NRK > Nyheter

Søndag, 18 April, 23:36

NRK - 26 jan. 21 kl. 09:28

Kaller inn til pressekonferanse

Nordre Follo kommune orienterer om smittesituasjonen med digital pressekonferanse klokken 10 tirsdag. Det er inført strenge smitteverntiltak i 25 kommuner i Oslo og omegn for å begrense spredningen av muterte virus etter et ubrudd i kommunen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Follo, Oslo

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kaller, inn, til, pressekonferanse
NRK - 25 jan. 21 kl. 10:02

Kaller inn til pressekonferanse

Nordre Follo kommune holder pressekonferanse om koronasituasjonen klokken 11 mandag. På pressekonferansen vil det blant annet bli opplyst om svar på mellom 250 og 300 koronatester som er tatt i kommunen, opplyser kommunen til NTB..

NRK - 18 feb. 21 kl. 16:45

Frp kaller inn til pressekonferanse

Fremskrittspartiet hastinnkaller til pressekonferanse med Siv Jensen etter dagens landsstyremøte, klokken 17.15. Det er ikke kjent hva temaet for pressekonferansen er..

E24 - 27 jan. 21 kl. 16:57

Solberg og Høie kaller inn til pressekonferanse om corona og innreise

Corona og innreise blir temaene når statsminister Erna Solberg og helseminister Bent Høie holder pressekonferanse cirka klokka 18.30 i kveld..

NRK - 09 mars 21 kl. 09:44

Varsler innstramminger i Oslo

Byrådsleder Raymond Johansen kaller inn til pressekonferanse klokka 13 tirsdag. Temaet er innstramming av koronatiltakene i Oslo. Det er særlig bekymring for høy smitte blant barn og unge i byen, melder flere medier.

NRK - 15 mars 21 kl. 13:15

Pressekonferanse om AstraZeneca

Legemiddelverket og Rikshospitalet kaller inn til felles pressekonferanse mandag klokken 14.00. Tema er status på behandlede bivirkningsmeldinger etter AstraZeneca-vaksinering og prosessen videre..

NRK - 27 jan. 21 kl. 19:52

Biden kaller inn til klimatoppmøte

President Biden kaller inn til klimatoppmøte. Møtet skal ledes av USA og holdes 22. april på det som kalles Jordens dag – Earth Day.

NRK - 29 jan. 21 kl. 06:00

Høring etter børssvingninger

USAs folkevalgte kaller inn til høring om aksjemarkedet etter aksjespekulasjon og påfølgende handelsbegrensninger for brukere av investeringsapper. Det er finanskomiteen i Representantenes hus og Senatets bankkomité som kaller inn til høring..

NRK - 09 mars 21 kl. 12:59

Sjå pressekonferanse i Oslo

Byrådet har kalla inn til pressekonferanse i Oslo. Det kjem innstrammingar retta mot barn og unge. Skulane i hovudstaden går truleg til raudt nivå..

NRK - 31 jan. 21 kl. 21:18

Kaller inn til pressekonferanse

Helse- og omsorgsminister Bent Høie orienterer om tiltak i Halden, Sarpsborg, Moss og omkringliggende kommuner klokken 22.15 søndag kveld. Tidligere uttalte Høie at det kan være aktuelt å innføre samme tiltak i disse kommunene som i Nordre Follo..

NRK - 05 feb. 21 kl. 06:55

Löfven gjør endringer i regjeringen

Sveriges statsminister Stefan Löfven kaller inn til en digital pressekonferanse fredag morgen. Det melder SVT. Ifølge en pressemelding på regjeringens hjemmeside er temaet for pressetreffet omstokking av regjeringen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

Jemen verst fior barn

Jemen har over 10.000 barnesoldater, og er et av verdens verste land for barn. Barna deltar i kamper mellom houthi-militsen og regjeringshæren.

NRK - 30 minutter siden

Skogbrann spredt til universitet

En skogbrann som herjer ved Table Mountain i Cape Town i Sør-Afrika, har spredt seg til et universitet. Flere hundre studenter er evakuert. Studentene flyktet fra studentboligene sine til fots mens biblioteket brant, melder AFP..

NRK - 30 minutter siden

Myanmar-opposisjon vil på krisemøte

Opposisjonen i Myanmar ber sørasiatiske ledere om å gi dem en plass ved bordet på krisemøtet neste uke. Opposisjonen har samlet seg i en skyggeregjering under navnet Den nasjonale enhetsregjering. Gruppen består hovedsakelig av folk fra Suu Kyis parti..

NRK - 1 time siden

Macron og Johnson ut mot superliga

Frankrikes president Emmanuel Macron og Storbritannias statsminister Boris Johnson går begge ut mot planene om en europeisk superliga i fotball. Toppklubber fra England, Spania og Italia truer med å stifte en serie i stedet for Uefas Mesterliga..

NRK - 2 timer siden

Sveitsarar vil kjøpa Bergen Engines

Det sveitsiske selskapet Business Creation Investments AG vil kjøpa Bergen Engines, skriv BT/E24. Dei la inn bud på fabrikken i fjor, men vart slått av TMH. Konsernsjef Gerry van der Sluys har sendt brev til næringsminister Iselin Nybø om interessa..

NRK - 2 timer siden

Ber om samlingsregjering i Israel

Sentrumspartiet Yesh Atid vil ha en nasjonal samlingsregjering i Israel. Partileder Yair Lapid sier til AFP at partiene må vinne folkets tillit på nytt. Benjamin Netanyahu prøver å danne en ny regjering samtidig som han er tiltalt for korrupsjon..

NRK - 2 timer siden

Ytre høyre demonstrerte i Lisboa

Flere tusen mennesker fra hele Portugal demonstrerte i hovedstaden Lisboa mot et forslag om å forby det ytterliggående høyrepartiet Chega. Motstanderne mener Chegas rasistiske utspill, som å sette romfolk i egne koronaleire, bryter med grunnloven..

NRK - 2 timer siden

Soldater satt inn mot etnisk uro

Hæren i Etiopia sier at soldater blir satt inn for å stanse en blodig konflikt mellom de to største etniske gruppene i landet. Flere enn 300 ble drept i Amhara-regionen i mars i kamper mellom væpnede menn fra amhara- og omoro-folkene..

NRK - 2 timer siden

Russland utviser 20 tsjekkere

Russland utviser 20 tsjekkiske diplomater fra landet. De må forlate landet i løpet av morgendagen, melder RIA. Reaksjonen kommer etter at Tsjekkia i går utviste 18 russere de sier er agenter, og var knyttet til sabotasje på et militært lager i 2014..

NRK - 3 timer siden

Dødsulykke etterforskes

Dødsulykka på fiskebåten utenfor Tromsø skjedde i forbindelse med arbeid på dekk. Det opplyser operasjonsleder i politiet, Karl-Erik Thomassen. Båten er fortsatt ikke kommet til kai.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt