P4 > Nyheter

Sunday, 26 January, 16:30

P4 - 05 Dec 19 kl. 22:05

Kamper i GET-ligaen

5 kamper er spilt i GET-ligaen i Ishockey i kveld.
Stavanger Oilers vant 5-1 over Stjernen Hockey. Manglerud Star vant 7-1 over Grüner Ishockey. Lillehammer vant 4-3 over Vålerenga. Narvik vant 5-1 over Sparta Sarpsborg.
Les mer på P4


Les mer om:
GET, Ishockey, Oilers, Stjernen Hockey, Star, Grüner Ishockey, Vålerenga, Sparta Sarpsborg, Storhamar, Frisk Asker

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kamperi , GET-ligaen
P4 - 26 Oct 19 kl. 18:50

Get-ligaen resultater

Det ble spilt tre kamper i Get-ligaen lørdag. Frisk Asker - Storhamar 2 - 4 Grüner - Manglerud Star 3 - 2 Valerenga - Lillehammer 3 - 2.

P4 - 07 Dec 19 kl. 18:05

Get-ligaen lørdag

Tre kamper er spilt i Get-ligaen i ishockey i kveld. Vålerenga - Stavanger Oilers: 1-2 Grüner - Storhamar: 2- 9 Stjernen - Manglerud/Star: 5 -2.

P4 - 08 Dec 19 kl. 17:07

Get-ligaen søndag

To kamper er spilt i Get ligaen i kveld. Frisk Asker vant 4-3 over Narvik. Og Sparta Sarpsborg vant 3-2 over Lillehammer.

P4 - 16 Jan 20 kl. 19:26

Get-ligaen

Flere kamper er spilt i Get-ligaen i kveld: Stavanger Oilers - Gruner Ishockey: 9 - 2 Sparta Sparpsborg - Frisk Asker: 2-3 Lillehammer - Stjernen: 4-2 Manglerud Star - Storhamar: 4-2 Narvik - VÅlerenga: 1 - 4.

P4 - 17 Oct 19 kl. 21:48

Ishockey-resultater

Det har blitt spilt to ishockey-kamper i Get-ligaen i kveld. Resultatene ble slik: Manglerud Star - Lillehammer 3-5 Sparta Sarpsborg - Grüner 5-0.

P4 - 19 timer siden

Get-ligaen resultater

De ble spilt to kamper i eliteserien i ishockey lørdag kveld. Tabelltoer Storhamar røk på et 6-7-tap mot Stjernen. Mens serieleder Stavanger vant 4-3 over Sparta og dermed økte forspranget til Storhamar.

P4 - 18 Dec 19 kl. 21:43

GET Ligaen: Seier til Lillehammer

En kamp er spilt i Get-ligaen i Ishockey i kveld. Lillehammer tok i mot Narvik på hjemmebane, og vant kampen 7-3..

Aftenposten - 19 Dec 19 kl. 14:06

Terminlisten: Slik spilles Obos-ligaen 2020

Lillestrøm åpner Obos-ligaen med bortekamp på Hamar. Se hele oversikten her..

P4 - 16 Jan 20 kl. 20:04

Pris til Ada Hegeberg

Den norske fotballspilleren Ada Hegerberg er blitt tildelt prisen som årets spiller på kvinnesiden i den franske storklubben Lyon. Det er supportere som står bak kåringen. Hegerberg scoret 33 mål på like mange kamper i fjor og bidro til at Lyon vant både den franske ligaen og mesterligaen..

P4 - 16 Jan 20 kl. 20:04

Pris til Ada Hegerberg

Den norske fotballspilleren Ada Hegerberg er blitt tildelt prisen som årets spiller på kvinnesiden i den franske storklubben Lyon. Det er supportere som står bak kåringen. Hegerberg scoret 33 mål på like mange kamper i fjor og bidro til at Lyon vant både den franske ligaen og mesterligaen..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Kaos på toget mellom Geilo og Bergen

Overfylte vogner og fullt kaos ble realiteten for mange passasjerer om bord Bergensbanen i dag. Kaoset oppsto da det kom på mange flere enn det Vy hadde forventet på Geilo, med det resultat at folk måtte nesten sitte oppå hverandre for å få plass, ifølge NRK. Vy beklager hendelsen og sier de nå har satt inn ekstratog..

P4 - 15 minutter siden

1000 nye smittetilfeller

Coronaviruset i Kina fortsetter å spre seg. Så mange som 1000 personer til har trolig blitt smittet i den kinesiske byen Wuhan, hvor viruset har sitt utspring. Dermed har nesten 3000 personer blitt smittet, og 56 personer har mistet livet.

P4 - 4 timer siden

Dødstallet stiger i Tyrkia

Dødstallet fortsetter å stige etter jordskjelvet i Tyrkia fredag kveld. Minst 35 mennesker er døde og over 1600 er skadd, opplyser myndighetene. Det søkes nå etter overlevende etter skjelvet, som hadde en styrke på 6,8 og kunne merkes i flere av Tyrkias naboland.

P4 - 1 time siden

Rekordmange statsråder

Rekordmange statsråder har vært innom Ernas Solbergs regjering. Det skriver Aftenposten. Rett før klokken 11.

P4 - 45 minutter siden

11 hus isolert etter ras

11 husstander er isolert etter at det gikk et stort jordras over fylkesvegen inn til Sør-Eitran i Trøndelag. Veiene blir stengt til i morgen, melder NRK. En geolog har vært på stedet og kommer til å ta en ny vurdering når jordrraset har stabilisert seg..

P4 - 45 minutter siden

Mot snøfri rekord i Oslo

Oslo har ikke hatt snø i januar og nå går det mot snøfri rekord i hovedstaden. For nøyaktig 30 år siden viste målingene på Blindern i Oslo null snø fram til dagens dato, og det er ikke meldt de neste dagene. Statsmeteorolog Kristian Gislefoss til sier til NRK at dette er en del av det de venter med klimaendringene.

P4 - 1 time siden

Billettprisene øker i Oslo

Fra og med i dag må reisende med Ruter i Oslo og Viken betale mer for billettene. En enkeltbillett for voksen økes med én krone til 37 kroner. 7-dagersbillett øker fra 285 kroner til 310 kroner og månedsbillett til 770 kroner.

P4 - 2 timer siden

Listhaug: – Vi har sluppet ut av fengsel

Frp-nestleder Sylvi Listhaug sier hun føler at partiet har sluppet ut av fengsel etter at de gikk ut av regjering. Frp forlot regjeringen denne uken etter Norge hentet hjem den IS-siktede kvinnen fra Syria. Listhaug sier til TV2 at Frp har snekret masse grå kompromisser, som har skapt større og større frustrasjon, og at hun gleder seg til å markere det som virkelig er Frps politikk i opposisjon..

P4 - 2 timer siden

Etterforsker mulig overfall

Politiet i Øst etterforsker et mulig overfall av en kvinne i Moss i går kveld. Ingen er foreløpig pågrepet i saken. Den fornærmede meldte fra om overfallet i dag tidlig og er nå avhørt.

P4 - 4 timer siden

UD fraråder reiser til Hubei

Utenriksdepartementet fraråder nå nordmenn å reise til Hubei-provinsen i Kina etter spredningen av coronaviruset. Utbruddet av viruset startet i storbyen Wuhan i provinsen. 54 personer er nå bekreftet døde og det er oppdaget nesten 2000 smittetilfeller.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt