P4 > Nyheter

Tirsdag, 27 Oktober, 13:45

P4 - 01 okt. 20 kl. 09:55

Kan bli forsinkelser i togtrafikken utover dagen

Det kan bli store forsinkelser i togtrafikken utover dagen i dag.
Det opplyser pressevakt i BaneNor, Dag Svinsås.
En jordfeil mellom Oslo S og Nationaltheatret har ført til full stopp i togtrafikken. Svinsås sier de ennå ikke vet når trafikken vil være i gang igjen..
Les mer på P4


Les mer om:
BaneNor, Svinsås, Oslo, Nationaltheatret

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kan bli forsinkelseri , togtrafikken, utoverdagen
Aftenposten - 01 okt. 20 kl. 07:47

Forsinkelser i togtrafikken etter jordfeil på tognettet i Oslo

Jordfeilen mellom Oslo S og Nationaltheatret er rettet, men reisende må fortsatt forvente forsinkelser og innstillinger i togtrafikken torsdag morgen..

NRK - 01 okt. 20 kl. 20:45

Store forsinkelser i togtrafikken

Det er stadig innstillinger og forsinkelser i togtrafikken inn til Oslo torsdag ettermiddag. Flere tog er kansellert. Årsaken er at færre spor er i bruk mellom Lysaker og Skøyen på grunn av strømbrudd..

P4 - 01 okt. 20 kl. 07:42

Problemer i togtrafikken

Det er store problemer i togtrafikken med forsinkelser og innstillinger . Alle tog som skal vestover står stille på Oslo S. Det er igjen signalanlegget som skaper problemer, sier Kommunikasjonsleder Dag Svinsås i Bane Nor..

NRK - 01 okt. 20 kl. 10:21

Togtrafikken i gang igjen i Oslo

Jordfeilen mellom Oslo S og Nationaltheatret er rettet, men reisende må fortsatt forvente forsinkelser og innstillinger i togtrafikken torsdag morgen. – Jordfeilen mellom Oslo S og Nationaltheatret er rettet, skriver Bane Nor på Twitter i 10-tiden..

Aftenposten - 01 okt. 20 kl. 07:47

Forsinkelser og innstillinger etter jordfeil på tognettet i Oslo

En jordfeil mellom Oslo S og Nationaltheatret fører til forsinkelser og innstillinger i togtrafikken torsdag morgen..

VG - 01 okt. 20 kl. 08:06

Kaos i togtrafikken: Full stans – har fortsatt ikke funnet feilen

Togtrafikken har stoppet opp i Oslo. Etter nesten tre timer, har BaneNor fortsatt ikke funnet feilen..

P4 - 01 okt. 20 kl. 16:18

Store togproblemer i Oslo

Det er store problemer i togtrafikken i Oslo. Jordfeilen som tidligere i dag lammet togtrafikken i hovedstaden er tilbake, melder Bane Nor. Det rammer strekningen mellom Nationaltheatret og Oslo S, og vil føre til innstillinger.

NRK - 01 okt. 20 kl. 18:31

Togtrafikken i Oslo åpnet igjen

Togtrafikken er åpnet igjen i Oslo, opplyser Bane NOR på sine nettsider klokken 18:15 torsdag ettermiddag. Trafikken mellom Nationaltheateret og Oslo S har vært stengt flere ganger torsdag på grunn av jordfeil..

VG - 01 okt. 20 kl. 08:06

Kaos i Togtrafikken: Full stans

Togene står stille i Oslo. Det fører til store forsinkelser i området rundt..

NRK - 26 sep. 20 kl. 07:41

Tre sperrer T-bane

Det er forsinkelser på T-banestrekningen mellom Holmen og Hovseter på grunn av et veltet tre. – T-banen må kjøre på motspor, så her blir det forsinkelser, sier pressevakt i Sporveien, Jan Rustad til NTB..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Smitterekord i Bodø

Bodø kommune har det siste døgnet registrert sitt høyeste antall koronasmittede siden pandemien startet. 12 personer har fått påvist viruset det siste døgnet, meldte kommunen i dag. 171 er nå i karantene.

P4 - 1 time siden

Norge beste nasjon i Sotsji

Norge blir nå beste nasjon under OL i Sotsji for seks år siden. Det norske herrelaget i skiskyting får nå bronsemedaljen i posten etter at Jevgenij Ustjugov fra Russland tapte dopingsaken sin i Idrettens voldsgiftsrett, melder TV2. Det russiske laget vant gull på stafetten på hjemmebane, men mister nå medaljene.

P4 - 1 time siden

Nedgang i innlagte

Det har vært en liten nedgang i antallet innlagte med koronasmitte i Norge. 51 personer er innlagt, det er tre færre enn i går, viser tall fra Helsedirektoratet. Tre personer får respiratorbehandling, det er samme antall som i går..

P4 - 1 time siden

Seks pågrepet i Kripos-aksjon

Fem menn og en kvinne er pågrepet i en Kripos-aksjon mot et organisert kriminelt miljø. De seks er siktet for grov narkotikakriminalitet, opplyser Kripos. Pågripelsene skjedde på Østlandet, i tillegg ble én person pågrepet i Sverige.

P4 - 1 time siden

– Foreldre må få hente barna de har adoptert fra utlandet

– Regjeringen må sørge for at norske foreldre snarest kan hente hjem barna de har adoptert fra utlandet. Det sier første nestleder i Familie- og kulturkomiteen på Stortinget, Aps Anette Trettebergstuen. Flere adopsjonsbyråer krever at regjeringen gjør som de har gjort for enkelte andre grupper: å anerkjenner hentereiser som nødvendige reiser, slik at de kan reise med forsikringen i behold..

P4 - 1 time siden

Kvinne påkjørt i Leknes

En kvinne med barnevogn ble påkjørt av en bil et fotgjengerfelt i Leknes sentrum i formiddag. Det opplyser politiet i Nordland. Både kvinnen og barnet er nå sendt til legevakt, men skal ikke være alvorlig skadd..

P4 - 1 time siden

Utestenges etter rasisme

En Start-supporter som kom med rasistiske tilrop mot Sandefjord-spiller Brice Wembangomo blir nå utestengt i 60 kamper. Det skriver Fædrelandsvennen. Det var mot slutten av kampen på Sør-Arena på lørdag at supporteren, som har sesongkort på Starts hjemmebane, kom med de rasistiske ytringene.

P4 - 1 time siden

Lange køer ved teststasjon

Det er lange køer for å teste seg for koronaviruset i Bergen. Legevakten i Bergen har de nå ingen ledige timer i dag og må avvise folk som vil teste seg, skriver Bergens Tidende. Ved teststasjonen i Fyllingsdalen er det nå over fem timers ventetid, og trafikken må dirigeres av frivillige fra Røde Kors..

P4 - 3 timer siden

12 nye leger i streik

Legestreiken trappes opp. Ytterligerer 12 leger i sju kommuner tas ut fra mandag, totalt er da 35 leger tatt ut i streik. Opptrappingen er fremprovosert av KS, som ikke har tatt arbeidsgiveransvar sier Marit Hermansen i Legeforeningen.

P4 - 3 timer siden

Tjente 15 milliarder i tredje kvartal

Folketrygdfondet, eller Statens pensjonsfond, tjente nesten 15 milliarder kroner i tredje kvartal. Det viser tall de la frem i dag. Avkastningen var på 5,8 prosent og verdien på fondet er nå oppe i 272 milliarder kroner.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt