NRK > Nyheter

Sunday, 24 March, 22:19

NRK - 11 Jan 19 kl. 22:28

Kaller Liberalene Quislinger

Kristdemokratenes toppnavn til Europa-parlamentet Sara Skyttedal tvitret at Centerpartiet er svindlere og Quislinger etter at partiet i dag la frem et utkast til regjeringssamarbeid. Avtalen er mellom Socialdemokratene, Liberalene og Miljøpartiet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Europa, Sara Skyttedal, Centerpartiet, Quislinger, Socialdemokratene, Miljøpartiet, Liberalene Quislinger

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kaller, Liberalene, Quislinger
NRK - 11 Jan 19 kl. 22:28

Kaller Centerpartiet quislinger

Kristdemokraternas toppnavn til Europa-parlamentet Sara Skyttedal tvitret at Centerpartiet er svindlere og quislinger etter at partiet i dag la frem et utkast til regjeringssamarbeid. Avtalen er med Socialdemokraterna, Liberalerna og Miljöpartiet..

VG - 11 Jan 19 kl. 17:43

Nå vil hun støtte ny Löfven-regjering: – Dypt tragisk for Sverige

«Tullinger. Bedragere. Quislinger.

Dagbladet - 21 Oct 18 kl. 22:09

Hareide kaller inn til krisemøte

Partileder Knut Arild Hareide kaller inn til ekstraordinært møte i KrFs landsstyre mandag ettermiddag..

Hegnar.no - 05 Sep 18 kl. 06:39

Trump kaller ny bok om ham «oppspinn»

USAs president Donald Trump raljerer mot Bob Woodwards bok på Twitter. Det hvite hus kaller historiene i den for fabrikkerte, funnet på av tidligere ansatte..

NRK - 10 timer siden

Støre takker redningsarbeiderne

Arbeiderpartileder Jonas Gahr Støre skryter av redningsarbeiderne på twitter, og kaller dem verdens beste. Støre kaller innsatsen til sjøs og på land fantastisk, og hyller også alle de frivillige..

Hegnar.no - 17 Dec 18 kl. 08:16

Aqua Bio Technhologi kaller inn troppene

Aqua Bio Technology kaller inn til en ekstraordinær generalforsamling..

NRK - 22 timer siden

Statsråder kaller May uberegnelig

Ifølge den britiske avisa Sunday Times vokser opprøret mot statsminister Theresa May innad i regjeringen. Flere seniorministre skal være samlet om kravet om at May må trekke seg, og kaller henne uberegnelig og med sviktende dømmekraft..

Hegnar.no - 26 Nov 18 kl. 13:10

Stoltenberg kaller inn til krisemøte

NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg kaller inn til krisemøte i NATO-Ukraina-kommisjonen for å diskutere den spente situasjonen i Azovhavet..

Hegnar.no - 19 Oct 18 kl. 21:16

Kaller inn fellesnemnda for sammenslåing i nord

Kommunalministeren kaller inn til møte i fellesnemnda for sammenslåing av Troms og Finnmark innen to uker. Om møtet blir avholdt før KrF-landsmøtet, er uvisst..

NRK - 08 Sep 18 kl. 03:23

USA kaller hjem toppdiplomater

USA kaller hjem landets toppdiplomater fra Panama, El Salvador og Den dominikanske republikk etter at landene nylig har etablert bånd med Kina og droppet Taiwan, melder NTB..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Drar fra cruisebåt til flyplassen

De første passasjerene fra Viking Sky dro søndag kveld til flyplassen i Molde med buss. De ble hentet på kaia. Rederiet har chartret et fly med 200 plasser til Oslo..

NRK - 1 time siden

Bombegruppa på vei til gjenstand

Politiets bombegruppe er på vei for å undersøke den mistenkelige gjenstanden på bakken ved Historisk museum i Oslo sentrum. – Den er konstruert på en måte som gjør at den fremstår mistenkelig, sier operasjonsleder Tor Jøkling til NRK..

NRK - 1 time siden

To personer alvorlig skadet

To personer skal være alvorlig skadet etter å ha blitt påkjørt på Herre i Bamble kommune. En person er kjørt til sykehuset i Skien, og en person blir hentet av luftambulansen..

NRK - 1 time siden

Var i lufta 12 timer i strekk

Redningsmannskaper på helikoptrene som reddet folk fra to skip i Hustadvika, glemte tid og sted..

NRK - 2 timer siden

Omkom etter å ha fått tre over seg

En eldre mann har omkommet etter å ha fått et tre over seg på en privatadresse i Ådalsbruk i Løten. Politiet har vært på stedet. Nærmeste pårørende blir ivaretatt av kriseteam..

NRK - 1 time siden

Ikke funnet russlandsforbindelse

Spesialetterforsker Robert Muellers rapport skal ikke ha funnet bevis for at Donald Trump eller hans medarbeidere skal ha samarbeidet med Russland. Det melder flere internasjonale nyhetsbyråer..

NRK - 1 time siden

100 måneder over normalen

Mars blir den 100. måneden med temperatur over normalen på Svalbard, ifølge Meteorologisk institutt. Selv om mars måned i år har vært forholdsvis kald, vil måneden etter alt å dømme føye seg inn i rekken av høye månedstemperaturer..

NRK - 1 time siden

Vil sammenligne matvarepriser

Priser og utvalg i norske, svenske og andre utenlandske butikker skal kartlegges av norske myndigheter. Kartleggingen er en del av regjeringens arbeid med å vurdere konkurransefremmende tiltak i dagligvaremarkedet..

NRK - 1 time siden

Hjelmkamera på redningsmann

NRK - 1 time siden

Venter rapport om Trump søndag

Kongressen i USA kan forvente et sammendrag av spesialetterforsker Robert Muellers rapport søndag kveld, skriver New York Post. Mueller og hans team har gransket russisk innblanding i presidentvalget som brakte Trump til Det hvite hus..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt