NRK > Nyheter

Tuesday, 12 November, 17:57

NRK - 07 Sep 19 kl. 16:56

Kan ha fått illebefinnende

Politiet i Berlin undersøker om føreren av en bil som kjørte opp på et fortau i stor fart fredag, kan ha fått et illebefinnende. Fire mennesker omkom da en tung SUV kjørte opp på fortauet i en travel gate i sentrum av Berlin fredag kveld..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Berlin, SUV

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kan ha fått, illebefinnende
NRK - 16 Aug 19 kl. 09:37

- Var et illebefinnende

Mannen i 60-årene som prøvde å ta seg inn i cockpiten på et fly fra Ungarn til Island i går, er avhørt av politiet i Stavanger. Han husker ingenting, ifølge politiet, som tror hendelsen skyldes et illebefinnende. Flyet måtte nødlande på Sola flyplass.

Aftenposten - 29 Jul 19 kl. 19:32

Mann døde etter illebefinnende i Ringerike

En person er bekreftet omkommet i Damtjern utenfor Hønefoss..

VG - 03 Jun 19 kl. 12:59

Norsk milliardær døde brått

Stavanger-investoren Michael Edward Nygaard (75) fikk et illebefinnende under en seilas i forrige uke..

Dagbladet - 03 Jun 19 kl. 12:28

Norsk milliardær (75) omkom brått og uventet

Michael Edward Nygaard fikk et illebefinnende under et seilas forrige uke..

P4 - 02 Aug 19 kl. 19:51

Mann døde etter illebefinnende

Mannen som fikk et illebefinnnede da han badet i Asker i Akershus døde. Det ble utført livreddende førstehjelp, uten hell. De pårørende er varslet om hendelsen..

P4 - 05 Jun 19 kl. 11:49

Bilfører omkom

Personen som kjørte en bil gjennom et gjerde i Kvinnherad i Hordaland i formiddag er bekreftet omkommet. Det ble utført livreddende førstehjelp på stedet. Politiet melder at føreren kan ha fått et illebefinnende..

P4 - 06 Nov 19 kl. 14:05

Døde i drukningsulykke

En mann døde etter en drukningsulykke i Skjervøy i Troms i ettermiddag. Det opplyser politiet som tror mannen har fått et illebefinnende da han snorklet i overflaten. Ifølge VG er han utenlandsk statsborger..

NRK - 05 Jun 19 kl. 12:45

Bilfører omkom i Kvinnherad

Sjåføren som kjørte av veien og inn i et gjerde i Uskedalen i Kvinnherad, er bekreftet omkommet på stedet. Politiet sier vedkommende kan ha fått et illebefinnende. Forbipasserende startet hjerte- og lungeredning og luftambulansen rykket ut..

Hegnar.no - 18 Jun 19 kl. 14:46

Skjelven Angela Merkel vekker oppmerksomhet

Tysklands statsminister Angela Merkel så ut som hun kunne være nær ved et illebefinnende i Berlin tirsdag..

NRK - 16 Jul 19 kl. 20:43

Dykkerinstruktør fra Estland døde

Han var instruktør for en gruppe turister fra Estland. – Det ble igangsatt tiltak for å få liv i ham, sier operasjonsleder i Trøndelag, Ebbe Kimo. Mannen fikk trolig et illebefinnende under vann.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Politiet møter demonstrantene

Politiet har nå møte med både demonstranter og utbyggere på Vardafjell i Sandnes. Aksjonsgruppa Motvind har tidligere i dag hengt opp kjetting for å sperre veien for utbyggerne. Flere aksjonister har varslet at de kommer til å være på stedet i natt..

NRK - 30 minutter siden

Forlenga fengsling for drapsiktede

De to mennene som er sikta for drapet på Cathrine Sand i Trondheim, må sitte i fire nye uker i varetekt. To av dem i full isolasjon. Den 39 år gamle kvinnen ble funnet hardt skadd i en leilighet på Lademoen i slutten av oktober..

NRK - 45 minutter siden

Mogleg å få Berg benåda onsdag

Advokaten til spiondømte Frode Berg seier til NTB det er sannsynleg at Frode Berg blir benåda på onsdag. Litauens president underteikna måndag ei lov som kan gjere det enklare å få Berg utveksla frå russisk fangenskap..

NRK - 1 time siden

Også Norgesgruppen har fått besøk

Konkurransetilsynet har også reist til Norgesgruppen i dag for å hente inn informasjon, melder DN. Tidlegare i dag blei det kjent at tilsynet har hatt ein razzia mot Orkla-eigde Lilleborg AS..

NRK - 1 time siden

Bil kunne falle på t-banespor

Ein bil stod i fare for å falle ned i t-banesporet ved Voksenlia t-banestasjon. Den skal ha køyrt inn i eit gjerde. Ingen personar skal vere skada, og trafikken går som normalt.

NRK - 1 time siden

Nye opplysingar i Jensen-saka

Eirik Jensen kom med nye opplysingar i dag som han aldri har fortalt om i avhøyr eller i retten. På den femte dagen av den tredje rettsrunden mot tidlegare politimannen, fortalde han kor han kasta ein av dei mest sentrale telefonane i etterforskinga..

NRK - 1 time siden

Seier nei til å berge Nesna

Stortingsfleirtalet stemte i dag nei til å overprøve Nord universitet sitt vedtak om å legge ned studiestaden Nesna..

NRK - 2 timer siden

Politi bekymra over kriminelle barn

Politiet i Sverige er sterkt bekymra over aukande valdskriminalitet blant barn heilt ned i 11-12 års alderen. No vil det svenske politiet involvere skular, foreldre og sosialteneste for å fange opp barn som er i risikosona..

NRK - 2 timer siden

Kan bli open høyring

Eva Kristin Hansen (Ap) blir saksordførar for kontrollkomiteen si gransking av trygdeskandalen, skriv Aftenposten. Det kan bli open høyring om saka før jul..

NRK - 2 timer siden

Open høyring om trygdeskandalen

Det blir open høyring om trygdeskandalen på Stortinget, melder Aftenposten. Eva Kristin Hansen frå Arbeidarpartiet vil vere saksordførar..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt