Dagbladet > Nyheter

Friday, 22 October, 18:22

Dagbladet - 21 sep 21 kl. 08:54

Kan bli farligere for Putin

Ikke noe russisk valg i moderne tid har vært mer undertrykt enn duma-valget denne helga. Men her kan det også ligge spirer til frigjøring..
Les mer på Dagbladet Bilden deled av Dagbladet via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Putin

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kan bli farligere, for, Putin
NRK - 15 jul 21 kl. 16:21

Frykter farligere koronavarianter

Verdens helseorganisasjon advarte torsdag om at farligere varianter av koronaviruset kan spre seg over hele kloden og gjøre det vanskeligere å stanse pandemien. Krisekomiteen i WHO presiserer at pandemien langt fra er over..

NRK - 16 jun 21 kl. 13:05

– Putin er i et konstruktivt humør

Russlands president Vladimir Putin og USAs president Joe Biden skal onsdag diskutere en rekke temaer. Putin er i det konstruktive hjørnet, ifølge talsmann. – Vi har en mengde med temaer vi ønsker å ta opp, så Putin har ankommet med et konstruktivt humør og en åpenhet for å stille spørsmål og forsøke å finne løsninger, sier Putins talsmann Dmitirij Peskov, ifølge CNN..

NRK - 16 jun 21 kl. 18:14

Putin: Ingen fiendtlig stemning

Russlands president Vladimir Putin sier det ikke var noen fiendtlighet i møtet mellom ham og USAs president Joe Biden. Putin sier også at de på møtet er blitt enig om å diskutere hvordan dataangrep kan hindres. Putin sier at samtalene hadde vært konstruktive, og at begge sider ytret ønske om å forstå hverandre og finne felles grunn.

NRK - 19 aug 21 kl. 20:08

Putin vil samarbeide om Afghanistan

Italias statsminister Mario Draghi og Russlands president Vladimir Putin ber om en samkjørt internasjonal tilnærming til situasjonen i Afghanistan. Draghi og Putin kommer torsdag med oppfordringen etter en telefonsamtale. Ifølge Kreml fastholder de to at en humanitær katastrofe i Afghanistan kan unngås, skriver NTB.

NRK - 01 sep 21 kl. 11:35

Putin om USAs innsats i Afghanistan

USAs 20 år lange militære innsats i Afghanistan har kun ført til tragedier og tap, sier Russlands president Vladimir Putin. Putin er kjent for å kritisere vestlige land for å prøve å tvinge deres verdier på ikke-vestlige land. Onsdag sier han at det var en håpløs oppgave å forsøke å tvinge amerikanske normer på det krigsherjede Afghanistan.

NRK - 31 maj 21 kl. 17:02

Putin skal diskutere med Biden

Russlands president Vladimir Putin er villig til å diskutere «en rekke rettighetsspørsmål» med USAs president Joe Biden når de to møtes i Genève i juni. Det inkluderer «den dårlige behandlingen» av dem som står bak stormingen av Capitol-bygningen i januar, sier Kreml mandag. Dette kommer som et svar på Bidens uttalelse søndag, der han sa han ville utfordre Putin på menneskerettighetene når de to møtes i Genève..

NRK - 07 jun 21 kl. 19:52

EU-president mot Putin: «Ulovlig»

I en telefonsamtale med Vladimir Putin anklaget EU-president Charles Michel Russland for «ulovlig, proaktiv og forstyrrende aktivitet mot EU og EU-land». – Ingen har interesse av forverringen av EU og Russlands forhold, var beskjeden til Putin..

NRK - 13 jun 21 kl. 10:44

Håpefull Putin foran Biden-møte

Russlands president Vladimir Putin skal møte USAs president Joe Biden førstkommende onsdag. Putin sier at målet er å gjenoppbygge landenes forhold, samt å «etablere direkte dialog». Han håper også å skape «funksjonelle mekanismer i områder som representerer felles interesser».

NRK - 16 jun 21 kl. 13:23

Biden har ankommet møtet med Putin

Både USAs president Joe Biden og Russlands president Vladimir Putin er på plass i villaen i Genève til det som er ventet å bli et fem timer langt møte. Møtet mellom Putin og Biden er deres første etter at Biden ble president..

NRK - 20 jun 21 kl. 03:17

Putin lover milliarder før valget

Russlands president Vladimir Putin foreslår å bruke 50 milliarder av rubler før valget i september på offentlig transport, utbedring av veier og på elverensing. samt penger til helsevesenet. Han kom med løftene i en tale sendt på statlig fjernsyn.

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 45 minutter siden

- Har funnet flere identiteter

Politiets jakt på hvem som står bak krypto-sporet i Lørenskog-saken intensiveres. Mener det fortsatt er mulig å finne svaret på hva som skjedde med Anne-Elisabeth Hagen..

Dagbladet - 4 timer siden

Frykter vinterkrise: - Vanskelig måned

Det er ukjent hvordan RS-virus og andre luftveisinfeksjoner vil ramme helsevesenet i høst- og vintersesongen. Assisterende helsedirektør Espen Rostrup Nakstad frykter en dobbel belastning som følge av covid-19 pandemien..

Dagbladet - 4 timer siden

Styrtdrakk 1,5 liter brus - døde

Mannen ville bare kjøle seg ned. Det skal ha endt fatalt..

Dagbladet - 7 timer siden

Student døde etter pølsespisekonkurranse

Døde etter en ulykke på veldedighetsarrangement..

Dagbladet - 5 timer siden

Dømt - så løslatt: - Kan dø

Politiker ble løslatt av helsemessige årsaker bare minutter etter at han ble dømt til sju år i fengsel..

Dagbladet - 8 timer siden

Corona måler fiasko og suksess

Corona rammer ikke tilfeldig. Viruset dreper der tilliten til makta er minst. Det er et brutalt barometer på politisk fiasko eller suksess..

Dagbladet - 8 timer siden

Familie funnet død. Mysteriet oppklart

Familien ble meldt savnet og funnet døde dagen etter. Tragedien ble beskrevet som et mysterium, men nå er dødsårsaken klar..

Dagbladet - 8 timer siden

- Folk er redde for hva som skjer

Motstand mot coronavaksinen i Russland fører til eksplosiv smitte og rekordhøye dødstall. Nå stenges landet ned i ei uke. - Folk er redde for hva som skjer, sier forsker..

Dagbladet - 8 timer siden

Nekter å svare på ett spørsmål

Brian Laundrie er også bekreftet død, men én ting vil ikke familiens advokat ikke vil prate om..

Dagbladet - 8 timer siden

Spørsmålet advokaten nekter å svare på

Brian Laundrie er også bekreftet omkommet, men én ting vil ikke familiens advokat ikke vil prate om..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt