NRK > Nyheter

Thursday, 02 April, 15:29

NRK - 07 Sep 19 kl. 16:56

Kan ha fått illebefinnende

Politiet i Berlin undersøker om føreren av en bil som kjørte opp på et fortau i stor fart fredag, kan ha fått et illebefinnende. Fire mennesker omkom da en tung SUV kjørte opp på fortauet i en travel gate i sentrum av Berlin fredag kveld..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Berlin, SUV

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kan ha fått, illebefinnende
NRK - 16 Aug 19 kl. 09:37

- Var et illebefinnende

Mannen i 60-årene som prøvde å ta seg inn i cockpiten på et fly fra Ungarn til Island i går, er avhørt av politiet i Stavanger. Han husker ingenting, ifølge politiet, som tror hendelsen skyldes et illebefinnende. Flyet måtte nødlande på Sola flyplass.

Aftenposten - 29 Jul 19 kl. 19:32

Mann døde etter illebefinnende i Ringerike

En person er bekreftet omkommet i Damtjern utenfor Hønefoss..

Dagbladet - 03 Jun 19 kl. 12:28

Norsk milliardær (75) omkom brått og uventet

Michael Edward Nygaard fikk et illebefinnende under et seilas forrige uke..

VG - 03 Jun 19 kl. 12:59

Norsk milliardær døde brått

Stavanger-investoren Michael Edward Nygaard (75) fikk et illebefinnende under en seilas i forrige uke..

NRK - 18 Dec 19 kl. 19:16

Vogntogsjåfør død etter kollisjon

Sjåføren som kjørte inn i en fjellvegg mellom Jøssund og Flatanger i Trøndelag er bekreftet død. Politiet antar at mannen fikk et illebefinnende..

P4 - 02 Aug 19 kl. 19:51

Mann døde etter illebefinnende

Mannen som fikk et illebefinnnede da han badet i Asker i Akershus døde. Det ble utført livreddende førstehjelp, uten hell. De pårørende er varslet om hendelsen..

P4 - 05 Jun 19 kl. 11:49

Bilfører omkom

Personen som kjørte en bil gjennom et gjerde i Kvinnherad i Hordaland i formiddag er bekreftet omkommet. Det ble utført livreddende førstehjelp på stedet. Politiet melder at føreren kan ha fått et illebefinnende..

P4 - 06 Nov 19 kl. 14:05

Døde i drukningsulykke

En mann døde etter en drukningsulykke i Skjervøy i Troms i ettermiddag. Det opplyser politiet som tror mannen har fått et illebefinnende da han snorklet i overflaten. Ifølge VG er han utenlandsk statsborger..

NRK - 05 Jun 19 kl. 12:45

Bilfører omkom i Kvinnherad

Sjåføren som kjørte av veien og inn i et gjerde i Uskedalen i Kvinnherad, er bekreftet omkommet på stedet. Politiet sier vedkommende kan ha fått et illebefinnende. Forbipasserende startet hjerte- og lungeredning og luftambulansen rykket ut..

Hegnar.no - 18 Jun 19 kl. 14:46

Skjelven Angela Merkel vekker oppmerksomhet

Tysklands statsminister Angela Merkel så ut som hun kunne være nær ved et illebefinnende i Berlin tirsdag..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Thailand innfører portforbud

Fra fredag innfører Thailand portforbud mellom klokken 22 og 4 for å begrense koronaspredning. Unntak gjelder for helsepersonell, bankansatte, de som leverer medisinsk utstyr eller drivstoff, pasienttransport, reiser til flyplasser og nattarbeidere..

NRK - 15 minutter siden

Ny ledighetsrekord i USA

Over 6,6 millioner amerikanere meldte seg arbeidsledige forrige uke. Det er dobbelt så mange som den gamle rekorden, som ble satt uken før. Økonomer frykter nå at 20 millioner arbeidsplasser kan forsvinne i løpet av april..

NRK - 45 minutter siden

Nytt dødsfall på Ahus

Ytterligere en person har mistet livet av koronavirus ved Akershus univerisitetssykehus. Det bekrefter pressevakt ved sykehuset overfor NRK. Pasienten er den fjerde som har mistet livet av koronavirus ved sykehuset..

NRK - 45 minutter siden

Tegnell: – Har mislyktes med tiltak

Den svenske statsepidemiologen Anders Tegnell erkjenner at Sverige har mislyktes med å holde smitten borte fra aldershjem. – Det er veldig uheldig, for det er akkurat det vi har forsøkt å forhindre, sier Tegnell til Sveriges Radio..

NRK - 1 time siden

Nekter straffskyld etter dødsulykke

BaneNor erkjenner ikke straffskyld etter ulykken på Filipstad i Oslo i fjor. En 15-åring døde og to ungdommer ble hardt skadet. BaneNor, Havarikommisjonen og politiet har undersøkt hendelsen.

NRK - 1 time siden

Foreslår å holde valg per post

Polens regjering mener presidentvalget kan gjennomføres som planlagt i mai ved at alle sender sin stemme i posten. Regjeringens ønske er omstridt. I en meningsmåling forrige uke svarte 72 prosent at de vil at valget den 10.

NRK - 1 time siden

Tusenvis strømløse på Østlandet

Kraftige vindkast har ført til at tre og greiner har falt over kraftlinjer flere steder på Østlandet i ettermiddag. Nærmere 5000 kunder har mista strømmen i Oslo, Romerike, Follo og Østfold, opplyser Hafslund og Skagerrak Energi til Aftenposten..

NRK - 1 time siden

43 nye koronadødsfall i Sverige

282 koronasmittede er døde i Sverige, en økning på 43 det siste døgnet. 5.466 har fått påvist smitte i Sverige, og 402 fikk torsdag ettermiddag intensivbehandling, opplyser statsepidemiolog Anders Tegnell..

NRK - 1 time siden

Portforbud for syriske flyktninger

Libanesiske myndigheter har innført koronarestriksjoner som utelukkende er rettet mot syriske flyktninger, ifølge Human Rights Watch. Det er mellom 1,5 og 2 millioner syrere i Libanon, og nesten 1 million av dem er FN-registrerte flyktninger..

NRK - 1 time siden

Forlenger underholdningsprogram

«Lindmo» og «Nytt på nytt» forlenger vårens sesong. Folk har behov for underholdning og å kunne le i koronaens tid. Det er én av grunnene til at NRK har bestemt seg for å forlenge to av programmene i den såkalte «Gullrekka»..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt