NRK > Nyheter

Tuesday, 10 December, 02:37

NRK - 12 Nov 19 kl. 15:04

Kan bli open høyring

Eva Kristin Hansen (Ap) blir saksordførar for kontrollkomiteen si gransking av trygdeskandalen, skriv Aftenposten. Det kan bli open høyring om saka før jul..
Les mer på NRK


Les mer om:
Kristin Hansen, Aftenposten

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kan bli open, høyring
NRK - 12 Nov 19 kl. 15:04

Open høyring om trygdeskandalen

Det blir open høyring om trygdeskandalen på Stortinget, melder Aftenposten. Eva Kristin Hansen frå Arbeidarpartiet vil vere saksordførar..

NRK - Igår: 11:26

Hardangervidda open for fri ferdsel

Hardangervidda er no opna for fri ferdsel etter at det i morgontimane var kolonnekøyring. Vegtrafikksentralen åtvarar likevel mot snø- og isdekke og redusert sikt med kraftige snøbyer..

NRK - 31 Oct 19 kl. 11:36

Vil ha Nav-høyring

Stortingsrepresentant og visepresident i Storitnget, Eva Kristin Hansen (Ap), vil kreve høyring i kontrollkomiteen om trygdeskandalen. – Stortinget må få vite kvifor dei ansvarlege ikkje har handla før, seier ho til Adresseavisen..

Aftenposten - 29 Aug 19 kl. 08:41

Tennisstjerner var i trøbbel i US Open

Serena Williams strevde lenge mot en ukjent 17-åring, men rodde det hele i land i US Open onsdag kveld med 5-7, 6-3, 6–1.

Aftenposten - 27 Aug 19 kl. 23:02

Casper Ruud ute av US Open

Casper Ruud kom til kort mot den hardtslående tyskeren Jan-Lennard Struff i 1. runde av US Open. Kampen endte 4-6, 4-6, 2–6..

Aftenposten - 03 Sep 19 kl. 06:05

Casper Ruud og lagkameraten ute av US Open

Casper Ruud og han serbiske lagkamerat Miomir Kecmanovic tapte dobbeltkampen i 3. runde av US Open mandag..

NRK - 18 Aug 19 kl. 13:53

Spania tar imot Open Arms

Den spanske regjeringen strekker ut en hånd og tar imot redningsskipet Open Arms, som har over 100 migranter og flyktninger om bord. Båten plukket opp 147 mennesker utenfor kysten av Libya for to uker siden. Italia nekter båten å legge til land..

NRK - 08 Sep 19 kl. 00:21

Andreescu slo Williams i US open

Canadiske Bianca Andreescu slo tennisdronninga Serena Williams i to strake sett generasjonskampen i US Open lørdag. Det så først ut til å bli litt overkjøring fra Andreescus side, men endte til slutt med sifrene 6-3, 7-5 i 19-åringens favør..

VG - 09 Sep 19 kl. 03:30

Ny Grand Slam-seier for Nadal i US Open

Spanske Rafael Nadal nedkjempet til slutt russiske Daniil Medvedev og tok sin fjerde tittel i US Open søndag 3–2 i sett, med sifrene 7-5, 6-3, 5-7, 4-6, 6–4..

Aftenposten - 09 Sep 19 kl. 06:11

Seier for Nadal etter nesten fem timer med US Open-finale

Spanske Rafael Nadal nedkjempet til slutt russiske Daniil Medvedev og tok sin fjerde tittel i US Open søndag 3-2 i sett, med sifrene 7-5, 6-3, 5-7, 4-6, 6-4..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Sanksjoner mot Venezuela-topper

USA innførte mandag sanksjoner mot to tjenestemenn i Venezuela som er anklaget for å ta imot bestikkelser for å utstede pass, opplyser finansdepartementet..

NRK - 1 time siden

Småbrukarlaget ber om ulve-DNA

Leder i rovviltutvalget i Småbrukarlaget, Ståle Støen, har bedt Miljøverndepartementet om DNA-materiale fra 12–13 ulver felt eller funnet i Norge. Hensikten er ifølge Nationen å finne ut hvor ulven i Skandinavia egentlig kommer fra..

NRK - 2 timer siden

Enige om våpenhvile

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj og Russlands president Vladimir Putin har blitt enige om å inngå en våpenhvile i Øst-Ukraina før året er omme. Det kommer fram i en felles uttalelse etter toppmøtet i Paris mandag..

NRK - 2 timer siden

Enige om nytt toppmøte

Frankrikes president Emmanuel Macron, Tysklands forbundskansler Angela Merkel, Russlands president Vladimir Putin og Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj er enige om å møtes til ett nytt toppmøte om fire måneder, melder nyhetsbyrået AFP..

NRK - 3 timer siden

Blokkerer FN-møte om Nord-Korea

USA har blokkert et planlagt møte i FNs sikkerhetsråd der medlemmene skulle diskutere brudd på menneskerettighetene i Nord-Korea, ifølge kilder. Tyskland og Storbritannia er blant flere medlemslandene som ville ha i stand et slikt møte tirsdag..

NRK - 3 timer siden

Venter økt budsjettunderskudd

Budsjettunderskuddet i Saudi-Arabia ligger an til å vokse til 50 milliarder dollar neste år, opplyser myndighetene i kongedømmet. Budsjettunderskuddet for inneværende år er på rundt 320 milliarder kroner..

NRK - 4 timer siden

Kvinne funnet død i Hammerfest

En kvinne i førtiårene er funnet død i en privatbolig i Hammerfest. Politiet melder på twitter at de er på stedet, og sier de vil komme med ytterligere informasjon når de har det..

NRK - 4 timer siden

Russland vil ha norsk beklagelse

Det parlamentariske samarbeidet med Norge er frosset, sier den russiske ambassaden til Dagbladet. Bakgrunnen er den henlagte spionsaken mot Mikhail Botsjkarev, som fortsetter å skape bølger mellom Norge og Russland..

NRK - 5 timer siden

Ferieloven bryter med EØS-avtalen

Mange nyutdannede har ikke råd til ferie grunnet manglende opptjening. Det bryter med EØS-avtalen, ifølge jusseksperter. Departementet åpner nå for endringer.

NRK - 6 timer siden

Gransking støtter FBI

FBI gjorde rett i å starte gransking av forbindelser mellom Donald Trumps valgkampstab og Russland, ifølge en rapport fra generalinspektøren for USAs justisdepartement. Den motsier president Trumps påstander om at han var offer for en heksejakt..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt