bilisten fikk sol i øynene..

P4 - 1 time siden

Støre kalles inn til høring om trygdeskandalen

Arbeiderpartiets Jonas Gahr Støre må forklare seg når Stortingets kontroll- og konstitusjonskomité innkaller til høring om trygdeskandalen. Støre kalles inn som tidligere utenriksminister, og var ansvarlig da trygdeforordningen ble implementert melder NTB. Også statsminister Erna Solberg må forklare seg i høringene 9.

P4 - 1 time siden

Vurderer å sette alle fly på bakken

Norsk Flygerforbund ber Luftartstilsynet vurdere om alle ambulanseflyene i Norge bør settes på bakken. Det skriver de i en bekymringsmelding sendt til Flygerforbundet. I følge VG gruer piloter seg til å gå på jobb på grunn av tekniske problemer i flyene.

P4 - 1 time siden

Advarer mot ecstasypiller

Tolletaten advarer nå mot ecstasypiller som kan være dødelige. Pillene er blå og trekantet og har en hodeskallelogo på seg. I følge Tolletaten er det sammensetningen i pillene som er farlige.

P4 - 1 time siden

Vy får kjøre tog på Bergensbanen

Vy vant anbudet om å kjøre tog på Bergensbanen og Vossebanen fra desember 2020. Det kunngjorde Jernbanedirektoratet mandag. Vy har tidligere tapt to anbud..

P4 - 2 timer siden

Wada utestenger Russland

Verdens antidopingbyrå Wada utestenger Russland fra alle store idrettsmesterskap i de neste fire årene. Det bestemte styret i Wada i sitt møte i dag ifølge NRK. Wada følger dermed anbefalingene fra komiteen som har anbefalt en rekke sanksjoner mot Russland fordi de har jukset med dopingprøver.

P4 - 1 time siden

Ingen nordiske skipsgjester på Vulkan-Øya

Ingen av de nordiske gjestene ombord på skipet "Ovation of the seas" var i land på vulkanøya White Islands på New Zealand. 17 nordiske gjester er ombord på skipet, men ingen var på utflukter iland når utbruddet skjedde forteller selskapet til VG. Rundt et titalls personer er fortsatt ikke gjort rede for etter vulkanutbruddet i natt.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt