NRK > Nyheter

Monday, 21 January, 16:53

NRK - 11 Jan 19 kl. 22:28

Kaller Liberalene Quislinger

Kristdemokratenes toppnavn til Europa-parlamentet Sara Skyttedal tvitret at Centerpartiet er svindlere og Quislinger etter at partiet i dag la frem et utkast til regjeringssamarbeid. Avtalen er mellom Socialdemokratene, Liberalene og Miljøpartiet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Europa, Sara Skyttedal, Centerpartiet, Quislinger, Socialdemokratene, Miljøpartiet, Liberalene Quislinger

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kaller, Liberalene, Quislinger
NRK - 11 Jan 19 kl. 22:28

Kaller Centerpartiet quislinger

Kristdemokraternas toppnavn til Europa-parlamentet Sara Skyttedal tvitret at Centerpartiet er svindlere og quislinger etter at partiet i dag la frem et utkast til regjeringssamarbeid. Avtalen er med Socialdemokraterna, Liberalerna og Miljöpartiet..

VG - 11 Jan 19 kl. 17:43

Nå vil hun støtte ny Löfven-regjering: – Dypt tragisk for Sverige

«Tullinger. Bedragere. Quislinger.

Dagbladet - 21 Oct 18 kl. 22:09

Hareide kaller inn til krisemøte

Partileder Knut Arild Hareide kaller inn til ekstraordinært møte i KrFs landsstyre mandag ettermiddag..

Hegnar.no - 05 Sep 18 kl. 06:39

Trump kaller ny bok om ham «oppspinn»

USAs president Donald Trump raljerer mot Bob Woodwards bok på Twitter. Det hvite hus kaller historiene i den for fabrikkerte, funnet på av tidligere ansatte..

Hegnar.no - 17 Dec 18 kl. 08:16

Aqua Bio Technhologi kaller inn troppene

Aqua Bio Technology kaller inn til en ekstraordinær generalforsamling..

Hegnar.no - 19 Oct 18 kl. 21:16

Kaller inn fellesnemnda for sammenslåing i nord

Kommunalministeren kaller inn til møte i fellesnemnda for sammenslåing av Troms og Finnmark innen to uker. Om møtet blir avholdt før KrF-landsmøtet, er uvisst..

Hegnar.no - 26 Nov 18 kl. 13:10

Stoltenberg kaller inn til krisemøte

NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg kaller inn til krisemøte i NATO-Ukraina-kommisjonen for å diskutere den spente situasjonen i Azovhavet..

NRK - 08 Sep 18 kl. 03:23

USA kaller hjem toppdiplomater

USA kaller hjem landets toppdiplomater fra Panama, El Salvador og Den dominikanske republikk etter at landene nylig har etablert bånd med Kina og droppet Taiwan, melder NTB..

NRK - 23 Nov 18 kl. 09:12

Kaller EUs kommentar upassende

Tyrkias utenriksminister kaller EUs kommentar om rettssikkerheten i Tyrkia for upassende. Det var EUs høyrepresentant for utenrikssaker og sikkerhetspolitikk, Federica Mogherini, som uttalte seg kritisk om fengslingen av journalister og akademikere..

NRK - 03 Dec 18 kl. 12:54

Ukraina kaller inn reservesoldater

Ukrainas president Petro Porosjenko kaller inn reservister etter oppblussing av konflikten med Russland, det melder AP. – Et absurd forsøk på å hisse opp til økt spenning. Anklagene mot Russland har ikke noe som helst slags grunnlag, svarer russerne..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 timer siden

Påkjørt kvinne i Storgata/Brugata

Kvinnen som ble påkjørt av trikken er kjørt til sykehus med ambulanse. Hun kom i klem under trikken. Omfanget av skadene er ikke kjent, men hun var bevissthet.

NRK - 30 minutter siden

Hele Senja uten strøm

Alle husstander på øya Senja i Troms er mandag ettermiddag uten strøm. Strømmen gikk cirka klokka 16:15 og bruddet skyldes feil på høyspentledning. Montører er på vei ut for å rette feilen, melder Troms Kraft..

NRK - 30 minutter siden

Theresa May legg fram «plan B»

Statsminister Theresa May legg fram «plan B» for brexit i Parlamentet i ettermiddag. Samtidig blir det teke til orde for å utsetje datoen for å gå ut av EU. Det er dryge to månader til Storbritannia etter planen skal starte brexit-prosessen..

NRK - 1 time siden

Familiefar dømt for vold

En mann i 30-årene er dømt til fengsel etter han slo og bet ektefellen og barna sine, på bussen og på kjøpesenteret City Nord i Bodø, skriver Avisa Nordland. Han er dømt til 60 dagers betinget fengsel med prøvetid på to år..

NRK - 1 time siden

Kan bli digitaliseringsminister

Etter det NRK erfarer oppretter regjeringen egen post som digitaliseringsminister, som skal bekles av en Høyre-politiker. Det er ukjent hvem som får posten, men både Nikolai Astrup og Linda Helleland har blitt nevnt av kilder som mulige kandidater..

NRK - 1 time siden

Helland: Skal få veltet styret

Pål André Helland reagerte med sjokk og fortvilelse da han fikk SMS om at Kåre Ingebrigtsen hadde «fått fyken» av Rosenborg. Flere SMS-er ble vist i retten mandag. «Vi i gruppa skal få veltet det jævla styret og gjeninnsatt dere», skriver Helland..

NRK - 1 time siden

Harris vil bli USAs neste president

Senator Kamala Harris kastar seg inn i kampen om å bli demokratanes presidentkandidat i USA i 2020. Det fortalde ho på Good Morning America på TV-kanalen ABC. 54-åringen er tidlegare justisminister i California, er halv tamilsk og halvt jamaikansk..

NRK - 1 time siden

Over 100 drepne i Taliban-åtak

Minst 100 menneske skal vere døde i Taliban-åtaket på ein militærbase og politistasjon aust i Afghanistan i dag. Det opplyser ei kjelde i forsvarsdepartementet i landet, ifølge Reuters. Tidlegare melde regjeringa om 12 døde..

NRK - 1 time siden

Går inn for skjerpede vinterdekkrav

Fredag fortalte NRK at NLF sendte brev til Samferdselsdepartementet for at krav til vinterdekk for tunge kjøretøy skal skjerpes. Nå ber departementet Vegdirektoratet om å sende forslag til høring, så kravene skal kunne stilles allerede til vinteren..

NRK - 2 timer siden

VG: Utdanningstopp går av

Avdelingsdirektør Raghild Røed fratrer sin stilling i Utdanningsetaten i Oslo. Høsten 2018 skrev VG at det var kommet over 100 varsler mot direktøren..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt