NRK > Nyheter

Sunday, 18 February, 04:06

NRK - 25 Nov 17 kl. 10:01

Kan ha 2000 soldater i Syria

I løpet av få dager vil trolig USAs forsvarsdepartement Pentagon innrømme at USA har 2000 soldater i Syria, og ikke rundt 500 slik man tidligere har oppgitt. Det opplyser to ikke navngitte amerikanske tjenestemenn til nyhetsbyrået Reuters..
Les mer på NRK


Les mer om:
USAs, Pentagon, USA, Syria, Reuters

Dele artikeln

8 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kan ha 2000, soldateri , Syria
NRK - 24 Nov 17 kl. 22:08

– USA har 2000 soldater i Syria

–Det amerikanske forsvarsdepartementet Pentagon er ventet å annonsere at landet nå har 2000 soldater inne i Syria, opplyser Reuters. Tidligere har USA opplyst at de har rundt 500 soldater i landet, som støtter kurdisk og lokal milits i kampen mot IS..

NRK - 07 Dec 17 kl. 01:23

USA har 2000 soldater i Syria

Det amerikanske forsvarsdepartementet innrømmet onsdag at USA har rundt 2000 soldater i Syria, langt flere enn tidligere opplyst. Det skriver NTB. Talsmann Robert Manning kom med det oppjusterte tallet på en pressebrifing i departementet..

NRK - 09 Jan 18 kl. 10:08

Har nok soldater i Syria

Russland har nok soldater i Syria til å stå imot eventuelle terrorangrep, forsikrer myndighetene i Kreml. Militante opprørere angrep basene med droner natt til 6. januar.

NRK - 07 Jan 18 kl. 10:33

Over 2000 afghanere skal være drept

Over 2000 afghanere, som Iran har sendt til Syria som fremmedkrigere, er drept i krigen, opplyser en iransk tjenestemann til lokale medier. Iran står bak en rekke militser som kjemper på Bashar al-Assads side i Syria..

NRK - 11 Feb 18 kl. 14:45

31 tyrkiske soldater døde i Syria

31 tyrkiske soldater er drept siden Tyrkia innledet offensiven mot kurdiske områder i Nord-Syria i januar, ifølge tyrkiske myndigheter. De opplyser også at 1.266 YPG-soldater er «satt ut av spill».

Dagbladet - 07 Jan 18 kl. 11:24

Over 2000 afghanere skal være drept i Syria

Over 2000 afghanere sendt til Syria som fremmedkrigere, er drept i krigen..

NRK - 03 Feb 18 kl. 17:39

Tre tyrkiske soldater drept i Syria

Tre tyrkiske soldater er drept i Syria og en annen på tyrkisk side av grensen, melder den tyrkiske hæren. Soldatene ble drept i kamper mot kurdiske styrker..

NRK - 03 Feb 18 kl. 17:39

Tyrkiske soldater drept i Syria

tre tyrkiske soldater er drept i Syria og en annen på tyrkisk side av grensen, melder den tyrkiske hæren. Soldatene ble drept i kamper mot kurdiske styrker..

NRK - 06 Dec 17 kl. 04:58

Innstilt på langvarig Syria-oppdrag

USAs forsvar forbereder seg på å bli i Syria så lenge som det kreves for å være sikre på at IS ikke kommer tilbake. Det sier talsmann Eric Pahon i forsvarsdepartementet, melder AFP. USA har for tiden 2.

NRK - 21 Aug 17 kl. 08:07

Russland: Drepte 200 IS-soldater

Russlands forsvarsdepartement opplyser at russiske luftstyrker har drept over 200 IS-soldater i nærheten av Deir Al-Zor i Syria, melder Interfax..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Norge slo Danmark 10-8

De norske curlinggutta klinket til i tredje omgang, og slo Danmark 10-8 i OL. Dermed er det fortsatt mulighet for norsk semifinale. Norge, som nå har to seiere og tre tap hittil i OL, spiller ny kamp søndag kveld lokal tid..

NRK - 15 minutter siden

– Overgrepsdømte bør ha meldeplikt

Barnevoldsutvalget foreslår flere tiltak for å redusere gjentakelsesfaren for personer som er dømt for overgrep mot barn. Meldeplikt etter soning er ett av dem, skriver Aftenposten..

NRK - 15 minutter siden

Norge slo Danmark

De norske curlinggutta klinket til i tredje omgang, og slo Danmark 10-8 i OL. Dermed er det fortsatt mulighet for norsk semifinale. Norge spiller ny kamp søndag kveld lokal tid i Sør-Korea.

NRK - 30 minutter siden

Brann i buddhisttempel i Tibet

Et tempel i Tibet, som tibetanske buddhister anser som sitt aller helligste, begynte å brenne lørdag, opplyser statlige kinesiske medier. Brannen ble imidlertid raskt slukket, og det er ikke meldt om skadde, skriver NTB..

NRK - 1 time siden

Kvinne påkjørt i bergen

En kvinne er fraktet til Haukeland universitetssykehus etter å ha blitt påkjørt i Bergen natt til søndag. Skadeomfanget er ukjent, melder politiet, som ikke mistenker ruskjøring..

NRK - 1 time siden

Trump tvitrer om våpenkontroll

I en Twitter-melding hevder president Donald Trump at heller ikke Demokratene ønsker å innføre våpenkontroll, ettersom de aldri gjorde det da de hadde sjansen. Debatten om våpenkontroll har blusset opp igjen etter skoleskytingen i Florida onsdag..

NRK - 1 time siden

Én til sykehus etter ulykke

En person er kjørt i ambulanse til sykehus med uavklart skadefang etter en snøscooterulykke i Fyresdal i Telemark. Hendelsen skal ha skjedd ved 00.40-tiden, melder politiet..

NRK - 2 timer siden

Mener Tyrkia ikke brukte giftgass

Det hvite hus sier det er «ekstremt lite sannsynlig» at Tyrkia brukte giftgass mot en kurdisk enklave i Nord-Syria, melder nyhetsbyrået AP. Tyrkia avviser også anklagene..

NRK - 3 timer siden

Kilder: Assad og YPG allierer seg

Syriske myndigheter og USA-støttet, kurdisk milits skal samarbeide mot den tyrkiske offensiven mot et kurdiskkontrollert område i Nord-Syria, ifølge kilder. En samarbeidsavtale skal være meglet fram av Russland, skriver NTB..

NRK - 4 timer siden

Over 10.000 brøyteklager i Oslo

Siden årsskiftet har Oslo kommune fått inn over 10.000 klager på håndteringen av snøen, skriver Aftenposten. Bymiljøetaten påpeker at det aldri har vært flere maskiner eller folk i sving med brøyting og snørydding..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt