NRK > Nyheter

Sunday, 22 September, 04:23

NRK - 12 Sep 19 kl. 08:01

Kan felle ulv i Sogn og Fjordane

Etter flere drepte sauer i Ytre Sogn og Sunnfjord har Statens naturoppsyn gitt fellingstillatelse for en ulv i Høyanger, Hyllestad og Fjaler..
Les mer på NRK


Les mer om:
Ytre Sogn, Sunnfjord, Statens, Høyanger, Fjaler, Sogn, Fjordane

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kan felle, ulvi , Sognog , Fjordane
P4 - 03 Jul 19 kl. 05:35

Sogn og Fjordane best forberedt på atomkrise

Sogn og Fjordane er det fylket i Norge som er best forberedt på en atomulykke. Fylket har flest jodtabletter pr. innbygger, viser tall fra Apotekforeningen.

VG - 20 Aug 19 kl. 10:13

Polsk statsborger siktet for menneskehandel i Sogn og Fjordane

SOGN OG FJORDANE (VG) Mellom 30 og 40 polske sesongarbeidere er mulige ofre for menneskehandel. Én polsk mann er pågrepet..

VG - 30 Jul 19 kl. 17:45

Minst én bil tatt av ras i Sogn og Fjordane

Det er gått flere jordras langs E39 i Jølster kommune i Sogn og Fjordane. Over hundre mennesker er evakuert, og flere står uten mobil- og internett i området..

VG - 30 Jul 19 kl. 17:45

Får ikke søkt på land i rasområdet i Sogn og Fjordane

Det er gått flere jordras langs E39 i Jølster kommune i Sogn og Fjordane. Over 150 mennesker er evakuert, og flere står uten mobil- og internett i området..

VG - 30 Jul 19 kl. 17:45

Minst én bil skal være tatt av ras i Sogn og Fjordane

Det er gått flere jordras langs E39 i Jølster kommune i Sogn og Fjordane. Over hundre mennesker er evakuert, og flere står uten mobil- og internett i området..

NRK - 03 Sep 19 kl. 13:14

Mann frifunnet for gruppevoldtekt

En mann i 30-årene er i Sogn og Fjordane tingrett frifunnet for gruppevoldtekt av en kvinnelig student i Sogndal, skriv Sogn Avis. To andre menn er dømt til fengsel for grov voldtekt. Et flertall av dommerne mener den tredje mannen er uskyldig..

VG - 20 Aug 19 kl. 10:13

Polsk mann siktet for menneskehandel i Sogn og Fjordane

Mannen ble pågrepet mandag i forbindelse med et tilsyn gjennomført av Arbeidstilsynet..

Aftenposten - 18 Jul 19 kl. 13:21

To barn igjen i båten da mann falt over bord

Et redningshelikopter søker etter mannen utenfor Bjergeneset i Dalsfjorden i Sogn og Fjordane..

P4 - 06 Jul 19 kl. 18:18

Tysk bobil i løse lufta

Et tysk ektepar slapp med skrekken da deler av bobilen de satt i ble hengene i løse lufta ved utsiktspunktet Stegastein i Aurland i Sogn og Fjordane. Ifølge Sogn avis havnet bobilen utenfor kanten av veien da den ble rygget bakover. En bilberger måtte hjelpe det tyske ekteparet og bobilen over på fast grunn igjen.

P4 - 08 Jun 19 kl. 23:41

Redningaksjon etter paragliderulykke

En paraglider har krasjlandet ved Loen i Nordfjord i Sogn og Fjordane. Redningshelikopter og redningsgruppe er på vei til stedet. Politiet opplyser at skadeomfanget er ukjent..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

– Kan føre til en slutt på krigen

FNs spesialutsending til Jemen sier at Houthi-militsens stans i alle drone- og missilangrep mot Saudi-Arabia kan føre til en slutt på borgerkrigen i Jemen. Houthi-bevegelsenskunngjorde lørdag at de innstiller angrepene mot Saudi-Arabia..

NRK - 1 time siden

Over 100 skadd i Albania

Over hundre mennesker skal være skadd etter flere kraftige jordskjelv ved den albanske hovedstaden Tirana lørdag. Nettstedet Shqiptarja siterer helsemyndighetene på at minst 108 personer har fått skader i forbindelse med skjelvene..

NRK - 1 time siden

Nytt jordskjelv i Albania

Like over midnatt til søndag ble det registrert et etterskjelv med styrke på 4,8 i Albania. Det er ikke blitt meldt ytterligere ødeleggelser. Det siste skjelvet kom sju minutter over midnatt.

NRK - 2 timer siden

Brann på gård i Nome slukket

To bygninger er nedbrent etter en brann på en gård i Nome i Telemark lørdag. Ingen mennesker eller dyr kom til skade i brannen. Ti hester ble evakuert i forbindelse med brannen.

NRK - 2 timer siden

Thomas Cook på randen av konkurs

Det store britiske reiseselskapet Thomas Cook er på randen av konkurs etter at investorene nektet å trå til med en redningsoperasjon. Selskapet har 22.000 ansatte, hvorav 9.

NRK - 3 timer siden

Nye demonstrasjoner i Egypt

Hundrevis av mennesker ble møtt med tåregass fra sikkerhetsstyrker da de deltok i demonstrasjoner mot president Abdel-Fattah al-Sisi i havnebyen Suez lørdag kveld. Demonstrantene krever at presidenten går av. Også fredag var det protester i Egypt..

NRK - 3 timer siden

Orkan nedjustert til tropisk storm

Orkanen Lorena, som er på vei mot Mexicos fastland, har svekket seg og ble lørdag nedjustert til tropisk storm. Det er ventet sterk vind og mye regn når den tropiske stormen treffer nordvest i Mexico søndag morgen, ifølge USAs orkansenter..

NRK - 4 timer siden

Colombias president advarer Maduro

Colombias president, Ivan Duque, sammenligner Venezuelas president, Nicolás Maduro, med den serbiske krigsforbryteren Slobodan Milosevi, i et intervju med nyhetsbyrået AP. Han sier Maduro gjør en stor feil, dersom han skulle finne på å angripe..

NRK - 4 timer siden

Island bøtelagt etter Eurovision

Arrangørene av den europeiske finalen i Melodi Grand Prix har bøtelagt det islandske bidraget etter årets finale i Tel Aviv i Israel fordi de viste det palestinske flagget. Den europeiske kringkastingsunionen (EBU) sier ikke noe om botens beløp..

NRK - 4 timer siden

Mann tatt i 175 km/h i 90-sonen

En mann i 30-årene fikk førerkortet beslaglagt i Nordbytunnelen i Akershus lørdag kveld. Mannen kjørte i 175 kilometer i timen. I tunnelen mellom Ås og Frogn på E6 er fartsgrensen 90 kilometer i timen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt