NRK > Nyheter

Wednesday, 26 February, 07:35

NRK - 11 Sep 19 kl. 17:21

Kalte tysk ambassadør inn på teppet

Kina har kalt Tysklands ambassadør i Beijing inn på teppet etter at protestlederen Joshua Wong fra Hongkong fikk møte Tysklands utenriksminister. Kinas ambassadør i Tyskland Wu Ken sa onsdag at møtet vil ha negative konsekvenser for landenes forhold..
Les mer på NRK


Les mer om:
Tysklands, Beijing, Joshua Wong, Hongkong, Tyskland Wu Ken

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kalte, tysk, ambassadør, inn, teppet
Aftenposten - 08 Jul 19 kl. 21:57

Trump vil ikke ha noe med Storbritannias Washington-ambassadør å gjøre

USAs president Donald Trump sier han ikke vil ha noe å gjøre med Storbritannias USA-ambassadør Kim Darroch etter at ambassadøren kalte ham usikker og klønete..

Dagbladet - 08 Jul 19 kl. 21:01

Trump angriper May: - For et rot

USAs president Donald Trump angriper Theresa Mays håndtering av Brexit, og sier at han ikke lenger vil ha noe å gjøre med Storbritannias USA-ambassadør etter at ambassadøren kalte ham «usikker» og «klønete»..

Aftenposten - 15 Nov 19 kl. 15:12

Trump kalte henne «bad news»: - Jeg kunne ikke tro det, sa ambassadøren til granskerne

NEW YORK (Aftenposten): Demokratene i USAs kongress mistenker at den plutselige hjemsendelsen av en ambassadør var starten på Trump-overtredelse..

P4 - 01 Aug 19 kl. 05:36

Kelly Craft ny FN-ambassadør

Et flertall i Senatet i USA har godkjent Kelly Knight Craft som USAs nye FN-ambassadør. Stillingen som FN-ambassadør har stått ledig i sju måneder etter at Nikki Haley trakk seg i desember. Craft, som er USAs ambassadør til Canada, ble nominert av president Donald Trump i februar..

NRK - 18 Sep 19 kl. 13:23

Milliardær blir Sverige-ambassadør

Den 43 år gamle Paypal-gründeren Ken Howery er godkjent som USAs nye ambassadør til Sverige. USA har stått uten ambassadør til Sverge i over to og et halvt år..

NRK - 10 Jul 19 kl. 13:00

Ambassadør går av

Storbritannias ambassadør i USA slutter i jobben. Det melder Reuters. Lekkede dokumenter viser at Storbritannias ambassadør Kim Darroch kom med krass kritikk av Donald Trump og USAs regjering..

Hegnar.no - 10 Jul 19 kl. 13:53

Storbritannias USA-ambassadør går av

Storbritannias ambassadør til USA går av, etter at ambassadøren kom med kraftig kritikk av Donald Trump i lekkede dokumenter.

Dagbladet - 23 Nov 19 kl. 19:34

Norge kalt inn på teppet

Pakistans utenriksdepartement kalte Norges ambassadør til Pakistan inn på teppet, og uttrykte bekymring rundt at det ble satt fyr på en koran i Kristiansand..

NRK - 19 Jan 20 kl. 00:44

Vil utvise Kinas ambassadør

Tre av partiene i den svenske Riksdagen vil at den kinesiske ambassadøren Gui Congyou skal utvises fra Sverige. Venstrepartiet, Kristdemokratene og Sverigedemokraterna sier til SVT at ambassadørens kritikk av svenske medier er uakseptabel..

P4 - 08 Jul 19 kl. 05:43

Trump slår tilbake mot ambassadør

Donald Trump slår tilbake mot den britiske ambassadøren i Washington som nylig skal ha omtalt Trump-administrasjonen for uskikket og klønete. Til amerikansk presse i går sa den amerikanske presidenten at ambassadøren har en gjort dårlig jobb for landet sitt, og at han ikke har mye til overs for ham. Ambassadøren råder også britiske politikere til å smiske med Trump når de møter presidenten, ifølge notatene avisen Mail on Sunday har fått tak i..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

Historisk mild vinter i åtte fylker

I åtte fylker vil gjennomsnittstemperaturen i vintermånedene desember, januar og februar være den høyeste noensinne, opplyser Meteorologisk institutt. Fylkene er Innlandet, Viken, Oslo, Vestfold og Telemark, Agder, Rogaland, Vestland og Trøndelag..

NRK - 15 minutter siden

20 døde i demonstrasjoner i India

I New Delhi i India er 20 mennesker døde og 189 skadet i demonstrasjoner i forbindelse med den nye statsborgerskapsloven. Delstatens statsminister Arvind Kejriwal ber regjeringen om å innføre portforbud og sende soldater til områder som er berørt..

NRK - 30 minutter siden

Stanser flyginger fra Sør-Korea

Filippinene stanser alle flyginger fra den sørkoreanske provinsen, Nord-Gyeongsang på grunn av det nye koronaviruset. Over 1000 mennesker er smittet av viruset i Sør-Korea. Flesteparten er fra byen Daegu i provinsen Nord-Gyeongsang..

NRK - 45 minutter siden

Drapssiktet kan straffes

Mannen som er siktet for drap på en kvinne i Moss er strafferettslig tilregnelig. Det er konklusjonen i rapporten fra sakkyndig psykiater skriver Moss Avis. Mannen har tidligere erkjent de faktiske forholdene, men ikke tatt stilling til straffskyld.

NRK - 45 minutter siden

Tønsberg minnes Jahn Teigen

Artisten Jahn Teigens liv og musikk skal minnes i hjembyen Tønsberg på lørdag. Teigen døde mandag 70 år gammel. På torve blir det allsang og artister kommer.

NRK - 1 time siden

Første brasilianer koronasmittet

En brasiliansk statsborger er isolert etter å ha fått påvist smitte av det nye koronaviruset etter nylig å ha vært på reise i Italia. Pasienten er en 61 år gammel brasiliansk mann som reiste til Lombardia i Nord-Italia mellom 9. og 21.

NRK - 1 time siden

Nordmenn etterforskes i Frankrike

Fransk politi undersøker om fem norske finansmenn og en pengeinnkrever svindlet fem franske bedrifter for nærmere 23 millioner kroner, skriver Stavanger Aftenblad. Mennene er tidligere etterforsket for økonomisk kriminalitet..

NRK - 1 time siden

Forbereder seg på virussmitte

De forente arabiske emirater sier de er «Utstyrt for verst tenkelige scenario» etter flere tilfeller av det nye koronaviruset i Midtøsten. Flyselskapet i Qatar Airways, varsler færre flyvninger til Iran, som er hardt rammet av viruset..

NRK - 1 time siden

94 flypassasjerer i karantene

I alt 94 reisende med et fly fra Sør-Korea til Kina er satt i karantene etter at det ble vakt mistanke koronavirus-smitte hos tre av passasjerene. Tre kinesiske turister hadde feber da de ankom den kinesiske byen Nanjing onsdag..

NRK - 1 time siden

Flåmsbanen åpnet igjen

Flåmsbana mellom Myrdal stasjon og Flåm i Aurland er igjen åpnet for trafikk, melder Bane Nor. Flåmsbana har vært stengt siden lørdag ettermiddag på grunn av et snøskred mellom Blomheller og Berekvam. Skredet rev ned ledningen og gjorde stor skade..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt