P4 > Nyheter

Onsdag, 23 September, 12:45

P4 - 05 des. 19 kl. 22:05

Kamper i GET-ligaen

5 kamper er spilt i GET-ligaen i Ishockey i kveld.
Stavanger Oilers vant 5-1 over Stjernen Hockey. Manglerud Star vant 7-1 over Grüner Ishockey. Lillehammer vant 4-3 over Vålerenga. Narvik vant 5-1 over Sparta Sarpsborg.
Les mer på P4


Les mer om:
GET, Ishockey, Oilers, Stjernen Hockey, Star, Grüner Ishockey, Vålerenga, Sparta Sarpsborg, Storhamar, Frisk Asker

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kamperi , GET-ligaen
P4 - 26 okt. 19 kl. 18:50

Get-ligaen resultater

Det ble spilt tre kamper i Get-ligaen lørdag. Frisk Asker - Storhamar 2 - 4 Grüner - Manglerud Star 3 - 2 Valerenga - Lillehammer 3 - 2.

P4 - 07 des. 19 kl. 18:05

Get-ligaen lørdag

Tre kamper er spilt i Get-ligaen i ishockey i kveld. Vålerenga - Stavanger Oilers: 1-2 Grüner - Storhamar: 2- 9 Stjernen - Manglerud/Star: 5 -2.

P4 - 08 des. 19 kl. 17:07

Get-ligaen søndag

To kamper er spilt i Get ligaen i kveld. Frisk Asker vant 4-3 over Narvik. Og Sparta Sarpsborg vant 3-2 over Lillehammer.

P4 - 16 jan. 20 kl. 19:26

Get-ligaen

Flere kamper er spilt i Get-ligaen i kveld: Stavanger Oilers - Gruner Ishockey: 9 - 2 Sparta Sparpsborg - Frisk Asker: 2-3 Lillehammer - Stjernen: 4-2 Manglerud Star - Storhamar: 4-2 Narvik - VÅlerenga: 1 - 4.

P4 - 01 juni 20 kl. 07:00

Brudd mellom TV 2 og Get

480.000 Get-kunder mister TV2s kanaler etter at det partene ikke ble enige om en ny avtale innen fristen midnatt. Avtalen regulerer hvor mye Telia-eide Get skal betale for TV 2s kanaler, sånn at de kan legge kanalene i pakkene til sine kunder.

P4 - 16 juni 20 kl. 23:50

- Har krav på penger tilbake

- En halv million Get-kunder som nå har mistet TV2s kanaler har krav på penger tilbake. Det mener Forbrukerrådet. Etter 16 dager er det fortsatt ingen løsning på konflikten mellom TV2 og Telia-eide Get.

VG - 10 sep. 19 kl. 18:24

Get-ligaen: Nykommer Narvik helt ukjent for Hockey-Norge

ULLEVAAL STADION (VG) Storhamars nye sjef Miika Elomo vet ingenting om toppseriens første lag fra Nord-Norge foran Hamar-klubbens serieåpning mot Narvik på bortebane. Det er finnen ikke alene om blant hans trenerkolleger og spillerne i Get-ligaen..

P4 - 18 des. 19 kl. 21:43

GET Ligaen: Seier til Lillehammer

En kamp er spilt i Get-ligaen i Ishockey i kveld. Lillehammer tok i mot Narvik på hjemmebane, og vant kampen 7-3..

P4 - 08 mars 20 kl. 15:35

Get og Discovery enig om en ny TV-avtale

TV-konflikten mellom Get og Discovery er over. Partene har blitt enige om en ny distribusjonsavtale som gjør at Get-kunder nå får tilbake kanaler som TVNorge og Eurosport. Én million nordmenn mistet Disovery sine kanaler 3.

NRK - 31 mai 20 kl. 11:16

Frohandlingsfristen går ut midnatt

Avtalen mellom TV 2 og Telia-eide Get om distribusjon går ut ved midnatt. Dersom selskapene ikke finner enighet, mister rundt 480.000 Get-kunder TV 2s kanaler.

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

- Trusselbrevet var Donald Duck-aktig

Trusselbrevet som ble sendt Christian Tybring-Gjedde og kona var Donald Duck-aktig. Det var karakteristikken Frp-politikeren brukte om brevet som aktoratet i Bertheussen-saken mener Laila Anita Bertheussen selv sto bak..

P4 - 1 time siden

Varsler storm i morgen

I morgen blir det kraftig vind over nesten hele Sør-Norge - ved kysten kan det bli storm. Meteorologisk institutt har nå sendt ut farevarsel på gult nivå for Agder, Vestfold og Telemark, Oslo og Viken fra i morgen tidlig. Det kan komme vindkast opp mot 25 meter i sekundet, og det er sterkt anbegalt å sikre løse gjenstander..

P4 - 1 time siden

Skipskollisjon ved Øresund

En russisk fregatt har kollidert med et svensk kontainerskip på danske side i Öresund. En stor bergingsaksjon pågår, men det er ikke kommet meldinger om personskader eller lekkasjer..

P4 - 1 time siden

Setter inn flere tiltak mot muslimhat

Økt fokus på diskriminering av muslimer i skolen og registrering av hatkriminalitet hos politiet. Det er blant tiltakene i regjeringens nye handlingsplan mot diskriminering av og hat mot muslimer, som ble presentert i dag. Det er svært viktig at politiet begynner å registrere kriminalitet med hatmotiv spesifikt mot denne minoritetsgruppen, sier statsminister Erna Solberg..

P4 - 2 timer siden

96 mister jobben i Strømstad

96 ansatte på Strømstad mister jobbene sine som følge av kraftig omsetningsfall. Det er ansatte i butikkene Maximat og Nordby Supermarket som rammes. Koronakrisen har rammet grensehandelen svært hardt.

P4 - 2 timer siden

Sprayet «Judas» utenfor hus til Ap-politiker

Arbeiderparti-politiker i Ringsaker, Kjersti Lundgård, våknet i dag opp til at noen hadde sprayet ordet «Judas» utenfor hjemmet hennes. Politikeren har tatt til orde får legge ned flere skoler i kommunen, og setter budskapet i klar sammenheng med saken. Saken om skolenedleggelse har vekket sterke følelser nord i kommunen.

P4 - 3 timer siden

Etterlyser ung mann etter overgrep

Politiet etterlyser en ung mann etter at en jente i barneskolealder ble utsatt for et overgrep på vei hjem fra Lye skule i Time i Rogaland i går ettermiddag. Politiet anslår mannen er mellom 15 og 20 år, og ber om tips i saken. I en pressemelding skriver politiet at det er gjennomført flere vitneavhør, og kriminaltekniske undersøkelser som vil fortsette utover dagen.

P4 - 2 timer siden

Farevarsel for vindkast i Sør-Norge

Det kommer til å blåse kraftig i deler av Sør-Norge i morgen. Meteorologisk institutt har i dag sendt ut farevarsel på gult nivå. Oslo, Viken, Vestfold og Telemark og Agder kan vente seg vindkast opp mot 25 meter i sekundet i kystnære strøk, og 20 meter i indre strøk..

P4 - 3 timer siden

Keshvari ber om kortere straff

Bedrageridømte Mazyar Keshvari ber Høyesterett om å bli straffet som privatperson og ikke som stortingsrepresentant. Dersom han får medhold, kan det bety at dommen mot ham reduseres med flere måneder, skriver NTB. Den tidligere Fremskrittsparti-politikeren er fra dømt til sju måneders fengsel for å ha levert fiktive reiseregninger til Stortinget.

P4 - 4 timer siden

Vil åpne deler av Norge raskere enn andre

Helsedirektør Bjørn Guldvog vil åpne deler av Norge raskere for å unngå at ikke hele landet må vente på noen få regioner som har smitteutbrudd. I et intervju med VG sier Guldvog at belønningen til kommuner som bidrar til å få ned smitten er å gjenåpne lokalsamfunnet tidligere enn resten av landet. Blant annet ser Helsedirektoratet nå på muligheten til å ha flere kohorter på 200 tilskuere på fotballstadioner i områder med lav smitte..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt