NRK > Nyheter

Friday, 16 November, 22:51

NRK - 25 Nov 17 kl. 10:01

Kan ha 2000 soldater i Syria

I løpet av få dager vil trolig USAs forsvarsdepartement Pentagon innrømme at USA har 2000 soldater i Syria, og ikke rundt 500 slik man tidligere har oppgitt. Det opplyser to ikke navngitte amerikanske tjenestemenn til nyhetsbyrået Reuters..
Les mer på NRK


Les mer om:
USAs, Pentagon, USA, Syria, Reuters

Dele artikeln

8 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kan ha 2000, soldateri , Syria
NRK - 24 Nov 17 kl. 22:08

– USA har 2000 soldater i Syria

–Det amerikanske forsvarsdepartementet Pentagon er ventet å annonsere at landet nå har 2000 soldater inne i Syria, opplyser Reuters. Tidligere har USA opplyst at de har rundt 500 soldater i landet, som støtter kurdisk og lokal milits i kampen mot IS..

NRK - 07 Dec 17 kl. 01:23

USA har 2000 soldater i Syria

Det amerikanske forsvarsdepartementet innrømmet onsdag at USA har rundt 2000 soldater i Syria, langt flere enn tidligere opplyst. Det skriver NTB. Talsmann Robert Manning kom med det oppjusterte tallet på en pressebrifing i departementet..

P4 - 04 Apr 18 kl. 17:00

Putin: IS i Syria er ødelagt

Russlands president Vladimir Putin sier terrorgruppen IS i Syria er nedkjempet fullstendig ødelagt. Putin er nå i Tyrkia, der han blant skal diskutere Syria med presidentene til Tyrkia og Iran. De tre skal snakke om gjenoppbygging og arbeidet med en ny grunnlov for Syria.

NRK - 09 Jan 18 kl. 10:08

Har nok soldater i Syria

Russland har nok soldater i Syria til å stå imot eventuelle terrorangrep, forsikrer myndighetene i Kreml. Militante opprørere angrep basene med droner natt til 6. januar.

NRK - 07 Jan 18 kl. 10:33

Over 2000 afghanere skal være drept

Over 2000 afghanere, som Iran har sendt til Syria som fremmedkrigere, er drept i krigen, opplyser en iransk tjenestemann til lokale medier. Iran står bak en rekke militser som kjemper på Bashar al-Assads side i Syria..

NRK - 11 Feb 18 kl. 14:45

31 tyrkiske soldater døde i Syria

31 tyrkiske soldater er drept siden Tyrkia innledet offensiven mot kurdiske områder i Nord-Syria i januar, ifølge tyrkiske myndigheter. De opplyser også at 1.266 YPG-soldater er «satt ut av spill».

P4 - 07 Apr 18 kl. 07:20

250 soldater til Mexico-grensen

Texas forbereder seg nå på å sende 250 soldater til grensen mot Mexico på mandag. Det melder CNN. Dette kommer i tillegg til 100 soldater som allerede er utplassert fra staten på grensen.

Dagbladet - 07 Jan 18 kl. 11:24

Over 2000 afghanere skal være drept i Syria

Over 2000 afghanere sendt til Syria som fremmedkrigere, er drept i krigen..

NRK - 08 Sep 18 kl. 12:24

Angrep nordøst i Syria

Minst 18 soldater er drept i sammenstøt mellom kurdiske soldater og regimestyrker i byen Qamishli nordøst i Syria, ifølge eksilgruppen SOHR og kurdiske styrker. Elleve regimesoldater og sju kurdiske soldater ble drept i angrepet..

NRK - 05 Apr 18 kl. 23:10

2000 til 4000 soldater til grensen

President Donald Trump sier at han ønsker å sende mellom 2.000 og 4.000 soldater i nasjonalgarden til grensen mellom USA og Mexico, melder AP..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

USA stemte imot Golan-resolusjon

USA har for første gang stemt imot en årlig FN-resolusjon som fordømmer Israels okkupasjon av Golanhøydene. Tidligere har amerikanerne avstått fra å stemme. Israel okkuperte Golanhøydene fra Syria i 1967 og annekterte området i 1981..

NRK - 13 timer siden

42 omkom i ulykke i Zimbabwe

Politiet i Zimbabwe opplyser at rundt 40 personar omkom i ei bussulykke i går kveld, melder nyheitsbyrået Ap. Rundt 20 skal vere skadde. Ulykka skjedde i Gwanda-distriktet, rundt 550 kilometer sør for hovudstaden Harare..

NRK - 30 minutter siden

Eksporterer olje fra Kirkuk

Irak er i gang med å eksportere olje fra byen Kirkuk igjen. Regionen vil eksportere mellom 50.000 og 100.

NRK - 1 time siden

Hevder brexitavtale vil avslås

Storbritannias tidligere brexitminister, David Davis sier til TV-kanalen CNBC at statsminister Theresa Mays forslag til brexitavtale vil bli avslått av parlamentet, og at hun må «komme med et annet alternativ»..

NRK - 1 time siden

Lothepus fekk Dialektprisen 2018

Leif Einar «Lothepus» Lothe fekk Dialektprisen 2018 av Norsk Målungdom. Prisen blei overrekt på Det Norske Teatret fredag. – Ver stolt av språket ditt, og drit i kva andre seier, oppmoda Lothepus i takketala si..

NRK - 1 time siden

Vil avholde fredssamtaler i Sverige

FNs utsending for Jemen, Martin Griffiths vil arrangere fredssamtaler snarlig i et forsøk på å få slutt på krigen som har ført til en humanitær katastrofe i landet. Ifølge Griffiths vil både landets saudisk-støttede regjering og houthiene delta..

NRK - 1 time siden

Dømt etter angrep mot flyplass

En tyrkisk domstol har dømt seks antatte IS-tilknyttede personer til fengsel på livstid etter et angrep mot Istanbuls hovedflyplass i 2016, melder det tyrkiske nyhetsbyrået Anadolu. 45 personer ble drept i angrepet mot Atatürk-flyplassen..

NRK - 1 time siden

Amerikaner i Nord-Korea løslatt

En amerikansk statsborger som i oktober ble arrestert etter å ha krysset grensen fra Kina til Nord-Korea ulovlig, er løslatt. USAs utenriksminister Mike Pompeo takker Nord-Korea og Sverige for samarbeidet i løslatelsen av amerikaneren..

NRK - 2 timer siden

Samtaler mellom Erdogan og Trump

Tyrkias president Erdogan og USAs president Trump skal i en telefonsamtale i dag blant annet blitt enige om at alle aspekter ved drapet på den saudiske journalisten Jamal Khashoggi skal bli avdekket..

NRK - 2 timer siden

37 drept i sammenstøt

37 personer er funnet døde i byen Alindao i Den sentralafrikanske republikk etter kamper mellom væpnede grupper i området, opplyser FN til nyhetsbyrået AFP..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt