NRK > Nyheter

Monday, 06 April, 11:37

NRK - 26 Mar 20 kl. 21:55

Kaller siktelsen av Maduro et kupp

Venezuelas utenriksminister kaller USAs siktelse av landets president Nicolas Maduro en ny for form statskupp. USAs justisdepartement siktet torsdag Maduro for «narko-terrorisme», og anklager han for å ha samarbeidet med narkokarteller..
Les mer på NRK


Les mer om:
USAs, Nicolas Maduro, Maduro

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kaller, siktelsenav , Maduroet , kupp
Aftenposten - 17 Dec 19 kl. 22:03

Trump kaller riksrett et kupp i brev til Pelosi

I et rasende brev til flertallsleder Nancy Pelosi kaller president Donald Trump riksrettsprosessen et kupp som undergraver USAs demokrati..

P4 - 17 Dec 19 kl. 21:04

Trump: - Et kupp

- Donald Trump kaller riksrettsprosessen mot ham for et kupp. I et brev til Demokratenes leder i Representantenes hus, Nacy Pelosi, uttrykker han sterk misnøye med prosessen. Han skriver blant annet at Pelosi har svekket viktigheten at det svært vikrige ordet riksrett, og avviser igjen alle anklager.

NRK - 06 Mar 20 kl. 06:25

Trekker diplomater ut av Venezuela

Brasil kaller tilbake sin diplomatiske delegasjon til Venezuela og ber president Nicolás Maduro kalle sine representanter i Brasil hjem. Frontene mellom Brasils sterkt høyreorienterte president Jair Bolsonaro og president Maduro i Venezuela hardner..

NRK - 04 Dec 19 kl. 05:03

Reiseforbud mot Maduro

15 amerikanske land ble tirsdag enige om å forby 29 venezuelanere, inkludert president Nicolás Maduro og hans allierte, fra å reise innen landene. Forbudet er en del av et diplomatisk samarbeid for å få Maduro til å trekke seg, skriver Reuters..

Dagbladet - 03 Feb 20 kl. 22:41

Avis: Frykter kynisk kupp

I 2016 skal partiet ha forsøkt å undergrave kampanjen hans. Nå skal flere demokrater frykte at Bernie Sanders vil gjøre et kupp..

NRK - 17 Dec 19 kl. 20:45

Trump sier han er utsatt for kupp

I eit brev til leiaren av Representanthuset, demokraten Nancy Pelosi, kallar president i USA, Donald Trump, riksrettsprosessen for eit ulovleg kupp, melder Reuters. Han skriv òg om dei fortset, erklærer dei krig mot det amerikanske demokratiet..

NRK - 17 Dec 19 kl. 20:45

Kallar riksrettsprosessen eit kupp

I eit brev til demokratane sin leiar i Representanthuset, Nancy Pelosi, kallar president i USA, Donald Trump, riksrettsprosessen for eit kupp gjort av demokratane. Han skriv og om dei fortset, erklærer dei krig mot det amerikanske demokratiet..

Aftenposten - 26 Mar 20 kl. 16:35

USA sikter Maduro for «narkoterror»

USAs justisdepartement har siktet Venezuelas president Nicolás Maduro og flere av hans medarbeidere for «narko-terrorisme»..

NRK - 26 Mar 20 kl. 15:42

Vil tiltale Maduro for narko-terror

USA planlegger å sikte presidenten i Venezuela, Nicolas Maduro, for narkotika-terrorisme. Det opplyser senator Marco Rubio på twitter. Ifølge AFP blir han tiltalt av det amerikankse justisdepartementet for å ha samarbeidet med narkotika-karteller..

NRK - 26 Mar 20 kl. 15:42

Vil sikte Maduro for narkoterror

USA planlegger å sikte presidenten i Venezuela, Nicolas Maduro, for narkotika-terrorisme. Det opplyser senator Marco Rubio på twitter. Ifølge AFP blir han tiltalt av det amerikankse justisdepartementet for å ha samarbeidet med narkotika-karteller..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Kongsberg Jazzfestival avlyser

Kongsberg Jazzfestival 2020 avlyser. Dei skriv på nettsidene sine at det er svært sannsynleg at store arrangement ikkje blir lov i tidsperioden. Dei som har kjøpt billetter vil få tilbod om å få tilbake pengane eller flytte billettane til neste år..

NRK - 10 minutter siden

Måtte levere frå seg oksygenkolbe

Fleire pasientar i Noreg som er ramma av klasehodepine har fått beskjed om å levere frå seg oksygenkolben sin, som er det einaste hjelpemiddelet som kan dempe anfalla deira. Helse Bergen beklagar og avviser at beskjeden har å gjøre med Covid-19..

NRK - 15 minutter siden

Milliardar til humanitær hjelp

Noreg har inngått avtaler om partnarskap med ei rekke humanitære organisasjonar for til saman 6,8 milliardar kroner, skriv NTB. Behova i verda har auka trass i at mange land aldri har gitt meir, seier utanriksminister Ine Eriksen Søreide..

NRK - 30 minutter siden

Sju drepne i Kamerun

Sju personar vart drepne da to sjølvmordsbombarar, som skal vere medlemmer av jihadistgruppa Boko Haram, sprengde seg sjølv i Kamerun ved grensa til Nigeria. Det seier ein politimann ifølge nyheitsbyrået AFP..

NRK - 30 minutter siden

Spania vil teste dei utan symptom

Regjeringa i Spania ønsker å teste alle dei viktigaste sektorane i samfunnet for koronavirus, for å avdekke om dei er smitteberarar utan symptom, skriv El País. Dei deler ut ein million testar, og gjer klart «karantenesenter» for dei som positive..

NRK - 30 minutter siden

Trygdeoppgjøret utsettes til høsten

Trygdeoppgjøret utsettes til høsten på grunn av koronasituasjonen og utsettelsen av lønnsoppgjøret. – Virkningstidspunktet vil imidlertid fortsatt være 1. mai, sier arbeids- og sosialminister Torbjørn Røe Isaksen, skriver NTB..

NRK - 1 time siden

Siktet for vold mot politiet

En mann i 30-årene er siktet for vold mot offentlig tjenesteperson, etter at han forsøkte å kjøre på politi på Finnøy lørdag. Mannen er avhørt, men politiet vil ikke ut med hva han har forklart. Det er ikke klart om politiet ber om varetektsfengsel..

NRK - 1 time siden

Koronadødsfall i Kristiansand

Ein bebuar ved Stener Heyerdahl omsorgssenter døydde søndag ettermiddag, opplyser Kristiansand kommune. Fire personar har døydd av covid-19-sjukdom i Kristiansand..

NRK - 1 time siden

Kaos ved avfallsanlegg i Oslo

Politiet melder om kø og trafikale problem ved fleire avfallsanlegg i Oslo, Bærum og Asker. Gjenvinningsstasjonar har hatt ekstra stort besøk dei siste vekene, fordi mange nyttar karantenetida til å rydde heime..

NRK - 1 time siden

Trondheim opnar ikkje skolane

Skolane i Trondheim vil ikkje opne etter påske, skriv Trondheim kommune i ei pressemelding. – Vi treng lenger tid på å planlegge dette godt nok, seier oppvekst- og utdanningsdirektør Camilla Trud Nereid..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt