NRK > Nyheter

Onsdag, 21 April, 12:56

NRK - 25 jan. 21 kl. 10:02

Kaller inn til pressekonferanse

Nordre Follo kommune holder pressekonferanse om koronasituasjonen klokken 11 mandag. På pressekonferansen vil det blant annet bli opplyst om svar på mellom 250 og 300 koronatester som er tatt i kommunen, opplyser kommunen til NTB..
Les mer på NRK


Les mer om:
Follo, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kaller, inn, til, pressekonferanse
NRK - 18 feb. 21 kl. 16:45

Frp kaller inn til pressekonferanse

Fremskrittspartiet hastinnkaller til pressekonferanse med Siv Jensen etter dagens landsstyremøte, klokken 17.15. Det er ikke kjent hva temaet for pressekonferansen er..

NRK - 26 jan. 21 kl. 09:28

Kaller inn til pressekonferanse

Nordre Follo kommune orienterer om smittesituasjonen med digital pressekonferanse klokken 10 tirsdag. Det er inført strenge smitteverntiltak i 25 kommuner i Oslo og omegn for å begrense spredningen av muterte virus etter et ubrudd i kommunen..

E24 - 27 jan. 21 kl. 16:57

Solberg og Høie kaller inn til pressekonferanse om corona og innreise

Corona og innreise blir temaene når statsminister Erna Solberg og helseminister Bent Høie holder pressekonferanse cirka klokka 18.30 i kveld..

NRK - 09 mars 21 kl. 09:44

Varsler innstramminger i Oslo

Byrådsleder Raymond Johansen kaller inn til pressekonferanse klokka 13 tirsdag. Temaet er innstramming av koronatiltakene i Oslo. Det er særlig bekymring for høy smitte blant barn og unge i byen, melder flere medier.

NRK - 15 mars 21 kl. 13:15

Pressekonferanse om AstraZeneca

Legemiddelverket og Rikshospitalet kaller inn til felles pressekonferanse mandag klokken 14.00. Tema er status på behandlede bivirkningsmeldinger etter AstraZeneca-vaksinering og prosessen videre..

NRK - 27 jan. 21 kl. 19:52

Biden kaller inn til klimatoppmøte

President Biden kaller inn til klimatoppmøte. Møtet skal ledes av USA og holdes 22. april på det som kalles Jordens dag – Earth Day.

NRK - 29 jan. 21 kl. 06:00

Høring etter børssvingninger

USAs folkevalgte kaller inn til høring om aksjemarkedet etter aksjespekulasjon og påfølgende handelsbegrensninger for brukere av investeringsapper. Det er finanskomiteen i Representantenes hus og Senatets bankkomité som kaller inn til høring..

NRK - 09 mars 21 kl. 12:59

Sjå pressekonferanse i Oslo

Byrådet har kalla inn til pressekonferanse i Oslo. Det kjem innstrammingar retta mot barn og unge. Skulane i hovudstaden går truleg til raudt nivå..

NRK - 31 jan. 21 kl. 21:18

Kaller inn til pressekonferanse

Helse- og omsorgsminister Bent Høie orienterer om tiltak i Halden, Sarpsborg, Moss og omkringliggende kommuner klokken 22.15 søndag kveld. Tidligere uttalte Høie at det kan være aktuelt å innføre samme tiltak i disse kommunene som i Nordre Follo..

NRK - 05 feb. 21 kl. 06:55

Löfven gjør endringer i regjeringen

Sveriges statsminister Stefan Löfven kaller inn til en digital pressekonferanse fredag morgen. Det melder SVT. Ifølge en pressemelding på regjeringens hjemmeside er temaet for pressetreffet omstokking av regjeringen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Ny rapport om fregattforliset

Havarikommisjonen legg onsdag klokka 13 fram andre del av sin rapport av kva som skjedde då fregatten KNM Helge Ingstad kolliderte med tankskipet TS Sola i november 2018..

NRK - 15 minutter siden

500.000 til Oslo Pride

Regjeringen gir 500.000 kroner til Oslo Pride for markeringen av at det neste år er 50 år siden lovparagrafen som forbød sex mellom menn ble avskaffet. Det melder regjeringen i en pressemelding.

NRK - 30 minutter siden

Fire pågrepet etter bilbrann

Fire personer skal avhøres etter en bilbrann på Sem i Tønsberg i natt. Politistasjonssjef Øystein Holt sier bilbrannen og drapet på Heimdal i Tønsberg etterforskes som to separate saker..

NRK - 30 minutter siden

Tester over 120 barnehagebarn

Over 120 barnehagebarn koronatestes i dag som følge av smitteutbrudd i Lindesnes kommune. Til sammen har det vært 34 nye smittetilfeller i kommunen de siste to døgnene. Kommuneoverlegen sier det jobbes nå hardt for å hindre videre smitte..

NRK - 45 minutter siden

Ubåt sakna i Indonesia

Ein ubåt med 53 personar ombord er sakna i Indonesia. Det opplyser marinen i landet til Reuters..

NRK - 45 minutter siden

26 nye smittede i Bergen

Det er registrert 26 nye koronasmittede i Bergen siden i går. 15 er nærkontakter og tre er importsmitte. To har ukjent smittevei og fem har usikker smittevei.

NRK - 1 time siden

Pasientar døydde av oksygenmangel

I India døydde minst 22 pasientar på eit sjukehus då ein tank som forsynte dei med oksygen gjekk tom. Det opplyser ein talsmann for styresmaktene i Maharashtra til Reuters. Sjukehuset har mange covid-19-pasientar..

NRK - 1 time siden

Fleire klubbar ute av superligaen

Den spanske klubben Atletico Madrid har trekt seg frå superligaen. Det melder nyheitsbyrået AFP. Også den italienske klubben Inter er ute, ifølgje italienske medium.

NRK - 1 time siden

Nyheitsbyrå: Inter er også ute

Det italienske nyheitsbyrået ANSA melder at Inter også skal vere på veg ut av superligaen. – Superligaprosjektet er no ikkje lenger interessant for Inter, siterer ANSA ei sentral kjelde i klubben..

NRK - 1 time siden

250.000 på flukt i Myanmar

Sidan millitæret tok makta i Myanmar har kring 250.000 personar blitt drivne frå heimane sine. Det opplyser FNs spesialutsending til landet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt