NRK > Nyheter

Thursday, 22 August, 06:34

NRK - 14 Aug 19 kl. 17:42

Kallmyr vil justere nærpolitireform

Den massive kritikken mot nærpolitireformen skal tas på alvor, lover justisminister Jøran Kallmyr (Frp). Han varsler en ny stortingsmelding om reformen. Han garanterte også at i 2021 så skal målet om to politifolk per 1000. innbygger være innfridd..
Les mer på NRK


Les mer om:
Jøran Kallmyr

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kallmyr, vil, justere, nærpolitireform
P4 - 14 Aug 19 kl. 19:34

Kallmyr vil justere nærpolitireformen

Nærpolitireformen blir endret etter den massive kritikken som er rettet mot den. Det lovet justisminister Jøran Kallmyr i en debatt under Arendalsuka i kveld. Kallmyr sier han vil gå inn for å få flere politifokl ut i gatene, og hindre såkalte tidstyver, som kjøring av psykiatriske pasienter.

NRK - 11 Jun 19 kl. 12:17

Kallmyr på plass i nytt helikopter

Politidirektør Benedicte Bjørnland og justisminister Jøran Kallmyr (Frp) fikk tirsdag en prøvetur med et av politiets nye helikoptre. Kallmyr sier til NTB at de tre nye Leonardo-helikopterne vil bedre terrorberedskapen. Foreløpig er bare to kommet..

NRK - 06 Jun 19 kl. 16:06

Kallmyr ikkje inhabil overfor UDI

Kallmyr blir ikkje erklært inhabil i saker som omhandlar UDI, melder NTB. Kallmyr har klaga inn eit UDI-vedtak der den filippinske au-pairen til Kallmyrs familie vart utvist frå Noreg..

NRK - 05 May 19 kl. 14:02

Vedum: Billig retorikk fra Kallmyr

Under Frp-landsmøtet sa justisminister Jøran Kallmyr at «Senterpartiet gjør Norge til et farligere sted for barn og unge», fordi Sp ikke støttet politireformen. – Det er billig retorikk fra Kallmyr, svarer Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum-.

P4 - 30 May 19 kl. 15:23

Kallmyr viser til e-post

Justisminister Jøran Kallmyr sier han stolte på lovnaden fra au pair-byrået da han lot en au pair flytte inn, noe som nå har ført til at UDI mener hun har jobbet ulovlig i Norge. Overfor Dagbladet viser Kallmyr til en e-post fra byrået der det står at au pairen kan bo hos dem, men ikke jobbe for dem, mens hun venter på å få fornyet sin au pair-tillatelse av politiet. Kallmyr har avvist at au pairen jobbet for familien i det tidsrommet, men sier han vil beklage om det er begått feil..

P4 - 17 Jun 19 kl. 15:12

Kallmyr må forklare seg om Abbasi-saken

Justisminister Jøran Kallmyr kommer i ettermiddag til Stortinget for å svare på spørsmål om den mye omtalte utsendelsen av Abbasi-familien fra Trondheim. Det er SV-representant Lars Haltbrekken som har bedt Kallmyr møte. Moren i familien ble syk under transporten og er tilbake i Norge, men de tre barna, der to av de aldri har vært i Afghanistan, skal sendes videre til Kabul fra Istanbul i Tyrkia..

Dagbladet - 07 Jun 19 kl. 11:41

Sanner blir settestatsråd for Kallmyr

Lovavdelingen mener Kallmyr vil være inhabil til å behandle endringer og presiseringer i au pair-regelverket..

P4 - 29 May 19 kl. 16:16

Solberg: - Har tillit til Kallmyr

Statsminister Erna Solberg sier hun fortsatt har tillit til justisminister Jøran Kallmyr. Aftenposten meldte i ettermiddag at Utlendingsdirektoratet mener justisministerens au pair har jobbet ulovlig for hans familie siden august i fjor. Hun ble sendt ut av landet 10.

P4 - 16 Jul 19 kl. 18:47

Kallmyr om Krekar

- Mulla Krekar er utvist fra Norge og er ikke ønsket i landet. Det sier justisminister Jøran Kallmyr til Aftenposten. Krekar ble i Italia går dømt til 12 års fengsel for terrorplanlegging, og i går kveld ble han pågrepet av PST.

P4 - 30 May 19 kl. 10:45

Mener Kallmyr bør gå av

Jussprofessor Mats Andenæs mener justisminister Jøran Kallmyr bør gå av, hvis han er delaktig i brudd på utlendingsloven Det sier han til Dagbladet. UDI mener en au pair fra Filippinene arbeidet ulovlig hos justisministeren. 10.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Varsler demonstrasjoner mot Zarif

Eksiliranere og aktivister krever at Norge må konfrontere Irans utenriksminister Mohammad Javad Zarif. Det er varslet demonstrasjoner utenfor Stortinget når Zarif besøker Norge torsdag..

NRK - 1 time siden

Stresset øker på Ocean Viking

De 350 menneskene som er reddet av norske Ocean Viking i Middelhavet, blir stadig mer stresset, ifølge mannskapet. Også libyere på flukt fra krigen i hjemlandet er om bord. Folk lurer på når de kan gå i land, sier mannskapet til NTB..

NRK - 1 time siden

Kontroll på brann på Gran Canaria

De aller fleste evakuerte innbyggerne fra flammene på ferieøya Gran Canaria har fått lov til å flytte hjem igjen etter at brannvesenet fikk kontroll på skogbrannene som har herjet i landet, ifølge NTB..

NRK - 2 timer siden

Russland vil samle sikkerhetsrådet

Både Russland og Kina vil at FNs sikkerhetsråd skal møtes i løpet av torsdag, melder Al Jazeera. Det de ønsker å snakke om er «trusler mot internasjonal fred og sikkerhet». Bakgrunnen er at USA testet sine nye mellomdistanseraketter på mandag..

NRK - 2 timer siden

Organisasjoner slår tilbake

Organisasjoner reagerer på Brasils president Jair Bolsonaro sitt utspill om at det er de som starter skogbrannene i Amazonas. – Det er en syk påstand, sier en talsperson for Greenpeace Brasil til Al Jazeera..

NRK - 2 timer siden

Omega-3-piller hjalp ikke pasienter

En ny studie viser at omega-3-piller ikke gir «noen fordeler» for pasienter med diabetes type 2. Forskerne begynte med å undersøke om pillene kunne være skadelige for pasienter med sykdommen, men fant ingen bevis for det heller, ifølge BBC..

NRK - 2 timer siden

Trekker seg som presidentkandidat

Guvernøren i Washington, Jay Inslee, trekker seg fra kampen om å bli Demokratenes presidentkandidat. Årsaken er at han ikke tror han kan vinne, melder TV-kanalen MSNBC..

NRK - 3 timer siden

Færre turister etter nye sanksjoner

Det kom 23,6 prosent færre turister til Cuba i juli i år sammenlignet med samme måned i fjor, ifølge tall fra myndighetene. President Donald Trump innførte flere sanksjoner mot landet i fjor, blant annet nektet han cruiseskip fra USA å legge til der..

NRK - 3 timer siden

Mikroplast i vann er ikke skadelig

Mengden mikroplast i drikkevann er ikke helseskadelig enda, skriver Verdens helseorganisasjon (WHO) i en ny rapport. Likevel ønsker WHO mer forskning for å kartlegge fremtidig risiko, melder nyhetsbyrået AFP..

NRK - 4 timer siden

Gruveutstyr «gis bort mot henting»

Gruvesamfunnet Svea på Svalbard skal legges ned. Nå har selskapet som eier gruva bestemt at det store gruveutstyret skal gis bort mot henting. Årsaken er at det er billigere enn å håndtere det som skrapmetall og spesialavfall, skriver Klassekampen..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt