NRK > Nyheter

Tuesday, 12 December, 22:58

NRK - 25 Nov 17 kl. 09:23

Kan få 21 års fengsel for voldtekt

Mandag starter rettssaken mot en nå 42 år gammel mann fra Romerike i Akershus. Ifølge tiltalen voldtok han to jenter i Oslo for 17 år siden og kan få fengselsstraff på 21 år..
Les mer på NRK


Les mer om:
Romerike, Akershus, Oslo

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kan 21 , års, fengsel, for, voldtekt
NRK - 10 Oct 17 kl. 23:28

Fengsel for å røyke på stranda

Store mengder sigarettstumper forsøpler strendene i Thailand. Nå forbyr thailandske myndigheter at det røykes der og straffer det med kraftig bot og fengsel. Brudd på forbudet kan gi en bot på 23.

NRK - 20 Sep 17 kl. 13:36

Fengsel for overgrep mot døtre

En pastor i Midt-Norge er i Frostating lagmannsrett dømt til åtte og et halvt års fengsel for seksuelle overgrep mot døtrene sine. Kona er dømt til fengsel i et år for grov mishandling..

NRK - 17 Aug 17 kl. 01:20

37 døde i fengsel

Minst 37 personer er drept i sammenstøt mellom sikkerhetsstyrker og innsatte i et fengsel sør i Venezuela. Volden startet med at det tirsdag kveld oppsto kamper mellom innsatte og voktere i et fengsel i Amazonas, opplyser guvernøren i delstaten..

NRK - 01 Dec 17 kl. 16:09

Familiefar dømt til fengsel

I dag falt dommen for mannen i 50-årene fra Helgeland og hans to sønner, som sto tiltalt for seksuelle overgrep. Faren får fire og et halvt års fengsel, mens den ene sønnen dømmes til fem og et halvt års fengsel. Den siste sønnen er frifunnet..

NRK - 01 Sep 17 kl. 08:41

Trener dømt til fengsel

En trener i 30-årene er i Asker og Bærum tingrett dømt til åtte måneder fengsel for seksuell omgang med en 14 år gammel jente, skriver Budstikka. Aktor la ned påstand om 11 måneder fengsel. Treneren erkjente skyld og fikk derfor redusert straffen..

P4 - 02 Sep 17 kl. 12:30

Danske dømt til 325 års fengsel

En dansk mann er dømt til 325 års fengsel i USA. En domstol i Virginia dømte mannen for å ha lastet ned overgrepsvideoer av barn, melder NTB. Dansken hadde permanent arbeids- og oppholdstillatelse i i USA, og erkjente seg skyldig i 37 tilfeller av nedlastning av overgrepsmateriale, ifølge lokale medier.

P4 - 26 Aug 17 kl. 18:14

Betinget fengsel for kaninmishandling

En 18 år gammel mann er dømt til seks måneders betinget fengsel for å ha mishandlet en kanin på det groveste. Mannen bidro ifølge dommen da en av kaninene ble stukket med kniv i ryggen, og kaninen fikk også ørene kuttet av. I februar ble en av 18-åringens kamerater dømt til to års fengsel for både dyremishandlingen, og for vold mot mennesker..

NRK - 30 Nov 17 kl. 08:46

Dømt til livstid for andre gang

Den tidligere marineoffiseren Alfredo Astizs er for andre gang dømt til livsvarig fengsel for forbrytelser han begikk i et fengsel for politiske fanger under Argentinas diktaturperiode. Totalt 29 mennesker ble dømt til livsvarig fengsel i rettssaken..

P4 - 01 Aug 17 kl. 16:44

90 dagers fengsel for innsidehandel

En tidligere investeringsdirektør er dømt til 90 dagers fengsel for å ha solgt private aksjer rett før arbeidsgiveren bestemte seg for å dumpe sin portefølje av de samme aksjene. Det skriver Dagens Næringsliv. Familieselskapet til mannen får inndratt vel 216.

NRK - 26 Oct 17 kl. 11:15

Aktor ber om 15 års fengsel

Aktor Jorild Steindal ber om 15 års fengsel for Ballangen-mannen, som er tiltalt for drap og drapsforsøk på to fornærmede. 24-åringen står tiltalt for drap og drapsforsøk etter knivstikking i Narvik. Strafferammen er inntil 21 års fengsel..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Saktekøyring på Vestfoldbanen

Toga går med redusert fart mellom Sandefjord og Larvik grunna ein feil på sporet. Det er ikkje kjent kor tid feilen vil bli retta, seier Bane Nor..

NRK - 15 minutter siden

Gassforsyning snart tilbake

Gassleveringa til fleire europeiske land som vart brote etter ein eksplosjon ved eit anlegg i Austerrike i dag er snart ordna. Eksplosjonen førte til mellombels stopp i leveringa, men no er gassen igjen på veg til Italia, Tyskland og Ungarn..

NRK - 1 time siden

Vestfoldbanen er stengd

Det er stengt for trafikk mellom Sandefjord og Larvik grunna ein feil på sporet. Bane Nor seier at dei jobbar med å rette feilen, men veit ikkje kor lang tid dette vil ta..

NRK - 1 time siden

Ny valdshending på Furuset

Fleire tenåringar var involvert i ein slåstkamp på Furuset i Oslo, dagen etter at ein ung mann vart knivstukke der. Ein person blir sjekka av ambulanse og politiet undersøker kva som har skjedd..

NRK - 1 time siden

32 omkom i trafikkulykke i Kenya

Minst 32 menneske mista livet i ei trafikkulykke der 13 køyretøy var involvert i vestlege Kenya. Ulykka skjedde då ein lastebilsjåfør som flykta frå politiet miste kontrollen over køyretøyet og kolliderte med ein buss, melder NTB..

NRK - 2 timer siden

753 dansarar ut mot trakassering

753 dansarar går i kveld ut i Aftenposten med eit opprop mot seksuell trakassering og overgrep i bransjen. I november gjekk 590 kvinnelege skodespelarar ut i avisa med eit opprop om ukultur i sin bransje..

NRK - 2 timer siden

Solberg lanserte klimasamarbeid

Solberg lanserte klimasamarbeid.

NRK - 2 timer siden

Kina planlegg store flyktningleirar

Kina bur seg å masseflukt frå nabolandet Nord-Korea under ei eventuell konflikt. Det skriv avisa Financial Times. Fem store flyktningleirar er no under planlegging i Jiling-provinsen, nær grensa til Nord-Korea ifølge avisa..

NRK - 3 timer siden

Norge går inn i klimasamarbeid

Saman med Abu Dhabi, Kuwait og New Zealand skal Norge bli med i ei gruppe som skal lage ein «gullstandard» for korleis store fond kan bidra til å fremje klimavennlege investeringar. Det sa statsminister Erna Solberg på klimatoppmøtet i Paris i dag..

NRK - 3 timer siden

Kallar tilbake Anthon Berg-godteri

Godteriprodusenten Toms kallar tilbake fire Anthon Berg-produkt frå taxfreebutikkar i Norge på grunn av funn av oransje plastbitar. Mattilsynet ber kundar som har kjøpt produkta om å kaste dei..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt