P4 > Nyheter

Saturday, 30 May, 13:31

P4 - 31 May 19 kl. 19:10

Kallmyrs au pair avviser at hun jobbet

Justisminister Jøran Kallmyrs au pair sier at hun ikke jobbet i løpet av de to omstridte månedene i huset til Kallmyr.
Hun ble sendt ut fra Norge i mai fordi UDI mener hun har jobbet ulovlig i snaue to måneder før hun leverte inn sin søknad om fornyet kontrakt til politiet.
Til NRK sier kvinnen at hun ble kjent med familier, gikk ut med venner og var i kirken i perioden der hun ventet på avtalen.
Jøran Kallmyr mener selv han ikke har gjort noe ulovlig..
Les mer på P4


Les mer om:
Jøran Kallmyrs, Kallmyr, Norge, UDI, NRK

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kallmyrsau , pair, avviserat , hun, jobbet
VG - 11 Jun 19 kl. 12:29

UDI snur: Kallmyrs au pair får jobbe likevel

Justisminister Jøran Kallmyrs au pair får lov til å komme tilbake til Norge..

Klartale - 11 Jun 19 kl. 13:37

Kallmyrs au pair får komme tilbake

UDI har ombestemt seg. Justisminister Jøran Kallmyrs au pair får likevel være i Norge..

Klartale - 11 Jun 19 kl. 13:02

Kallmyrs au pair får bli

UDI har ombestemt seg. Justisminister Jøran Kallmyrs au pair får likevel bli i Norge..

P4 - 11 Jun 19 kl. 14:17

Au pair vil tilbake til Norge

Justisminister Jøran Kallmyrs au pair vil tilbake til Norge og Kallmyrs familie. Det opplyser kvinnens advokat til Dagbladet. UDI har i dag snudd og lar henne komme tilbake til Norge etter at det har kommet fram nye opplysninger i saken.

VG - 11 Jun 19 kl. 12:29

UDI snur: Kallmyrs au pair får jobbe likevel

Justisminister Jøran Kallmyrs au pair får lov til å komme tilbake til Norge..

VG - 11 Jun 19 kl. 12:29

UDI snur: Kallmyrs au pair får jobbe likevel: – Ønsker å få henne tilbake så fort som mulig

Justisminister Jøran Kallmyrs au pair får lov til å komme tilbake til Norge..

Dagbladet - 01 Jun 19 kl. 10:20

Au pair-advokaten freser: - Tragisk og flaut

Etter to døgns kaos om justisminister Jøran Kallmyrs au pair, forteller nå advokaten hennes om dramaet..

Hegnar.no - 11 Jun 19 kl. 13:07

UDI omgjør au pair-vedtaket

UDI omhever vedtaket om avslag om oppholdstillatelse til justisminister Jøran Kallmyrs au pair, og kvinnen får lov dermed komme tilbake til Norge..

P4 - 11 Jun 19 kl. 15:50

Vil granske vedtaket nøye

Justisminister Jøran Kallmyr mener han ikke kan finne noen alternativ til Au pair. UDI har snudd og gir nå Kallmyrs Au pair tillatelse til å jobbe i Norge etter at hun først fikk avslag. Au pair ordningen har fått kraftig kritikk fra flere hold, men Kallmyr vil beholde sin.

NRK - 11 Jun 19 kl. 12:26

Omgjør au pair-vedtak

UDI omgjør vedtaket om justisminister Jøran Kallmyrs au pair, ifølge VG..

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

Alvorlig skadd etter ulykke

En motorsyklist er livstruende skadd skadet etter en kollisjon med en bil og en MC på Reshjemsvegen mellom Notodden og Bø. Det skriver Telemarksavisa. Bakgrunnen for ulykken er uklar..

P4 - 1 time siden

Biden ut mot rasisme

Joe Biden, som ligger an til å bli demokratenes presidentkandidat, mener USA nå må ta et oppgjør med systematisk rasisme i landet. Det brutale pågripelsen som førte til at afroamerikaneren George Floyd døde i Minneapolis, har utløst voldsomme demonstrasjoner mot politivold og rasisme i USA. Fire politimenn har fått sparken, og en av dem er siktet for forsettlig drap..

P4 - 45 minutter siden

Oftere ute enn før

Folk i Oslo har brukt naturen tre ganger mer i koronakrisen enn til vanlig. Det viser en undersøkelse fra Norsk institutt for naturforskning ved hjelp av mobile sporingsdata i treningsappen Strava. Undersøkelsen viser økning i løping, fotturer og sykling.

P4 - 1 time siden

Kraftig brann i rekkehus

Det brenner nå kraftig i et rekkehus på Haugenstua i Oslo. Det er fare for at det kan spre seg og store brannmannskaper jobber nå med å få kontroll på brannen. Beboere blir nå evakuert og politiet tror de har kontroll på alle som har vært i boligene.

P4 - 1 time siden

Flere vil endre reisevanene

Flere nordmenn sier de vil endre reisevanene sine permanet etter koronakrisen. I en undersøkelse Norstat har utført for Vy svarer 15 prosent at de vil forandre reisemåte for godt. Samtidig svarer én av fem som pleide å reise kollektivt til og fra jobb, at de ikke gjør det lenger, melder NRK..

P4 - 2 timer siden

Utslippsrekord i Longyearbyen

Kullkraftverket i Longyearbyen på Svalbard slapp ut rekordmye karbondioksid i fjor. Kraftverket slapp ut 77.000 tonn Co2, melder NRK.

P4 - 2 timer siden

Advarer mot kosttilskudd

Mattilsynet advarer nå mot at kosttilskuddet Muscletech fra USA kan føre til leversvikt og dødsfall. Flere norske forbrukere har bestilt produktet fra utenlandske nettsider, opplyser tilsynet..

P4 - 2 timer siden

Tror pandemien gir klimaeffekt

To av tre nordmenn tror koronapandemien vil redusere de globale klimautfordringene på kort sikt. Det viser en undersøkelse fra Opinion, melder NTB. Men over halvparten av de spurte mener viruset ikke vil ha en langvarig effekt på klimaet.

P4 - 3 timer siden

Digitalbruk har skutt i været

Flere nordmenn bruker digitale tjenester i dag enn før koronapandemien brøt ut. 92 prosent av de spurte i McKinseys undersøkelse sier at de bruker digitale tjenester nå mot 78 prosent før utbruddet. Samtidig svarer rundt 80 prosent av førstegangsbrukerne at de vil opprettholde sine digitale vaner etter at samfunnet åpner igjen..

P4 - 3 timer siden

Frp vil ha ølsalg på bensinstasjoner

Frp fremmer igjen forslag om ølsalg på bensinstasjoner og i kiosker. Partiet vil ha flere lettelser på norske alkohollover, skriver Vårt Land. Helsetalskvinne Åshild Bruun-Gundersen mener kommunene selv vil være i stand til å finne ut hvor det kan selges øl..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt