NRK > Nyheter

Tuesday, 18 December, 21:11

NRK - 16 Oct 18 kl. 07:36

Kan å flytte ambassaden i Israel

Regjeringen i Australia sier de er åpne for flytte landets ambassade i Israel fra Tel-Aviv til Jerusalem. Israels statsminister Benjamin Netanyahu sier han er "Veldig takknemlig" for at Australia nå vurderer å flytte ambassaden.
Les mer på NRK


Les mer om:
Australia, Israel, Tel-Aviv, Jerusalem, Benjamin Netanyahu, Veldig

Dele artikeln

87 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kan å flytte, ambassadeni , Israel
NRK - 16 Oct 18 kl. 07:36

Kan flytte ambassaden i Israel

Regjeringen i Australia sier de er åpne for å flytte landets ambassade i Israel fra Tel-Aviv til Jerusalem. Israels statsminister Benjamin Netanyahu sier han er "Veldig takknemlig" for at Australia nå vurderer å flytte ambassaden.

NRK - 01 Nov 18 kl. 12:20

Flytter ambassade i Israel

Den nyvalgte høyrepopulistiske presidenten i Brasil, Jair Bolsonaro, bekrefter at han vil flytte landets ambassade i Israel til Jerusalem. Bolsonaro sa under valgkampen at han ville følge Donald Trumps eksempel og flytte ambassaden fra Tel Aviv..

NRK - 15 Dec 18 kl. 03:52

Australia anerkjenner Jerusalem

Australia har vedteke å formelt anerkjenne Vest-Jerusalem som Israels hovudstad, men vil ikkje flytte ambassaden sin dit før det er fred mellom Israel og palestinarane og ein tostatsløysing er på plass, sa statsminister Scott Morrison laurdag..

NRK - 05 Sep 18 kl. 22:47

Palestinsk ambassade til Paraguay

Palestinarane vil «umiddelbart» opprette ein ambassade i Paraguay, ifølgje det offisielle nyheitsbyåret Wafa. Israel stenger sin ambassade i Paraguay etter at landet skal flytte ambassaden sin tilbake frå Jerusalem til Tel Aviv..

Aftenposten - 20 Aug 18 kl. 10:38

Utenriksministeren reagerer på at Israel nekter norske ungdommer innreise

Utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H) mener det er uheldig at ungdommene som skulle på studietur til Israel og Palestina, ble nektet innreise av ambassaden..

NRK - 07 Sep 18 kl. 02:05

USA ber Paraguay flytte ambassade

USAs visepresident Mike Pence har bedt paraguayanske myndigheter revurdere avgjørelsen om å flytte landets Israel-ambassade tilbake til Tel Aviv, skriver NTB. Oppfordringen kommer to dager etter at Paraguay stengte sin ambassade i Jerusalem..

NRK - 30 Jul 18 kl. 22:11

Aktivister: Vi har det greit

Mikkel Grüner, ein av fredsaktivistane som er fengsla i Israel, har det etter forholda greitt. Det har sambuaren hans, Sara Bell, fått stadfesta gjennom den danske ambassaden i Tel Aviv..

NRK - 23 Sep 18 kl. 17:24

Russiske ambassaden: – Absurd

Den russiske ambassaden kaller varetektsfengslingen av russeren for et konstruert påfunn og kaller beskyldningene for absurde. På sine Facebook sider skriver ambassaden at de yter konsulær bistand til den russiske statsborgeren..

NRK - 15 Jul 18 kl. 02:14

Nye raketter fra Gaza mot Israel

Natt til lørdag ble flere raketter avfyrt fra Gazastripen mot Israel, bare timer etter at Hamas bekjentgjorde at det var inngått en våpenhvile med Israel. Den israelske avisa Haaretz melder at Israel svarte på de nye angrepene..

NRK - I førrgår: 11:05

Israel sier de har funnet ny tunell

Det israelske forsvaret sier de har funnet en fjerde Hizbollah-tunell mellom Libanon og Israel. Israel mener den Iran-støttede gruppen har gravd tunellene for fremtidige angrep på Israel. Libanon har tidligere sagt at Israel ikke har bevis for dette..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Politiet trur sakna fall i vatnet

Politiet meiner den sakna Ola Grønning Bergem hamna i Nidelva natt til sundag. Politiet har brukt tysdag kveld på å gjennomgå overvakningsvideoar. Dei seier det er ingenting som tyder på at det har skjedd noko kriminelt..

NRK - 30 minutter siden

Person i Søgne er død

Personen som køyrde ut i eit vatn i Søgne vart erklært død på sjukehuset. Det melder politiet på Twitter..

NRK - 45 minutter siden

Person funne i bil til sjukehus

Personen som vart funne i bilen som hamna i eit vatn i Søgne er køyrt til sjukehuset i Kristiansand. Skadeomfanget er ukjent, melder politiet på Twitter. Personen var truleg åleine, seier operasjonsleiar Lars Hyberg..

NRK - 45 minutter siden

Belgias statsminister går av

Den belgiske statsministeren Charles Michel har erklært at han går av i ein tale til nasjonalforsamlinga. For ei veke sida gjekk det flamske nasjonalistpartiet N-VA, ut av Michels koalisjonsregjering etter misnøye med at han stør FNs migrasjonspakt..

NRK - 10 timer siden

Se siste nytt om Marokko-drap:

NRK - 1 time siden

Spekulasjoner om Solskjær og United

Se direktesending her:.

NRK - 1 time siden

Har funnet livløs person i bilen

Brannvesenet har funnet en livløs person i bilen som har kjørt ut av veien ved Tronstadveien i Søgne. Vedkommende er tatt på land, det drives førstehjelp, melder politiet. Det er foreløpig uvisst om det har vært flere personer i bilen..

NRK - 11 timer siden

VG: Én arrestert i Marokko

En person skal være arrestert og mistenkt for drap etter at to studenter ved Høgskolen i Telemark ble funnet drept mandag, melder VG. Avisen siterer en kilde som skal være tett på etterforskningen..

NRK - 1 time siden

Bil kjørt ut i vann

En bil skal ha kjørt ut i Tronstadvannet i Søgne, melder politiet. Vannet er drikkevannskilde for store deler Kristiansandsregionen. Ulykken skal ha skjedd på Repstadveien ved sørenden av vannet.

NRK - 1 time siden

Fly traff mast på Gardermoen

Vingen til et passasjerfly fra Ethiopean Airlines har kommet borti en lysmast på Oslo lufthavn i 19-tiden. Ingen ble skadet i hendelsen. Flyet var klar til avgang da vingen kom borti masten, sier Avinor til NTB.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt