NRK > Nyheter

Mandag, 13 Juli, 18:37

NRK - 12 nov. 19 kl. 15:04

Kan bli open høyring

Eva Kristin Hansen (Ap) blir saksordførar for kontrollkomiteen si gransking av trygdeskandalen, skriv Aftenposten. Det kan bli open høyring om saka før jul..
Les mer på NRK


Les mer om:
Kristin Hansen, Aftenposten

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kan bli open, høyring
NRK - 12 nov. 19 kl. 15:04

Open høyring om trygdeskandalen

Det blir open høyring om trygdeskandalen på Stortinget, melder Aftenposten. Eva Kristin Hansen frå Arbeidarpartiet vil vere saksordførar..

NRK - 15 mai 20 kl. 22:31

Stengt over Hardangervidda

Rv 7 over Hardangervidda er stengt for personbilar, opplyser Vegtrafikksentralen. Vegen er open for kolonnekøyring for lastebiler over 7,5 tonn..

NRK - 08 des. 19 kl. 11:26

Hardangervidda open for fri ferdsel

Hardangervidda er no opna for fri ferdsel etter at det i morgontimane var kolonnekøyring. Vegtrafikksentralen åtvarar likevel mot snø- og isdekke og redusert sikt med kraftige snøbyer..

NRK - 23 juni 20 kl. 11:32

Politi sikta for promillekøyring

Ein politibetjent i Vest politidistrikt er sikta for promillekøyring og for ikkje å ha varsla politiet etter ei utforkøyring med bil natt til laurdag. Utforkøyringa skjedde i Sogn og Fjordane, og ingen vart skadd i utforkøyringa..

NRK - 31 okt. 19 kl. 11:36

Vil ha Nav-høyring

Stortingsrepresentant og visepresident i Storitnget, Eva Kristin Hansen (Ap), vil kreve høyring i kontrollkomiteen om trygdeskandalen. – Stortinget må få vite kvifor dei ansvarlege ikkje har handla før, seier ho til Adresseavisen..

NRK - 08 jan. 20 kl. 05:51

Kolonnekøyring på Hardangervidda

Det blir innført kolonnekøyring for alle køyretøy på riksveg 7. Første kolonne går klokka 7 frå begge sider, melder Statens vegvesen..

NRK - 01 mai 20 kl. 00:20

Framleis kolonnekøyring på Rv 7

På grunn av uver er det framleis kolonnekøyring på Riksveg 7 over Hardangervidda, men det er ikkje lenger ventetid på fjellovergangen, verken frå aust eller vest, melder Vegtrafikksentralen..

NRK - 27 mai 20 kl. 18:22

Avviser høyring om Cummings

Statsminister i Storbritannia, Boris Johnson, avviser å halde ei offentleg høyring om handlingane til rådgjevaren hans, Dominic Cummings. Han seier at ei gransking i saka «ikkje ville vore fornuftig tidsbruk»..

NRK - 02 feb. 20 kl. 05:09

Kolonnekøyring over Hardangervidda

På Riksveg 7 over Hardangervidda er det innført kolonnekøyring, melder Statens Vegvesen..

NRK - 05 feb. 20 kl. 02:27

Kolonnekøyring på Hardangervidda

På grunn av uver er det innført kolonnekøyring på riksveg 7 over Hardangervidda..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Boligbrann slukket i Rådal

Det brant inne på et kjøkken i en bolig i Bjørnevegen i Rådal i Bergen. Det var flammer fra en panne på komfyren. Politiet fikk melding om brannen klokken 18.

NRK - 5 minutter siden

Branntilløp ved kirke i Grimstad

Ved Norkirken i Grimstad har noen tent på papp og papir inntil en murvegg på bygget. Det skal ikke brenne nå, men det er merke etter svimerker på veggen, melder Politiet i Agder på Twitter..

NRK - 15 minutter siden

Walt Disney Hongkong stenger

Walt Disney stenger midlertidig sin park Hongkong Disneyland 15. juli. Det fordi det er økning i antall koronasmitte i byen, opplyste selskapet mandag.

NRK - 15 minutter siden

Uhell fallskjermhopp i Skien

Ved skien lufthavn har en person hatt uhell med et fallskjermhopp, melder Sør-Øst politidistrikt på Twitter. Ambulanse og politi er på stedet. Det er ukjent skadeomfang..

NRK - 15 minutter siden

Uhell med fallskjermhopp i Skien

Ved skien lufthavn har en person hatt uhell med et fallskjermhopp, melder Sør-Øst politidistrikt på Twitter. Ambulanse og politi er på stedet..

NRK - 30 minutter siden

Sjå Dagsnytt 18

NRK - 45 minutter siden

Luftambulanse på vei

Politiet og ambulanse er på vei til en adresse i Larvik. Det skal være snakk om et uhell, og anses ikke som straffbart. Luftambulansen er på vei til stedet..

NRK - 1 time siden

17 statar saksøker Trump

17 delstatar og eit distrikt melder måndag at dei saksøker Trump-regjeringa, for å forsøke å blokkere regelen som trekk tilbake visuma til utanlandske studentar som har forelesningar utelukkande via internett i haust, melder New York Times..

NRK - 1 time siden

Norsk Hydro får påtaleunnlating

Økokrim har gitt Norsk Hydro ei påtaleunnlating for selskapet si handtering av innsideinformasjon ved eit tilfelle i juli 2018, ifylgje ei pressemelding. I 2018 vart kvartalsrapporten til Hydro gjort tilgjengeleg på nett før den vart offentleggjort..

NRK - 1 time siden

Slår seg ned i Storbritannia

Ein av dei mest profilierte Hongkong-aktivistane, Nathan Law, seier han vil gjere Storbritannia til sin nye heim. Han bekrefta for 5 dagar sidan at han hadde dratt frå Hongkong på grunn av den nye tryggingslova frå Kina..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt