NRK > Nyheter

Wednesday, 11 December, 11:46

NRK - 14 Aug 19 kl. 17:42

Kallmyr vil justere nærpolitireform

Den massive kritikken mot nærpolitireformen skal tas på alvor, lover justisminister Jøran Kallmyr (Frp). Han varsler en ny stortingsmelding om reformen. Han garanterte også at i 2021 så skal målet om to politifolk per 1000. innbygger være innfridd..
Les mer på NRK


Les mer om:
Jøran Kallmyr

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kallmyr, vil, justere, nærpolitireform
P4 - 14 Aug 19 kl. 19:34

Kallmyr vil justere nærpolitireformen

Nærpolitireformen blir endret etter den massive kritikken som er rettet mot den. Det lovet justisminister Jøran Kallmyr i en debatt under Arendalsuka i kveld. Kallmyr sier han vil gå inn for å få flere politifokl ut i gatene, og hindre såkalte tidstyver, som kjøring av psykiatriske pasienter.

NRK - 11 Jun 19 kl. 12:17

Kallmyr på plass i nytt helikopter

Politidirektør Benedicte Bjørnland og justisminister Jøran Kallmyr (Frp) fikk tirsdag en prøvetur med et av politiets nye helikoptre. Kallmyr sier til NTB at de tre nye Leonardo-helikopterne vil bedre terrorberedskapen. Foreløpig er bare to kommet..

P4 - 08 Oct 19 kl. 21:54

Kallmyr hardt ut mot Ap

Justisminister Jøran Kallmyr reagerer kraftig på Arbeiderpartiets påstand om at statsbudsjettet ikke gir flere politifolk i gatene. Det er løgn, sier Kallmyr til TV 2. Han garanterer overfor kanalen at regjeringen skal nå målet om to politifolk per tusen innbyggere..

NRK - 06 Jun 19 kl. 16:06

Kallmyr ikkje inhabil overfor UDI

Kallmyr blir ikkje erklært inhabil i saker som omhandlar UDI, melder NTB. Kallmyr har klaga inn eit UDI-vedtak der den filippinske au-pairen til Kallmyrs familie vart utvist frå Noreg..

NRK - 05 May 19 kl. 14:02

Vedum: Billig retorikk fra Kallmyr

Under Frp-landsmøtet sa justisminister Jøran Kallmyr at «Senterpartiet gjør Norge til et farligere sted for barn og unge», fordi Sp ikke støttet politireformen. – Det er billig retorikk fra Kallmyr, svarer Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum-.

P4 - 30 May 19 kl. 15:23

Kallmyr viser til e-post

Justisminister Jøran Kallmyr sier han stolte på lovnaden fra au pair-byrået da han lot en au pair flytte inn, noe som nå har ført til at UDI mener hun har jobbet ulovlig i Norge. Overfor Dagbladet viser Kallmyr til en e-post fra byrået der det står at au pairen kan bo hos dem, men ikke jobbe for dem, mens hun venter på å få fornyet sin au pair-tillatelse av politiet. Kallmyr har avvist at au pairen jobbet for familien i det tidsrommet, men sier han vil beklage om det er begått feil..

P4 - 15 Oct 19 kl. 14:51

Kallmyr: Vil nå målet om nok politifolk i løpet av neste år

- Det vil ikke bli noe problem å nå målet om 2 politifolk per 1000 innbygger. Det mener justisminister Jøran Kallmyr. Per 30.

P4 - 17 Jun 19 kl. 15:12

Kallmyr må forklare seg om Abbasi-saken

Justisminister Jøran Kallmyr kommer i ettermiddag til Stortinget for å svare på spørsmål om den mye omtalte utsendelsen av Abbasi-familien fra Trondheim. Det er SV-representant Lars Haltbrekken som har bedt Kallmyr møte. Moren i familien ble syk under transporten og er tilbake i Norge, men de tre barna, der to av de aldri har vært i Afghanistan, skal sendes videre til Kabul fra Istanbul i Tyrkia..

P4 - 15 Oct 19 kl. 20:40

Kallmyr vil ha flyktning-telt

Justisminister Jøran Kallmyr vil hindre en ny flyktningstrøm til Norge ved å tilby telt istedet for hotell. Uttalelsen kommer få dager etter at Tyrkias president Erdogan truet med å åpne portene til Europa for 3,6 millioner syriske flyktninger. Kallmyr sier til NRK at i 2015 sendte flyktninger bilder til venner og sa at «her er det luksus, hit må dere komme».

Dagbladet - 26 Nov 19 kl. 21:56

Kallmyr: - Vi må tåle brenning av Koranen

Nå endrer Kallmyr politiordren fra politidirektør Bjørnland, melder VG..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Bilen til drapsoffer dumpa i sjøen

Bilen til 44-åringen som blei funnen død på Regestranda på Sola, skal ha blitt dumpa i sjøen, får NRK opplyst. Tre menn er sikta for drap eller medverknad til drap. Alle dei tre er i 20-åra og kjenningar av politiet..

NRK - 45 minutter siden

Ferje grunnstøtte i Fedje

Ei ferje har gått på grunn i Fedje i Nordhordland. Ingen skal vere skadd og ferja køyrer for eigen maskin, seier politiet. Ferja var på veg frå Sævrøy til Fedje, men har no snudd, skriv Bergens Tidende..

NRK - 1 time siden

Ungdommar storma klimatoppmøtet

Ei stor gruppe ungdom storma hovudscenen på klimatoppmøtet i Madrid i protest mot status på forhandlingane. Dei er ein del av Fridays for Future-rørsla som blei starta av Greta Thunberg..

NRK - 1 time siden

Thunberg refsar verdsleiarane

Den svenske klimaaktivisten Greta Thunberg meiner verdsleiarane manglar innsikt om klima. I ein tale under klimatoppmøtet i Madrid onsdag etterlyste ho handling. – Vi har ikkje lenger tid til ikkje å lytte til vitskapen, sa ho..

NRK - 1 time siden

Pressekonferanse i Stavanger

Politiet orienterer pressa etter at tre menn er sikta for drap eller medverknad til drap. Måndag blei ein mann funnen død på Sola i Rogaland..

NRK - 1 time siden

Meiner folkemordsak er villeiande

Fredsprisvinnar Aung San Suu Kyi meiner saka der Myamar er skulda for brotsverk mot den muslimske rohingya-minoriteten er villeiande og ufullstendig. Det sa ho då ho møtte for Den internasjonale straffedomstolen i Haag onsdag..

NRK - 1 time siden

Tyrkia vurderer sanksjonar mot USA

Tyrkias utanriksminister Mevlüt Çavusoglu seier dei vurderer å hindre USA å bruke viktige flybasar i landet, ifølgje AP. Utspelet kjem etter at USA truga med sanksjonar etter at Tyrkia kjøpte eit russisk rakettsystem..

NRK - 1 time siden

Verdas største oljeselskap på børs

Det statlege saudiarabiske selskapet Aramco er på børs. Selskapet er verdsett til 1,8 billionar dollar. Berre 1,5 prosent av aksjane er lagde ut for sal, og det er berre innbyggarar i golf-landa i Midtausten får kjøpe aksjar..

NRK - 1 time siden

Etiopia ser til Norge

Etiopias statsminister Abiy Ahmed sier tildelingen av Nobels fredspris oppmuntrer til videre innsats, både i demokratiseringen og moderniseringen av hjemlandet og til å skape fred og velstand på Afrikas horn. Men det øker også presset..

NRK - 2 timer siden

Vil øke samarbeidet

Statsminister Erna Solberg sier Norge vil være en stabil samarbeidspartner for fredsprisvinner Abiy Ahmed og Etiopia, i endringene landet nå gjennomgår. Norge vil bidra med støtte på felter som demokratibygging, utdanning, klimatiltak og handel..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt