NRK > Nyheter

Thursday, 22 August, 07:11

NRK - 14 Aug 19 kl. 20:17

Kallmyr om Ocean Viking

– Norske myndigheter har ikke noe med Ocean Viking å gjøre, sier justisministeren. Han avviser derfor igjen at Norge vil ta i mot migrantene fra Leger Uten Grenser skip i Middelhavet..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Ocean Viking, Norge, Leger Uten Grenser, Middelhavet

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kallmyrom , Ocean, Viking
Aftenposten - 09 Aug 19 kl. 17:26

Kallmyr sier nei til å ta imot mennesker reddet av norsk skip

Det norske skipet Ocean Viking har reddet 85 mennesker i Middelhavet. Norge vil ikke ta imot dem, sier justis- og innvandringsminister Jøran Kallmyr (Frp)..

Hegnar.no - 11 Aug 19 kl. 07:36

Kallmyr: Uaktuelt å ta de imot

Det norske skipet Ocean Viking har plukket opp over 80 personer i Middelhavet utenfor Libyas kyst, dagen etter at skipet tok om bord 85 personer..

Hegnar.no - 13 Aug 19 kl. 11:00

Ocean Viking har berget over 350 mennesker på få dager

Det norskregistrerte redningsskipet Ocean Viking ventes nå å søke en trygg havn etter fire redningsaksjoner på like mange dager utenfor Libyas kyst..

Aftenposten - 13 Aug 19 kl. 12:00

Over 350 overlevende om bord på Ocean Viking

Det norskregistrerte redningsskipet Ocean Viking ventes nå å søke en trygg havn etter fire redningsaksjoner på like mange dager utenfor Libyas kyst..

NRK - 1 time siden

Stresset øker på Ocean Viking

De 350 menneskene som er reddet av norske Ocean Viking i Middelhavet, blir stadig mer stresset, ifølge mannskapet. Også libyere på flukt fra krigen i hjemlandet er om bord. Folk lurer på når de kan gå i land, sier mannskapet til NTB..

NRK - Igår: 21:16

Norge sier nei til migranter

Norge har sagt nei til en offisiell fransk henvendelse om å ta i mot migranter som er på skipene Open Arms og norskeide Ocean Viking. Justisminister Jøran Kallmyr (Frp) sier at Norge sier nei fordi det ikke finnes et utvelgelsessystem som fungerer..

Aftenposten - I førrgår: 08:00

Norskeide Ocean Viking reddet 356 mennesker fra havet. Ingen vet hvem som skal ta imot dem.

Migratene ble plukket opp fra gummibåter og reddet om bord på norskeide Ocean Viking. En tredjedel av dem er barn. Håpløsheten er i ferd med å bre seg blant dem, ifølge mannskapet på skipet..

P4 - Igår: 21:21

Norge sier nei til migranter

Det er ikke aktuelt for Norge å ta i mot migranter som er på redningsskipene Open Arms og Ocean Viking. Norske myndigheter har sagt nei til en offisiell fransk henvendelse om å ta i mot noen av disse migrantene. Justisminister Jøran Kallmyr sier de har sagt nei fordi det ikke finnes et utvelgelsessystem som fungerer..

NRK - 11 Jun 19 kl. 12:17

Kallmyr på plass i nytt helikopter

Politidirektør Benedicte Bjørnland og justisminister Jøran Kallmyr (Frp) fikk tirsdag en prøvetur med et av politiets nye helikoptre. Kallmyr sier til NTB at de tre nye Leonardo-helikopterne vil bedre terrorberedskapen. Foreløpig er bare to kommet..

NRK - 06 Jun 19 kl. 16:06

Kallmyr ikkje inhabil overfor UDI

Kallmyr blir ikkje erklært inhabil i saker som omhandlar UDI, melder NTB. Kallmyr har klaga inn eit UDI-vedtak der den filippinske au-pairen til Kallmyrs familie vart utvist frå Noreg..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

KrF vil ta imot båtmigranter

KrF går mot justisministeren, og vil at Norge skal ta imot flyktninger fra to redningsskip i Middelhavet. Tirsdag sa justisministeren nei til dette, og at regjeringen er samlet i saken. Men KrF er ikke enig, sier KrFs Hans Fredrik Grøvan til NRK..

NRK - 15 minutter siden

Mener UD hindret hjemsendelse

En syk fireåring i al-Hol-leiren i Syria skal ha vært nær hjemsendelse til Norge i juli i år, med dette ble hindret av UD, sier morens advokat til VG. UD forhindret transporten ved å nekte å gi nødvendig dokumentasjon, sier advokaten til avisen..

NRK - 30 minutter siden

Eminem saksøker Spotify

Rapartisten Eminems utgiver saksøker strømmetjenesten Spotify. Utgiveren mener den svenske strømmetjenesten forsettlig har brutt opphavsretten knyttet til å videreformidle musikken til Eminem, skriver Hollywood Reporter..

NRK - 45 minutter siden

Rådmenn usikre på små kommuner

Kun 4 av 67 rådmenn er helt sikre på at kommunen deres kommer til å eksistere om 10 år. Det kommer frem i en rundspørring NRK har gjort blant alle rådmenn i kommuner med færre enn 2000 innbyggere..

NRK - 1 time siden

Varsler demonstrasjoner mot Zarif

Eksiliranere og aktivister krever at Norge må konfrontere Irans utenriksminister Mohammad Javad Zarif. Det er varslet demonstrasjoner utenfor Stortinget når Zarif besøker Norge torsdag..

NRK - 1 time siden

Stresset øker på Ocean Viking

De 350 menneskene som er reddet av norske Ocean Viking i Middelhavet, blir stadig mer stresset, ifølge mannskapet. Også libyere på flukt fra krigen i hjemlandet er om bord. Folk lurer på når de kan gå i land, sier mannskapet til NTB..

NRK - 2 timer siden

Kontroll på brann på Gran Canaria

De aller fleste evakuerte innbyggerne fra flammene på ferieøya Gran Canaria har fått lov til å flytte hjem igjen etter at brannvesenet fikk kontroll på skogbrannene som har herjet i landet, ifølge NTB..

NRK - 2 timer siden

Russland vil samle sikkerhetsrådet

Både Russland og Kina vil at FNs sikkerhetsråd skal møtes i løpet av torsdag, melder Al Jazeera. Det de ønsker å snakke om er «trusler mot internasjonal fred og sikkerhet». Bakgrunnen er at USA testet sine nye mellomdistanseraketter på mandag..

NRK - 3 timer siden

Organisasjoner slår tilbake

Organisasjoner reagerer på Brasils president Jair Bolsonaro sitt utspill om at det er de som starter skogbrannene i Amazonas. – Det er en syk påstand, sier en talsperson for Greenpeace Brasil til Al Jazeera..

NRK - 3 timer siden

Omega-3-piller hjalp ikke pasienter

En ny studie viser at omega-3-piller ikke gir «noen fordeler» for pasienter med diabetes type 2. Forskerne begynte med å undersøke om pillene kunne være skadelige for pasienter med sykdommen, men fant ingen bevis for det heller, ifølge BBC..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt