NRK > Nyheter

Sunday, 22 September, 03:41

NRK - 11 Sep 19 kl. 17:21

Kalte tysk ambassadør inn på teppet

Kina har kalt Tysklands ambassadør i Beijing inn på teppet etter at protestlederen Joshua Wong fra Hongkong fikk møte Tysklands utenriksminister. Kinas ambassadør i Tyskland Wu Ken sa onsdag at møtet vil ha negative konsekvenser for landenes forhold..
Les mer på NRK


Les mer om:
Tysklands, Beijing, Joshua Wong, Hongkong, Tyskland Wu Ken

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kalte, tysk, ambassadør, inn, teppet
Aftenposten - 08 Jul 19 kl. 21:57

Trump vil ikke ha noe med Storbritannias Washington-ambassadør å gjøre

USAs president Donald Trump sier han ikke vil ha noe å gjøre med Storbritannias USA-ambassadør Kim Darroch etter at ambassadøren kalte ham usikker og klønete..

Dagbladet - 08 Jul 19 kl. 21:01

Trump angriper May: - For et rot

USAs president Donald Trump angriper Theresa Mays håndtering av Brexit, og sier at han ikke lenger vil ha noe å gjøre med Storbritannias USA-ambassadør etter at ambassadøren kalte ham «usikker» og «klønete»..

P4 - 01 Aug 19 kl. 05:36

Kelly Craft ny FN-ambassadør

Et flertall i Senatet i USA har godkjent Kelly Knight Craft som USAs nye FN-ambassadør. Stillingen som FN-ambassadør har stått ledig i sju måneder etter at Nikki Haley trakk seg i desember. Craft, som er USAs ambassadør til Canada, ble nominert av president Donald Trump i februar..

NRK - 18 Sep 19 kl. 13:23

Milliardær blir Sverige-ambassadør

Den 43 år gamle Paypal-gründeren Ken Howery er godkjent som USAs nye ambassadør til Sverige. USA har stått uten ambassadør til Sverge i over to og et halvt år..

NRK - 10 Jul 19 kl. 13:00

Ambassadør går av

Storbritannias ambassadør i USA slutter i jobben. Det melder Reuters. Lekkede dokumenter viser at Storbritannias ambassadør Kim Darroch kom med krass kritikk av Donald Trump og USAs regjering..

Hegnar.no - 10 Jul 19 kl. 13:53

Storbritannias USA-ambassadør går av

Storbritannias ambassadør til USA går av, etter at ambassadøren kom med kraftig kritikk av Donald Trump i lekkede dokumenter.

P4 - 08 Jul 19 kl. 05:43

Trump slår tilbake mot ambassadør

Donald Trump slår tilbake mot den britiske ambassadøren i Washington som nylig skal ha omtalt Trump-administrasjonen for uskikket og klønete. Til amerikansk presse i går sa den amerikanske presidenten at ambassadøren har en gjort dårlig jobb for landet sitt, og at han ikke har mye til overs for ham. Ambassadøren råder også britiske politikere til å smiske med Trump når de møter presidenten, ifølge notatene avisen Mail on Sunday har fått tak i..

NRK - 08 Jul 19 kl. 23:51

– Full tillit til ambassadør

Storbritannias statsminister Theresa May gjentar i kveld at hun har full tillit til sin ambassadør til USA, det sier en talsperson for regjeringen ifølge AFP. I lekkede notater kaller ambassadør Kim Darroch Trumps regjering klønete og uskikket..

NRK - 04 Sep 19 kl. 19:20

Canada med ny ambassadør til Kina

Canadas statsminister Trudeau har utnevnt ny ambassadør til Kina. Trudeau ba den forrige ambassadøren trekke seg etter at han sa til media at det ville være flott om USA droppet sin forespørsel om utlevering av Huawei finansdirektør Meng Wanzhou..

Aftenposten - 07 Aug 19 kl. 16:09

Pakistan kaster ut Indias ambassadør

Pakistan har bedt Indias ambassadør om å forlate landet, henter hjem sin egen ambassadør fra New Delhi og stanser all handel med nabolandet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

– Kan føre til en slutt på krigen

FNs spesialutsending til Jemen sier at Houthi-militsens stans i alle drone- og missilangrep mot Saudi-Arabia kan føre til en slutt på borgerkrigen i Jemen. Houthi-bevegelsenskunngjorde lørdag at de innstiller angrepene mot Saudi-Arabia..

NRK - 30 minutter siden

Over 100 skadd i Albania

Over hundre mennesker skal være skadd etter flere kraftige jordskjelv ved den albanske hovedstaden Tirana lørdag. Nettstedet Shqiptarja siterer helsemyndighetene på at minst 108 personer har fått skader i forbindelse med skjelvene..

NRK - 1 time siden

Nytt jordskjelv i Albania

Like over midnatt til søndag ble det registrert et etterskjelv med styrke på 4,8 i Albania. Det er ikke blitt meldt ytterligere ødeleggelser. Det siste skjelvet kom sju minutter over midnatt.

NRK - 1 time siden

Brann på gård i Nome slukket

To bygninger er nedbrent etter en brann på en gård i Nome i Telemark lørdag. Ingen mennesker eller dyr kom til skade i brannen. Ti hester ble evakuert i forbindelse med brannen.

NRK - 1 time siden

Thomas Cook på randen av konkurs

Det store britiske reiseselskapet Thomas Cook er på randen av konkurs etter at investorene nektet å trå til med en redningsoperasjon. Selskapet har 22.000 ansatte, hvorav 9.

NRK - 2 timer siden

Nye demonstrasjoner i Egypt

Hundrevis av mennesker ble møtt med tåregass fra sikkerhetsstyrker da de deltok i demonstrasjoner mot president Abdel-Fattah al-Sisi i havnebyen Suez lørdag kveld. Demonstrantene krever at presidenten går av. Også fredag var det protester i Egypt..

NRK - 2 timer siden

Orkan nedjustert til tropisk storm

Orkanen Lorena, som er på vei mot Mexicos fastland, har svekket seg og ble lørdag nedjustert til tropisk storm. Det er ventet sterk vind og mye regn når den tropiske stormen treffer nordvest i Mexico søndag morgen, ifølge USAs orkansenter..

NRK - 3 timer siden

Colombias president advarer Maduro

Colombias president, Ivan Duque, sammenligner Venezuelas president, Nicolás Maduro, med den serbiske krigsforbryteren Slobodan Milosevi, i et intervju med nyhetsbyrået AP. Han sier Maduro gjør en stor feil, dersom han skulle finne på å angripe..

NRK - 3 timer siden

Island bøtelagt etter Eurovision

Arrangørene av den europeiske finalen i Melodi Grand Prix har bøtelagt det islandske bidraget etter årets finale i Tel Aviv i Israel fordi de viste det palestinske flagget. Den europeiske kringkastingsunionen (EBU) sier ikke noe om botens beløp..

NRK - 4 timer siden

Mann tatt i 175 km/h i 90-sonen

En mann i 30-årene fikk førerkortet beslaglagt i Nordbytunnelen i Akershus lørdag kveld. Mannen kjørte i 175 kilometer i timen. I tunnelen mellom Ås og Frogn på E6 er fartsgrensen 90 kilometer i timen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt