NRK > Nyheter

Sunday, 18 February, 04:04

NRK - 25 Nov 17 kl. 09:23

Kan få 21 års fengsel for voldtekt

Mandag starter rettssaken mot en nå 42 år gammel mann fra Romerike i Akershus. Ifølge tiltalen voldtok han to jenter i Oslo for 17 år siden og kan få fengselsstraff på 21 år..
Les mer på NRK


Les mer om:
Romerike, Akershus, Oslo

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kan 21 , års, fengsel, for, voldtekt
NRK - 10 Oct 17 kl. 23:28

Fengsel for å røyke på stranda

Store mengder sigarettstumper forsøpler strendene i Thailand. Nå forbyr thailandske myndigheter at det røykes der og straffer det med kraftig bot og fengsel. Brudd på forbudet kan gi en bot på 23.

NRK - 20 Sep 17 kl. 13:36

Fengsel for overgrep mot døtre

En pastor i Midt-Norge er i Frostating lagmannsrett dømt til åtte og et halvt års fengsel for seksuelle overgrep mot døtrene sine. Kona er dømt til fengsel i et år for grov mishandling..

NRK - 24 Jan 18 kl. 18:46

Nasser dømt til 175 år i fengsel

Den tidligere turnlandslegen Larry Nasser var allerede dømt til 60 år i fengsel for besittelse av overgrepsmateriale. Onsdag fikk han dommen for fysiske overgrep mot blant andre amerikanske landslagsturnere, og dømt til 175 år i fengsel..

NRK - 01 Dec 17 kl. 16:09

Familiefar dømt til fengsel

I dag falt dommen for mannen i 50-årene fra Helgeland og hans to sønner, som sto tiltalt for seksuelle overgrep. Faren får fire og et halvt års fengsel, mens den ene sønnen dømmes til fem og et halvt års fengsel. Den siste sønnen er frifunnet..

NRK - 17 Aug 17 kl. 01:20

37 døde i fengsel

Minst 37 personer er drept i sammenstøt mellom sikkerhetsstyrker og innsatte i et fengsel sør i Venezuela. Volden startet med at det tirsdag kveld oppsto kamper mellom innsatte og voktere i et fengsel i Amazonas, opplyser guvernøren i delstaten..

NRK - 01 Sep 17 kl. 08:41

Trener dømt til fengsel

En trener i 30-årene er i Asker og Bærum tingrett dømt til åtte måneder fengsel for seksuell omgang med en 14 år gammel jente, skriver Budstikka. Aktor la ned påstand om 11 måneder fengsel. Treneren erkjente skyld og fikk derfor redusert straffen..

P4 - 02 Sep 17 kl. 12:30

Danske dømt til 325 års fengsel

En dansk mann er dømt til 325 års fengsel i USA. En domstol i Virginia dømte mannen for å ha lastet ned overgrepsvideoer av barn, melder NTB. Dansken hadde permanent arbeids- og oppholdstillatelse i i USA, og erkjente seg skyldig i 37 tilfeller av nedlastning av overgrepsmateriale, ifølge lokale medier.

P4 - 26 Aug 17 kl. 18:14

Betinget fengsel for kaninmishandling

En 18 år gammel mann er dømt til seks måneders betinget fengsel for å ha mishandlet en kanin på det groveste. Mannen bidro ifølge dommen da en av kaninene ble stukket med kniv i ryggen, og kaninen fikk også ørene kuttet av. I februar ble en av 18-åringens kamerater dømt til to års fengsel for både dyremishandlingen, og for vold mot mennesker..

NRK - 30 Nov 17 kl. 08:46

Dømt til livstid for andre gang

Den tidligere marineoffiseren Alfredo Astizs er for andre gang dømt til livsvarig fengsel for forbrytelser han begikk i et fengsel for politiske fanger under Argentinas diktaturperiode. Totalt 29 mennesker ble dømt til livsvarig fengsel i rettssaken..

P4 - 24 Dec 17 kl. 15:31

Fengsel for voldtekt

En mann er dømt til fengsel i to år, en annen til 120 dagers betinget fengsel, for voldtekt av en kvinne på en restaurant i Oslo, våren 2014. De to dømte mennene jobbet på kjøkkenet på restauranten, der kvinnen hadde sin første arbeidsdag som servitør. Voldtekten skjedde på et nachspiel senere den kvelden.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Norge slo Danmark 10-8

De norske curlinggutta klinket til i tredje omgang, og slo Danmark 10-8 i OL. Dermed er det fortsatt mulighet for norsk semifinale. Norge, som nå har to seiere og tre tap hittil i OL, spiller ny kamp søndag kveld lokal tid..

NRK - 15 minutter siden

– Overgrepsdømte bør ha meldeplikt

Barnevoldsutvalget foreslår flere tiltak for å redusere gjentakelsesfaren for personer som er dømt for overgrep mot barn. Meldeplikt etter soning er ett av dem, skriver Aftenposten..

NRK - 15 minutter siden

Norge slo Danmark

De norske curlinggutta klinket til i tredje omgang, og slo Danmark 10-8 i OL. Dermed er det fortsatt mulighet for norsk semifinale. Norge spiller ny kamp søndag kveld lokal tid i Sør-Korea.

NRK - 30 minutter siden

Brann i buddhisttempel i Tibet

Et tempel i Tibet, som tibetanske buddhister anser som sitt aller helligste, begynte å brenne lørdag, opplyser statlige kinesiske medier. Brannen ble imidlertid raskt slukket, og det er ikke meldt om skadde, skriver NTB..

NRK - 1 time siden

Kvinne påkjørt i bergen

En kvinne er fraktet til Haukeland universitetssykehus etter å ha blitt påkjørt i Bergen natt til søndag. Skadeomfanget er ukjent, melder politiet, som ikke mistenker ruskjøring..

NRK - 45 minutter siden

Trump tvitrer om våpenkontroll

I en Twitter-melding hevder president Donald Trump at heller ikke Demokratene ønsker å innføre våpenkontroll, ettersom de aldri gjorde det da de hadde sjansen. Debatten om våpenkontroll har blusset opp igjen etter skoleskytingen i Florida onsdag..

NRK - 1 time siden

Én til sykehus etter ulykke

En person er kjørt i ambulanse til sykehus med uavklart skadefang etter en snøscooterulykke i Fyresdal i Telemark. Hendelsen skal ha skjedd ved 00.40-tiden, melder politiet..

NRK - 1 time siden

Mener Tyrkia ikke brukte giftgass

Det hvite hus sier det er «ekstremt lite sannsynlig» at Tyrkia brukte giftgass mot en kurdisk enklave i Nord-Syria, melder nyhetsbyrået AP. Tyrkia avviser også anklagene..

NRK - 3 timer siden

Kilder: Assad og YPG allierer seg

Syriske myndigheter og USA-støttet, kurdisk milits skal samarbeide mot den tyrkiske offensiven mot et kurdiskkontrollert område i Nord-Syria, ifølge kilder. En samarbeidsavtale skal være meglet fram av Russland, skriver NTB..

NRK - 4 timer siden

Over 10.000 brøyteklager i Oslo

Siden årsskiftet har Oslo kommune fått inn over 10.000 klager på håndteringen av snøen, skriver Aftenposten. Bymiljøetaten påpeker at det aldri har vært flere maskiner eller folk i sving med brøyting og snørydding..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt