P4 > Nyheter

Thursday, 04 June, 05:44

P4 - 08 Nov 19 kl. 23:49

Kan bli nye problemer på veiene

Etter en ettermiddag med kaos og mange uhell på veiene på Østlandet, advarer meteorologene om vanskelige kjøreforhold også i morgen.
Det første skikkelige snøfallet i høst kom brått på mange bilister i dag.
I løpet av dagen i morgen kan det komme inntil to centimeter snø, ifølge Meteorologisk institutt.
Det er nordlige og østlige deler av Østlandet som får mest nedbør..
Les mer på P4


Les mer om:
Meteorologisk

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kan bli nye, problemer, veiene
P4 - 08 Jan 20 kl. 08:20

Dårlig vær skaper problemer på veiene

Det dårlige været skaper problemer på veiene. I fjellet i Sør-Norge er det nå innført kolonnekjøring på noen av overgangene, og snøfokk og vind gjør at de kan bli stengt på kort varsel. Også Vestfold og i Telemark har det vært trafikkulykker i dag som følge av svært glatte veier.

NRK - 28 Nov 19 kl. 17:47

Store problemer på veiene

Politiet i Innlandet melder om store problemer på veiene i sitt distrikt på grunn av været. Flere biler har kjørt av veien, biler står fast og kommer ikke videre. Politiet melder at strøbilene er ute, men at det tar tid å komme over alt..

P4 - 11 Jan 20 kl. 11:55

Fortsatt problemer på veiene

Uværet som herjer flere steder i landet nå, fører blant annet til problemer på veiene. Det blåser kraftig, særlig på Vestlandet og i fjellet i Sør-Norge. Riksvei 13 over Vikafjellet holdes stengt resten av dagen, og det er stengt på Riksvei 15 over Strynefjellet, mens det er kolonnekjøringer over Riksvei 7 på Hardangervidda.

P4 - 03 Jan 20 kl. 16:06

Fergeavganger kansellert i uværet

Det er ikke bare på veiene uværet skaper problemer i store deler av landet i dag. Color Line må nå kansellere flere av sine avganger til og fra Danmark grunnet dårlig vær. Selskapet sier skipet også har hatt tekniske problemer, men at det ikke får betydning når været er så dårlig som det er.

P4 - 22 Feb 20 kl. 07:25

Problemer på veiene

Uvær fører også i dag til problemer på veiene flere steder. Blant annet er det stengt på Riksvei 7 Hardangervidda, og der blir ikke veien åpnet igjen i dag. Også på Vikafjellet er det stengt, mensd et er kolonnekjøring på E134 Haukelifjell og Riksvei 52 Hemsedalsfjellet.

P4 - 21 Feb 20 kl. 07:53

Advarer mot glatte veier

I lavlandet i Sør-Norge er det svært glatt på veiene mange steder. Både i Agder og Øst politidistrikt advarer politiet mot svært vanskelige kjøreforhold og det har vært flere ulykker. Særlig på de mindre veiene er det problemer, og politiet ber folk kjøre etter forholdene..

VG - 22 Feb 20 kl. 23:12

Kraftig vind flere steder i landet: 50 trær har falt over veiene i Viken

På Østlandet og Sørlandet blåser det kraftig lørdag. I Viken har over 50 trær skapt problemer på veiene..

P4 - 30 Dec 19 kl. 13:44

Problematisk på veiene etter uvær

Det voldsomme regnværet på Vestlandet i går og i natt skaper fortsatt problemer på veiene. I Fresvik i Sogn og Fjordane er rundt 200 innbyggere fortsatt isolert etter ras, mens riksvei 13 over Vikafjellet er stengt. Der gjøres det en ny vurdering klokken 16.

P4 - 03 Mar 20 kl. 20:55

Problemer på veiene i nord

Det er problemer på flere fjelloverganger i Nord-Norge på grunn av et pågående uvær. Noen overganger er helt stengt, mens andre er kolonnekjørt, melder Statens vegvesen. Meteorologisk institutt har sendt ut farevarsel om kraftige vindkast for Helgeland og Saltfjellet i kveld, og i Salten i morgen tidlig..

P4 - 03 Dec 19 kl. 12:49

Fortsatt forsinkelser på E6 etter glatte veier

Det er fortsatt store forsinkelser etter at en lastebil skled og ble stående på tvers på E6 ved Vestby i dag tidlig. Svært glatte veier førte til store trafikale problemer på veiene, men nå har Statens Vegvesen strødd og saltet på veiene. Det er ventet mildere vær utover dagen, men det gjenstår å se om det blir like kaotisk som i dag tidlig..

Fler nyheter fra P4

P4 - 6 timer siden

Obama: - Nå kan vi endre USA til det bedre

Selv om dere nå er sinte, kan dere nå bruke makten til å forandre ting. Det sa Barack Obama i en tale i kveld norsk tid. Den tidligere presidenten talte i forbindelse med det voldsomme opprøret etter politidrapet på George Floyd.

P4 - 6 timer siden

Politiet bruker sjelden våpen

Norsk politi bruker sjelden våpen. Det viser tall fra Politidirektoratet. I fjor hadde politiet i underkant av 10.

P4 - 7 timer siden

Brukte pepperspray mot demonstranter

Svensk politi har rykket ut for å få kontroll på et demonstrasjonstog i støtte til markeringene etter George Floyds dødsfall i USA. Politiet har brukt pepperspray mot flere demonstranter etter å ha fått flasker og stein kastet etter seg, melder Aftonbladet. Også i Athen er det voldsomme demonstrasjoner.

P4 - 7 timer siden

-Kan komme nye skred

Eksperter fra NVE har nå gjort ferdig dagens undersøkelser i skredområdet i Alta. Åtte bygninger ble tatt av ett stort og flere små jordskred i ettermiddag. Regionsjef for NVE i region nord Knut Aune Hoseth sier det kan komme flere skred, og at de derfor har sikret et stort området rundt skredet.

P4 - 7 timer siden

Hagens barn med anklager mot politiet i brev

I et hittil ukjent brev skrevet av et av barna til Tom og Anne-Elisabeth Hagen, får politiet sterk kritikk for flere forhold. I brevet som TV 2 har fått tilgang til, hevdes det blant annet at politiet har gitt seg ut for å være Tom Hagen og at de har kommunisert med motparten i strid med familiens ønsker. Politiet skal også ha avlyttet barnas telefoner mot deres vilje.

P4 - 8 timer siden

Forhandlingene om oljeskatt fortsetter torsdag

Partiene på Stortinget henter inn de parlamentariske lederne for å forsøke å finne en løsning i de vanskelige forhandlingene om oljeskatt. Partiene gikk fra hverandre i kveld uten å ha noen løsning på plass i saken. Planen er nå at de parlamentariske lederne skal møtes i morgen for å diskutere videre..

P4 - 8 timer siden

Bryter opp dermonstrasjon i Stockholm

Politiet i Stockholm måtte bryte opp en demonstrasjon til støtte for George Floyds død. Opp mot 1000 personer møtte opp, og det strider mot forbudet om å samles mer enn 50 personer på grunn av koronaviruset. Ifølge Aftonbladet skal flere ha trosset politiets oppfordringer om å bryte opp likevel, fordi de ville gjennomføre demonstrasjonen uansett..

P4 - 8 timer siden

Ap sikrer flertall for regjeringens iskant

Arbeiderpartiet går god for regjeringens forslag til ny grense for oljeaktivitet i nord. Det er klart etter et møte i Arbeiderpartiets stortingsgruppe i kveld, melder NTB. Regjeringen foreslo tidligere i år å flytte den såkalte iskanten til der det i snitt er is 15 prosent av dagene i april.

P4 - 8 timer siden

Person knivstukket i Skien

En person er knivstukket ved Gimsøy i Skien. Politiet søker nå etter gjerningspersonen som skal ha kjørt fra stedet i en bil. Den skadene får behandling på legevakt..

P4 - 9 timer siden

Tysk fange mistenkt i Madeleine-saken

En 43 år gammel tysk mann er nå hovedmistenkt i forvinnengen til tre år gamle Madeleine McCann. Den tyske fangen skal ha vært i området med campingbil da den britiske jenta forsvant for 13 år siden, melder BBC. Årsaken til at mannen sitter i fengsel har ingenting med forsvinningen å gjøre..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt