P4 > Nyheter

Wednesday, 13 November, 20:17

P4 - 08 Nov 19 kl. 23:49

Kan bli nye problemer på veiene

Etter en ettermiddag med kaos og mange uhell på veiene på Østlandet, advarer meteorologene om vanskelige kjøreforhold også i morgen.
Det første skikkelige snøfallet i høst kom brått på mange bilister i dag.
I løpet av dagen i morgen kan det komme inntil to centimeter snø, ifølge Meteorologisk institutt.
Det er nordlige og østlige deler av Østlandet som får mest nedbør..
Les mer på P4


Les mer om:
Meteorologisk

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kan bli nye, problemer, veiene
P4 - 14 Sep 19 kl. 14:35

Vipps har problemer

Vipps og DNB har problemer i ettermiddag. Enkelte brukere har problemer med å vippse fra konto, og blir bedt om å bruke kort som betalingskilde i stedet. Også hos DNB har kunder problemer med betaling.

Aftenposten - I førrgår: 18:25

Snøen skaper fortsatt problemer i trafikken

Det er fortsatt utfordrende kjøreforhold enkelte steder etter snøfallet mandag formiddag. Særlig på småveiene på Sør- og Østlandet er veibanen glatt..

NRK - 14 Oct 19 kl. 07:23

Advarer mot vann på veiene

Mandag morgen kan det komme mye vann på veiene på Østlandet, advarer Veitrafikksentralen Øst. – Kjør etter forholdene og vis hensyn til fotgjengere og syklister, skriver de på Twitter..

NRK - 28 Oct 19 kl. 07:53

Flere personer til sykehus

Flere personer er kjørt til sykehus etter flere trafikkulykker på E18 mellom Kristiansand og Grimstad. Det er stedvis glatt på veiene og det blir nå saltet, ifølge Statens vegvesen. Politiet sier veiene ikke stengt noe sted..

P4 - I førrgår: 16:56

Flere ulykker

Glatte veier skaper problemer flere steder i landet nå sent i ettermiddag. I Agder er det meldt om flere uhell, men ingen alvorlige skader. Der er det også vogntog som står fast enkelte steder.

P4 - I førrgår: 23:42

Kan bli mer kaos

Det kan bli mer kaos på veiene i morgen. I dag har det vært kollisjoner og utforkjøringer en rekke steder, særlig på i Agder, på grunn av snø. Blant annet sier politiet i Agder at de har beslaglagt flere førerkort, fordi folk har kjørt med sommerdekk på de glatte veiene.

NRK - 21 Oct 19 kl. 22:02

Tekniske problemer i NRK

NRK er mandag kveld rammet av tekniske problemer med noen av sine systemer. Det kan være problemer med å høre podcaster samt bruke nett-TV og nett-radio. TV- og radioprogrammene går som vanlig.

NRK - 31 Oct 19 kl. 13:10

BankID-problemer i hele landet

I banker over hele landet har kunder problemer med å logge inn i nettbanken. Sparebanken Vest opplyser til Bergensavisen at det er BankID som har problemer, og at det treffer alle bankene likt. Også DNB melder om tilsvarende trøbbel, men da på mobil..

P4 - 03 Aug 19 kl. 18:49

Problemer med berg-og dalbane på Tusenfryd

Fornøyelsesparken Tusenfryd har hatt problemer med berg-og dalbanen Thundercoaster i dag. Parken opplyser til VG at attraksjonen har blitt stående i opptil en halvtime, og har slitt med flere stopp gjennom dagen. Årsaken er problemer mellom sensorene i attraksjonen..

NRK - 14 Sep 19 kl. 14:28

Problemer for DNB og Vipps

Vipps skriver på Facebook at noen brukere opplever problemer med å vippse fra konto. De ber kunder benytte kort som betalingskilde i stedet. Også DNB opplever problemer med betaling.

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Drapssiktet jobbet i helsetjenesten

Mannen i 30-årene som er siktet for å ha drept en mann i 50-årene med kniv i Drammen sentrum i oktober jobbet inntil nylig i Øvre Eikers helsetjeneste. Det bekrefter kommunalsjefen for tjenesten overfor Drammens Tidende i kveld. Mannen er tidligere straffedømt flere ganger.

P4 - 45 minutter siden

Fortalte om ukjent telefonsamtale

Donald Trump skal dagen etter den mye omtalte telefonsamtalen med Ukrainas president igjen spurt om granskningene av hans politiske rival Joe Biden. Det fortalte USAs fungerende ambassadør i Ukraina, William Taylor, i den pågående riksretthøringen i kveld. Taylor sier en medarbeider i Utenriksdepartementet overhørte en samtale mellom EUs ambassadør til Ukraina og Trump der dette ble tatt opp.

P4 - 1 time siden

Venter 330 millioner elbiler i 2040

I 2040 vil det rulle 330 millioner elbiler i verden. Det viser nye anslag fra Det internasjonale energibyrået, IAE, som dermed kraftig oppjusterer sine prognoser. I 2016 mente byrået at det ville være under halvparten så mange elektriske kjøretøy i 2040.

P4 - 1 time siden

Pågrepet for befatning med eksplosiver

Det er funnet eksplosiver i et bolighus i Sola i Rogaland. En mann i 20-årene er pågrepet og siktet i saken, opplyser politiet i en pressemelding. Boligen er sperret av og politiet har opprettet vakthold.

P4 - 1 time siden

Smittet av pest i Kina

To personer blir nå behandlet for pest i Kina, det opplyser myndighetene i landet. Det er andre gang sykdommen, som er den samme som forårsaket svartedauden, er blitt oppdaget i samme region på kort tid, ifølge CNN. De to nye tilfellene dreier seg om lignepest, som sprer seg fra byllepest..

P4 - 1 time siden

Pågrepet etter hærverk

To menn er nå pågrepet for hærverket mot en jødisk kirkegård i Randers i Danmark i helgen. 84 gravsteiner ble malt med grønn maling, og noen ble også veltet. De to, som er 27 og 38 år gamle, er siktet for den såkalte rasismeparagrafen og for hærverk, melder danske medier.

P4 - 1 time siden

Ny type lysregulering reduserer køer

Intelligent lysregulering av lyskryss i trafikken kan spare trafikanter svært mye tid. Det viser forskning fra Danmark, som har testet ut metoden der lyssignalene styres utelukkende ved hjelp av GPS-data fra bilene. I snitt sparte bilistene 21 minutter reisetid i rushtiden.

P4 - 2 timer siden

New Zealand åpner for aktiv dødshjelp

I New Zealand har nasjonalforsamlingen stemt for et forslag om aktiv dødshjelp. Forslaget åpner for at dødssyke pasienter, som er ventet å dø i løpet av de neste seks månedene, kan få hjelp til å ende livet sitt. Forslaget skal nå stemmes over i en folkeavstemning, og tidligere meningsmålinger viser at det ligger an til å bli vedtatt..

P4 - 2 timer siden

SUV-biler får skyld for økte klimautslipp

Klimautslippene fortsetter å øke globalt mye på grunn av rekordsalg av SUV-biler. Det viser en fersk rapport fra Det internasjonale energibyrået. Salget av SUV-biler har de siste ti årene mer enn doblet seg, og er den nest største grunnen til at klimautslippene har økt de siste ti årene – etter energisektoren.

P4 - 3 timer siden

Solberg: Skal stanse overgrepene

Statsminister Erna Solberg vil ikke forplikte seg til et lovforbud mot såkalt homoterapi, men lover å jobbe for å få slutt på overgrepene. Det sa Solberg i Stortingets spørretime i dag. MDG og Arbeiderpartiet ønsker å forby slik terapi fra folk som hevder de kan gjøre homofile til å bli heterofile..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt