NRK > Nyheter

Tuesday, 12 December, 22:57

NRK - 25 Nov 17 kl. 10:01

Kan ha 2000 soldater i Syria

I løpet av få dager vil trolig USAs forsvarsdepartement Pentagon innrømme at USA har 2000 soldater i Syria, og ikke rundt 500 slik man tidligere har oppgitt. Det opplyser to ikke navngitte amerikanske tjenestemenn til nyhetsbyrået Reuters..
Les mer på NRK


Les mer om:
USAs, Pentagon, USA, Syria, Reuters

Dele artikeln

3 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kan ha 2000, soldateri , Syria
NRK - 24 Nov 17 kl. 22:08

– USA har 2000 soldater i Syria

–Det amerikanske forsvarsdepartementet Pentagon er ventet å annonsere at landet nå har 2000 soldater inne i Syria, opplyser Reuters. Tidligere har USA opplyst at de har rundt 500 soldater i landet, som støtter kurdisk og lokal milits i kampen mot IS..

NRK - 07 Dec 17 kl. 01:23

USA har 2000 soldater i Syria

Det amerikanske forsvarsdepartementet innrømmet onsdag at USA har rundt 2000 soldater i Syria, langt flere enn tidligere opplyst. Det skriver NTB. Talsmann Robert Manning kom med det oppjusterte tallet på en pressebrifing i departementet..

NRK - 06 Dec 17 kl. 04:58

Innstilt på langvarig Syria-oppdrag

USAs forsvar forbereder seg på å bli i Syria så lenge som det kreves for å være sikre på at IS ikke kommer tilbake. Det sier talsmann Eric Pahon i forsvarsdepartementet, melder AFP. USA har for tiden 2.

NRK - 21 Aug 17 kl. 08:07

Russland: Drepte 200 IS-soldater

Russlands forsvarsdepartement opplyser at russiske luftstyrker har drept over 200 IS-soldater i nærheten av Deir Al-Zor i Syria, melder Interfax..

NRK - 04 Sep 17 kl. 21:29

To russiske soldater drept i Syria

– To russiske soldater er blitt drept i en brann tent av IS i den syriske provinsen Deir ez-Zor, der hæren kjemper mot jihadister, sa Russlands forsvarsminister på mandag, ifølge AFP..

NRK - 30 Nov 17 kl. 15:32

400 soldater sendes hjem fra Syria

Over 400 amerikanske marinesoldater som deltar i kampen mot IS i Syria, blir sendt hjem etter at de allierte styrkene erobret «IS-hovedstaden» Raqqa..

P4 - 14 Oct 17 kl. 18:29

Syria krever at Tyrkia trekker seg ut

Syria krever en umiddelbar og ubetinget tilbaketrekking av tyrkiske soldater fra den syriske provinsen Idlib nordvest i landet, melder statlige medier. Tyrkiske soldater gikk inn i Idlib torsdag kveld, og ifølge Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan, er dette et ledd i iverksettelsen av en såkalt nedtrappingssone, som Tyrkia, Russland og Iran ble enige om tidligere i år. Men dette blir avvist av Syriske myndigheter, som kaller det en tyrkisk aggresjon..

P4 - 14 Oct 17 kl. 18:29

Syria krever at Tyrkia trekker seg ut

Syria krever en umiddelbar og ubetinget tilbaketrekking av tyrkiske soldater fra den syriske provinsen Idlib nordvest i landet, melder statlige medier. Tyrkiske soldater gikk inn i Idlib torsdag kveld, og ifølge Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan, er dette et ledd i iverksettelsen av en såkalt nedtrappingssone, som Tyrkia, Russland og Iran ble enige om tidligere i år. Men dette blir avvist av Syriske myndigheter, som kaller det en tyrkisk aggresjon..

NRK - 05 Dec 17 kl. 19:30

USA:Blir i Syria så lenge vi trengs

Det amerikanske forsvarsdepartementet Pentagon sa tirsdag at USAs soldater blir værende i Syria «så lenge som nødvendig» for å sikre at terrorgruppa IS ikke kommer tilbake..

P4 - 08 Oct 17 kl. 12:28

Tyrkiske styrker skal ha gått inn i Syria

Tyrkiske regjeringsstyrker har i dag vært i kamper med jihadister fra al-Qaida på grensa mellom Tyrkia og Syria. Skuddvekslingen startet da jihadistene åpnet ild mot tyrkiske soldater som var i ferd med å fjerne en mur langs grensen. Det er foreløpig ikke meldt om drepte eller sårede..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Saktekøyring på Vestfoldbanen

Toga går med redusert fart mellom Sandefjord og Larvik grunna ein feil på sporet. Det er ikkje kjent kor tid feilen vil bli retta, seier Bane Nor..

NRK - 15 minutter siden

Gassforsyning snart tilbake

Gassleveringa til fleire europeiske land som vart brote etter ein eksplosjon ved eit anlegg i Austerrike i dag er snart ordna. Eksplosjonen førte til mellombels stopp i leveringa, men no er gassen igjen på veg til Italia, Tyskland og Ungarn..

NRK - 1 time siden

Vestfoldbanen er stengd

Det er stengt for trafikk mellom Sandefjord og Larvik grunna ein feil på sporet. Bane Nor seier at dei jobbar med å rette feilen, men veit ikkje kor lang tid dette vil ta..

NRK - 1 time siden

Ny valdshending på Furuset

Fleire tenåringar var involvert i ein slåstkamp på Furuset i Oslo, dagen etter at ein ung mann vart knivstukke der. Ein person blir sjekka av ambulanse og politiet undersøker kva som har skjedd..

NRK - 1 time siden

32 omkom i trafikkulykke i Kenya

Minst 32 menneske mista livet i ei trafikkulykke der 13 køyretøy var involvert i vestlege Kenya. Ulykka skjedde då ein lastebilsjåfør som flykta frå politiet miste kontrollen over køyretøyet og kolliderte med ein buss, melder NTB..

NRK - 2 timer siden

753 dansarar ut mot trakassering

753 dansarar går i kveld ut i Aftenposten med eit opprop mot seksuell trakassering og overgrep i bransjen. I november gjekk 590 kvinnelege skodespelarar ut i avisa med eit opprop om ukultur i sin bransje..

NRK - 2 timer siden

Solberg lanserte klimasamarbeid

Solberg lanserte klimasamarbeid.

NRK - 2 timer siden

Kina planlegg store flyktningleirar

Kina bur seg å masseflukt frå nabolandet Nord-Korea under ei eventuell konflikt. Det skriv avisa Financial Times. Fem store flyktningleirar er no under planlegging i Jiling-provinsen, nær grensa til Nord-Korea ifølge avisa..

NRK - 3 timer siden

Norge går inn i klimasamarbeid

Saman med Abu Dhabi, Kuwait og New Zealand skal Norge bli med i ei gruppe som skal lage ein «gullstandard» for korleis store fond kan bidra til å fremje klimavennlege investeringar. Det sa statsminister Erna Solberg på klimatoppmøtet i Paris i dag..

NRK - 3 timer siden

Kallar tilbake Anthon Berg-godteri

Godteriprodusenten Toms kallar tilbake fire Anthon Berg-produkt frå taxfreebutikkar i Norge på grunn av funn av oransje plastbitar. Mattilsynet ber kundar som har kjøpt produkta om å kaste dei..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt