NRK > Nyheter

Tuesday, 10 December, 20:02

NRK - 14 Aug 19 kl. 20:17

Kallmyr om Ocean Viking

– Norske myndigheter har ikke noe med Ocean Viking å gjøre, sier justisministeren. Han avviser derfor igjen at Norge vil ta i mot migrantene fra Leger Uten Grenser skip i Middelhavet..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Ocean Viking, Norge, Leger Uten Grenser, Middelhavet

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kallmyrom , Ocean, Viking
Aftenposten - 09 Aug 19 kl. 17:26

Kallmyr sier nei til å ta imot mennesker reddet av norsk skip

Det norske skipet Ocean Viking har reddet 85 mennesker i Middelhavet. Norge vil ikke ta imot dem, sier justis- og innvandringsminister Jøran Kallmyr (Frp)..

Hegnar.no - 22 Aug 19 kl. 11:17

KrF ber regjeringen snu og ta imot migranter fra Ocean Viking

KrF går mot egen regjering og vil jobbe for å få Norge til å si ja til noen av de 350 flyktningene og migrantene som er reddet av norske Ocean Viking..

Aftenposten - 23 Aug 19 kl. 12:23

Situasjonen på Ocean Viking skal være løst

Migrantene på Ocean Viking får gå i land på Malta..

Hegnar.no - 13 Aug 19 kl. 11:00

Ocean Viking har berget over 350 mennesker på få dager

Det norskregistrerte redningsskipet Ocean Viking ventes nå å søke en trygg havn etter fire redningsaksjoner på like mange dager utenfor Libyas kyst..

Hegnar.no - 11 Aug 19 kl. 07:36

Kallmyr: Uaktuelt å ta de imot

Det norske skipet Ocean Viking har plukket opp over 80 personer i Middelhavet utenfor Libyas kyst, dagen etter at skipet tok om bord 85 personer..

Aftenposten - 23 Aug 19 kl. 12:23

Seks land tar imot migranter fra Ocean Viking. Norge er ikke ett av dem

Migrantene på Ocean Viking får gå i land på Malta..

NRK - 14 Sep 19 kl. 09:14

Ocean Viking får gå til havn

Det norske redningsskipet Ocean Viking får lov til å gå til havn i Italia, ifølge hjelpeorganisasjonen Leger Uten Grenser. Italienske myndigheter har lenge nektet redningsskip å gå i land. Ombord på skipet er 82 personer som er reddet i Middelhavet..

Aftenposten - 22 Nov 19 kl. 06:11

Ocean Viking har plukket opp 90 migranter i Middelhavet

Det norskeide skipet Ocean Viking har reddet ytterligere 90 mennesker fra en gummibåt fra havsnød i Middelhavet..

Aftenposten - 13 Aug 19 kl. 12:00

Over 350 overlevende om bord på Ocean Viking

Det norskregistrerte redningsskipet Ocean Viking ventes nå å søke en trygg havn etter fire redningsaksjoner på like mange dager utenfor Libyas kyst..

NRK - 22 Aug 19 kl. 05:39

Stresset øker på Ocean Viking

De 350 menneskene som er reddet av norske Ocean Viking i Middelhavet, blir stadig mer stresset, ifølge mannskapet. Også libyere på flukt fra krigen i hjemlandet er om bord. Folk lurer på når de kan gå i land, sier mannskapet til NTB..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Veien stengt over Strynefjellet

På fleire bruer på Vestlandet er vinden no så sterk at bruene kan bli stengde. Det gjeld blant anna Sotrabrua i Bergen. På riksveg 15 over Strynefjellet er det no så dårleg vær at brøytesjåførane meiner det er heilt uforsvarleg å køyre der..

NRK - 5 minutter siden

Ahmed hedres med bankett

Årets fredsprisvinner, Etiopias statsminister Abiy Ahmed Ali, hedres med bankett og en femretters meny på Grand Hotel tirsdag kveld. Lam svøpt i jordskokk og trøffel er blant de kulinariske høydepunktene som venter gjestene under fredsprisbanketten..

NRK - 15 minutter siden

Kolonnekjøring over Strynefjellet

På fleire bruer på Vestlandet er vinden no så sterk at bruene kan bli stengde. Det gjeld blant anna Sotrabrua i Bergen. På riksveg 15 over Strynefjellet er det no så dårleg vær at brøytesjåførane meiner det er heilt uforsvarleg å køyre der..

NRK - 30 minutter siden

Meldinger om skyting fra vindu

En politimann skal være såret etter å ha blitt truffet av en person som antas å skyte fra et vindu i en matbutikk i Jersey City utenfor New York. FBI har ankommet stedet for å bistå lokalt politi, opplyser brannvesenet i byen i delstaten New Jersey..

NRK - 15 minutter siden

Stor snøskredfare

Varsom.no melder at det er stor snøskredfare fleire stadar i Sør-Noreg. Blant anna i Indre Sogn, Voss, Hardanger og deler av Agder og Telemark..

NRK - 45 minutter siden

– Vår felles fiende er fattigdom

Abiy Ahmed Ali la blant annet vekt på fredsbåndet mellom Eritrea og Etiopia i sin fredspristale. – Isaias Afwerki og jeg har bygget en fredsbro sammen. Vår felles fiende er fattigdom.

NRK - 1 time siden

Rundt 2000 mennesker i fakkeltog

Rundt 2000 mennesker hyllet fredsprisvinneren, Abyi Ahmed Ali i fakkeltoget på Karl Johan og foran Grand Hotell. Flere av dem som deltok i toget, bar etiopiske og eritreiske flagg. – Vi går for fred, ropte flere i fakkeltoget..

NRK - 1 time siden

Uvær gir stengte fjelloverganger

Uvær i Sør-Norge fører til at mange veier og fjelloverganger er stengt, blant annet alle fjellovergangene i Hedmark og Oppland. E6 over Dovre, riksvei 15 over Strynefjellet og fylkesvei 27 over Venabygdsfjellet er blant de stengte overgangene..

NRK - 1 time siden

Hevder seg uskyldig i drap

Mannen som er sikta for drap på en mann i Kristiansand, hevder han ikke har noe med dødsfallet å gjøre. Forsvarer Kjetil Sørensen, sier 60-åringen at han vil hjelpe politiet med å få klarhet i hva som har skjedd. Mannen har vært i avhør i dag..

NRK - 1 time siden

– Mange forventninger i fredsprisen

Geir Lundestad, tidligere leder av Nobelinstituttet, sier det ligger mange forventninger og forhåpninger i denne prisen om at nobelprisvinneren skal følge opp. – Et slikt dobbelt siktemål i prisen, har vi opplevd mange ganger før, sier Lundestad..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt