NRK > Nyheter

Wednesday, 26 February, 08:36

NRK - 12 Sep 19 kl. 08:01

Kan felle ulv i Sogn og Fjordane

Etter flere drepte sauer i Ytre Sogn og Sunnfjord har Statens naturoppsyn gitt fellingstillatelse for en ulv i Høyanger, Hyllestad og Fjaler..
Les mer på NRK


Les mer om:
Ytre Sogn, Sunnfjord, Statens, Høyanger, Fjaler, Sogn, Fjordane

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kan felle, ulvi , Sognog , Fjordane
P4 - 03 Jul 19 kl. 05:35

Sogn og Fjordane best forberedt på atomkrise

Sogn og Fjordane er det fylket i Norge som er best forberedt på en atomulykke. Fylket har flest jodtabletter pr. innbygger, viser tall fra Apotekforeningen.

NRK - 20 Dec 19 kl. 20:04

Sogn og Fjordane toppar netthandel

Sogn og Fjordane er på netthandelstoppen i Noreg, ifølge fersk statistikk frå betalingsselskapet Klarna. I tillegg er Flora på andreplass på kommunetoppen, skriv Firdaposten. Julehandelen vaks med 15 prosent i desember..

VG - 20 Aug 19 kl. 10:13

Polsk statsborger siktet for menneskehandel i Sogn og Fjordane

SOGN OG FJORDANE (VG) Mellom 30 og 40 polske sesongarbeidere er mulige ofre for menneskehandel. Én polsk mann er pågrepet..

NRK - 31 Oct 19 kl. 15:22

Jordskjelv på Vestlandet

NORSAR har registrert et jordskjelv på 3,2 i Sogn og Fjordane. Skjelvet, som beskrives som mellomstort, ble registrert både i Sogn og Fjordane og Møre og Romsdal..

VG - 30 Jul 19 kl. 17:45

Minst én bil tatt av ras i Sogn og Fjordane

Det er gått flere jordras langs E39 i Jølster kommune i Sogn og Fjordane. Over hundre mennesker er evakuert, og flere står uten mobil- og internett i området..

VG - 30 Jul 19 kl. 17:45

Får ikke søkt på land i rasområdet i Sogn og Fjordane

Det er gått flere jordras langs E39 i Jølster kommune i Sogn og Fjordane. Over 150 mennesker er evakuert, og flere står uten mobil- og internett i området..

VG - 30 Jul 19 kl. 17:45

Minst én bil skal være tatt av ras i Sogn og Fjordane

Det er gått flere jordras langs E39 i Jølster kommune i Sogn og Fjordane. Over hundre mennesker er evakuert, og flere står uten mobil- og internett i området..

P4 - 22 Dec 19 kl. 20:07

Fylkesskilt stjålet

En drøy uke før Sogn og Fjordane og Hordaland blir til Vestland fylke, er det noen som har stjålet Sogn og Fjordane-skiltet som sto langs riksveg 52 på Hemsedalsfjellet. Skiltet forsvant trolig onsdag eller natt til torsdag,opplyser Statens Vegvesen til NRK. Så langt er ingen mistenkt.

Aftenposten - 24 Oct 19 kl. 05:46

Motorsyklist omkom i ulykke på E39 i Sogn

En motorsyklist mistet onsdag kveld livet i en kollisjon med en personbil på E39 mellom Lavik og Vadheim på Norevik i Sogn og Fjordane..

P4 - 31 Dec 19 kl. 17:22

Skal sprenge i rasområde

I morgen skal det sprenges i rasområdet som har ført til at rundt 200 personer har vært isolert i Vik kommune i Sogn og Fjordane siden søndag. Det melder Sogn avis. Veitrafikksentralen ber folk respektere sperreområdet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Kan ta ti år å rive atomreaktor

Rivingen av de fire kjernekraftreaktorene på Ringhals i Sverige vil ikke være gjennomført før etter 2030. Først må den tømmes for brensel før radioaktive deler kan tas bort. Dette vil ta åtte år.

NRK - 10 minutter siden

110.000 personer arbeidsledige

Statistisk sentralbyrås arbeidskraftundersøkelse viser at arbeidsledigheten lå på 3,9 prosent i desember, justert for sesongvariasjoner. I alt var 110.000 personer arbeidsledige i desember, målt som gjennomsnittet av perioden november til januar..

NRK - 30 minutter siden

Milliardunderskudd for SAS

SAS sitt regnskap for november viser at selskapet gikk på et underskudd på 1,1 milliarder svenske kroner før skatt. Årsakene er lavere etterspørsel i deler av hjemmemarkedet, nye regnskapsregler og utbredelse av koronaviruset, skriver DN..

NRK - 15 minutter siden

Forsøker å redde atomavtalen

Diplomater fra Iran, Kina, Russland, EU, Storbritannia, Frankrike, Tyskland møtes i dag i Østerike. Målet er å redde det som er igjen av atomavtalen med Iran, men prosessen kan også føre til kollaps og at FN-sanksjoner mot Iran blir gjeninnført..

NRK - 30 minutter siden

SAS gikk med underskudd

SAS sitt regnskap for november viser at selskapet gikk på et underskudd på underskudd 1,1 milliarder svenske kroner før skatt. Flyselskapet mister ekstra mye inntekter fordi Kina-flyvninger er innstilt, skriver DN..

NRK - 1 time siden

Har fått virus-symptomer

Flere titall passasjerer som har fått forlate det virusrammede cruiseskipet Diamond Princess, har fått feber og andre symptomer, opplyser Japans helseminister. Departementet har fått melding om at 45 personer fra skipet har enkelte symptomer..

NRK - 1 time siden

Historisk mild vinter i åtte fylker

I åtte fylker vil gjennomsnittstemperaturen i vintermånedene desember, januar og februar være den høyeste noensinne, opplyser Meteorologisk institutt. Fylkene er Innlandet, Viken, Oslo, Vestfold og Telemark, Agder, Rogaland, Vestland og Trøndelag..

NRK - 1 time siden

20 døde i demonstrasjoner i India

I New Delhi i India er 20 mennesker døde og 189 skadet i demonstrasjoner i forbindelse med den nye statsborgerskapsloven. Delstatens statsminister Arvind Kejriwal ber regjeringen om å innføre portforbud og sende soldater til områder som er berørt..

NRK - 1 time siden

Stanser flyginger fra Sør-Korea

Filippinene stanser alle flyginger fra den sørkoreanske provinsen, Nord-Gyeongsang på grunn av det nye koronaviruset. Over 1000 mennesker er smittet av viruset i Sør-Korea. Flesteparten er fra byen Daegu i provinsen Nord-Gyeongsang..

NRK - 1 time siden

Drapssiktet kan straffes

Mannen som er siktet for drap på en kvinne i Moss er strafferettslig tilregnelig. Det er konklusjonen i rapporten fra sakkyndig psykiater skriver Moss Avis. Mannen har tidligere erkjent de faktiske forholdene, men ikke tatt stilling til straffskyld.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt