NRK > Nyheter

Friday, 17 August, 10:53

NRK - 25 Nov 17 kl. 10:01

Kan ha 2000 soldater i Syria

I løpet av få dager vil trolig USAs forsvarsdepartement Pentagon innrømme at USA har 2000 soldater i Syria, og ikke rundt 500 slik man tidligere har oppgitt. Det opplyser to ikke navngitte amerikanske tjenestemenn til nyhetsbyrået Reuters..
Les mer på NRK


Les mer om:
USAs, Pentagon, USA, Syria, Reuters

Dele artikeln

8 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kan ha 2000, soldateri , Syria
NRK - 24 Nov 17 kl. 22:08

– USA har 2000 soldater i Syria

–Det amerikanske forsvarsdepartementet Pentagon er ventet å annonsere at landet nå har 2000 soldater inne i Syria, opplyser Reuters. Tidligere har USA opplyst at de har rundt 500 soldater i landet, som støtter kurdisk og lokal milits i kampen mot IS..

NRK - 07 Dec 17 kl. 01:23

USA har 2000 soldater i Syria

Det amerikanske forsvarsdepartementet innrømmet onsdag at USA har rundt 2000 soldater i Syria, langt flere enn tidligere opplyst. Det skriver NTB. Talsmann Robert Manning kom med det oppjusterte tallet på en pressebrifing i departementet..

P4 - 04 Apr 18 kl. 17:00

Putin: IS i Syria er ødelagt

Russlands president Vladimir Putin sier terrorgruppen IS i Syria er nedkjempet fullstendig ødelagt. Putin er nå i Tyrkia, der han blant skal diskutere Syria med presidentene til Tyrkia og Iran. De tre skal snakke om gjenoppbygging og arbeidet med en ny grunnlov for Syria.

NRK - 09 Jan 18 kl. 10:08

Har nok soldater i Syria

Russland har nok soldater i Syria til å stå imot eventuelle terrorangrep, forsikrer myndighetene i Kreml. Militante opprørere angrep basene med droner natt til 6. januar.

NRK - 07 Jan 18 kl. 10:33

Over 2000 afghanere skal være drept

Over 2000 afghanere, som Iran har sendt til Syria som fremmedkrigere, er drept i krigen, opplyser en iransk tjenestemann til lokale medier. Iran står bak en rekke militser som kjemper på Bashar al-Assads side i Syria..

NRK - 11 Feb 18 kl. 14:45

31 tyrkiske soldater døde i Syria

31 tyrkiske soldater er drept siden Tyrkia innledet offensiven mot kurdiske områder i Nord-Syria i januar, ifølge tyrkiske myndigheter. De opplyser også at 1.266 YPG-soldater er «satt ut av spill».

P4 - 07 Apr 18 kl. 07:20

250 soldater til Mexico-grensen

Texas forbereder seg nå på å sende 250 soldater til grensen mot Mexico på mandag. Det melder CNN. Dette kommer i tillegg til 100 soldater som allerede er utplassert fra staten på grensen.

Dagbladet - 07 Jan 18 kl. 11:24

Over 2000 afghanere skal være drept i Syria

Over 2000 afghanere sendt til Syria som fremmedkrigere, er drept i krigen..

NRK - 05 Apr 18 kl. 23:10

2000 til 4000 soldater til grensen

President Donald Trump sier at han ønsker å sende mellom 2.000 og 4.000 soldater i nasjonalgarden til grensen mellom USA og Mexico, melder AP..

NRK - 27 May 18 kl. 11:12

Russiske soldater drept i Syria

Fire russiske soldater er drept i av syriske opprørere i Deir Ezzor-provinsen øst i Syria, opplyser det russiske forsvarsdepartementet ifølge nyhetsbyrået AFP..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Flytedokk kantra med norsk båt

Ein flytedokk i Hirtshals i Danmark har gått rundt. Om bord var den norske fiskebåten Hardhaus, skriv Sysla. Båten frå Austevoll var inne for måling og klassearbeid.

NRK - 5 minutter siden

Færre sauer drept av rovvilt

En foreløpig oversikt viser at 825 sauer ble drept av ulv, bjørn, gaupe, jerv og kongeørn fram til 1. august. I fjor på samme tid var 850 sauer tatt av rovvilt, og dermed har man hatt en svak nedgang, skiver NTB..

NRK - 45 minutter siden

Krever ni års forvaring

20-åringen som knivstakk en jente 17 ganger, bør dømmes til ni års forvaring, med en minstetid på seks år, mener aktor i saken, statsadvokat Vibeke Gjøslien Martins. Hun la også ned påstand om at tiltalte ilegges kontaktforbud overfor fornærmede..

NRK - 45 minutter siden

Flytedokk kantra i Danmark

Ein flytedokk i Hirtshals i Danmark har gått rundt. Om bord var den norske fiskebåten Hardhaus, skriv Sysla. Båten frå Austevoll var inne for måling og klassearbeid.

NRK - 1 time siden

Alvorlig bussulykke i Tyskland

Flere personer er alvorlig skadd etter en bussulykke på motorveien A19 i Tyskland. Bussen med 60 personer om bord var på vei fra Stockholm til Berlin da den havnet utenfor veien 15 mil før bestemmelsesmålet, melder Aftonbladet..

NRK - 1 time siden

Benny Andersen er død

Dikter og forfatter Benny Andersen er død, 88 år gammel. Andersen er i Danmark en elsket nasjonalpoet. I Norge er han mest kjent for sitt samarbeid med sangeren Povl Dissing..

NRK - 2 timer siden

Sjelden rotte dukket opp i Peru

En svært sjelden ganger som kalles bambusrotta, har dukket opp igjen i Machu Picchu-ruinene etter å ha vært borte i ti år. Nå er den til overmål fotografert..

NRK - 3 timer siden

Mangler 1200 lærerårsverk

Ved inngangen til det nye skoleåret mangler det fortsatt rundt 1.200 lærerårsverk for å oppfylle den nye lærernormen, ifølge Utdanningsdirektoratet, skriver VG..

NRK - 3 timer siden

Fly sklei av rullebanen

Et kinesisk fly sklei av rullebanen og mistet en motor og et hjul da det forsøkte å avbryte landingen på flyplassen i Manila på Filippinene. Det var kraftig regn og dårlig sikt. Fire personer ble lettere skadd..

NRK - 3 timer siden

Google-ansatte med sensur-protest

Flere hundre Google-ansatte har skrevet under et opprop mot selskapets planer om å lansere en sensurert utgave av søkemotoren på det kinesiske markedet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt