NRK > Nyheter

Monday, 17 June, 18:53

NRK - 11 Jan 19 kl. 22:28

Kaller Liberalene Quislinger

Kristdemokratenes toppnavn til Europa-parlamentet Sara Skyttedal tvitret at Centerpartiet er svindlere og Quislinger etter at partiet i dag la frem et utkast til regjeringssamarbeid. Avtalen er mellom Socialdemokratene, Liberalene og Miljøpartiet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Europa, Sara Skyttedal, Centerpartiet, Quislinger, Socialdemokratene, Miljøpartiet, Liberalene Quislinger

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kaller, Liberalene, Quislinger
NRK - 11 Jan 19 kl. 22:28

Kaller Centerpartiet quislinger

Kristdemokraternas toppnavn til Europa-parlamentet Sara Skyttedal tvitret at Centerpartiet er svindlere og quislinger etter at partiet i dag la frem et utkast til regjeringssamarbeid. Avtalen er med Socialdemokraterna, Liberalerna og Miljöpartiet..

VG - 11 Jan 19 kl. 17:43

Nå vil hun støtte ny Löfven-regjering: – Dypt tragisk for Sverige

«Tullinger. Bedragere. Quislinger.

Dagbladet - 21 Oct 18 kl. 22:09

Hareide kaller inn til krisemøte

Partileder Knut Arild Hareide kaller inn til ekstraordinært møte i KrFs landsstyre mandag ettermiddag..

Hegnar.no - 05 Sep 18 kl. 06:39

Trump kaller ny bok om ham «oppspinn»

USAs president Donald Trump raljerer mot Bob Woodwards bok på Twitter. Det hvite hus kaller historiene i den for fabrikkerte, funnet på av tidligere ansatte..

NRK - 24 Mar 19 kl. 11:48

Støre takker redningsarbeiderne

Arbeiderpartileder Jonas Gahr Støre skryter av redningsarbeiderne på twitter, og kaller dem verdens beste. Støre kaller innsatsen til sjøs og på land fantastisk, og hyller også alle de frivillige..

Hegnar.no - 17 Dec 18 kl. 08:16

Aqua Bio Technhologi kaller inn troppene

Aqua Bio Technology kaller inn til en ekstraordinær generalforsamling..

NRK - 23 Mar 19 kl. 23:52

Statsråder kaller May uberegnelig

Ifølge den britiske avisa Sunday Times vokser opprøret mot statsminister Theresa May innad i regjeringen. Flere seniorministre skal være samlet om kravet om at May må trekke seg, og kaller henne uberegnelig og med sviktende dømmekraft..

Hegnar.no - 26 Nov 18 kl. 13:10

Stoltenberg kaller inn til krisemøte

NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg kaller inn til krisemøte i NATO-Ukraina-kommisjonen for å diskutere den spente situasjonen i Azovhavet..

Hegnar.no - 19 Oct 18 kl. 21:16

Kaller inn fellesnemnda for sammenslåing i nord

Kommunalministeren kaller inn til møte i fellesnemnda for sammenslåing av Troms og Finnmark innen to uker. Om møtet blir avholdt før KrF-landsmøtet, er uvisst..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

– Kan ha vore medverkande årsak

– Undersøkingar syner at campylobacter-bakteriar kan ho vore medverkande årsak til at kvinna (72) på Askøy døydde, seier bistandsadvokat Kjetil Ottesen til VG. Kvinna døydde på sjukehus førre veke. Ho hadde frå før ein alvorleg sjukdom..

NRK - 15 minutter siden

Det blir ikke gratis skolemat

De fire regjeringspartiene satte mandag en stopper for opposisjonens forslag om gratis skolemat da saken ble sluttbehandlet i Stortinget. Partiene begrunnet avgjørelsen med at de heller vil prioritere videreutdanning av lærere og innholdet i skolen..

NRK - 45 minutter siden

Egypts ekspresident døde i retten

Egypts tidligere president Mohammed Morsi skal ha falt om og dødd i retten. Det melder statlig egyptisk TV, ifølge nyhetsbyrået Reuters. 67-åringen sonet i fengsel for å angivelig ha forfalsket søknaden om å stille som kandidat til valget i 2012..

NRK - 45 minutter siden

Tidligere president døde i retten

Egypts tidligere president Mohammed Morsi skal ha falt om og dødd i retten. Det melder statlig egyptisk TV, ifølge nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 1 time siden

Birken åpner for elsykler

Birkebeinerrittet åpner for at du kan sykle både fra Rena til Lillehammer og Halvbirken med elsykkel 31. august. Elsyklistene kan imidlertid ikke kjempe om merker eller klasseseiere.

NRK - 1 time siden

Vy har mer fornøyde kunder enn SJ

Svenske SJ, som skal drifte blant annet Dovrebanen og Nordlandsbanen, kom klart dårligst ut i en stor nordisk undersøkelse, gjort av Svenskt Kvalitetsindex, som målte kundetilfredshet. SJ sier norske passasjerer ikke skal bekymre seg..

NRK - 1 time siden

Se Dagsnytt 18

NRK - 1 time siden

Brann stopper Østfoldbanen

Det brenner kraftig i skogen ved Røysåsen i Moss. Toglinjene mellom Moss og Kambo på Østfoldbanen er stengt som følge av brannen. Brannvesenet har per nå ikke kontroll på brannen.

NRK - 1 time siden

Horneland bekrefter Bendtner-exit

Nicklas Bendtner har spilt sin siste kamp i Rosenborg-trøya. Det bekrefter trener Eirik Horneland overfor Eurosport, melder NTB..

NRK - 1 time siden

Åpner sak mot russiske utøvere

Det russiske antidopingbyrået RUSADA etterforsker 33 russiske utøvere fra flere ulike idretter for dopingbruk, melder nyhetsbyrået AP. 19 av dem skal være friidrettsutøvere, mens fem er syklister. Flere av dem er landslagsutøvere..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt