P4 > Nyheter

Wednesday, 13 November, 23:34

P4 - 31 May 19 kl. 19:10

Kallmyrs au pair avviser at hun jobbet

Justisminister Jøran Kallmyrs au pair sier at hun ikke jobbet i løpet av de to omstridte månedene i huset til Kallmyr.
Hun ble sendt ut fra Norge i mai fordi UDI mener hun har jobbet ulovlig i snaue to måneder før hun leverte inn sin søknad om fornyet kontrakt til politiet.
Til NRK sier kvinnen at hun ble kjent med familier, gikk ut med venner og var i kirken i perioden der hun ventet på avtalen.
Jøran Kallmyr mener selv han ikke har gjort noe ulovlig..
Les mer på P4


Les mer om:
Jøran Kallmyrs, Kallmyr, Norge, UDI, NRK

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kallmyrsau , pair, avviserat , hun, jobbet
VG - 11 Jun 19 kl. 12:29

UDI snur: Kallmyrs au pair får jobbe likevel

Justisminister Jøran Kallmyrs au pair får lov til å komme tilbake til Norge..

Klartale - 11 Jun 19 kl. 13:37

Kallmyrs au pair får komme tilbake

UDI har ombestemt seg. Justisminister Jøran Kallmyrs au pair får likevel være i Norge..

Klartale - 11 Jun 19 kl. 13:02

Kallmyrs au pair får bli

UDI har ombestemt seg. Justisminister Jøran Kallmyrs au pair får likevel bli i Norge..

P4 - 11 Jun 19 kl. 14:17

Au pair vil tilbake til Norge

Justisminister Jøran Kallmyrs au pair vil tilbake til Norge og Kallmyrs familie. Det opplyser kvinnens advokat til Dagbladet. UDI har i dag snudd og lar henne komme tilbake til Norge etter at det har kommet fram nye opplysninger i saken.

VG - 11 Jun 19 kl. 12:29

UDI snur: Kallmyrs au pair får jobbe likevel

Justisminister Jøran Kallmyrs au pair får lov til å komme tilbake til Norge..

VG - 11 Jun 19 kl. 12:29

UDI snur: Kallmyrs au pair får jobbe likevel: – Ønsker å få henne tilbake så fort som mulig

Justisminister Jøran Kallmyrs au pair får lov til å komme tilbake til Norge..

Dagbladet - 01 Jun 19 kl. 10:20

Au pair-advokaten freser: - Tragisk og flaut

Etter to døgns kaos om justisminister Jøran Kallmyrs au pair, forteller nå advokaten hennes om dramaet..

Hegnar.no - 11 Jun 19 kl. 13:07

UDI omgjør au pair-vedtaket

UDI omhever vedtaket om avslag om oppholdstillatelse til justisminister Jøran Kallmyrs au pair, og kvinnen får lov dermed komme tilbake til Norge..

P4 - 11 Jun 19 kl. 15:50

Vil granske vedtaket nøye

Justisminister Jøran Kallmyr mener han ikke kan finne noen alternativ til Au pair. UDI har snudd og gir nå Kallmyrs Au pair tillatelse til å jobbe i Norge etter at hun først fikk avslag. Au pair ordningen har fått kraftig kritikk fra flere hold, men Kallmyr vil beholde sin.

NRK - 11 Jun 19 kl. 12:26

Omgjør au pair-vedtak

UDI omgjør vedtaket om justisminister Jøran Kallmyrs au pair, ifølge VG..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Trump ut mot riksretthøringen

USAs president Donald Trump gjentok i kveld at riksrettprosessen mot ham er en heksejakt. To toppdiplomater forklarte seg i Kongressen i dag i den første, offentlige høringen mot presidenten. En av diplomatene hevder at Trump dagen etter at han angivelig skal ha presset Ukrainas president til å etterforske hans rival Joe Biden, skal ha spurt om granskningene.

P4 - 1 time siden

Mulig knivstikking i Oslo

En mann har blitt utsatt for vold i gamlebyen i Oslo med et mulig stikkvåpen. Politiet jakter tre unge gutter. Den skadde er fraktet med ambulanse til Oslo legevakt..

P4 - 2 timer siden

Kan ha funnet DNA-profil i Lørenskog-forsvinningen

DNA-profilen til en gjerningsperson som fraktet Anne Elisabeth Hagen bort fra sitt hjem kan være avslørt. Politiet har funnet et hittil ukjent DNA-spor på en sentral del av åstedet i hjemmet, som kan være med å løse mysteriet, skriver VG. Ifølge avisen jobber politiet nå intenst med å finne ut hvem DNA-profilen tilhører.

P4 - 2 timer siden

Oslo får ny vannforsyning

Oslo får ny vannforsyning i 2028. Bystyret vedtok i kveld planene om å etablere en reservannforsyning via en undergrunnstunnel fra Holsfjorden. I dag får ni av ti Oslo-beboere vannet sitt fra Maridalsvannet.

P4 - 3 timer siden

Ber studenter reiser hjem fra Hongkong

Universitetet i Bergen ber sine studenter i Hongkong reise hjem til Norge som følge av den pågående uroen i millionbyen. Det skriver Bergensavisen. Tidligere i dag ble norske studenter ved Baptist University i millionbyen evakuert etter at det oppsto demonstrasjoner på skoleområdet.

P4 - 3 timer siden

Omfattende lovbrudd i fiskebransjen

Forholdene som er avdekket fiskeindustrien er trolig bare toppen av et isfjell. Det frykter Norsk Nærings- og Nytelsesmiddelarbeiderforbund. I 19 av 20 kontrollerte fiskebruk i Lofoten og Vesterålen i vår ble det avdekket flere brudd på arbeidstidsbestemmelser og sosial dumping, melder NRK.

P4 - 3 timer siden

Drapssiktet jobbet i helsetjenesten

Mannen i 30-årene som er siktet for å ha drept en mann i 50-årene med kniv i Drammen sentrum i oktober jobbet inntil nylig i Øvre Eikers helsetjeneste. Det bekrefter kommunalsjefen for tjenesten overfor Drammens Tidende i kveld. Mannen er tidligere straffedømt flere ganger.

P4 - 3 timer siden

Fortalte om ukjent telefonsamtale

Donald Trump skal dagen etter den mye omtalte telefonsamtalen med Ukrainas president igjen spurt om granskningene av hans politiske rival Joe Biden. Det fortalte USAs fungerende ambassadør i Ukraina, William Taylor, i den pågående riksretthøringen i kveld. Taylor sier en medarbeider i Utenriksdepartementet overhørte en samtale mellom EUs ambassadør til Ukraina og Trump der dette ble tatt opp.

P4 - 4 timer siden

Venter 330 millioner elbiler i 2040

I 2040 vil det rulle 330 millioner elbiler i verden. Det viser nye anslag fra Det internasjonale energibyrået, IAE, som dermed kraftig oppjusterer sine prognoser. I 2016 mente byrået at det ville være under halvparten så mange elektriske kjøretøy i 2040.

P4 - 4 timer siden

Pågrepet for befatning med eksplosiver

Det er funnet eksplosiver i et bolighus i Sola i Rogaland. En mann i 20-årene er pågrepet og siktet i saken, opplyser politiet i en pressemelding. Boligen er sperret av og politiet har opprettet vakthold.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt