NRK > Nyheter

Thursday, 21 February, 07:35

NRK - 16 Oct 18 kl. 07:36

Kan å flytte ambassaden i Israel

Regjeringen i Australia sier de er åpne for flytte landets ambassade i Israel fra Tel-Aviv til Jerusalem. Israels statsminister Benjamin Netanyahu sier han er "Veldig takknemlig" for at Australia nå vurderer å flytte ambassaden.
Les mer på NRK


Les mer om:
Australia, Israel, Tel-Aviv, Jerusalem, Benjamin Netanyahu, Veldig

Dele artikeln

87 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kan å flytte, ambassadeni , Israel
NRK - 16 Oct 18 kl. 07:36

Kan flytte ambassaden i Israel

Regjeringen i Australia sier de er åpne for å flytte landets ambassade i Israel fra Tel-Aviv til Jerusalem. Israels statsminister Benjamin Netanyahu sier han er "Veldig takknemlig" for at Australia nå vurderer å flytte ambassaden.

NRK - 01 Nov 18 kl. 12:20

Flytter ambassade i Israel

Den nyvalgte høyrepopulistiske presidenten i Brasil, Jair Bolsonaro, bekrefter at han vil flytte landets ambassade i Israel til Jerusalem. Bolsonaro sa under valgkampen at han ville følge Donald Trumps eksempel og flytte ambassaden fra Tel Aviv..

NRK - 12 Feb 19 kl. 23:57

Svensk parti vil flytte ambassade

Liberalernas riksdagsgruppe har vedteke at Sverige «på eit passande tidspunkt» bør flytte ambassaden sin til Israel frå Tel Aviv til Jerusalem. Dei meiner at Sverige bør akseptere og erkjenne Jerusalem som Israels hovudstad, melder Sveriges Radio..

NRK - 15 Dec 18 kl. 03:52

Australia anerkjenner Jerusalem

Australia har vedteke å formelt anerkjenne Vest-Jerusalem som Israels hovudstad, men vil ikkje flytte ambassaden sin dit før det er fred mellom Israel og palestinarane og ein tostatsløysing er på plass, sa statsminister Scott Morrison laurdag..

NRK - 05 Sep 18 kl. 22:47

Palestinsk ambassade til Paraguay

Palestinarane vil «umiddelbart» opprette ein ambassade i Paraguay, ifølgje det offisielle nyheitsbyåret Wafa. Israel stenger sin ambassade i Paraguay etter at landet skal flytte ambassaden sin tilbake frå Jerusalem til Tel Aviv..

Aftenposten - 20 Aug 18 kl. 10:38

Utenriksministeren reagerer på at Israel nekter norske ungdommer innreise

Utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H) mener det er uheldig at ungdommene som skulle på studietur til Israel og Palestina, ble nektet innreise av ambassaden..

NRK - 07 Sep 18 kl. 02:05

USA ber Paraguay flytte ambassade

USAs visepresident Mike Pence har bedt paraguayanske myndigheter revurdere avgjørelsen om å flytte landets Israel-ambassade tilbake til Tel Aviv, skriver NTB. Oppfordringen kommer to dager etter at Paraguay stengte sin ambassade i Jerusalem..

NRK - 30 Jul 18 kl. 22:11

Aktivister: Vi har det greit

Mikkel Grüner, ein av fredsaktivistane som er fengsla i Israel, har det etter forholda greitt. Det har sambuaren hans, Sara Bell, fått stadfesta gjennom den danske ambassaden i Tel Aviv..

NRK - 23 Sep 18 kl. 17:24

Russiske ambassaden: – Absurd

Den russiske ambassaden kaller varetektsfengslingen av russeren for et konstruert påfunn og kaller beskyldningene for absurde. På sine Facebook sider skriver ambassaden at de yter konsulær bistand til den russiske statsborgeren..

NRK - 15 Jul 18 kl. 02:14

Nye raketter fra Gaza mot Israel

Natt til lørdag ble flere raketter avfyrt fra Gazastripen mot Israel, bare timer etter at Hamas bekjentgjorde at det var inngått en våpenhvile med Israel. Den israelske avisa Haaretz melder at Israel svarte på de nye angrepene..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 18 timer siden

Drapssiktet domfelt over 20 ganger

Den 48 år gamle drapssiktede haugesunderen har blitt dømt for lovbrudd over tjue ganger tidligere, i tillegg til å ha pådratt seg en rekke bøter. Mange av dommene handler om vold, skriver Haugesunds Avis..

NRK - 30 minutter siden

I dag blir kong Harald 82 år

Torsdag feirer kong Harald sin 82-årsdag. Den aktive kongen var senest i forrige uke på Lillehammer for å markere at det er 25 år siden OL i byen..

NRK - 1 time siden

Øksemann framstilles varetekt

Mannen som er siktet for å ha drept en kvinne i 60-årene på en gravlund i Haugesund tirsdag, framstilles for varetektsfengsling i Haugaland tingrett torsdag. Kvinnen døde av skadene natt til onsdag. Mannen er ifølge politiet domfelt over 20 ganger..

NRK - 1 time siden

To personer skutt og drept

To personer er skutt og drept i Sverige, melder Aftonbladet. En person er pågrepet etter at to personer ble funnet drept i Upplands-Bro nord for Stockholm natt til torsdag. Ifølge vitner skal det ha blitt skutt 10-15 ganger i området ved en skole..

NRK - 2 timer siden

Dødstallene stiger i Bangladesh

Minst 69 personer mistet livet i en brann i et leilighetsbygg som også huset et lager for kjemikalier i Dhaka i Bangladesh. Ifølge brannvesenet lå bygningen i den eldre delen av hovedstaden i Bangladesh..

NRK - 2 timer siden

Guaido reiser til grensa

Venezuelas opposisjonsleder Juan Guaido planlegger å reise til grensen mot Colombia i dag. Han vil forsøke å bryte militærblokaden, og få varer inn i landet. Det opplyser Guaidos medhejlpere.

NRK - 2 timer siden

Færre gårder brenner

Det er færre branner i driftsbygg enn tidligere, men trenden er motsatt når det gjelder gårdshus. På tre år har antallet branner i gårdshus doblet seg, viser tall fra Landbrukets brannvernskomite, ifølge Nationen..

NRK - 4 timer siden

– Håp om fred i Midtøsten svinner

FNs midtøstenutsending Nikolaj Mladenov sier utsikten til fred mellom israelere og palestinere svinner for hver dag som går, mens radikalisering og vold øker. Til sikkerhetsrådet onsdag sa Mladenov at «risikoen for krig fortsetter å øke og er stor»..

NRK - 4 timer siden

Mener Smollett lyver om overfall

Skuespilleren Jussie Smollett er tiltalt for ordensforstyrrelse og for å ha avgitt falsk forklaring. 36-åringen fikk sterke sympatierklæringer i USA da han sa han ble utsatt for et rasistisk og homofobisk overfall. Nå sier politiet at han lyver..

NRK - 5 timer siden

Milliondryss over Arbeiderpartiet

LOs største forbund, Fagforbundet, gir Arbeiderpartiet 6 millioner kroner etter at partisekretæren ba om penger for å vinne årets valgkamp, melder Aftenposten. SV og Sp fikk i fjor en million kroner hver. Også de vil få nye millioner i år..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt